Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-08-2011, 05:31
jadi jadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Astur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anti-semitist Amerikan aşırı sağının tezlerine sarılmayan herkesin beyni "batı hayranlığından yalakaya dönmüş"tür herhalde... Bir de liberalizm falan diyorsun, vay anasını yav! Meğer asıl liberaller Hristiyan köktencilermiş...

Neyse jadı, sen her şeyden önce biraz mantık öğren, dünyayı sonra kurtarırsın.
Ben sana en basitinden JFK sikastiyle ilgili cok ciddi deliller sundum. Cinayetin faili mechul olmasi bile en kesin delilya hos. Bana yanit olarak kafasina folyo takmis bir resim veren ve boylece cevapladigini sana birine kemalist yakistirmasi bile fazla. Onlar en azindan bazen susmayi bilirler
Alt 10-08-2011, 05:38
Astur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Astur Astur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

jadi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabi sadece o linkte soylenen bisey degil bu. Sitede baska neler var diye aratacagina oldurulen dis isleri bakanini biraz arastirirdin amacin uzum yemek olsaydi, O bakanin anti siyonist oldugunu inkar edebiliyor musun? Onemli olan bu

http://www.erichufschmid.net/TFC/by_...ndh-murder.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Lindh#Murder
İnternette o konuya da baktım, senin iddiaları ancak abuk subuk komplo teorisyenlerinin sitelerinde bulabiliyorsun. Bu site de ilginçmiş, South Park'taki Siyonist komplodan da haberim yoktu!

http://www.erichufschmid.net/SouthPark.html

Senin de tüm komplo teorisyenleri gibi akıl yürütmen, kanıt anlayışın vs. son derece sakat. Neden-sonuç ilişkisi kuracağınıza sonuçtan hareket ediyorsunuz.

A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
Alt 10-08-2011, 05:40
Yasaklandı

İnternette o konuya da baktım, senin iddiaları ancak abuk subuk komplo teorisyenlerinin sitelerinde bulabiliyorsun. Bu site de ilginçmiş, South Park'taki Siyonist komplodan da haberim yoktu!

http://www.erichufschmid.net/SouthPark.html

Senin de tüm komplo teorisyenleri gibi akıl yürütmen, kanıt anlayışın vs. son derece sakat. Neden-sonuç ilişkisi kuracağınıza sonuçtan hareket ediyorsunuz.
Kus beyinli, kadinin cok kati bir anti siyonist oldugunu inkar edebiliyor musun?

Sirf dinciler destekliyor diye ergenekonu inkar eden kemalistlerden uc gram daha akilli olmadigini soylemistim zaten. Butun iletilerinle bunu kanitlamis oldun sadece
Alt 10-08-2011, 05:43
Kıdemli Üye

Ben sana en basitinden JFK sikastiyle ilgili cok ciddi deliller sundum. Cinayetin faili mechul olmasi bile en kesin delilya hos. Bana yanit olarak kafasina folyo takmis bir resim veren ve boylece cevapladigini sana birine kemalist yakistirmasi bile fazla. Onlar en azindan bazen susmayi bilirler
Bu kalınlaştırdığım cümle olayı özetliyor aslında. Bu yaptığın çok sık rastlanan bir safsatadır:

http://en.wikipedia.org/wiki/Argument_from_ignorance

Ben sana ciddi ciddi cevap da yazdım bu arada, o resmin üstünde bak kaç paragraf yazı yazmışım. Tabii şimdi zamanımı boşuna harcadığımı görüyorum. Şu andaki aklım olsa sadece resmi yollardım.

A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
Alt 10-08-2011, 05:47
Yasaklandı

Şu andaki aklım olsa sadece resmi yollardım.
Kapasiten sadece buna yeterli zaten. Devletin o sekilde islenmis bir cinayeti cozememesi bile kimin gercek katil oldugunun en buyuk kanitiyken yine de bir yigin sacmalik var. Hala bunu inkar ediyorsun. Ugur Mumcu'yu seriatcilarin oldurdugunu sanan kemalistlerin beyni de seninki gibi isliyor iste. O Ataturk'e hayran onu laik saniyor. sende Amerika'ya hayransin, onlari cok begeniyorsun. Olay tamamen bu
Alt 10-08-2011, 05:50
Kıdemli Üye

Kus beyinli, kadinin cok kati bir anti siyonist oldugunu inkar edebiliyor musun?

Sirf dinciler destekliyor diye ergenekonu inkar eden kemalistlerden uc gram daha akilli olmadigini soylemistim zaten. Butun iletilerinle bunu kanitlamis oldun sadece
"Çok katı" bir anti-siyonist olduğu yönünde bir izlenim almadım. Aksine konuya ilişkin son derece makul ve dengeli görüşleri var gibi. Yeri geldiğinde İsrail tarafını eleştirmiş, yeri geldiğinde de Filistin tarafını. Ama mesele bu değil, bu kadın dünyadaki en büyük anti-siyonist olsa dahi bu senin inandığın komplo teorilerinin doğru olduğu anlamına gelmez. Kanıt yükü kavramını anlayamıyorsunuz resmen. Hem sinirli tavrın, hem de mantık konusunda yaşadığın sıkıntılar bana bazı dindarların tavırlarını anımsatıyor.

Alt 10-08-2011, 05:55
Kıdemli Üye

Kapasiten sadece buna yeterli zaten. Devletin o sekilde islenmis bir cinayeti cozememesi bile kimin gercek katil oldugunun en buyuk kanitiyken yine de bir yigin sacmalik var. Hala bunu inkar ediyorsun. Ugur Mumcu'yu seriatcilarin oldurdugunu sanan kemalistlerin beyni de seninki gibi isliyor iste. O Ataturk'e hayran onu laik saniyor. sende Amerika'ya hayransin, onlari cok begeniyorsun. Olay tamamen bu
Bak hâlâ aynı safsatadasın. Bir cinayetin çözülememesi cinayetin çözülemediği anlamına gelir, tek başına cinayetin sorumluları hakkında kanıt teşkil etmez.

Bu arada psikanalizin de, hele hele seninki gibi dandirik psikanalizin, geçerli bir tartışma metodu olmadığını hatırlatma ihtiyacı duyuyorum.

Sen bir de İngiltere'de yaşıyorsun değil mi? Münazaranın anavatanı denilebilecek bir yerde yaşayıp nasıl tartışılacağı hakkında bu denli bilgisiz olman da epeyce ironik.

Alt 10-08-2011, 05:56
Yasaklandı

"Çok katı" bir anti-siyonist olduğu yönünde bir izlenim almadım. Aksine konuya ilişkin son derece makul ve dengeli görüşleri var gibi. Yeri geldiğinde İsrail tarafını eleştirmiş, yeri geldiğinde de Filistin tarafını. Ama mesele bu değil, bu kadın dünyadaki en büyük anti-siyonist olsa dahi bu senin inandığın komplo teorilerinin doğru olduğu anlamına gelmez. Kanıt yükü kavramını anlayamıyorsunuz resmen. Hem sinirli tavrın, hem de mantık konusunda yaşadığın sıkıntılar bana bazı dindarların tavırlarını anımsatıyor.
Eh, ortada ortak ozellikleri anti siyonizm olan bazi politikacilarin saibeli olumleri uzerine uretilen son derece makul bir teoriyi, sadece harun yahyaya benziyor, hristiyanlara benziyor argumanlariyla curttugunu sanan bir sahisla ne tartisilabilir? Kaldi ki onca beyin yikama politikasina karsin Amerikan halkinin bile yarisina yakini bu teoriye kesin gozuyle bakarken..

Amerika'da bu tip devletin her propogandasina inanan vatandaslarin entellektuel seviyesi gercekten bizim chp, hatta mhp ile aynidir. Cok fazla ortak ozellik tasirlar. Bizim Astur onlara ozeniyor gariban
Alt 10-08-2011, 05:58
Yasaklandı

Sen bir de İngiltere'de yaşıyorsun değil mi? Münazaranın anavatanı denilebilecek bir yerde yaşayıp nasıl tartışılacağı hakkında bu denli bilgisiz olman da epeyce ironik.
"ehueheueheu bu soyledikleri hristiyan sagcilara beziyor ehuheheue" seviyesinde tartisabilen biriyle ancak bu kadar
Alt 10-08-2011, 06:12
Yasaklandı

Anna Lindh suikastini spekulasyon yapmaksizin inceleyen bir yazi. Herkez kendi kararini kendi verir tabi.

http://www.cesc.net/adobeweb/circleweb/annalindh.pdf

Benim icin faili mechul her cinayetin arkasinda devlet vardir. Aksi takdirde devlet her turlu sucu aydinlatacak guce sahiptir. Hele bu tip bakbakan, bakan...vs cinayeteleri devletin otoritesine ve halkin iradesine yonelik meydan okumalar oldugundan cok daha fazla onem tasir. Benim verdigim butun orneklerde devlet cinayetleri cozmek yerine ortbas etmek veya hedef saptirmak yoluna gitmistir. Aradan yillar gecmis ama gercek suclular yakalanamamistir. Ama arzu eden istedigine inanir. Ugur Mumcu c4 ile oldurulunce sokaklarda "turkiye laiktir laik kalacak" diye bagiran insanlarin yasadigi bir ulkeyiz en nihayetinde

Önerilen Siteler

Etiket
dinlerin kaynağı, illuminati, zeitgeist