Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 18-09-2006, 16:28
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: Niye cehennem

Sn. Keremblue,
Öncelikle; adettendir, bir hoş geldini eksik etmeyelim. Siteye, foruma, bu foruma hoş geldiniz.
“Birilerinin maşası, zavallısınız, yazdıklarınızın açıklamasını yapacaksınız, buna emin olun, her şey zamanla olacak merak etmeyin.” Derken;
-Korkutuyor musunuz?
-Tehdit mi ediyorsunuz?
-Küfür mü ediyorsunuz?
Kabiliyetim biraz zayıf bi açıklama rica edeceğim.

Tüm bunlara, “-Sana ne ben İstavrit ile muhatabım diyorsanız.”
İnanın Sn. İstavrit’in düşüncesinde ve tarafında olmamama rağmen;

Bu alanın, kişisel muhatap alanı olmadığını hatırlatırım.
Tartışmalara yetişemiyorsanız, ara verin, bilginiz yetmiyorsa araştırın, yüreğiniz yetmiyorsa bakmayın.
Ama ne yaparsanız yapın yukarıdakileri yapmayın.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
Alt 18-09-2006, 16:45
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Re: Cennet-Cehennem nerde..??

Fasil : TEFSİR BÖLÜMÜ - ESBAB-I NÜZULE DAİR
Konu : Kehf Suresi
Ravi : Mus`ab İbnu Sa`d
Hadis : Babama şu ayet hakkında sordum: Ey Muhammed! "Size amelce en çok zararlı olanları haber verelim mi?" de.. (Kehf, 103) ve dedim ki: "Burada kastedilenler Haruriler midir?" Bana: "Hayır, onlar Yahudiler ve Hıristiyanlar`dır. Çünkü Yahudiler, Muhammed (sav)`i tekzib ettiler. Hıristiyanlar ise cenneti tekzib ettiler ve: "Cennette ne yiyecek ne de içecek vardır" dediler."

HadisNo : 699

Cennet'te yiyecek ve içecek yok demek amelce zararlı olmaya işaret??
Amel'in kelime anlamını yanlış biliyor olmalıyım çünkü bu ikisi arasında bir türlü bağlantı kuramadım. İlliyet bağı yok bir kere.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 18-09-2006, 20:05
istavrit istavrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sayin keremblue,

cok agresif bir baslangic yaptiniz..bir cok konu varken ikili surtusmelere gerek yok...dusunceleriniz varsa yaziniz lutfen..

sevgili mhmmd son derece kaliteli musluman bir arkadasimiz...neden kendinize ornek almiyorsunuz..
sogukkanlilik ve fikirleri ile sitede sayginlik kazaniyor..

sizde deneyin, basarabilirsiniz..bu sekilde kuculmez, bilakis yucelirsiniz..

ayrica tesekkur ederim sevgili mhmmd,

hep boyle kalin..

yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
Alt 18-09-2006, 20:22
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

İlk önce hoşbulduk belli ki, amacınızı bilen pek fazla kişi incelememiş sitenizi , yanlış sizin yaptığınız direk düşmanlık
Sevgili Kerembulue
Allah yoktur demekle nasıl bir düşmanlık oluyor anlatırmısın.Senin mantığına göre de
Allah Buyuktur, Allah Buyuktur diye günde 5 kere hemde arapça kafa ütülemek, Ateistlere karşı bir düşmanlık olmuyormu?

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 18-09-2006, 23:34
Yaşam_Ve_Ölüm Yaşam_Ve_Ölüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Merwe hanım ilk önce Türkçe de w harfi yoktur. Onu hatırlatırım. Lütfen merve diye değiştiriniz. Ama yok Türklükde benım umrumda değil diyorsanız ona bişi diyemem.

Şimdi niye cehennem ona gelelim. Valla cehennem , ateş , sıcak sular, kaynar sular iyi bir ceza . Bu ceza sogukda olabilirdi mesela.

Mesela şöyle ceza olabilirdi.

- Atın bunu buzhane ye , donsun soğuktan. Buz kalıplarını ağzından sokun vs vs de olabilirdi. Ama demekki Yüce Yaratıcı Cehennem yani ateşi uygun görmüş kendisine inanmayan ve dediklerini yapmayanlara.

Valla isteyen inansın isteyen inanmasın. Ölünce herkes hanyayı konyayı görecek ) Ak mı karamı anlarız )
Alt 18-09-2006, 23:37
Üye Değil

Sevgili yaşam ve ölüm, nicklerimizin türkçe olma zorunluluğu yoktur. Ki sormuşsunuz söyleyeyim bence insanın ırkı önemli değildir. Yani türk olmuşum, afrikalı olmuşum, yahudi olmuşum, veya arap umurumda değil. Önemli olan insan olmamız değil mi?
Alt 19-09-2006, 00:49
Yaşam_Ve_Ölüm Yaşam_Ve_Ölüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

merwe";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili yaşam ve ölüm, nicklerimizin türkçe olma zorunluluğu yoktur. Ki sormuşsunuz söyleyeyim bence insanın ırkı önemli değildir. Yani türk olmuşum, afrikalı olmuşum, yahudi olmuşum, veya arap umurumda değil. Önemli olan insan olmamız değil mi?
Ya tabiki olaya hümanist açıdan yaklaşırsak her şeyden önce hepimiz insanız ve barış kardeşlik içinde yaşamamız lazım. Din , dil , ırk ayrımı tabiki olmasın. Ama işte böyle demeyenler de var.
.................................................. .................................................. .................................

Birde yahudileri sevmem. Sebebide Siyonist imiş onlar. Neymiş Vaad edilmiş topraklar varmış. Türkiyede güney ve doğu anadoluda bu vaad edilmiş topraklar arasındaymış. Hadi gitsinler ordan. Ülkemde olanın gözününü çıkarırım ben. Bu yüzden siyonistleride sevmiyorum.

Birde Amerikalılar sevmiyorum veya amerikalı demiyimde başkanlarını v onu destekleyen halkı sevmiyorum. Gorg push ülkere özgürlük getircem diyor. Sonra ülkelerin anasını valla belliyor. Girdiği ülkelerde ne düzen kalıyor ne bişi. Eskisinden beter oluyor. Zahten amaçlarıda petrol - enerji.

İşte hepimiz insanız ama bazıları insanlıktan çıkmışlar.Bizlere zarar veriyorlar.Zarar veren insan maalesef sevilmez.

Ama adam allaha inanmıyor diyelim. Banane ya ister inanır ister inanmaz. Ölünce herkes neyin ne oldugunu görür.

Mesela ramazdan isteyen sigara içsin kimse bişi diyemez. Adama sen allaha inanmıyorsun niye sigara içiyorsun diye karışılmaz. Ama toplumun genelinede saygılı olmak lazımda diyede düşünüyorum...

Sayın yaşam ölüm,
Mesajınızın kürtlerle ilgili bölümünü sildim. Sizi forum kurallarımızı okumaya davet ediyorum. Sitemiz bilgi amaçlıdır. Lütfen aşağılayıcı nitelikte yazılar yazmayalım. Ezkamo.
Alt 19-09-2006, 20:51
Keremblue Keremblue isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Keremblue - MSN üzeri Mesaj gönder

sevgili istavrit ve savgili mhmmd benim ne olduğum kim olduğum veya düşüncelerimin aciz olum olmaması sizi fazla düşündürmesin siz bunların üzerinde durmayım.

sn.mfmmd ,inan kardeş ben araştırıyorum, ve ülke gençliğinin misyonerler tarafından asimine edildiğini, hristiyanlaştırma faaliyetlerinin tehlikeli boyutlara ulaştığını, gerek sözel gerekse görsel basın dışında bu ve bunun gibi sanal ortamlarda da propagandanın üst boyutlarda olduğunu, bunları yapanları (bazılarını) *isimlerine işlerine kurumlarına kadar tanıdığımı, sizin iyi cümle kurmayı iyi bildiğinizi fakat Türkiye ye zarar verdiğinizi ve burda yazdıklarımı sizler için değil buraya gelen ve arayışta olan insanlar için yazdığımı bilmenizi isterim, zaten sizler ben ve benim gibi insanları durdurmak için gerekli eğitimi almışınızdır. Kısa bir süre sonra burda yazılan cevaplar ilk önce sizin tarafınızdan okunacak sonra yayınlaacak, istemediklerinizi yayımlamaycaksınız, ayrıca Müslüman olduğunu açıklayan birkaç katılımcı burda yeteri kadar tanındıktan sonra sözüm ona ataist olacak...... bunlar komplo değil, siz bence çok iyi saklandığınız maskenizin arkasında Türkiyemin gençliği için hain planlar yapıyorsunuz bence siz Türk bile değilsiniz mantıken olmazsınız olmanız için bizim uğrumuza can veren mehmetçiğe üzülmeniz lazım onlar şehit oldular ama siz şehitliğe inanmıyorsunuz...... Çok saygılarımla arkadaşlar çok hem de
Alt 19-09-2006, 21:17
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

Neden cehenem, neden ateş.
Bunun için yakıt lazım, ateş bedavadan olmuyo.
En çok yakıtta petrolde, *arap çöllerinde var. hıııımmmmm *geleceğin cehennemi (zaten şimdiden öyle) arap çölleri olacak, yanacaklar belli, araplar. petrol nerdeyse cehennem orda olmalı ki ayrıca nakliye olmasın dimi.
Eh bende iyiki Türküm petrol bizde az, biraz yanar kurtuluruz.
Ayrıca Ateistler önce humanist sonrada eğer Türk ateistse, bir müslüman Türkden daha Türkdür.

Ne mutlu TÜRKÜM diyene

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 19-09-2006, 22:28
Üye Değil

"Keremblue"
Tükçe konusunda haklısın bazen yanlış yazdıklarım oluyor, bunun sebebi keşke bunları yazmasam da yüzlerine söyleyebilsem diye de aynı anda düşünüyor olmamdan kaynaklanıyor.
Ben sizin kesinlikle ve kesinlikle müslümanlığı karalamak için birilerinin maşası olduğunuza inanıyorum ve eminimki zavallısınız ayrıca benim burda yazdıklarım Merwe tarafından sanırım ağır bulunmuş, bağzı şeyleri biz nasıl hazm ediyorsak sizde hazm edeceksiniz, bu şart öyle biz yaptık bu siteyi istediğimiz yazarız çizeriz yok artık, artık öyle yada böyle tepki alacaksınız yazdıklarınızın açıklamasını yapacaksınız buna emin olun...
Herşey zamanla olucak merak etmeyin.

Keremblue,

Eğer sitemize tebliğ amacıyla geldiyseniz hesabınız bölümünde üyeliği silme var. Ordan üyeliğinizi silebilirsiniz. Yok ben bu siteye bilgi alış verişinde bulunmak için geldim diyorsanız kurallarımızı okuyun. Kurallara uyduğunuz sürece kalıcı üyemiz olabilirsiniz. Bundan endişeniz olmasın. Bu sitenin adı Turan Dursun sitesi. Dinlere karşı bir site. Bunu unutmayınız. Dininiz sizin için bir tabu olabilir. Ama bizler için hiç bir din tabu değildir. Eğer bu zorunuza gidiyorsa burda işiniz ne. Gelir gelmez maşa demek zavallı demek nasıl oluyor öyle. Bunu bir uyarı olarak algılayın.
İkincisi zaman her şeyi gösterecek. Her şey zamanla olacak meramınızı gayet iyi anlıyorum. Siz bu ülkeyi İran mı Afganistan mı zan ediyorsunuz. Bu ülke laik demokratik bir ülke. Atatürk Türkiyesi. Bunu hesaba katmanızda yarar var. Zamanı gelince de dersinizi alacağınızı düşünüyorum. Tek üzüldüğüm nokta sizin gibi insanların bu çirkef emellere alet olması.

Önerilen Siteler