30-09-2006, 07:06
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Re: BENU MUSTALIK GAZASI
Oyle bir sonuc yalniz senin kafanda sekillenmis sekillenmesine de, senin hayata gozlerini kapattigin anda, dunyadaki butun diger canlilarin basina gelen senin de basina gelecek, Recycling.
* *Sanki gidip gelmis kadar ne kadar emin konusabiliyorsun. Senin kadar hatta belki daha da guclu baska inanc sahipleri de senin iddian kadar emin olarak, kendilerininkinin dogru olduguna inaniyorlar..
* *Senin inancinin en dogrusu oldugunu nereden biliyorsun?
Allah kitabi yazdirirken yanindamiydin?
Muhammed sahidi diyeceksen, onun allah yazdirdi demesiyle, benim bunu yazan muhammeddir iddiam arasinda hicbir fark yoktur.
*Muhammedin yatak odasi ayetleri ne seni ne de diger insanlari ilgilendirir.
* Allahin, ozel ayetlerle muhammedin seks hayatini duzene sokmasinin insanliga verdigi evrensel ders neresindedir.?
* Avantaji kendinden baska kime olabilir? Kuranin allahi, kimsenin degil, sadece muhammedindir.
* *Olumden sonra soyle olacak boyle olacak gibi safsatalari bir tarafa birak da gozunu ac artik, gozunu....
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

30-09-2006, 08:33
|
|
Üye
|
|
|
|
İnandığım kitaptan bu sonuçları çıkardım.Benim hayata gözlerimi kapadığım anda açacağım yeri ben çok iyi biliyorum.İSteyen istediği kadar kanıt diye diretebilir.Semavi inançların hepsi elbetteki ortak bir noktada buluşuyorlar.Hiç değilse inkar etmiyor iftira atmıyorlar.Ben benim inancım en doğrusu diye bir kelime sarfettiğimi hatırlamıyorum.Nereden bu kanıya vardı isen.Kuran bir insan ürünü olsa idi içindeki iddalar olmazdı.Tabii bazıları bu iddaalardan sıyrılmayıdı kıvrak zekaları ile sağlıyorlar orası ayrı.
|
Allahin, ozel ayetlerle muhammedin seks hayatini duzene sokmasinin insanliga verdigi evrensel ders neresindedir.?
|
Allah sanamı soracaktı ne yapıp yapmayacağını.Senin arzularına , nefsinin zevklerine göremi Din i şekillendirecekti.Yüzlerce ayet dururken tek tük ayetlerin üzerinde inatla raks etmek niyedir acaba?Allah peygamberine bir şeyi emredipte onu doğru yola yöneltemez mi?Peygamber haşa Allah mı ki onu uyarmayacak onun hayatını düzenlemiyecek?Onlarca evrensel ders niteliğinde konu varken gidipte güya seks i barındıran ayetlerden illada neden sonuç çıkarmaya zorluyorsun ,didiniyorsun ki?Allah belli hükümleri peygamberine has kılmıştır.Bunu tüm müminlere emretmemiştir.Peygamberin evliliklerinin sosyolojik boyutunu bırakıpta seksolojik taraflarını araştırıp fantazi yapmak isteyenler hangi kaynaklara başvuruyorlar bilemem ama peygamberin neyini merak ediyorsa birileri istediğini araştırır ve araştırmasının sonucunda da ,merakını giderir.Yakında artık itiraf sitelerinde ki gibi bir çok uydurma ile saldırmazlar sa iyi.Korkarım ki çok geçmeden peygamberin sevişme pozisyonlarınıda yayınlayabilirler.Merak eden çok ya.İlgilendiği konular onlar ya.
Allah ın ayetlerini çarptırmadan gereği gibi öğreniniz.İşinize gelen yorumları nakışlamayınız.Objektif olunuz.Adaletli davranınız.Güzellikleri öğütleyen,yardımlaşmayı ve iyiliği emreden ayetleride yazsanız ya çoğunuz.Ama olmaz illede korku olacak illede savaş,kan,kılıç,baskı.Hep bunlar ile saldıracaksınız.Oysa ki Allah ın katline onay verdiği topluluklar müslüman olmayanlar değil,Peygamber ve ashabına karşı savaş açan insanlardır.Siz size saldırılsa buna ne ile karşılık vereceksiniz.Peygamberin gördüğü zulüm mü neden kimse açıklamaz?Neden onu öldürmeye çalışanlardan hiç söz edilmez?Neden kafasına atılan deve işkembesinden kimse bahsetmez?Neden amcasını öldüren katil yakalanıp huzuruna getirtildiğinde onu affettiği bir kere olsun söylenmez? hayatını korunmak için neden peygamberin yaşadığı topraklardan hicret ettiği vurgulanmaz. Çünki herşey de-ma-go-ji.Bütün bunlardan sonra O kalkıp savaşacak o kalkıp vuruşacak sonra bunun adı Katliam olacak bunun adı Kargaşa olacak.Diyelim o zaman çanakkale de de bir katliam yaptık.Kurtuluş savaşı da bir katliam dı.Cumhuriyette kanların akması insanların katlolması sonucu kuruldu.Böyle komik akıl dışı bir şey olur mu yaa.Elbette savaşacak , elbette çarpışacak , elbette hakkını arayacaktır.Bundan doğal ne var.Moğallar istila ederken katliam olmuyor savaş oluyor , haçlılar dünyanın en kanlı eylemlerini yaparken bunu adı sefer oluyor , ama Allah ın peygamberi hakkını korumaya gelince bu katliam oluyor.Bunlar hikaye arkadaşlar.Hepsi masaldı bitti.Artık müslümanların meselesi 4 kadın ile evlenmek, seferlere çıkıp toprak almak, insanları köleleştirmek,peygamberin karılarının sayısını tutmak,zina edeni taşa tutmak ,hırsızlık edeni ellerini kesmek değil.
En medeni diye ,bilimin eşiğinde teklonoji profösörleri diye ağzımızın suyunu akıtan toplumların iç yüzlerini görüyoruz ki , onların meselesi ortadoğudaki müslümanları kışkırtıp zıvanadan çıkartarak , kendilerine haklı sebebler yaratarak müslümanları yok etmektir.Artık dünya müslümanları bütün bunları göz önünde bulundurup kendine çeki düzen verecektir hiç merak etmeyin.Yeni yetişen nesil hurafeden uzak bilgi ile donatılmış şekilde geliyor.
Bakalım külahlar değişilip ağzınızı açamadığınız zaman nasıl bir yöntem uygulamaya başlayacaksınız. [Tehdit'e gerek yok hümayun. Üslubunuza lütfen dikkat edin K.C.]
Hadi hepiniz toplanın bir arada muhammedin uydurduğu gibi bir masal uydurun ve bu masal a 1400 yıl boyunca öyle yada böyle milyonları inandırın.Sevgi ile...
''Milletimiz din gibi kuvvetli bir fazilete sahiptir. Bu fazileti hiçbir kuvvet, milletimizin kalp ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz''Atatürk SD; II, s. 66-67
|

30-09-2006, 11:26
|
|
Üye
|
|
|
|
Allah ın katline onay verdiği topluluklar müslüman olmayanlar değil,Peygamber ve ashabına karşı savaş açan insanlardır.
Arkadaşım sen Kuran okudun mu ? Veya iki üç tane de olsa hadis bilgin falan var mı ? Neye göre konuşuyorsun ?
Allahın "katline onay vermesi" ne demek ?
Allah bir katliama onay verir mi ?
Senin Allah'ın ne biçim Allah ?
Senin peygamberin ne biçim peygamber ?
Sen ne biçim bir insansın ?
Allah katliama onay veriyormuş....
Allah ufak çocukların Şam esir pazarında satılmasına da onay veriyormuş...
Allah Muhammed ve savaşçıların ganimet avcılığına, yağmacılığına da onay veriyormuş...
Allah mut'e nikahına da onay veriyormuş...
Allah 55 yaşındaki peygamberinin 9 yaşında bir kızla evlenmesine de onay veriyormuş...
Allah esir alınan 13 yaşındaki Cüveyriye'yi Muhammed'in koynuna da sokuyormuş...
Allah 17 yaşındaki Yahudi esir Safiyye'nin kocasına Muhammed tarafından işkence yapılııp öldürülmesinin peşinden Muhammed'in koynuna sokmasına da izin veriyormuş....
Allah yağmaya, talana, ganimete, işkenceye, katliama vb. her türlü kötülüğe onay veriyormuş...
Zulum
Kan
Savaş
Tecavüz
Ganimet
Yağmacılık
Köleleştirme
....
....
Senin Allah'ın nasıl Allah böyle ?
Hadi cevapla bakayım....
|

30-09-2006, 11:48
|
|
Üye
|
|
|
|
100'e yakın sefer yapan Muhammed hep mazlum hep mazlum..
Siz kimi kandırıyorsunuz böyle ?
Muhammed'in saldırganlığı sınır tanımaz. Muhammed'den önce herkes barış içinde yaşıyordu. Muhammed'in kendini peygamber ilan etmesiyle kan gövdeyi götürdü. Kafir, müşrik, zındık, mürted, fasık, putperest vb. düşmanca sözlerin hepsi Muhammed'e aittir. Muhammed'in ektiği nifak tohumlarını bugün bile insanlık temizleyemedi.
Bak "Muhammed'in savaşları" adıyla topic açtım bi göz atıver okuması bedava...
Daha ganimetlerini, servetini de dökmedik henüz...
Muhammed'in sahabesi Salame kendilerini bir sefer sonrası kutlayan müslümanlara şunu der: "Bizi ne için kutluyorsunuz ? Allah'a andolsun ki biz, bağlanmış develer gibi saçları dökülmüş ihtiyarlarla karşılaştık ve onları boğazladık" Bunun üzerine Muhamed'de ona şunu der: “Kardeşim! Onlar eşraf ve reislerdir”
İşte senin mazlum peygamberin ve onun adamları...
|

30-09-2006, 15:38
|
|
Üye
|
|
|
|
humayun";p="´isimli üyeden Alıntı
Nikâhlanmadan ilişkiden bahsediyorum ben arkadaşım ilk önce konuyu iyi bir algıla yaw. Nikahsız ilişki kimle olur ise olsun zinadır
|
Kardeşim sana nikahsız ilişkiden bahsetmiyorsunmu dedim? Bana öyle iyi algıla falan yazıp durma. Üslubuna dikkat etmezsen karşındaki de etmez. Sen nikahsız ilişkiye girilemeyeceğini neden savunuyorsun? Cariyelerin ırzına geçilmediğini ispatlamak için değilmi? Ben de sana 4'e kadar nikah kıyar, istediğini boşayıp helal olduktan sonra yenisini alır demişim. Yani cariyenin rızası alınmaz, cariye evli olsa bile Kurana göre boş sayılır ve nikahlanması rızası dışında helaldir. Böylece rızası alınmayan cariyenin nikahlansa bile ırzına geçilmiş olur. Kısaca savaştaki ganimetlerin sırayla nikahlayıp elden geçirdikten sonra boşayabilirsin. Umarım bu sefer demek istediğimi anlayabilmişsindir.
Kuran a göre.4 de kadar izin verilmesi demek illede 4 tane ile evlenin demek değildir.Bunların şartları vardır.Ve eşlerin rızasıda vardır. Eğer rızası olmaz ise gerçekleştiremezsiniz.Zaten rıza almadan yapmanız demekte otomatikman diğer evliliği zarara uğratmak olur.
|
Bu dediğin Kuranın neresinde yazıyor? Göster bakalım. Yok karılarının evlilik için rızası alınırmış. * 
Onları heralde saraylarda beslemiyordu.Heralde kendine harem kurmak için o kadar eş almadı.Kendisi Ayşe ile evlendikten sonra zaten ekonomik durumu kötü değildi.Devlet başkanlığından sonra olması veya olmaması bir şeyi değiştirmez.Açtı derken fakirlikten yokluktan değil.Kendi kişisel seçimi olarak her akşam kuşsütlü sofralarda değil *, az ile yetiniyordu.Yokluktan değil yani bolluktan açtı merak etme.Bana tarihte bir devlet başkanı göster saraylar da yaşamayıp ta hasırın üzerinde uyumuş.Zaten onun çok eşliliğinin cinsellik açısı üzerinde kafa yoranların zihniyetlerinden şüphe etmek lazım.Direk akıllarına bacak araları geliyor.Bu evliliklerin nedeni ne nedir bu köleler bunları sorgulayan yok.Kölelere nasıl davranmış.Onları aşağılamış mı yoksa el üstünde mi tutmuş bunlara da yaklaşan yok.EE tabi yoksa işin büyüsü bozulacak değimli. Hz *Muhammed in *yatak odasında gözü olanlar , her şeyi görmezden geliyorlar işlerine gelen masalları uyduruyorlar.
|
Kardeşim Muhammedin aç olduğunu gösteren hadisleri getir buraya tartışalım. Bakalım Kuranın neresine uyuyormuş. Yok taş bağlarmış, yok *açlıktan ölüyormuş.
Algılamaktan bahseden adama bak. Muhammed cinsellik yüzünden çok evlenmemişmiş  . Bunu neye göre söylüyorsun sen? Hiç birşey bilmediğin halde bir de milletin buraya yazdıklarını beğenmiyorsun. Sanki millet Muhammedin cinsel maceralarını k.çından uyudurup yazıyor buraya.
Miiletin yazdıklarını iyi oku. Oku ki biraz bilgin artsın.
Ahzab 37 de anlatıldğı gibi Muhammed Zeynebe olan istek ve arzusundan başka ne saklıyormuş? Veya neden çekiniyormuş? Zeynebi cinsel yönden çekici bulmayorsa neden ayet gelmeden Zeydi eski karısının evine gönderip kendisine istetmiş? Muhammed neden güzel bir kadın görünce gidip Zeyneble yatarmış?
Muhammed evliliklerinde kadınlardan hoşlanmıyorsa neden etraftan çok evlenmesine tepki gelince ''artık kadınların güzellikleri hoşuna gitse bile cariyeler dışında başka kadınları alman helal olmaz'' tarzında ayet uydurmuş?
Neden Ayşe, Cüveyriye gibi bir cariyenin çok güzel bir kız olduğu için Muhammed tarafından nikahlanacağını tahmin etmiş ve nitekim öyle de olmuş?
Neden Muhammedin karıları cinsel nöbet sırası yüzünden kavga etmişte Muhammed anında cinsel nöbet sırasını düzenleyen ayet uydurmuş? Böylece istediği gece istediği karısıyla beraber olabilmiş?
Neden Muhammede cariyelerin alayı helalmiş ve ayrıca bir sürü kadınla evlenmiş?
Neden Ayşeyle 9 yaşında gerdeğe girmiş?
Şimdi senin cahil bir insan olduğun için bu sorulara ayet veya hadisle karşılık vermen imkansız. Herkese verdiğin cevaplar gibi ya bir internet sitesinden yorum alacaksın ya da kendine ait olmayan çarpıtmaları buraya yazacaksın. Bu sorulara ayetle veya hadislerle karşılık veren forum kullanıcıları yokmu? Elbette var, hatta zaman zaman onlarla bu konularda hararetli tartışmalara girdiğimiz bile oluyor. Ancak özellikle de 2-3 tanesi var ki senin gibi kara cahil ve havadan sudan yazılar yazan insanlar değiller.
Kimden alınırsa alınsın beni zerre kadar enterese etmez.En güvenilir muhadisçilere bile şüphe ile yaklaşırım.Kuran ortadadır.Kuran a uymuyorsa çöp kadar değeri yoktur.Paçavradan başka bir şey değildir.
|
Seni enterese etmeyebilir. Sen kimsin ki hadislere süpheyle yaklaşıyorsun. Kurana uymuyor demiş. Kurana uymayan hadise sahih hadis denirmi? Daha ondan haberin yok. Kurana uymadığını ayetlerle ispatlamadan Kurana nasıl uymuyor diyorsun? Paçavra olan senin savunduğun kendi fikirlerindir. Yok Muhammed on küsur kadınla cinsellik için evlenmemiş, yok aç gezermiş. Modele bak yahu.
Sen gene anlamamışsın işte biraz da senin gibiler zırvalasında başkalarıda mutlu olsun diyorum.İddaa ediyonuz ya mutluluk din ile olmaz diye.Yaz bakalım medeni kanunlarını *ve reçetelerini de insanlığı mutluluğa ne götürecekmiş biraz da sen den öğrenelim.Ne doğrsu neyin doğrusu.İnsanlık mutluluğa mı gidiyor yoksa müthiş bir buhrana doğrumu sürükleniyor.Madem *ki *dinler *cehalet ve zırva yığını insanlar koysunlar bakalım insanlığı güzele götürecek yolları ortaya.İslamiyet olduğu için değil Müslümanlar Kuran a sarılmadıklarından bu haldedir Müslüman alemi.Böyle akla hayale gelmeyecek hadisleri din diye yuttururlarsa olacağı tabi bu.İslam alemi hristiyanlar gibi ruhbanlara ayrılmışlar neredeyse.Dinlemiyorlar ki Allah ın öğüdünü.Olacağı tabiî ki bu.
|
Bir de bu halinle benim için anlamamış ve zırvalıyor demişsin. Bana bak numunelik adam kimse seni mutlu edecek yollar arayışında değil. Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle de ol. Ama bu siteye girip dinler hakkında yazı yazanları yalancı, iftiracı veya zırvalıyor olarak göstermeye kalkarsan elbette senin din dediğin şeylerin palavra ve hikayelerden ibaret olduğunu yazacaklardır.
Yoksa sen böyle mutlu olursun, başkası dinden çıkınca mutlu olur orası ayrı konu. İnsanları mutlu edecek birşey yazmak zorunda olduğumuzu kim söylemiş. Burada sadece dinlerin gerçek yüzü ortaya çıkarılıyor. Bunları okuyupta zincirlerinden kurtulan bir sürü insan var. Zincirlerinden kurtulmak seni mutlu eder ya da etmez orası kimseyi ilgilendirmez. Burada kutsal kitaplar daki gibi senin yaşamını düzenleyecek kanunlar konulmaz.
O atalarımız maalesef azmış gözü dönmüş dini sapıttırmış arap kabilelerinin ürünü olan saldırılara maruz kalmıştır.Peygamberin vefatından sonra çoğu iktidar mücadelesine girip birbirlerini kırmışlar sonra da din adına insanlara saldırmışlardır.Bunun suçu Kuran da *değildir.Faturası Allah a ait değildir.Bunun faturası Kuran da olanı çarptırıp *onun üstüne bir sürü saçma sapan hükümler üretenlerindir.
|
Hayır buna neden cevap yazdın zekai. Bu benim imzam ve sana özel yazılmış birşey değil. Ayrıca azmış birbirine girmiş Arap kabileleri dediğin insanların çoğu cennetle müjdelenmiştir ve yaptıklarıda İslamiyeti bağlar. Bir de Türkler Kurana uygun olarak katledilmiştir. Açacaksın Tövbe suresini okuyacaksın.
Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
|

30-09-2006, 16:10
|
|
Üye
|
|
|
|
K.C.
O arkadaşın bana yazdığı cevabı okusaydın eminim ki editleyecek başka yerler bulurdun. Ben ona süzme yazışsam o da bana zırva yazmış. Bana göre arasında pek bir fark yok.
Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
|

30-09-2006, 16:32
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Sayın M.onur,
Ne yazık ki her mesajı ve her kelimeyi inceleme ve dolayısıyla müdahale imkanımız olamıyor.
Şikayetçi olduğunuz mesajın yan tarafındaki (!)işaretini tıklayıp şikayetinizi oraya bildirirseniz bizim için de kolaylık olacaktır.
sağlıcakla...
|

01-10-2006, 07:54
|
|
Üye
|
|
|
|
|
Allah ın katline onay verdiği topluluklar müslüman olmayanlar değil,Peygamber ve ashabına karşı savaş açan insanlardır.
Arkadaşım sen Kuran okudun mu ? Veya iki üç tane de olsa hadis bilgin falan var mı ? Neye göre konuşuyorsun ?
Allah katliama onay veriyormuş....
Allah ufak çocukların Şam esir pazarında satılmasına da onay veriyormuş...
Allah Muhammed ve savaşçıların ganimet avcılığına, yağmacılığına da onay veriyormuş...
Allah mut'e nikahına da onay veriyormuş...
Allah 55 yaşındaki peygamberinin 9 yaşında bir kızla evlenmesine de onay veriyormuş...
Allah esir alınan 13 yaşındaki Cüveyriye'yi Muhammed'in koynuna da sokuyormuş...
Allah 17 yaşındaki Yahudi esir Safiyye'nin kocasına Muhammed tarafından işkence yapılııp öldürülmesinin peşinden Muhammed'in koynuna sokmasına da izin veriyormuş....
Allah yağmaya, talana, ganimete, işkenceye, katliama vb. her türlü kötülüğe onay veriyormuş...
Zulum
Kan
Savaş
Tecavüz
Ganimet
Yağmacılık
Köleleştirme
....
....
Senin Allah'ın nasıl Allah böyle ?
Hadi cevapla bakayım
|
Bu atılmış iftira paçavralarını cevaplayamayacağımı mı zannettin?
Katl den maksadım öldürülmesine izin verilenler.Kelimeyi yanlış kullanmışım doğrusu ile düzeltirsiniz.Bu kadar basit.
BAKARA SURESİ: *191 Onları yakaladığınız yerde öldürün; onların sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne/baskı ve bozgunculuk, öldürmekten daha kötüdür. Mescid-i Haram'da, onlar sizinle çarpışmaya girinceye kadar siz de onlarla çarpışmaya girmeyin. Eğer sizinle çarpışmaya girerlerse siz de onları öldürün. İşte böyle verilir küfre sapanların cezası!
NİSA SURESİ : *89 Onlarla eşitlenesiniz diye kendilerinin küfre saptığı gibi küfre sapmanızı istediler. O halde, Allah yolunda göç edecekleri vakte kadar onlardan dostlar edinmeyin. Eğer yüz çevirirlerse onları yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün. Bir daha da onlardan ne dost edinin ne de yardımcı.
NİSA SURESİ : *91 Diğer bazılarını da bulacaksınız ki, hem sizden emin olmak hem de kendi toplumlarından emin olmak isterler. Ama fitneyle yüz yüze getirildiklerinde başaşağı içine dalarlar. Bunlar sizden uzak durmazlar, sizinle barışa gitmezler ve ellerini sizden çekmezlerse onları yakalayın, tuttuğunuz yerde öldürün. İşte böylelerinin üstüne gitmeniz için size açık bir izin ve kuvvet verilmiştir.
TEVBE SURESİ : *5 O haram aylar çıktığında artık müşrikleri, kendilerini bulduğunuz yerde öldürün. Yakalayın onları, kuşatın onları, tüm geçit noktalarını tıkayın onların. Bunun ardından tövbe eder, namazı/duayı yerine getirir, zekâtı verirlerse, yollarını açın onların. Kesin olan şu ki, Allah Gafûr'dur, Rahîm'dir.
TEVBE SURESİ : *12 Eğer verdikleri ahitten sonra yeminlerini bozar, dininize saldırırlarsa, o zaman küfrün elebaşlarını öldürün. Çünkü onların yeminleri yoktur. Böyle yaparsanız hal ve gidişlerine son verebilirler.
Şimdi sevgili kardeşim sana biraz maddeleyeyim de kimin Kuran ı daha objektif bir şekilde okuduğu ortaya çıksın.
Allah neden Onları yakaladığınız yerde öldürün diyor yukarıdan anlamaya çalışalım:
...onların sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne/baskı ve bozgunculuk, öldürmekten daha kötüdür.
yukarıdaki ayette ne geçiyor sizi çıkardıkları yerden *fitne/baskı ve bozgunculuk yapıldığından bahsediliyor demek ki Müslümanlar saldırıya uğruyorlar.Fitne ve bozgunculuk yaptıkları ve bunun öldürmekten kötü olduğunu belirterek açıklıyor.Evet çağımızın da karşı karşıya kaldığı belalardan bi tanesi .Artık devletler savaş ile değil psikolojik baskılar ve dayatmalar sonucu çöküşe giriyorlar.Peygambere saldırıp ona *iftira atanı da Allah öldürme hakkını heralde verir.Allah gökte oturmuşta age of empiresı multi player oynamıyor heralde değil mi?
...Bunlar sizden uzak durmazlar, sizinle barışa gitmezler ve ellerini sizden çekmezlerse onları yakalayın, tuttuğunuz yerde öldürün. İşte böylelerinin üstüne gitmeniz için size açık bir izin ve kuvvet verilmiştir.
Bak ne diyor ayet sizden uzak durmazlar,sizinle barışa gitmezler ve ellerinizi sizden çekmezlerse diyor.Bana hem sataşacaklar hem barış yerine bozgunculuk yapacaklar hemde ellerini benden çekmeyecekler bende müthiş bir merhamet ile onlara boyun eğeceğim öyle.Böyle bir saflık böyle bir enayilik tarihte hangi toplulukta var ya hu .Bunlar hep hasır altına giden sebebler ne hikmetse kimse bahsetmez.Hz Muhammed sebebsiz yere hiç bir zaman savaşmamıştır.Gördüğün gibi neler var neler.Ne kadar açık değil mi?Ayetlerin kes kopyala yapıştır anlamından saptır gibi değil dimi?Öncesi ve sonrası var herşeyin.Bir sebebi var bir nedeni var.
...dininize saldırırlarsa, o zaman küfrün elebaşlarını öldürün. Çünkü onların yeminleri yoktur. Böyle yaparsanız hal ve gidişlerine son verebilirler.
Bak ne deniyor dininize saldırırlarsa.Onları durduk yere öldürün demiyor.Sebebler havada uçuşuyor çok basitçe değil mi?Ama olurmu mutlak bir açık mutlaka mantıksız bir tarafları olmalı bu işlerin.Ben inançsız bir insan olsam çoğundan daha büyük yalanları ve iftiraları dizerdim.Çünki en basit iş.
|
|
Öldürmeye onay vermek demektir hepsi yukarda açıktır.Katliama değil öldürmeye.Düzeltmemi yaptım genelde gece yazabildiğim için geç geliyorum mazur gör seçtiğim bu saçma kelimeyi
|
|
Benim Allah ım varlıkta ve oluşta hikmetler yaratan ve bu hikmetleri dilediğine(talep edene,talep etmeden bedavacılık olmaz) vererek onun ilmini ve *imanını artıran herşeyin gerçek sahibi,mutlak ve tek olan Allah tır.
|
|
Benim peygamberim , mazlumların ve ezilmişlerin niyazları ile ; bozgunculuk yapanları,haddi aşanları,dini saptıranları, geçmişte ve gelecekte inanmayanları ve Allah şirk koşanları rahatsız eden,diğer yandan da *Allah a layıkı ile ibadet edenlere ve insanlar arasında hayırlı işler yapanlara müjde getiren *Allah ın en son elçisidir.
|
|
Rahatsızlık veren ve sinir eden bir insanım
Diğer iftiralara da *cevap vermek çok gereksiz ve luzumsuzdur.Bunlar konunun temeli açısından zaten yol göstericidir.Ama *anlamak isteyen için tabiki.
''Milletimiz din gibi kuvvetli bir fazilete sahiptir. Bu fazileti hiçbir kuvvet, milletimizin kalp ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz''Atatürk SD; II, s. 66-67
|

01-10-2006, 08:42
|
|
Üye
|
|
|
|
Sevgili M  nur *nice alimle sohbet ettim galib geldim nice cahil ile sohbet ettim yenildim.Yani güzel kardeşim.Ben lafı uzatmasını da çok iyi *bilirdim de forumun sağlığı açısından hiç gerek yok.Bu uydurulan iftiralar doğru bile olsa benim tevhid inancıma zerre kadar gölge düşüremez zaten.İnkarcılar hep anlamları kapalı olan ayetler ile ilgilenip müminlere sataşmışlardır.Hadis konusuna gelince Kuran ruhundan onay almayan uydurma sözler ,uydurma rivayetler umrumda değildir.Ve Allah ın dininin vesikası özelliğini taşımaz bunu kim aktarmış olursa olsun.Allah ın emrettiği Kuran a sarılmaktır.Uydurma sözlere rivayetlere değil.
NİSA SURESİ : *87 Allah'tır O, ilah yoktur O'ndan başka. Hakkında hiçbir kuşku bulunmayan kıyamet gününde, hepinizi muhakkak bir araya toplayacaktır. Hadis/söz bakımından, Allah'tan daha sadık kim olabilir?
A'RAF SURESI: *185 Göklerin ve yerin melekûtuna, Allah'ın yarattıığı herhangi bir şeye bakmadılar mı; ecellerinin gerçekten yaklaşmış olabileceğini düşünmediler mi? Peki, bu Kur'an'dan sonra hangi hadise/söze iman ediyorlar?
YÛSUF SURESI: *111 Yemin olsun ki, resullerin hikâyelerinde, aklını ve gönlünü çalıştıranlar için bir ibret vardır. Bu Kur'an, uydurulacak bir hadis/bir söz değildir; aksine o, önündekini tasdikleyici, her şeyi ayrıntılı kılıcıdır. İnanan bir topluluk için de bir kılavuz ve bir rahmettir.
LUKMAN SURESİ : *6 İnsanlardan öylesi vardır ki, Allah yolundan bilgisizce saptırmak için hadis/laf eğlencesi satın alır ve onu alay konusu edinir. İşte böylelerine rezil edici bir azap vardır.
ZÜMER SURESİ : *23 Allah, sözün/hadisin en güzelini, bibirine benzer iç içe ikili mânalar ifade eden bir Kitap halinde indirmiştir. Rablerinden korkanların ondan derileri ürperir. Sonra da hem derileri hem de kalpleri, Allah'ın zikri/Kur'an'ı karşısında yumuşar. Bu, Allah'ın kılavuzudur ki, onunla dilediğini/dileyeni hidayete erdirir. Allah'ın saptırdığına gelince, ona kılavuzluk edecek yoktur.
CÂSİYE SURESI : *6 İşte bunlar, Allah'ın ayetleridir ki, onları sana hak olarak okuyoruz. Hal böyle iken Allah'tan ve onun ayetlerinden sonra hangi hadise/söze inanıyorlar?!
TUR SURESİ : *34 Eğer doğru sözlü iseler, onun benzeri bir hadis/söz getirsinler
MÜRSELÂT SURESI : *50 Artık bundan sonra hangi hadise/söze iman edecekler?
Gördüğünüz üzre cahil olan bendeniz ayetlerden hüküm çıkarır ve ayetleri muhattap alırım.Yok gerdeğe girmiş 9 yaşında ,yok evlenmiş 20 tane eşle ne diye sizin ile bunların tartışmasına giriyorum ki sanki.Hepsi iftira olduğu besbelli apaçık.Yani bana yazdığın bir çok şeye cevap verirdim ama asıl senin boyunu aşan cahilliğine bağışlıyorum herşeyi.Yani laf ebeliğine girmek istemiyorum senin ile ve senin verdiğin cevaplara tek harf dahi artık yazma istemiyorum değmez.Çünki okuduğu zırvalar ile beyni dolup taşan bir insanın düşünme sağlığı belli ki kaybolmuştur.Kusura bakma sanda o gözle bakıyorum.Forum yöneticilerinden de çok özür diliyorum.Eğer yanlış bir şeyler varsa uyarıya ve cezaya razıyım.Sevgi *ile
|

01-10-2006, 14:26
|
|
|
Humayun abimi okuyanda haa islam sadece kendisine saldırılınca saldırıyo filan sanıcak.
*Oysaki islam kendisi dışında herkese saldırmayı emreder.
Enfal *39 *
Fitne ortadan kalkıncaya ve din tamamen Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın! (İnkara) son verirlerse şüphesiz ki Allah onların yaptıklarını çok iyi görür
Tevbe *29 *
Kendilerine Kitap verilenlerden Allah'a ve ahiret gününe inanmayan, Allah ve Resulünün haram kıldığını haram saymayan ve hak dini kendine din edinmeyen kimselerle, küçülerek elleriyle cizye verinceye kadar savaşın
Ayetlerden bunu anlıyoruz
|