Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-10-2006, 14:57
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Standart Re: islamda kadının yeri ve değeri

IKI DENIZ ARASINDA ENGEL VARDIR.BİRBİRLERİNİ ASAMAZLAR

bilim adamı jean cousteau nun *aden korfezı ve cebelitarık bogazında 1960 yılında kesfettıgı

su perdelerıdir..ve her ıkı denızın canlıları bırbırıne ozgudur ve suları karısmamaktadır..
hepsi palavra
Deniz bilimleri mezunuyum, jak kusto böyle birşey dememiştir, kendisiyle görüşenler var, bunlar o dönemin ünlü deniz bilimcisi adına uydurulmuş palavralardır.
Bol şekerli çay demine yavaşca su eklersen birbirine karışmaz, bunu en aptal adam bile bilir, bunu bilmek icin peygamber olmak gerekmexz.
Göğe doğru taş atarsan taş başına geri döner, çünkü yer çekimi vardır ama peygamber yer çekiminden habersiz olduğu için bunu allaha mal etmiştir.
Peki gök uzaya çıkan roketleri neden geri döndürmüyor, allahın kudreti burda yetmiyormu Şimdi ne diyeceksin....

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 05-10-2006, 15:21
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sn. İslamci,

Ne koyarsan koy hangi harfi alırsan al, söylediğiniz hurafedir, uydurmadır, kandırmacadır.

Allah’ın kudreti; yarattıklarının ellerinin içine Latin Alfabesi ile ALH yazacak kadar küçük değil dostum. Velev ki bunu Arapça harflerle bile yazmış olsa.

Savaşta değiliz, sulh-u salah içinde eteğimizdeki taşları döküyoruz. Selametle git. Git de biraz daha düşün çokbilmiş dostum; Huruf-u Mukatta ile Esma-ül Hüsna arasındaki farkı.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın.
Alt 05-10-2006, 15:45
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Sayin Islamci,
* *Umarim bu sefer hakikaten gittin.
Ilk okul cocugunda bile seninkinden fazla mantik vardir.
Senelerdir delil diye, senin gibi nice islamcilarin sundugu safsatalari beynin ispat goruyorsa, senin daha cok okumaya, dunyayi arastirmaya ihtiyacin var demektir.
Git, git de biraz ogren oyle gel.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 05-10-2006, 16:39
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

TÂRIK SÛRESİ
(11) Yağmurlu göğe andolsun, *(Diyanet meali)

TARIK
(11) Düşün (4) dönüp duran gökleri,

4 - Zımnen, "ve son olarak, allah'ın yaratma ve yeniden diriltme kudretini tam olarak kavrayabilmek için düşün ..." vd. (Muhammed Esed tevsiri)

11, 12. Yağmur dolu gök, bitkilerin çıkması için yarılan yer hakkı için: (Suat Yıldırım meali)

Sayın islamcı,
Tarık suresi 11. Ayet hakikaten mucize gibi bir ayet.
Herkesin bu ayetten anladığı farklı.

Sizin troposfer, ozonosfer, iyonosfer kelimelerini kullanarak bilimsel bir dayanak bulmaya çalıştığınız kelimelere 'yağmur' demiş çıkmış üstatlar.

Peki atmosfer'in bu katmanları da kur'an'da var mı sizce? 7 kat gök'le anlatılmak istenen bu katmanlar mıdır acaba? Bu durumda peygamber miraca çıkarken atmosferin hangi tabakasında hangi peygamberle karşılaşmış oluyor?

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 05-10-2006, 16:42
islamci islamci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

neyse sizin beyniniz bu kadar yetiyor zaten.

canım kardesim benim denizlerle ilgili dediklerime inanmıyorsan..sen bilimden bi haber bi insansın demektir..

belge ve ispat// *oceans adlı kitapdadır.
ve ayrıca;

Richard A. Davis, Principles of Oceanography, Addison-Wesley Publishing Company, Don Mills, Ontario, ss. 92-93.
42) Danny Elder, John Pernetta, Oceans, Mitchell Beazley Publishers, London, 1991, s. 27.
43) M. Grant Gross, Oceanography, A View of Earth, 6. baskı, Englewood Cliffs, Prentice-Hall Inc., 1993, s. 205.

bu kitaplara baka bilirsiniz..

albert einstein ın bir sozu:

dinsiz bir bilim,topaldır..
.................................................. .............................

saygı deger site safsataları; benim sozlerım sart olsun kendi sozlerım dgil..sizin yasınızın 20 katı kadar kulliyat bitirmis adamım ben..size mi sorcam bilimsel teknik verileri..

mısırda kendi gozlerımle gordugum krallar muzesinde ipuwer papırısunden sızın haberınız bıle yoktur..cok bildiginizi zannediyorsunuz..

deniz bilimleri mezunundaki adamda jean cousteau yu bilmiyor

oceans adlı kitapta ıkı okyanusun canlıları bırbırıne karısmadıgını da soyluyor..buna ne diyceksın..peygamber bunu nasıl bilsin..

senın atmosferdende haberın yok..uzaya da cıkılmaz oyleyse ancak katmanların varlıgını ınkar etmıyorsun...nasıl bı celıskı bu anlasılır degıl..cumlelerınız tamamen palavra..aklınızdan uydurmaya calısıyorsunuz...

kımı darwını desteklıyor..kımı de kurandaki farklı yazılımlara her kafadan ses cıkıyor dıyor...gıdın IQ nuzu olcturun bence...

benım sıze bı haberım var...sız oleceksınız...sızın bana ne haberınız var palavracı kardeslerım benım...

kusura bakmayın son yazılanlar bana hakaret geldı..
Alt 05-10-2006, 16:53
Üye

وَالسَّمَاء ذَاتِ الرَّجْعِ

kardeslerım arapcası bu..ben yagmurlu kelimesini simdi sizlere aktarırsam yıne kes yapıstır yontemını kullandınız dıyeceksınız ve yıne ınanmayacaksınız.onun ıcın sıze kaynak sunuyorum.

belge ve kaynaklar// dıyanet arapca tefsiri,elamalılı tefsiri
c1.. ahmed hilmi arapca ve tefsiri.
kuran tesbih ve mecaz c2

.................................................. .......................

elmalılının tefsirini ataturk onaylamıstır:
belge; afet inan ataturk ve ilim

haydı taslayın bakalım daha..
Alt 05-10-2006, 16:56
Üye

Sayın İslamcı arkadaş,
Her sitenin kendine özgü kuralları vardır. Bu kurallarımızdan bir de uzun copy-pastelere izin vermiyoruz. Bir son uyarı olarak sizi kurallarımıza uymaya davet ediyorum. Ezkamo.
Alt 05-10-2006, 17:03
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

1-) Peki gök, uzaya çıkan roketleri neden geri döndürmüyor, allahın kudreti burda yetmiyormu Şimdi ne diyeceksin....
2-) bu jean cousteaunun internet sitesi
http://www.oceanfutures.org/
bul bakalım burda bana iddaanı nerdeymiş.
iki okyanusun canlıları birbirine karışmıyormuş. Ne büyük palavra.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 05-10-2006, 17:12
Üye Değil

bunları bize laptop dan mı gönderniniz islamcı kardeş,yani laptop dan çıkan yazı bir başka oluyor, mısırda hangi otelde kalmıştınız,bu bahsettiğniz muze nerde,inan merakımdan soruyorum hin lik yok
Alt 05-10-2006, 17:16
marty marty isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart islamda kadının yeri ve değeri yok..

Isparta İran gibi acayip Şeriatla yönetilen saçma sapan bi yer.. bayan öğrencilere baskı uygulanmakta . Örneğin bir bayan öğrencinin oje sürmemesi , saç boyatmaması , erkeklerle buluşmaması , türban takması , ve müslüman bir türk gibi davranmasını zorla dayatmakta , hatta hatta derse almamakta hakaretler etmektedir..İslam zorbalıktan başka bişey değildir...Yaşasın özgürlük..Sanat ve bilimin gibi kendini yenileyerek devinimleyen uğraşların bu zihniyetlerin elinde olması Müslüman Türkiye de Sanat ve bilimin bi türlü ilerleyememesine sebep vermektedir . Bana İslamı savunmayın arkadaş..Bu forumlaRdA müslümanların kurana bilimsel yaklaşıyorum saçmalıklarını gördükçe gülüyorum..Arkadaş sen git bilimi kendi çapında yorumla ozaman..Ama emin ol ki aynı Bilim ve Sanat dilini konuşmayacağız hiç bir zaman ve de Müslüman Türkiyenin dandik üniversiteleri dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesi arasına bile girememekte ve asla da giremeyecek..Ve biz aydınlanmış gençler Faşist müslümanlarla sacaşacak değiliz.İlkel kurallarla modern hayata daha fazla dayanamayıp doğal selleksiyona uğrayacaklarına eminim..Ve benim gibi arkadaşlarım da faşist müslümanların baskıları yüzünden hayati tehlikede bulunduğumuz bu coğrafyalardan terki diyar eyleyeceğiz.Ve bilim ve sanatın özgürce yapıldığı ülkelerden sesimiz duyuracağız..

Önerilen Siteler