basmagul´isimli üyeden Alıntı
Bunu sezdigim icin tip dunyasina sahip ciktim
Her sey her seyle bir araya gelebilir.Herkez her yere gireblir.Hatta sosyolojik bir arastirma icin o.spular universiteye girip bilime katki yapabilir.Ama bir tek sey birlikte yan yana olmaz din ve bilim.
Ben dincilerle, din saticilariyla bilim konusmaya basladiginizda sizin verdiginiz emege cok uzuluyorum.
|
Hiç üzülmeyin sevgili dostum..Midem bunlarla konuşurken bulansa bile biliyorumki .İçlerinde onurlu birileri çıksın ve bunlar ne diyor diyerek araştırsın.Yada okuyan dindar fakat din satıcısı olmayan temiz insanlara faydam olsun istiyorum.
Ben şunu biliyorum.Fikirler zaptedilemezler .VE YAYILRLAR .ve çığ gibi büyürler.
aksi dahi olmuş olsa doğru bildiğimi haykırmış olmanın onuru beni yaşatır.üstelik yanlız değilim .sizler varsınız.
o nedenle umudum var.ve her platformda bu din tüccarlarının,bu metafizikçi akıl noksanlarının bellerini kırıyorum ve kıracağım.
eğilip bükülmek yok bizde.
teslimiyet yok,yılmak yok.
takiyye(şerefsizz yalannn)yok.
Sübyencilik(pedofili)yok.
Yağmacılık(Ganimet avcılığı)yok.
Kölecilik ,köle tüccarlığı yok.Masallara inanç yok.(Balığın karnında yunus.karıncala konuşan süleymam,nuh tufanı,Güneşin çamura batması zülkarneyn..vb...)
Üfürük yok .
Tüpürük yok.
Akıl var
Bilim var.
Vicdan var.
İnsana ve doğaya sorumluluk var.
Ben tıpkı sizler gibi sorumluluğumu yaşadığım sürece yerine getirecem.
Benim için üzülmeyin sevgili dostum.
Can kardeşim.
Hemşerim.
Zeki insan.
Saygılarım sizler gibi olan ,düşünen ,sorgulayan.
Emek veren tüm insanlara.
Sağ olun var olun.Onurlu bayraklarınız yerlere düşmesin.Teslimiyetle kirlenmesin........