Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-07-2012, 12:49
barristor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
barristor barristor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Biraz doktorlarimiza haksizlik yapiliyor gibi geldi.Saglik sistemindeki kesmekes yuzunden magdur olanlar vardir ama bunu suclusunu doktorlar diye gostermek ,bana gore cok yanlistir.

Ailem icinde doktor sayisi oldukca fazla.Inanin bana onlardan aldigim bilgi (merakimda vardir),sayesinde kucuk bir kasabanin doktor ihtiyacini bile gorebilirim

Hatirlayan dostlar olacaktir,bundan 3 sene once ,beyin olumu gerceklesmis hamile bir kadini ,makineye bagli yasatip dogum yaptiran Doc.Dr Riza benim kuzenim olur.Hatta dogan bebege bile onun adini koymuslardi.
Ailem icinde hastane bashekimi olanlarda vardir.Onlardan bildigim ve gordugum kadariyla,calisma sartlari avrupa ile kiyaslanmayacak kadar zor ve ilkel.Buna ragmen gosterdikleri basari hic de azimsanmayacak kadar fazla.
Aldiklari ucretin fazla oldugunu soyleyen bir dostumuz bile olmus.Fakat suna inanin aldiklari ucretin her ay binlerce lirasini ,dunyadaki tip gelisimlerini takip etmek icin kitap/dergi/yayin ve teknolojiye harciyorlar.Devletin karsilamasi gereken paralari ceplerinden oduyorlar.

Avrupada bir devet hastanesinde isiniz olsaydi ve aklinizda otel rahatligi verilen showlar kalmasaydi,Turk doktorunun degerini daha cok anlardiniz.Zaten son yillarda ulkemize tedaviye gelen avrupalilar bunun en buyuk kanitidir.

Siyasi gelismeler yuzunden ,gorev yapan doktorlarin hastaneye ayaklarinin ters gittigini biliyorum ama bunu takdir edecek dostlarinda arasinda oldugumdan eminim.
Alt 15-07-2012, 13:27
Sayokan Sayokan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

basmagul´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Biraz doktorlarimiza haksizlik yapiliyor gibi geldi.Saglik sistemindeki kesmekes yuzunden magdur olanlar vardir ama bunu suclusunu doktorlar diye gostermek ,bana gore cok yanlistir.

Ailem icinde doktor sayisi oldukca fazla.Inanin bana onlardan aldigim bilgi (merakimda vardir),sayesinde kucuk bir kasabanin doktor ihtiyacini bile gorebilirim

Hatirlayan dostlar olacaktir,bundan 3 sene once ,beyin olumu gerceklesmis hamile bir kadini ,makineye bagli yasatip dogum yaptiran Doc.Dr Riza benim kuzenim olur.Hatta dogan bebege bile onun adini koymuslardi.
Ailem icinde hastane bashekimi olanlarda vardir.Onlardan bildigim ve gordugum kadariyla,calisma sartlari avrupa ile kiyaslanmayacak kadar zor ve ilkel.Buna ragmen gosterdikleri basari hic de azimsanmayacak kadar fazla.
Aldiklari ucretin fazla oldugunu soyleyen bir dostumuz bile olmus.Fakat suna inanin aldiklari ucretin her ay binlerce lirasini ,dunyadaki tip gelisimlerini takip etmek icin kitap/dergi/yayin ve teknolojiye harciyorlar.Devletin karsilamasi gereken paralari ceplerinden oduyorlar.

Avrupada bir devet hastanesinde isiniz olsaydi ve aklinizda otel rahatligi verilen showlar kalmasaydi,Turk doktorunun degerini daha cok anlardiniz.Zaten son yillarda ulkemize tedaviye gelen avrupalilar bunun en buyuk kanitidir.

Siyasi gelismeler yuzunden ,gorev yapan doktorlarin hastaneye ayaklarinin ters gittigini biliyorum ama bunu takdir edecek dostlarinda arasinda oldugumdan eminim.
Sizin hassasiyetinizi anlıyorum , benimde dayım teyzem doktor mesela ama bunu yapan akrabanız bile olsa eleştirmelisiniz.
Ben Türkiye'de tıbbi gelişmelerin geriden izlendiği kanaatideyim,izlediğim belgeseller olsun , yabancı kanalları izlediğimde şu anda insan kanında gezen nanobotlar yapmaya çalışıyor ABD 'de bulunan bazı doktorlar , bunlar sayesinde hastalıkları çözmeyi planlıyorlar mesela.Türkiye'de bu tarz araştırmaları görmek imkansız.

Ama şunu derseniz doğrudur biz Fizik,kimya alanında gerideyiz hiçbir katkımız yok dünya bilimine ama tıpta en azından yavaş yavaş biraz dünyaya faydamız dokunuyor.

Fakat söylediğinizin abartı olduğu kanısındayım.
Alt 15-07-2012, 16:41
Üye

Fakat söylediğinizin abartı olduğu kanısındayım.

Abartili oldugumu dusundugunuz yer neresiyse belirtin lutfen.

Hala universitelerinde bilim degil turban konusulan bir ulkeyi size cok mu ovdum?Yoksa farkinda olmadan size sistemi mi ovdum?

Bak kardesim suan dahil,yillardir yurt disinda yasiyorum ,yasadigim ulkede avrupanin degil,dunyanin en ileri teknolojisine sahip bir ulke oyle anavutluk,bulgaristan,romanya vs sanma.Benim anlatmak istedigim teshis koyma,tedavi etme,cozum uretme konusunda bizim doktorlarimizin eline su dokemezler.
Cok kaliteli tip adamlari var ama bunu halkindan ziyade tum dunya insanlari icin kullandiklarindan,halk burada Pakistan,Banglades,Hindistan vs li doktorlarin eline kalmis vaziyette.
Burda bir doktora basim donuyor dediginde bunun orta kulak,boyun,beyin,goz den olabilecegini sen soylemedikten sonra bilmez.Bilse bile masrafi cok olur diye gormezden gelir.Cunku burada kraldan cok kralcilik yapan,devlete az masraf cikaran doktor makbuldur.

Soylemek istedigim su,buranin imkanlari bizim doktorlarimizda olsa bahsettiginiz problemlerin hic biri olmaz.Ben akrabalarimi degil,isini hakkiyla yapan Turk hekimlerini ovuyorum.15-20 gunde yaptiklari dolgunuzun dusmesini istiyorsaniz buyrun gelin avrupali dis doktorlari emrinizde.
Alt 15-07-2012, 16:41
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tarikatleri.Tarikat şeyhlerini ,yobazları üfürükçüleri kısaca din tüccarlarını eleştirmek doğru olanıdır.Bakıyorumda sitenin yobazları bizlerle baş etmekten aziz kaldılar ve şimdi bizleri Hekimlere karşı gazlıyorlar. Yemezler .Hekimlik bilimdir bilmekten gelir.Bilim baş tacımdır.Hekimlerde baş tacımdır İstisnalar İmanlıların eseridir.
Yobazlar bizi kullanamaz.Bu aciz numaralarda israrları şundandır.Bakın ''Doktorlar kötü !!! Yaşasın imamlarrrrrr!!!!!!!!'' dedirtebilmek .
Yürüyünnnnn....Anca gidersiniz..
Alt 15-07-2012, 17:34
Üye

xcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarikatleri.Tarikat şeyhlerini ,yobazları üfürükçüleri kısaca din tüccarlarını eleştirmek doğru olanıdır.Bakıyorumda sitenin yobazları bizlerle baş etmekten aziz kaldılar ve şimdi bizleri Hekimlere karşı gazlıyorlar. Yemezler .Hekimlik bilimdir bilmekten gelir.Bilim baş tacımdır.Hekimlerde baş tacımdır İstisnalar İmanlıların eseridir.
Yobazlar bizi kullanamaz.Bu aciz numaralarda israrları şundandır.Bakın ''Doktorlar kötü !!! Yaşasın imamlarrrrrr!!!!!!!!'' dedirtebilmek .
Yürüyünnnnn....Anca gidersiniz..
Bunu sezdigim icin tip dunyasina sahip ciktim

Her sey her seyle bir araya gelebilir.Herkez her yere gireblir.Hatta sosyolojik bir arastirma icin o.spular universiteye girip bilime katki yapabilir.Ama bir tek sey birlikte yan yana olmaz din ve bilim.
Ben dincilerle, din saticilariyla bilim konusmaya basladiginizda sizin verdiginiz emege cok uzuluyorum.
Alt 15-07-2012, 18:03
Üye

basmagul´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu sezdigim icin tip dunyasina sahip ciktim

Her sey her seyle bir araya gelebilir.Herkez her yere gireblir.Hatta sosyolojik bir arastirma icin o.spular universiteye girip bilime katki yapabilir.Ama bir tek sey birlikte yan yana olmaz din ve bilim.
Ben dincilerle, din saticilariyla bilim konusmaya basladiginizda sizin verdiginiz emege cok uzuluyorum.
Hiç üzülmeyin sevgili dostum..Midem bunlarla konuşurken bulansa bile biliyorumki .İçlerinde onurlu birileri çıksın ve bunlar ne diyor diyerek araştırsın.Yada okuyan dindar fakat din satıcısı olmayan temiz insanlara faydam olsun istiyorum.
Ben şunu biliyorum.Fikirler zaptedilemezler .VE YAYILRLAR .ve çığ gibi büyürler.
aksi dahi olmuş olsa doğru bildiğimi haykırmış olmanın onuru beni yaşatır.üstelik yanlız değilim .sizler varsınız.
o nedenle umudum var.ve her platformda bu din tüccarlarının,bu metafizikçi akıl noksanlarının bellerini kırıyorum ve kıracağım.
eğilip bükülmek yok bizde.
teslimiyet yok,yılmak yok.
takiyye(şerefsizz yalannn)yok.
Sübyencilik(pedofili)yok.
Yağmacılık(Ganimet avcılığı)yok.
Kölecilik ,köle tüccarlığı yok.Masallara inanç yok.(Balığın karnında yunus.karıncala konuşan süleymam,nuh tufanı,Güneşin çamura batması zülkarneyn..vb...)
Üfürük yok .
Tüpürük yok.
Akıl var
Bilim var.
Vicdan var.
İnsana ve doğaya sorumluluk var.
Ben tıpkı sizler gibi sorumluluğumu yaşadığım sürece yerine getirecem.
Benim için üzülmeyin sevgili dostum.
Can kardeşim.
Hemşerim.
Zeki insan.
Saygılarım sizler gibi olan ,düşünen ,sorgulayan.
Emek veren tüm insanlara.
Sağ olun var olun.Onurlu bayraklarınız yerlere düşmesin.Teslimiyetle kirlenmesin........
Alt 15-07-2012, 18:15
Sayokan Sayokan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Arkadaşlar bence durumu biraz abarttınız şunu unutmayın yobazlarında hastalandığında doktora ihtiyacı var.
Doktorları eleştirmek imamları yüceltmek gibi aynı kefeye koydunuz.
Alt 15-07-2012, 19:36
bozok6666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bozok6666 bozok6666 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bozok6666 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bozacının şahidi şıracı olurmuş lafınız kime alakasız komplo teorileri üretiyorsunuz.
Devlet hastanelerindeki bir gerçeği yazdık devletin her kurumunda bir gevşeklik var denetim zayıf malesef parasını verirsen türk doktorları 10 numara bir dolgu yaptırdım 13 senedir sıkıntı çıkarmıyor fakat birkeresinde devlete gittim adam ağzım uyuşmuş hangi dişi çekeceğini soruyor manyak sağlam dişimi çekti birdaha devlete gidermiyim diş için canına susayan varsa devletin diş doktoruna gitsin özelde durum farklı akrabalarımın çoğu almanya ve fransada yaşıyor ordaki diş doktorlarını beğemiyorlar vede türkiyeye kıyasla çok daha pahalıymış sözümüz tüm doktorlara değil türkiyede parayı veren istediği gibi düdük çalıyor tam olarak sosyal bir devlet olamadık.
Alt 15-07-2012, 19:53
Üye

xcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç üzülmeyin sevgili dostum..Midem bunlarla konuşurken bulansa bile biliyorumki .İçlerinde onurlu birileri çıksın ve bunlar ne diyor diyerek araştırsın.Yada okuyan dindar fakat din satıcısı olmayan temiz insanlara faydam olsun istiyorum.
Ben şunu biliyorum.Fikirler zaptedilemezler .VE YAYILRLAR .ve çığ gibi büyürler.
aksi dahi olmuş olsa doğru bildiğimi haykırmış olmanın onuru beni yaşatır.üstelik yanlız değilim .sizler varsınız.
o nedenle umudum var.ve her platformda bu din tüccarlarının,bu metafizikçi akıl noksanlarının bellerini kırıyorum ve kıracağım.
eğilip bükülmek yok bizde.
teslimiyet yok,yılmak yok.
takiyye(şerefsizz yalannn)yok.
Sübyencilik(pedofili)yok.
Yağmacılık(Ganimet avcılığı)yok.
Kölecilik ,köle tüccarlığı yok.Masallara inanç yok.(Balığın karnında yunus.karıncala konuşan süleymam,nuh tufanı,Güneşin çamura batması zülkarneyn..vb...)
Üfürük yok .
Tüpürük yok.
Akıl var
Bilim var.
Vicdan var.
İnsana ve doğaya sorumluluk var.
Ben tıpkı sizler gibi sorumluluğumu yaşadığım sürece yerine getirecem.
Benim için üzülmeyin sevgili dostum.
Can kardeşim.
Hemşerim.
Zeki insan.
Saygılarım sizler gibi olan ,düşünen ,sorgulayan.
Emek veren tüm insanlara.
Sağ olun var olun.Onurlu bayraklarınız yerlere düşmesin.Teslimiyetle kirlenmesin........
Canim benim,sizleri gordukce umudum her gecen gun artiyor.Bu insanlik gun gelirde bu din illetinden kurtulursa ,bu insaatta sizlerin katkisi sadece tugladan ibaret degil.
Alt 15-07-2012, 19:59
Üye

bozok6666´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bozacının şahidi şıracı olurmuş lafınız kime alakasız komplo teorileri üretiyorsunuz.
Devlet hastanelerindeki bir gerçeği yazdık devletin her kurumunda bir gevşeklik var denetim zayıf malesef parasını verirsen türk doktorları 10 numara bir dolgu yaptırdım 13 senedir sıkıntı çıkarmıyor fakat birkeresinde devlete gittim adam ağzım uyuşmuş hangi dişi çekeceğini soruyor manyak sağlam dişimi çekti birdaha devlete gidermiyim diş için canına susayan varsa devletin diş doktoruna gitsin özelde durum farklı akrabalarımın çoğu almanya ve fransada yaşıyor ordaki diş doktorlarını beğemiyorlar vede türkiyeye kıyasla çok daha pahalıymış sözümüz tüm doktorlara değil türkiyede parayı veren istediği gibi düdük çalıyor tam olarak sosyal bir devlet olamadık.
Lütfen Şu ahmak Bozacı şıracı ikilemine indirip söylemi sevyesizliğe doğru indirgemeyin.Sağlık sistemini sorgulamak istiyorsanız ;Açın bir başlık tartışın.Ölüm korkusu başlığın adı.Konuyu saptırmak ,Konu ekseninden tüymeye çalışmak için bu hilelere başvurmayın.

Önerilen Siteler