Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-07-2012, 13:36
barristor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
barristor barristor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Kuran okurken iki kere dusunun!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ‘ilginç' taciz olayı şöyle yaşandı:

- İki gün önce bir imam eski kuran kursu öğrencisi olan genç kadını taciz ettiği için gözaltına alındı.

- Tarihi Taş Mescidi'nin imamı M.V iddiaya göre geçmiş yıllarda Kuran kursuna gelen öğrencisi 19 yaşındaki R.K. ile karşılaştı.

- Öğrencisinin elini öpmesinin ardından o da genç kadını dudağından öpünce karakolluk oldu.

- R.K. ifadesinde şöyle dedi: "Taş Mescidi'nin önünden geçerken hocamı gördüm. Bana Kuran öğrettiği için selam verdim. Elini öptüm. İmam da beni ‘hoşgeldin kızım' diyerek yanağımdan öptü. Daha sonra da dudaklarımdan öptü. ‘Ne yapıyorsun hocam' deyince ‘O ağzından Kuran okuduğun için öptüm' dedi. Yanımdaki görümcem çıkışınca ona da ‘O benim çocuğum. Ben büyüttüm. Öperim ben' dedi."

DONDURMA ISMARLIYAYIM

- Olaya tanık olan R.K.'nın eşinin kız kardeşi de G.K. (16) da şoke olduklarını belirterek, "Yengemi dudaklarından öpünce müdahale ettim. Bana onu, Kuran okuduğu için dudaklarından öptüğünü söyledi. Polisi aradım. O sırada yanıma gelip ‘beni yanlış anladınız size dondurma ısmarlayayım. Bu konuyu kapatalım' dedi. Ben de kabul etmedim" dedi.

- Gözaltına alınan imam M.V. çıkarıldığı adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

http://www.muhalifgazete.com/42895-i...ptum-cunku.htm

Olaya bakarmisiniz ya,Kuran okudugu icin duduklarindan opmus.

Iyiki kizcagiz,'hocam ben namazda kiliyorum' dememis.Deseydi basina gelebilecekleri tahmin etmek hicte zor degil.

saygilar.
Alt 16-07-2012, 13:39
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart İmamdan şok taciz savunması! Dudaklarından öptüm çünkü..

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ‘ilginç' taciz olayı şöyle yaşandı:

- İki gün önce bir imam eski kuran kursu öğrencisi olan genç kadını taciz ettiği için gözaltına alındı.

- Tarihi Taş Mescidi'nin imamı M.V iddiaya göre geçmiş yıllarda Kuran kursuna gelen öğrencisi 19 yaşındaki R.K. ile karşılaştı.

- Öğrencisinin elini öpmesinin ardından o da genç kadını dudağından öpünce karakolluk oldu.

- R.K. ifadesinde şöyle dedi: "Taş Mescidi'nin önünden geçerken hocamı gördüm. Bana Kuran öğrettiği için selam verdim. Elini öptüm. İmam da beni ‘hoşgeldin kızım' diyerek yanağımdan öptü. Daha sonra da dudaklarımdan öptü. ‘Ne yapıyorsun hocam' deyince ‘O ağzından Kuran okuduğun için öptüm' dedi. Yanımdaki görümcem çıkışınca ona da ‘O benim çocuğum. Ben büyüttüm. Öperim ben' dedi."

DONDURMA ISMARLIYAYIM

- Olaya tanık olan R.K.'nın eşinin kız kardeşi de G.K. (16) da şoke olduklarını belirterek, "Yengemi dudaklarından öpünce müdahale ettim. Bana onu, Kuran okuduğu için dudaklarından öptüğünü söyledi. Polisi aradım. O sırada yanıma gelip ‘beni yanlış anladınız size dondurma ısmarlayayım. Bu konuyu kapatalım' dedi. Ben de kabul etmedim" dedi.

- Gözaltına alınan imam M.V. çıkarıldığı adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
http://www.muhalifgazete.com/42895-i...ptum-cunku.htm
İmamların derdi dondurma
Alt 16-07-2012, 13:43
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Selam dostum.
Ülkem insanı ne kadar acınacak durumda bakarmısın.
Konu için sağ ol.Demek oruçta tutsa soyunu sopunu dondurma yemeye götürecek...
Ve salınmış!!!!!
Batıda olsa kliniğe kapatılırdı heralde.
Alt 16-07-2012, 13:44
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Eeee imam bu(!) oper basmagul. Kuran okuyunca demek dudagin sekli degisiyor.

Cemaat diskilamazsa iyidir. Malum imam osurursa...
Alt 16-07-2012, 14:01
Selalim Selalim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Bilim (!) pardon ilim (!) okurken, çocuklarınızı okula, o bilim yuvalarına (!) gönderirken yalnız iki kere değil, siz çok kere düşünün!

http://www.sacitaslan.com/video/iste...ri_2_6102.html

Bunları doktora, avukata, konuya, komşuya, akrabaya (daha çoğaltabiliriz) gönderirken de çok kere düşünün.

İKi kere az gelir.

Sevgiler.
Alt 16-07-2012, 14:07
Üye

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eeee imam bu(!) oper basmagul. Kuran okuyunca demek dudagin sekli degisiyor.

Cemaat diskilamazsa iyidir. Malum imam osurursa...
Biraz özele kaçacak fakat anlatacam.En son ölüm tehdidini nasıl aldım biliyormusunuz?
Birgün kahveye çıktım.Bir yobaz gurubu konşuyorlar.Baş komser emeklisi onları etrafına almış .Selam verdim yanlarına oturdum.Amacım biraz gülmekti.
Komser bana döndü'' Fetullah hocayı nası bilirsin ''dedi.
Birkere vazını dinlediğimi fakat çok ağlak biri olduğunu söyledim.Sonra aklıma geldi Birde Hisar camiinin tuvaletinde gördüğümü söyledim.
Fakat içimdeki şeytan ''devam ''diyordu.
Kapıyı çalıyom içerdekinden ses yok.
Öyle sıkışmışım kapıyı kıracam.İçerdeki zart zart salıyo .Leş gibi kokuttu?Herkes'' eee'' diyor bende anlatıyom.'' Kim çıktı dersiniz?'' dedim.'' Kim kim?'' diyolar.Dedim Fethullah hoca.Dememle birlikte Emekli komser üzerime uçtu.Allahtan kahve kalabalık.Komser bağırıyordu!!!!
''Öleceksin...öleceksin''
Neyse birileri iknaetmiş onu öldurursen Derlerki ''Hocanın dötü için cinayet işledin'
Ozaman ikna olmuş.Aylar sonra birgün özür diledi.Yanlız azkalsın unutuyodum.Kızgınlığının ilk anında bana''Hoca evliya onların Dötünü melekler temizliyo'' demişti.Hatırladıkça gülüyorum.Yordum sizi sağ olun.
Yorumlarınızı bekliyom.Bu hikaye tamamen gerçek.

Konu xcan tarafından (16-07-2012 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.
Alt 16-07-2012, 14:11
Üye

Selalim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilim (!) pardon ilim (!) okurken, çocuklarınızı okula, o bilim yuvalarına (!) gönderirken yalnız iki kere değil, siz çok kere düşünün!

http://www.sacitaslan.com/video/iste...ri_2_6102.html

Bunları doktora, avukata, konuya, komşuya, akrabaya (daha çoğaltabiliriz) gönderirken de çok kere düşünün.

İKi kere az gelir.

Sevgiler.

Tacizci sapik ogretmen eger cikarda derse 'ben bu cocuga sosyal bilgiler kitabini okudu diye sarktim' yaninladigin goruntulere hak veririm.

Ama sapik imam,kiza sarkma sebebini gayet acik ve net olarak bildirmis.Kuran okumak ve opulmek Islami kurallara gore helal tecavuze giriyorsa,bu konuyu actigim icin ozur dilerim.

Benim zoruma giden ne biliyormusunuz aslinda? Bu imamin kildirdigi cenaze namazinda bulunan insanlar ve cenaze sahipleri suan ne dusunuyor?O vaaz veriken ,onun karsisinda ilikledikleri ceket dugmeleri icin utaniyorlar mi?

Belki kizacaklar,boyle munferit olaylari yayinladigimiz icin bozulacaklar ama bu tip forumlar zaten dinlerin ve saticilarinin rezilliklerini gostermek icin kuruluyor.Insanlarimizin uyarilmasi icin kuruluyor.

Onlar bir parca kemikli etle fakirin karnini doyurduklarini salya sumuk anlatip reklam yaparken ayip etmiyorlar,biz dondurma karsiligi kizlarimizi duzmeye kalkanlari desifre ettik mi ayip etmis oluyoruz.Bu terbiyesizlikse ,ben terbiyesizlik etmeye devam edecegim.
Alt 16-07-2012, 14:23
Selalim Selalim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

basmagul´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Belki kizacaklar,boyle munferit olaylari yayinladigimiz icin bozulacaklar ama bu tip forumlar zaten dinlerin ve saticilarinin rezilliklerini gostermek icin kuruluyor.Insanlarimizin uyarilmasi icin kuruluyor.
Bu şekilde anlatsanız herkes anlar sizi, yalnız bir video ekleyerek, o ve benzeri haberlerle kirlilik yaratarak değil. Her şeyin satıcısı her yerde vardır. Biri çıkarcı diye hepsine çamur atmak neye sığıyor?

Ben de eklediğim iletiyi savunuculuğunu yapmak için değil, aynı satıcılığı yapanların her yerde ve her şekilde olduğunu göstermek için ekledim. Yoksa insanlığın olmadığı bir dünyada yaşadığımı kabul ettiğim için benim için her hangi birine, kuruma yada kuruluşa gözü bağlı inanmak ya da hakkında yalnızca iyimser düşünmek imkansız.

Hepsi, herkes bir yerde aynı.

Sevgiler.
Alt 16-07-2012, 14:32
Üye

Selalim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu şekilde anlatsanız herkes anlar sizi, yalnız bir video ekleyerek, o ve benzeri haberlerle kirlilik yaratarak değil. Her şeyin satıcısı her yerde vardır. Biri çıkarcı diye hepsine çamur atmak neye sığıyor?

Ben de eklediğim iletiyi savunuculuğunu yapmak için değil, aynı satıcılığı yapanların her yerde ve her şekilde olduğunu göstermek için ekledim. Yoksa insanlığın olmadığı bir dünyada yaşadığımı kabul ettiğim için benim için her hangi birine, kuruma yada kuruluşa gözü bağlı inanmak ya da hakkında yalnızca iyimser düşünmek imkansız.

Hepsi, herkes bir yerde aynı.

Sevgiler.
Cikarci olan bir kisi mi?
Camur atanlar kusura bakmayin ama sizsiniz,hatta elinize bakarsaniz,attiginiz camurun isabet etmedigini ve kalan camurun sadece elinizdeki kir oldugunu goreceksiniz.

Bende ne salagim degil mi,hayvana tecavuzu helal eden ulemalar duruken,kizlari dudaklarindan open imamlari konu yapiyorum..Ozur dilerim.

Konu barristor tarafından (16-07-2012 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.
Alt 16-07-2012, 14:37
Üye

Üç padişahın şeyhül islamı Ebusuut efendinin fetvası;
'' Ölüyle cinsel ilişkiye girerseniz oruç bozulur''
Evliyaullah Ebusuut efendi.Başka fetvalarıda çıkarttırmayın bana.

Önerilen Siteler