Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-01-2013, 19:01
rastaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rastaman rastaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Türkiye etno-kast sistemi

Selalim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sözün özü; Türkçesi; Atatürk bu ulustan değildi. Hiçbir zaman olmadı ve de olamayacak.
Tamamen katılıyorum da,siz hangi ulustan olduğunu düşünüyorsunuz?Adını koyarsanız daha net konuşabiliriz.
Alt 14-01-2013, 19:26
Selalim Selalim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

rastaman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamamen katılıyorum da,siz hangi ulustan olduğunu düşünüyorsunuz?Adını koyarsanız daha net konuşabiliriz.
Tarihe, olaylara, milletlere ve insana önyargısız olarak bakarsanız bunun cevabını alabilirsiniz. Benim yaptığım yalnızca bu çünkü.

Önyargısız ve insanca bakmak; sosyolojiyi, psikolojiyi bilmek.

Benim düşündüğümü söylememin önemi yok, çünkü önyargılı, içi nefretle dolu, nefretin gözlerini kör ettiği ve asla bunu anlamayacak kitlelerle dolu dünya.

Bakınız ben Türkiyede yaşamıyorum, yaşamayı da istemiyorum, dinci derseniz hiç değilim, yakından ve uzaktan alakam yok, yalnız değil Türkiyede yaşamak istememek kazara bir işim düştüğünde (düşmemesini tercih ederdim) herhangi bir Türk konsolusluğuna girdiğim anda dahi irkiliyorum ve miğdem altüst oluyor.

Kocaman kocaman Atatürk posterleri(!) (portleri) ve asosyal bürokratlar, yüzlerinden, hareketlerinden, konuşmalarından cehalet akan ama kendini bir halt sanan burnu havada ama bir şeye benzemeyen basit mahluklar.

Türk pasaportum olduğundan utanç duyuyorum. Onlar bir Türke değil bir avrupalıya benzemek için komik hareketler sergileyen zavallılar ama bir bakışta bunu bilebileceğiniz görüntüsüyle bu kesinlikle Türk diyebileceğiniz (daha fazla yazmak istemiyorum; daha fazla hakaret ederek seviyemi düşürmek) zavallılar, benimse görüntümden bunu kimsenin anlaması mümkün değilken, görenin kesinlikle bir avrupalı diye teşhis ettiği; içim onlardan daha Türkiyeye bağlı. Bunlar Türkiyeye zarar mahluklar.

Bu nasıl daha iyi ve daha detaylı anlatılır şimdi bilemiyorum anlamanızı umarak yazıyorum.

Sadece bir insanın hakkında bu kadar yazılması, konuşulması posterlerine (portlerine) tapılır gibi heryerde olması miğde bulandırıcı. Bu insanlık dışı; aşağılık bir durum.

Ben o ulustan değilim.

Bu durumda diğer ulusa daha yakın oluyorum. Tarihimdeki millet olan ulusa.

Atatürk'ü sordunuz siz; hangi ulustan diye; o tarihindeki millet olan olustan değil. Bunu söyleyebilirim.

Sevgiler.

Konu Selalim tarafından (14-01-2013 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.
Alt 14-01-2013, 19:50
Kıdemli Üye

Neler hissettiğinizi anlayabiliyorum.Ama geçmişimizi,günümüzü belirleyen sosyal-tarihsel bir olgudan bahsediyorsak artık bazı şeyleri açıkça konuşmak gerektiğine inanıyorum.Çünkü üstü kapalı,yarım ağızla ya da ''gerisini anlayın artık'' türündeki yaklaşımların hiçbir sonuç vermediğini,kafaları daha da karıştırdığını bizzat gördüm,yaşadım.Çocuğun adını koyalım;eldeki tüm veriler Atatürk devrimlerinin Türkiyede günümüze kadar sapasağlam ayakta kalan bir kripto Yahudi devrimi olduğunu gösteriyor.Koca bir Marrano grubu,bu topraklarda kendine rakip olarak gördüğü her etnisiteyi,dinsel grubu acımasızca katleder ve bu ülkenin başına çöreklenir.
Bu kadar basittir.
Alt 14-01-2013, 20:06
Yasaklandı

Çocuğun adını koyalım;eldeki tüm veriler Atatürk devrimlerinin Türkiyede günümüze kadar sapasağlam ayakta kalan bir kripto Yahudi devrimi olduğunu gösteriyor.
Evet, sevgili rastaman; aynen öyle.

İnsanlar benliklerini atıp olaylara tarafsız bakabilseler bu apaçık olguyu görebilirler. Yapılan tüm kampanyalar ve karalamalar bir milletin tarihinin karalanması ve bazılarının akıllıyım diye oratalarda dolanarak tüm bunlara inanması gerçekten gülünç ve bir o kadarda içler acısı.

En üzücü olanıda son Osmanoğlu Padişah Vahdettin hakkında bilinçli olarak yapılan karalama kampanyalarının hala tarih kitaplarında yeralması ve çocuklara o şekilde okutulması.

Sadece yazık.

Birileri dinlerden uyandığından falan bahseder ya size buralarda; oysa masallarla uyutulan ve bir dine inanır gibi Atatürk masallarına inanan asıl zavallıların kendileri olduğunu anlamazlar bile.

Ne diyelim; hiçbir gerçek gizli kalmamış tarihte; elbet birgün herşey açığa çıkar mı?

Sevgiler.
Alt 14-01-2013, 20:50
Kıdemli Üye

Sevgili Selalim;

İnan Türk televizyonlarını seyretmeyi bile midem kaldırmıyor.Paşalar,başbakanlar,büyükelçiler,işada mları,dizilerde,reklamlardaki oyuncular,sözüm ona sanatçılar,tiyatrocular,çakma insan hakları savunucaları,çakma milliyetçiler...

Neredeyse hepsi,ama hepsi bu Sabetaycı etnik şebekenin bir parçası.Anadolu halklarına öyle bir ayrımcılık yapıyorlar ki,onların yaptıklarından ben utanıyorum.İnan artık kahroluyorum.Bunların sağcısı da böyle,solcusu da.Utanmadan ekranlara çıkıp ''etnik ayrımcılıktan'' dem vuruyorlar,aptal yerine koyuyorlar Anadolu halklarını.

Bu ülkede resmen bir etno-kast sistemi kurmuşlar.Tarihten genaolojiye tüm bilimsel yöntemler bunu doğruluyor.Bu insanlar Türklerle,Kürtlerle arkadaş bile olmuyor.

Bu topraklarda bunca halk yüzyıllarca barış içerisinde yaşadı,soykırım kavramının anlamını bile bilmeden.Şimdi bu soykırımların faillerinin torunları,utanmadan bu suçları Türklerin,Kürtlerin,Müslümanların üzerine atıyor.

Şimdi tüm bunları bilmeden oturup 6-7 Eylülden,Kürt sorunundan,Ermeni katliamından dem vurmak,toplumsal analizlere soyunmak,hepsi boş.Artık açıkça konuşmak lazım.
Alt 14-01-2013, 21:38
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Neler hissettiğinizi anlayabiliyorum.Ama geçmişimizi,günümüzü belirleyen sosyal-tarihsel bir olgudan bahsediyorsak artık bazı şeyleri açıkça konuşmak gerektiğine inanıyorum.Çünkü üstü kapalı,yarım ağızla ya da ''gerisini anlayın artık'' türündeki yaklaşımların hiçbir sonuç vermediğini,kafaları daha da karıştırdığını bizzat gördüm,yaşadım.Çocuğun adını koyalım;eldeki tüm veriler Atatürk devrimlerinin Türkiyede günümüze kadar sapasağlam ayakta kalan bir kripto Yahudi devrimi olduğunu gösteriyor.Koca bir Marrano grubu,bu topraklarda kendine rakip olarak gördüğü her etnisiteyi,dinsel grubu acımasızca katleder ve bu ülkenin başına çöreklenir.
Bu kadar basittir.
Sevgili Rastaman;

Ustu kapali soylemeye calistigin, klasik "Ataturk yahudi" dir bahsi mi?

Eee yahudi olsa ne farkedecek? Bir izah etsen biz de aydinlansak.. Senin tarih bilgin iyidir.

Konu Neva tarafından (14-01-2013 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
Alt 14-01-2013, 21:44
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Selalim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben o ulustan değilim.

Bu durumda diğer ulusa daha yakın oluyorum. Tarihimdeki millet olan ulusa.

Atatürk'ü sordunuz siz; hangi ulustan diye; o tarihindeki millet olan olustan değil. Bunu söyleyebilirim.

Sevgiler.

Sevgili Selalim;

Ustte yapmis oldugunuz bircok unsura katiliyorum (mitlestirme, tanrilastirma vs.) ancak bahsettiginiz ulus kim tarihinizde?

Sunu bir acik acik yazsaniz.
Alt 14-01-2013, 21:53
Kıdemli Üye

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Rastaman;

Ustu kapali soylemeye calistigin, klasik "Ataturk yahudi" dir bahsi mi?

Eee yahudi olsa ne farkedecek? Bir izah etsen biz de aydinlansak..
Bunun neresi üstü kapalı,açık açık neyse söylüyorum;

Çünkü üstü kapalı,yarım ağızla ya da ''gerisini anlayın artık'' türündeki yaklaşımların hiçbir sonuç vermediğini,kafaları daha da karıştırdığını bizzat gördüm,yaşadım.Çocuğun adını koyalım;eldeki tüm veriler Atatürk devrimlerinin Türkiyede günümüze kadar sapasağlam ayakta kalan bir kripto Yahudi devrimi olduğunu gösteriyor.Koca bir Marrano grubu,bu topraklarda kendine rakip olarak gördüğü her etnisiteyi,dinsel grubu acımasızca katleder ve bu ülkenin başına çöreklenir.
Bu kadar basittir.
Sevgili Selalim;

İnan Türk televizyonlarını seyretmeyi bile midem kaldırmıyor.Paşalar,başbakanlar,büyükelçiler,işada mları,dizilerde,reklamlardaki oyuncular,sözüm ona sanatçılar,tiyatrocular,çakma insan hakları savunucaları,çakma milliyetçiler...

Neredeyse hepsi,ama hepsi bu Sabetaycı etnik şebekenin bir parçası.Anadolu halklarına öyle bir ayrımcılık yapıyorlar ki,onların yaptıklarından ben utanıyorum.İnan artık kahroluyorum.Bunların sağcısı da böyle,solcusu da.Utanmadan ekranlara çıkıp ''etnik ayrımcılıktan'' dem vuruyorlar,aptal yerine koyuyorlar Anadolu halklarını.

Bu ülkede resmen bir etno-kast sistemi kurmuşlar.Tarihten genaolojiye tüm bilimsel yöntemler bunu doğruluyor.Bu insanlar Türklerle,Kürtlerle arkadaş bile olmuyor.

Bu topraklarda bunca halk yüzyıllarca barış içerisinde yaşadı,soykırım kavramının anlamını bile bilmeden.Şimdi bu soykırımların faillerinin torunları,utanmadan bu suçları Türklerin,Kürtlerin,Müslümanların üzerine atıyor.

Şimdi tüm bunları bilmeden oturup 6-7 Eylülden,Kürt sorunundan,Ermeni katliamından dem vurmak,toplumsal analizlere soyunmak,hepsi boş.Artık açıkça konuşmak lazım.
Atatürk'ün ya da herhangi bir bireyin etnosu değil konu,ortada Marranoların İspanyada yaptıklarının birebir aynısı bir durum var.Sabetaycı cemaatin ilk mensuplarının ezici çoğunluğunun normal Yahudilerin değil;Marranoların torunları olduğu tarihsel verilerle sabittir.Selanik Şalom sinagogu gibi.
Alt 14-01-2013, 23:07
Yasaklandı

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Selalim;

Ustte yapmis oldugunuz bircok unsura katiliyorum (mitlestirme, tanrilastirma vs.) ancak bahsettiginiz ulus kim tarihinizde?

Sunu bir acik acik yazsaniz.
Bahsettiğim ulusun bir günlük değil, bin yıllık bir tarihi var. Görmemişin gördüğü ve elbisesini taklid ederek benzemeye çalışırken şaklabana döndüğü, giydiği ama taşıyamadığı bür günlük elbisesi değil, bin yıllık elbisesi var.

Bir günlük tarihle bir ulus olunmaz. Onu bunu taklit ederek de. Ulus olmak için, gelenek, görenek, duygu, inanç, bakış ve kültür birliği gerek.

Tarihe bakarsak en yakın ulusumun Osmanlı olduğunu söyleyebilirim size.

Sevgiler.
Alt 14-01-2013, 23:11
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Bunun neresi üstü kapalı,açık açık neyse söylüyorum;

Atatürk'ün ya da herhangi bir bireyin etnosu değil konu,ortada Marranoların İspanyada yaptıklarının birebir aynısı bir durum var.Sabetaycı cemaatin ilk mensuplarının ezici çoğunluğunun normal Yahudilerin değil;Marranoların torunları olduğu tarihsel verilerle sabittir.Selanik Şalom sinagogu gibi.
Iyi de sevgili Rastaman;

Sabetayci'lar, yahudiler adina butun bir halki temsil etmezler dedigin gibi.. Sabetay Sevi dedigin adam 1626 Izmir dogumludur.

Ancak de ki boyle, yine ne farkedecek? Bana ne farkedecegini soylersen daha faydali olur.

Ayrica bunun yine Ataturk'le bir ilgisi yoksa, ne diye Ataturk bolumunde isleniyor ki?

Adam Marrano degildir bir kere.

Gunumuzde bile Sabat Kiliseleri mevcuttur. Ozturkcesi ozunde Hristiyan'dir, Isa'yi kabul eder, ancak Incil'in tahrif edildigini iddia edip , Sabat kurallariyla ibadet eder.

Normal bir Turk yahudisi/Musevi'si, Turkce isim-soyad kullanir, cocugunu Turk okullarina gonderir, zamaninda cikarilan kanun geregi. Fakat ibadetini Musevi seriati ile tatbik eder ve din egitimini yine kendi ibadethanesinde, kendi din adami ile verir, boylece kendi dilini ve kulturunu korumus olur..

Museviler Sabetaycilar'i sevmezler, zira kokenlerini bilirler. Klasik koptik. Mesih'lik iddiasinda bulunanlar. "Ben Mesih'im" muhabbeti yani..

Ki Ataturk, koptik zihniyetin, pek cok kirli camasirini bir nevi koymustur ortaya. Bu yuzden sevilmez ve elestiri alir cok zaman. Ataturk'u elestirenlere bak, yuzde acisindan agirlikli olarak dindar kesimin oldugunu gorursun.

Yani sen Sabetaycilar yaptilar bu yikma islemini filan mi demektesin, hani Osmanli'nin yikilip yerine Cumhuriyetin gelisi filan, ben anlayamadim tam olarak?

Osmanli'nin kendisi zaten agirlikli olarak zihniyet acisindan koptiktir. Zira islam kultu baskindir.

Önerilen Siteler