Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-08-2013, 14:23
belangaz belangaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Mısır'daki kardeşlerim için ağlıyorum!

Sabah kahvaltı yaparken tv deki haberleri izledim haberlerde Mısır'daki Müslüman kardeşlerimizin katledişini gösteriyordu..

Çatılarda keskin nişancılar ,kucağında bebesi olan aneleri ve yaralı arkadaşını sırtında taşıyan adamı vuruyordu.. İştahim kaçtı ağzımdaki lokmayı bile çiğneyemedim ,gözlerimden yaşlar gelmeye başladı ve Yarabim her ne olursa olsun insanlara böyle bir zulum yapılabilirmi ?

İSTER MÜSLÜMAN olun İSTERSENİZ ATEİST OLUN BU MANZARAYI GÖRÜNCE BUNA TEPKİSİZ KALABİLİRMİSİNİZ?

Bence insan olan hiç kimse bu manzara seyirci kalamaz ..
Ve yemekten kalktım şöyle du etim .YARABİM SEN HİÇ BİR İNSANA BÖYLE BİR ZULMÜ REVA GÖRME BU ZULÜM ALTINDA KALAN DİN KARDEŞLERİME YARDIMCI OL ONLARA GÜÇ KUVET VER BU ZULMU YAPAN VE YAPMASINA YARDIMCI OLAN KİŞİLERİ DE HELAK EYLE ..ÜLKEMİZDE BÖYLE ACILARI BİZLERE HİÇ BİR ZAMAN YAŞATIRMA ,DEVLETİMİZİ VE MİLLETİMİZİ KORU..

Sevgili arkadaşlar sizlerin burada Mısırlı kardeşlerimiz içinde aynı duyarlılığı göstermenizi bekliyorum .
Alt 16-08-2013, 15:07
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

O "müselman" kardeşlerin Mısırdaki kopt/kıpti Hristiyanların kiliselerini bombalarken, sırf müslüman olmadıkları için köylerini basıp onlardan bir kısmını öldürüp, ölenlerin mallarını yağmalarken - Kâfirin malı müslümana helâldir - de, bu denli hüzünlenip gözyaşı döküyor muydun ?

Ya da ellerini açıp "Allaam Yareppim" diyerek, Mekke'nin 'ulu' Rabbi'ne dua ediyor muydun ?

Suçsuz, günahsız ve de silahsız insanların üzerine ateş açıp öldürmek, bu insanların kültürü, inancı ve milliyeti ne olursa olsun; vahşettir, cinâyetir. Mühim olan; dünyanın neresinde yaşıyor olursa olsun; milliyetine, kültürü ve inancına bakmadan zulme uğrayan tüm mazlumların acısını hissedebilmek, elden gelen bir durum var ise de bu zulme engel olabilmektir.

Senin o "Müslüman" kardeşlerinden bir kısmı, Irakta Ramazan boyu Şia camilerine saldırı düzenlediler. Canlı bombalarla camide ibadet eden insanları katlettiler.

Muhammed'în bıraktığı miras içinde "inancı için adam öldürmek" varsa, hattâ bu eyleme ruhsat vermekle kalınmayıp;

"Şüphesiz Allah, mü’minlerden canlarını ve mallarını, kendilerine vereceği cennet karşılığında satın almıştır. Artık, onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve ölürler..."

Şeklinde Mekke'nin 'ulu' Rabbi tarafından övülmşse, suçu başkalarına yüklemeden evvel sorumluluğu inandığınız kutsalınızda aramalısınız.
Alt 16-08-2013, 16:28
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sn.Vefik Sami;size güzel bir mesaj atmış..

Keskin nişancılar çatıdan çocukları öldürürken ALLAH NEREDEYDİ acaba?
Hiç düşündünüz mü bunu?

Allah neden Muhammed'e melekleri ile yardım etti de,günümüzde masum çocukların ölmesine seyirci kaldı?

Nerede bu Allah sn.belangaz?

Eğer ağlayacaksanız kendi halinize ağlayın bence..
Alt 16-08-2013, 16:50
AerA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AerA AerA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

belangaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mısırdaki kardeşlerim için ağlıyorum...
* Mehmet Ayvalıtaş
* Ethem Sarısülük
* Abdullah Cömert
* Mustafa Sarı
* İrfan Tuna

Yukarıda ismi geçen, kendi ÖZ KARDEŞLERİN için ağladın mı?

Teoloji gece yarısı, karanlık bir mahsende, orada olmayan kara kediyi aramaktır. Robert A. Heinlein

Konu AerA tarafından (16-08-2013 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Arkadaş alınmış... :)
Alt 16-08-2013, 16:53
Yasaklandı

Ben kimsenin gaz ı degilim ama sahsima hakaret edecekseniz ben bu sitede yazmam

Benim niyetim sitede seviyeli bir tartisma hic bir mesajimda hakaret bulamazsiniz
Alt 16-08-2013, 16:58
Erdem Alaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdem Alaca Erdem Alaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

İSTER MÜSLÜMAN olun İSTERSENİZ ATEİST OLUN BU MANZARAYI GÖRÜNCE BUNA TEPKİSİZ KALABİLİRMİSİNİZ?
Biz kalamayız. Kendine "insan"ım diyen kimsede kalamaz. Ama birey olarak elimde sihirli bir değnek yok ki her yerde adaleti sağlayayım?

Siz de lütfen emperyalizm, BOP ve işbirlikçileri üzerinde biraz düşününüz isterim.

1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Alt 16-08-2013, 16:59
AerA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AerA AerA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Benim niyetim sitede seviyeli bir tartisma hic bir mesajimda hakaret bulamazsiniz
Sorulan soruya cevap verseniz :

* Mehmet Ayvalıtaş
* Ethem Sarısülük
* Abdullah Cömert
* Mustafa Sarı
* İrfan Tuna

Yukarıda ismi geçen, kendi ÖZ KARDEŞLERİN için ağladın mı?

Teoloji gece yarısı, karanlık bir mahsende, orada olmayan kara kediyi aramaktır. Robert A. Heinlein
Alt 16-08-2013, 17:01
errata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
errata errata isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Şahsına hakaret edenleri moderatöre bildir, "bana hakaret ediliyor" de ve örnekleri göster. Kimsenin kimseyi site içerisinde köşeye sıkıştırmaya, şaklabanlık etmeye hakkı yok. Buna moderatörler de dahil.

Ancak alınganlık gösterip, "sitede yazmam" demek de bir garip.
Ortaya konu açıyorsan türlü cefasını da çekeceksin. "O şunu dedi bu bunu dedi"lere takılmadan fikirlerini ortaya koyacaksın, ters cevaplar gelecek vs. Bu iş böyle yürüyor.

Evet insanın insanı katletmesi, masum insanların topluca kıyımları gerçekten üzüntü verici, bunun için üzüntü duymayan insan zaten insanlığını kaybetmiştir. Ancak bu sorunların kaynağını da sorgulamak lazım belangaz.

İnsanlar insanları katlediyor, neden? İslam alemi neden bu kıyım batağından kurtulamıyor. Bunlar hep sorulması gereken sorular.
Alt 16-08-2013, 17:07
Yasaklandı

Polis kardesime tas atildiginda uzuldum,kamu malarina zarar verildiginde uzuldum ,secimle basa gelen bir basbakana karsi eylem yapilmasina uzuldum birde ulkemde bu sekilde olum olmasina uzuldum
Kisacasi ulkemde karmasa ve olumlerin olmasina uzuldum
Alt 16-08-2013, 17:10
Yasaklandı

Islam aleminde bu sekilde kiyimlarin olmasi acaba osmanliyi yikan guclerin 100 yil once pilanladigi duzenin urunumu acaba

Önerilen Siteler