Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 12-12-2013, 00:07
anthemoessa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
anthemoessa anthemoessa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yâni müşrik çocuklarının karanlıkta telef olmalarına pek aldırış etmez görünür. Ancak; kadın ve çocukların bilerek-isteyerek öldürülmelerini yasaklar.
Muhammed gerçekten savunmasız kadınları ve çocukları hiç öldürmedi mi? Kanıtlarıyla kaynaklarıyla beraber 2 link:

http://www.thereligionofpeace.com/mu...women-kill.htm

http://www.thereligionofpeace.com/mu...l-children.htm

Görüldüğü gibi öldürmüş ya da en azından öldürülebilir olduğunu söylemiş.
Alt 12-12-2013, 06:59
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

murted´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir Nolan klasiği...

Sünni ve Şiilerin bu kin ve nefretle, ellerinde de İslam gibi de birşey varken yapacaklarının sınırlarını tahmin etmek güç elbette. Ama birbirleriyle kanlı bıçaklı olup birbirleri hakkında herşeyi söyleyebilecek birilerinin diğerleriyle ilgli anlattıklarından ibaret olan bir propaganda videosuna bakıp da bu başlık nasıl atılabiliyor, anlamak güç.

Şiiler de Sünniler, Şii bebekleri köfte yapıp yiyorlar şeklinde bir propaganda videosu hazırlasalar başlık "Bebekleri köfte yapıp yiyen Müslümanlar..." mı olacak? Bu tip şeylerin nesine tenezzül edilip de bunlar üzerinden İslam eleştirisi yapılıyor, bunu da anlamıyorum.

Başlığı okuyunca bekliyorum ki videoda fırına çocuk, soğan falan atıyorlar. 5,5 dakikamı geri istiyorum.

Falancanın, falan şeyi yapma potansiyeli var diye o falan şeyin yapıldığı anlatıldığında "Evet, o falan şeyi yapmışlardır." diye atlamak mı lazım? Kanıta falana gerek yok mu? Pes!

El-Kaideci Vahabileri hiç duymadın mı? Onların yanında Şiileri öp de başına koy.
Yazdiklarina ilaveten videodaki logo sahane yalniz, isin sogan, patates kismini bilemeyecegim tabi ki...
Alt 12-12-2013, 11:00
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

firatb84´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhammed gerçekten savunmasız kadınları ve çocukları hiç öldürmedi mi? Kanıtlarıyla kaynaklarıyla beraber 2 link:

http://www.thereligionofpeace.com/mu...women-kill.htm

http://www.thereligionofpeace.com/mu...l-children.htm

Görüldüğü gibi öldürmüş ya da en azından öldürülebilir olduğunu söylemiş.
Sadece sanal âlemden iletişim kurduğun ve gerçekte hiç tanımadığın insanlara neden İngilizce link verirsin; anlayabilmiş değilim.
Aklıma gelen birkaç sebep sayayım.

A - Ben İngilizce bilmediğim için bunu ifşâ etmekten utanacağım. Google çevirisiyle idâre etmeye çabalayacağım. Bunun üzerine yeni İnglizce linklere boğulacağım. Sen de dalganı geçeceksin.

B - Zât-ı âli'nizin ne kadar "muhteşem" İngilizce bildiği husûsu "naklen yayın" yoluyla şimdiye kadar bunu öğren(e)memiş yeni forum üyelerine aktarılmış olmakta.

Aynısını Hasan AKÇAY da sık yapardı.

*

Arap Muhammed'in hayâtı ile ilgili olarak, bir Türk'e İngilizce döküman !?!?
Olur mu ?
Neden olmasın.
Ego şişince bedende duramayıp, taaa forum sayfalarına taşıveriyor işte.

Türkçe kaynakları yakıp yok ettiler herhal.
Edeb Ya Hu!...

Bunun üzerine bir de çeviri ukalâlığı yapayım deme sakın!.
Haa; yaparsan ne olur ?
Terbiyesizliğin dik âlâsı olur.
Bana hitaben bir mesaj astığında, Türkçe kaynak verebiliyorsan; ver.
Yoksa; üstü kalsın...

Konu Vefik Sami tarafından (12-12-2013 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.
Alt 12-12-2013, 11:46
anthemoessa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
anthemoessa anthemoessa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Vefik Sami´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece sanal âlemden iletişim kurduğun ve gerçekte hiç tanımadığın insanlara neden İngilizce link verirsin; anlayabilmiş değilim.
Aklıma gelen birkaç sebep sayayım.

A - Ben İngilizce bilmediğim için bunu ifşâ etmekten utanacağım. Google çevirisiyle idâre etmeye çabalayacağım. Bunun üzerine yeni İnglizce linklere boğulacağım. Sen de dalganı geçeceksin.

B - Zât-ı âli'nizin ne kadar "muhteşem" İngilizce bildiği husûsu "naklen yayın" yoluyla şimdiye kadar bunu öğren(e)memiş yeni forum üyelerine aktarılmış olmakta.

Aynısını Hasan AKÇAY da sık yapardı.

*

Arap Muhammed'in hayâtı ile ilgili olarak, bir Türk'e İngilizce döküman !?!?
Olur mu ?
Neden olmasın.
Ego şişince bedende duramayıp, taaa forum sayfalarına taşıveriyor işte.

Türkçe kaynakları yakıp yok ettiler herhal.
Edeb Ya Hu!...

Bunun üzerine bir de çeviri ukalâlığı yapayım deme sakın!.
Haa; yaparsan ne olur ?
Terbiyesizliğin dik âlâsı olur.
Bana hitaben bir mesaj astığında, Türkçe kaynak verebiliyorsan; ver.
Yoksa; üstü kalsın...
Alternatifforumda iyiydin Arif Cemil nickiyle, burada iyice saldırgan bir üslup benimsemişsin. Bu kadar laf sadece bir ingilizce link verdiğim için mi şimdi? Bir kere düzgün bir üslupla uyarırsın bir daha link vermem, bu kadar basit. Türkçe olarak bu konularda kaynak bulmanın zorluğunu sen de tahmin edebiliyorsun sanırım. Her neyse, her an islamın dümen suyundan giden ya da gitmeye müsait biri olarak yakında "Tıpkı Pavlus'un mektupları gibi, İncil'in 4 bölümü de işe yaramazmış, en iyisi yine Kur'an" deyip burada açıklama yapacağını tahmin ediyorum. Herkesin kendi görüşü, madem Muhammed'in çocukları ve kadınları hiç öldürmediğini düşünüyorsun, ya da bu konuda "öldürülebilir" şeklinde bu söz edemeyeceğini düşünüyorsun, hadislerden çeşitli ifadelerle bu konuyu seninle tartışacak değilim. Kaynaklar yazılır isteyen kabul eder isteyen de kendi görüşlerinin doğruluğuna zaten ikna olmuştur, kabul etmez.
Alt 12-12-2013, 12:07
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

firatb84´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alternatifforumda iyiydin Arif Cemil nickiyle, burada iyice saldırgan bir üslup benimsemişsin. Bu kadar laf sadece bir ingilizce link verdiğim için mi şimdi? Bir kere düzgün bir üslupla uyarırsın bir daha link vermem, bu kadar basit. Türkçe olarak bu konularda kaynak bulmanın zorluğunu sen de tahmin edebiliyorsun sanırım. Her neyse, her an islamın dümen suyundan giden ya da gitmeye müsait biri olarak yakında "Tıpkı Pavlus'un mektupları gibi, İncil'in 4 bölümü de işe yaramazmış, en iyisi yine Kur'an" deyip burada açıklama yapacağını tahmin ediyorum. Herkesin kendi görüşü, madem Muhammed'in çocukları ve kadınları hiç öldürmediğini düşünüyorsun, ya da bu konuda "öldürülebilir" şeklinde bu söz edemeyeceğini düşünüyorsun, hadislerden çeşitli ifadelerle bu konuyu seninle tartışacak değilim. Kaynaklar yazılır isteyen kabul eder isteyen de kendi görüşlerinin doğruluğuna zaten ikna olmuştur, kabul etmez.
Müstearımla birlikte karakterim de değişmiyor.
Altrernatifforum'daki "Arif Cemil" ne ise buradaki Vefik Sâmi de aynı kişilik.

Silik-pısırık bir çocukluk yaşadım..
Önüne gelen azarlar, iter-kakar, döver ve dalga geçerdi.
Bu nedenle şişkin ego'yu hiç tadamadım ömrümde.
Ama "Her şeyde bir hayır vardır" derler ya!...
Benim çocukken ezilmişliğim de, arayışlara itmişti beni.
Mevcut durumumdan kurtulma adına.
Zamanla bu arayışın kapsamı genişledi.
İçine inancım da girdi.

Ben, İncil'i (Matta/Markos/Luka/Yuhanna) okuduğumda MESİH'in eşi benzeri olmayan öğretilerine hayran kaldım.
Bilmem idrâk edebilecekmisin; ilkesel baktım mevzûya.
Bu nedenle de MESİH'ten başka önder/öğretmen kabul edemem.
Ondan daha üstün yok çünki.

Yaklaşık üç yıl evvel İncil ile Pavlus'un mektuplarını pek bağdaştıramadığımı Alternatifforumda da yazmıştım.
Sen de "Eski bir Hristiyan" olarak bu düşünceme katılmadığını ifâde etmiştin o zamanlar.
Bilmiyorum, hatırlayabilecek misin ?

Şahsımın iman rotası ile ilgili kehânette bulunmaya neden ihtiyaç duydun; anlamadım.
Üslup belki biraz sert gelmiş olabilir.
Ama tamâmen mâsumâne bir uyarı idi benimkisi...
Alt 12-12-2013, 12:37
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Benim bildiğim de keyfi olarak Müslümanlarla savaşmayan kadın ve çocukların öldürülmesi caiz değildir. Ama ayırt edilememe durumu, esas düşmanları da öldürürken arada kaynama durumları bunun dışındadır. Bu listeye bazılarına göre savaşamayacak durumda olup da Müslümanlara düşmanlık etmeyen yaşlılar da dahil edilebilir.

Biz bugün tek bir masum rehineyi kurtarmak için 9 tane caninin kaçmasına müsade edebiliriz. Ama yaygın İslami görüşler masum nasılsa cennete gider mantığıyla 9 canininin öldürülmesi için masumun da ölmesini umursamaz. İntihar bombacıları bu ve benzer yaklaşımlarla aralarında da kendileri gibi Müslümanların da bulunduğu kalabalıklara gönül rahatlığıyla dalabiliyorlar.

Bir de kadın olduğu halde düşmanlık edenlerin öldürülmesi durumu var ki onlar da İslam'a göre masum olmadıkları için kadın olmaları Müslümanlarca öldürülmeleri için engel teşkil etmiyor. Mesela Muhammed'i hicveden çocuklu bir kadın şairin çocuklarının yanında sinsice öldürüldüğüne dair rivayetler var. Rivayete göre Muhammed, Müslümanları bu konuda teşvik etmiş, yapana da aferin demiş.

Çocukların öldürülmesi kısmına gelirsek kasığında tüy bitmemesi bizce bir insanı çocukluktan çıkarmaz. Buradaki sıkıntı ise bizce ve Muhammedçe çocukluğa dair kriterlerin farklı olmasından kaynaklanıyor. Onlara göre mükellefiyet ve haliyle çocukluktan çıkış ergenlik çağıyla başlıyor. Bizse reşit olmanın şartını 17 yaşını doldurmak olarak benimsemişiz.

Linki vermek isterdim, fakat link ölmüş.

http://www.enfal.de/muslim/muhtelif/indexana.htm

Cihad kısmına tıklayınca hata alıyorsunuz. Aynı kitabın e-kitap versiyonundan kopyalıyorum mecburen.

8- Harbde Kadınlarla Çocukları Öldürmenin Haram Kılınması Babı

24- (1744) Bize Yahya fa. Yahya ile Muhammed b. Rumh rivayet ettiler. (Dediler ki) : Bize Leys haber verdi. H.

Bize Kuteybetü'bnü Saîd de rivayet etti. (Dedi ki) : Bize Leys, Nâfi'den, o da Abdullah'dan naklen rivayet etti ki, Resûlüllah (Sailallahü Aleyhi veSeUem)'m gazalarından birinde bir kadın öldürülmüş olarak bulunmuş. Bunun üzerine Resûlüllah (Sailallahü Aleyhi ve Selam) kadınlarla çocukların öldürülmesini yasak etmiş.

25- (...) Bize Ebû Bekir b. EM Şeybe rivayet etti. (Dedi ki) : Bize Muhammed b. Bişr ile Ebû Üsâme rivayet ettiler. (Dediler ki) : Bize Ubcydullah b. Ömer, Nâfi'den, o da tbni Ömer'den naklen rivayet etti. Şöyle demiş:

Bu gazalardan birinde bir kadın Öldürülmüş olarak bulundu. Bunun üzerine Resûlüllah (Sallaltahü Aleyhi ve Sellem) kadınlarla çocukları öldürmeyi yasak etti.

Bu hadîsi Buhâri ile Ebû Dâvûd «Kitâbu'l-Cihad»da tahrîc etmişlerdir.

Ulemâ bu hadîsle amel hususunda ittifak etmişlerdir. Harbe iştirak etmeyen kadın ve çocukları Öldürmek haramdır. Harbe iştirak ederlerse cumhûr-u ulemaya göre öldürülürler.

Küffarın ihtiyarlarına gelince:
Şayet harp hakkında fikirlerinden istifade edilirse onlar da öldürülür. Aksi takdirde ihtiyarlarla rahipler hakkında ihtilâf olunmuştur.
İmam Âzam 'la, îmam Mâlik öldürülmeyeceklerine kail olmuşlardır. İmam Şafiî 'nin esah olan kavline göre öldürülürler.

9- Kadınlarla Çocukların Gece Baskınlarında Kasıdsız Olarak Öldürülmelerinin Cevazı Babı

26- (1745) Bize Yahya b. Yahya ile Saîd b. Mansur ve Amru'n-Nâkıd, toptan İbni Uyeyne'den rivayet ettiler. Yahya (Dedi ki) : Bize Süfyân b. Uyeyne, Zührî'den, o da Ubeydullah'dan, o da İbni Abbas'dan, o da Sa'b b. Cessâme'den naklen haber verdi. Sa'b şöyle demiş: Peygamber (SallaUahü Aleyhi ve Seltem)'c müşriklerden gece baskınına uğrayan zürriyetlerin hükmü soruldu. Bu suretle müslümanlar onların kadınlarına ve çocuklarına isabet ediyorlardı. Peygamber [SaUaUahü Aleyh'ı ve Sellcın):

«Onlar onlardandır. buyurdular.

27- (...) Bize Abd b. Humeyd rivayet etti. (Dedi ki) : Bize Abdür-razzâk haber verdi. (Dedi ki) : Bize Ma'mer, Zührî'den, o da Ubeydullah b. Abdillâh b. Utbe'den, o da Ibni Abbâs'dan, o da Sa'b b. Cessâme'den naklen haber verdi. (Şöyle demiş) :

— Yâ Resûlâllah! Biz gece baskınında müşriklerin zürriyetlerine isa*bet ediyoruz! dedim,

«Onlar onlardandır.» buyurdular.

28- (...) Bana Muhammed b. Kâfi' de rivayet etti. (Dedi ki) : Bize Abdürrazzâk rivayet etti. (Dedi ki) : Bize İbni Cüreyc haber verdi. (De*di ki) : Bana Amr b. Dînâr haber verdi. Ona da İbni Şihâb, Ubeydullah b. Abdillâh b. Utbe'den, o da İbni Abbâs'dan, o da Sa'b b. Cessâme'den naklen haber vermiş ki, Peygamber (Sallallahü Aleyhi ve Sellem)'e : Bir su-vâri gurubu geceleyin baskın yapsa da müşriklerin çocuklarından bazılarına isabet etse ne buyurursun? demişler.

«Onlar bobalarındandır!» buyurmuş.

Bu hadîsi Buhârî, Ebû Dâvûd ve İbni Mâce «Kitâbü'l-Cihâd»da; Tirmizî ile Nesâî «Kitâbü's-Siyer»de olmak üzere bütün «Sünen» sahipleri tahrîc etmişlerdir.

Nevevî diyor ki : «Bu hadîs memleketimizin ekseri nüshalarında burada olduğu gibi (Peygamber (Sallallahü Aleyhi veSellem)'e müşriklerin zürriyetleri soruldu) şeklindedir. Bir rivayette harp edilen beldenin yerli müşrikleri sorulmuştur. Kaadî Iyâz bu rivayeti Sahîh-i Müslim râvilerinin cumhurundan nakletmiş : Doğrusu da budur; birinci rivayet bir şey değildir: Belki tasniftir, hadîsin sonu, ondaki hatâyı açıklamaktadır, diyor.

Ben derim ki: Birinci rivayet Kaadî 'nin iddia ettiği gibi bâtıl değildir. Bilâkis onun bir vechi vardır. Takdiri şudur: Peygamber (Sallallahü Aleyhi ve Seliemfe gece baskınında vurulup öldürülen müşrik kadınları ile çocuklarının hükmü sorulmuş; o da : Onlar babalarından-dır; yâni bunda bir beis yoktur; çünkü babalarının hükümleri mîras, nikâh, kısas, diyet ve saire onlar hakkında da carîdir, demek istemiştir. Maksat : Zaruret yokken bunu kasden yapmadıkları zaman verilen hükümdür. Yukarıda kadm ve çocukların öldürülmemesine dair geçen hadîsten murat ise onları seçebildikleri zamandır.

Kadm ve çocukların gece baskınında öldürülebileceğini gösteren bu hadîs hem bizim mezhebimiz hem de Mâlik, Ebû Hanîfe ve cumhurun mezhebidir.

Beyâtm mânâsı: Düşmana geceleyin erkek, kadın ve çocuk birbirinden fark edilemeyecek bir şekilde baskın yapmaktır.

Zerârî: (Yânın teşdîd ve tahfifi ile) iki şekilde okunur. Teşdîdle okunması daha fasîh ve meşhurdur. Burada zerârîden murat: Kadm ve çocuklardır...» Fakat Nevevî’nin son cümlesine allâme Aynî i'tiraz etmiş : «Zerârî kelimesinden kadınlar nasıl murat edilebilir? Buhâri'nin rivayetinde gördüğün gibi zerârî kelimesi kadınlar üzerine atfedilmiştir?» demiştir. Aynî bu sözü ile şunu demek istemiştir :

Zerârî: Zürriyyetin cem'idir. Zürriyyet: Bir kimsenin çocukları ve nesli demektir. Hadîste de bu kelime kadınlar üzerine atfedildiğine göre ondan kadınları kasdetmeye imkân yoktur; çünkü atıf, iki şeyin birbirine mugayir olduğunu gösterir. Hâsılı, harbde bîçâre ihtiyarları, kadın ve çocukları, rûhânî şahısları kimseye bir zararları olmamak şartı ile göz baka baka kasden öldürmek bütün ulemânın ittifakı ile haramdır. Bu hususta birçok hadîsler vardır. Gece baskınlarında seçemeden, kasıd-sız olarak öldürülmelerinde ise beis yoktur.

Burada şöyle bir suâl hatıra gelebilir: Yâ kâfirlerin arasında müslümanîar da bulunur veya kâfirler müslümanları kendilerine siper ederlerse?

Cevap: Bu mesele ihtilaflıdır. İmam Mâlik'e göre içinde müslüman esirler bulunan bir kafir karasına veya gemisine ateş açılmaz. Evzâî dahî: «Küffâr müslüman çocuklarını kendilerine siper ederlerse onlara silâh atılmaz; içinde müslüman esirler bulunan gemi yakılmaz.» demiştir.

Sevrî, Ebü Hanîfe, Ebû Yûsuf, Muhammed/ İshâk, İmam Ahmed ve sahîh olan kavle göre îmam Şafiî: «Küffârın katline çocuklarla kadınların öldürülmesinden başka bir çâre yoksa bunda bir beis yoktur.» demişlerdir. Hattâ Hanefîler'le Sevrî'ye göre İçerisinde müslüman esirleri veya çocukları yahut müşriklerin çocukları bulunan kal'alara ve gemilere ateş açmakta da beis yoktur. Böyle bir harpte müslümarüardan ölen olursa diyeti ödenmez;" Hanefîler'e göre keffâret de lâzım gelmez. Sevrî keffâretin lüzumuna kail olmuştur.

Hadîs-i şerif, düşmana gece baskını yapılmasının caiz olduğuna, evvelce dine davet edilen kâfirlere bilâhare habersiz baskın yapılabileceğine ve küffann çocuklarına dünyada babalarının hükmü verileceğine delildir. Âhiret hakkındaki hükümleri babında ise üç kavil vardır :

a) Küffann çocukları bulûğa ermeden ölürlerse cennetlik olurlar.

b) Cehennemlik olurlar.

c) Bu hususta bir şey söylenemez; tevakkuf olunur. AUahu a'lem

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!

Konu murted tarafından (12-12-2013 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
Alt 12-12-2013, 17:42
Uriel Uriel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Küçük çocukların beynini yıkayan islam zihniyetinden ne beklenir. Geleceğin ölüm makinaları teröristleri küçük yaşta yetiştiriyorlar.

Bu resimde kendine işkence yapan müslüman çocukları var.

Bu resimden daha kötüleri daha kanlıları vardı ama forum kuralları gereği paylaşamadım.

Günümüzde böyle sapıklıkların olması gerçekten üzücü.
Alt 12-12-2013, 23:55
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Uriel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Küçük çocukların beynini yıkayan islam zihniyetinden ne beklenir. Geleceğin ölüm makinaları teröristleri küçük yaşta yetiştiriyorlar.

Bu resimde kendine işkence yapan müslüman çocukları var.

Bu resimden daha kötüleri daha kanlıları vardı ama forum kuralları gereği paylaşamadım.

Günümüzde böyle sapıklıkların olması gerçekten üzücü.
Onlar kendine iskence yapmiyorlar, kendi dini inanclarina gore ibadet yapmaktalar.

http://www.incanews.com/resim/fotoGa.../18//770_1.jpg

Yaptiklari bize sacma gelebilir, ancak ibadet sekilleri bu.

Ona bakarsaniz Filipinlerde insanlar kendilerini Isa gibi carmiha civiliyorlar.

Bunlarin ikisi de o sahsiyetlerin olumunu temsil etmeye ve yasamaya calisiyorlar. Ve coluk cocuk bunlari izliyor.

Is terorist yetistirmeye kalirsa, kilisenin ortacagda yaptigi, icine seytan girmis diye yaktigi, kaziga bagladigi, hadim etme makinasi gibi calistigi vb. insanlari, tarih icinde antichrist'lere yaptiklarini saysak bitmez.

Konu Neva tarafından (13-12-2013 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
Alt 13-12-2013, 00:05
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Bu baslik altindaki Pavlus vb. mesajlar, ilgili tartismanin devam ettigi su linke kaydirilmistir.

http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=34190
Alt 13-12-2013, 01:03
Uriel Uriel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Onlar kendine iskence yapmiyorlar, kendi dini inanclarina gore ibadet yapmaktalar.

http://www.incanews.com/resim/fotoGa.../18//770_1.jpg

Yaptiklari bize sacma gelebilir, ancak ibadet sekilleri bu.

Ona bakarsaniz Filipinlerde insanlar kendilerini Isa gibi carmiha civiliyorlar.

Bunlarin ikisi de o sahsiyetlerin olumunu temsil etmeye ve yasamaya calisiyorlar. Ve coluk cocuk bunlari izliyor.

Is terorist yetistirmeye kalirsa, kilisenin ortacagda yaptigi, icine seytan girmis diye yaktigi, kaziga bagladigi, hadim etme makinasi gibi calistigi vb. insanlari, tarih icinde antichrist'lere yaptiklarini saysak bitmez.

Filipinlerdeki durumu biliyorum.
Bu dünya tam bir tımarhane insanlar manyaklıkta sınır tanımıyor.

İnsanlık tarihinde çok şey yaşandı insan kurban etmeden tut kendine işkence eden insanlar.

Önerilen Siteler