Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-12-2013, 04:17
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Uriel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorularıma hiçbir zaman yanıt veremiyorsun

Sen hiç birşey anlamamışsın tek yaptığın lafı dolandırmak. Bu ülke hep islam ülkesiydi.

Varlık vergisi = cize

Turan dursun, rahip cinayetleri vb.

namus cinayetleri = recm

Maraş olayları

Rumlara saldırılar 6 7 eylül saldırıları

Ortodoks türklerin sürülmesi

ve daha saymadıklarım.....

Bunlar şeriat değilmi ?

Şeriatı yok etmek için müslümanlığı yok etmek gerekir.
Bak politika ile karistiriyorsunuz, oysa ben size en basinda ne dedim?
Hristiyanlastirma politikasi dedim degil mi? Buraya geleceginizi bilmekteyim zira. Bu yuzden sorulariniza cevap vermeme de luzum yok.

Siz islam demediniz mi? O halde islamdan/uygulamalardan, basit ornekler verin bana. O saydiklarinizin cogu politiktir. Onlari politika bolumunde tartisirsiniz. Seriat'i yok etmek icin, once hristiyanligi yok etmeniz gerekir.Buraya Vatikan'in Cia ortakligiyla yaptiklarini anlatsak sigdiramayiz.

Amerika Irak'i isgal etti ornegin, siyahlari kesti dogradi toplu temizlik yapti, seriat yanlisi musluman oldugu icin mi?

Size daha once de soyledim, islam hristiyanligin alt mezhebi olarak cikmis bir dindir. O yuzden cok hakim olmadiginiz konulara dair, klise iddialarla gelmeyin.
Alt 16-12-2013, 04:18
postalmarx postalmarx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Uriel müthiş bir saptama yapıyor. Bu konuda ben de ona katılıyorum. Ben Türkiye'deki Türk olmayı kabul etmeyen Müslüman etnik azınlıkların kamusal alanda boy göstermesine karşı olan tahammülsüzlükte de aynı Müslüman-şeriatçı kibrinin olduğunu düşünüyorum. Müslümanlar nasıl ki Gayrimüslimlerin kamusal alanda kendilerine eşit olmalarını kabul etmezse, Kemalist Cumhuriyet Müslümanlık yerine Türklük getirdiğinden beri Kürtler gibi Türk olmayı reddeden Müslüman azınlıklar aynı şeriatçi kibri ve tahammülsüzlüğü ile karşı karşıya kaldılar. Dikkat ederseniz Kürt isyancılarla savaşıp da ölen de "şehit" sayılıyor. PKK sembolleri ve hatta Kürtçe dilinin kendisi sanki Kuran'a küfrediliyormuş hissi uyandırıyor insanlarda.
Alt 16-12-2013, 04:28
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

sosyalmarx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Uriel müthiş bir saptama yapıyor. Bu konuda ben de ona katılıyorum. Ben Türkiye'deki Türk olmayı kabul etmeyen Müslüman etnik azınlıkların kamusal alanda boy göstermesine karşı olan tahammülsüzlükte de aynı Müslüman-şeriatçı kibrinin olduğunu düşünüyorum. Müslümanlar nasıl ki Gayrimüslimlerin kamusal alanda kendilerine eşit olmalarını kabul etmezse, Kemalist Cumhuriyet Müslümanlık yerine Türklük getirdiğinden beri Kürtler gibi Türk olmayı reddeden Müslüman azınlıklar aynı şeriatçi kibri ve tahammülsüzlüğü ile karşı karşıya kaldılar. Dikkat ederseniz Kürt isyancılarla savaşıp da ölen de "şehit" sayılıyor. PKK sembolleri ve hatta Kürtçe dilinin kendisi sanki Kuran'a küfrediliyormuş hissi uyandırıyor insanlarda.
Musluman kimligiyle, etnik kimligi ayristirmayi ogrenin ondan sonra tespit yapin, madem ki irkcilik uzerinden gideceksiniz.

Musluman etnik azinligin kimligi yok mu? Nedir o soyleyin bakalim bize.
Kurtler degil mi? Siz simdi isinize geldigi icin, onunuze geleni Kurt=musluman da yaparsiniz.

Sagdan sayalim;

Ermeni=Musluman
Yezidi=Musluman
Alevi=Musluman
Rum=Musluman
Suryani=Musluman
vs.vs.
Alt 16-12-2013, 04:38
Uriel Uriel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak politika ile karistiriyorsunuz, oysa ben size en basinda ne dedim?
Hristiyanlastirma politikasi dedim degil mi? Buraya geleceginizi bilmekteyim zira. Bu yuzden sorulariniza cevap vermeme de luzum yok.

Siz islam demediniz mi? O halde islamdan/uygulamalardan, basit ornekler verin bana. O saydiklarinizin cogu politiktir. Onlari politika bolumunde tartisirsiniz. Seriat'i yok etmek icin, once hristiyanligi yok etmeniz gerekir.Buraya Vatikan'in Cia ortakligiyla yaptiklarini anlatsak sigdiramayiz.

Amerika Irak'i isgal etti ornegin, siyahlari kesti dogradi toplu temizlik yapti, seriat yanlisi musluman oldugu icin mi?

Size daha once de soyledim, islam hristiyanligin alt mezhebi olarak cikmis bir dindir. O yuzden cok hakim olmadiginiz konulara dair, klise iddialarla gelmeyin.

Gene komplo teorileri yok CIA vatikan ortaklığı yok islam yok olacak.
Eskiden bunu islamcılardan dinlerdik şimdi senden dinliyoz.

ABD Irak işgalinin konumuzla ne alakası var neyse bence tartışmak anlamsız seninle.
Alt 16-12-2013, 04:45
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Cia Vatikan ortakligini, kilisenin bu minvalde calismalarini gayet iyi herkes bilmektedir.
Inanclilar inanclarindan siyrilip 360 derece bakmayi ogrendiklerinde, bunlarin komplo teorisi filan olmadigini da ogrenecekler.

Ne demek ne alakasi var? Saydiklarinizi okuyun o zaman alakasini kurarsiniz.

Felluce'de Kurtleri fosfor bombasi ile yakanlarla, burada Maras katliami yapanlar farkli mi?

Pes yani!
Alt 16-12-2013, 13:47
postalmarx postalmarx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Cia Vatikan ortakligini, kilisenin bu minvalde calismalarini gayet iyi herkes bilmektedir.
Inanclilar inanclarindan siyrilip 360 derece bakmayi ogrendiklerinde, bunlarin komplo teorisi filan olmadigini da ogrenecekler.

Felluce'de Kurtleri fosfor bombasi ile yakanlarla, burada Maras katliami yapanlar farkli mi?

Pes yani!

Felluce'de Kürtlerin ne işi var cahil? Orası Arap şehri.

Ve evet bu iki katliami yapanlar farklı. Birincisi Amerikalılar. Diğeri Sünni Türkler. Felluce katliamı da sivillere yönelik değil cihatçı militanlara yönelik bir operasyondu. Hiç okudun mu Felluce'de neler olmuş diye? O militanlar kendilerine göre yeterince Müslüman görmediklerini nasıl gözünü kırpmadan öldürdüğünü? Aynı militanlar işte bugün Suriye'yi paramparça ettiler. Aynı şeyi 2005'te Irak'ta yapmaya çalışıyorlardı. Şiilerle iç savaş çıkarma peşindeydiler.
Alt 16-12-2013, 14:43
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

sosyalmarx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Felluce'de Kürtlerin ne işi var cahil? Orası Arap şehri.

Ve evet bu iki katliami yapanlar farklı. Birincisi Amerikalılar. Diğeri Sünni Türkler. Felluce katliamı da sivillere yönelik değil cihatçı militanlara yönelik bir operasyondu. Hiç okudun mu Felluce'de neler olmuş diye? O militanlar kendilerine göre yeterince Müslüman görmediklerini nasıl gözünü kırpmadan öldürdüğünü? Aynı militanlar işte bugün Suriye'yi paramparça ettiler. Aynı şeyi 2005'te Irak'ta yapmaya çalışıyorlardı. Şiilerle iç savaş çıkarma peşindeydiler.
Aferin, bakin zokayi yakalamissiniz. O hikayeleri/senaryolari siz kendinize anlatiniz, kendiniz dinleyiniz.

Ne farkeder ustelik olenler acisindan, bu ABD'yi hakli mi kilar?
http://www.timeturk.com/tr/2010/09/0...-yi-gecti.html

Veya Maras'i hakli mi kilar?
Alt 16-12-2013, 17:31
Uriel Uriel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Pes yani!

Neva tamen saçmalıyon yakında Muhammed amerikalı felan diyecen. Irakta kendini patlatanlarda amerikalı diye iddea edersen şaşmam.

Sorun amerikada değil sorun islamın terör dini olması.

Müslümanken beynin sağlam yıkanmış hep suçluyu dışarda arıyon islamın içi çürük bunu göremiyon. 1400 yıllık terörü görmüyorsun
Alt 16-12-2013, 18:42
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Uriel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Neva tamen saçmalıyon yakında Muhammed amerikalı felan diyecen. Irakta kendini patlatanlarda amerikalı diye iddea edersen şaşmam.

Sorun amerikada değil sorun islamın terör dini olması.

Müslümanken beynin sağlam yıkanmış hep suçluyu dışarda arıyon islamın içi çürük bunu göremiyon. 1400 yıllık terörü görmüyorsun
Sacmalamak icin kendini zorlayan sizsiniz, zira tipik islamafobiksiniz.

Burada soz konusu olan Amerikan dusmanligi vs. degil ki!? Yapilan bir isgali bile ele almaktan uzak duruyorsunuz dikkat ederseniz.
Yoksa dinlerin hepsinin yuzunu biliyoruz.

Terorun 1400 yillik yasi oldugunu zanneden size, biraz din ve dolayisiyla siyaset tarihi okumanizi oneririm. O zaman beyninizin ne kadar yikanmis oldugunu da farkedebilirsiniz belki.
Alt 16-12-2013, 18:53
RainFall RainFall isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Bugün diktatör diye tabir dilen şahıs kendisi oraya islam sayesinde gelmiştir.İslamı sevimli göstererek daha fazla taraftar daha fazla oy toplamak demektir.Sünni Müslümanlar=sünni parti paha biçilemez bir kaftan.Siz politik açıdan nevanın söylediği şekilde kötü bir dini ıslah ederek oyları toplayabilirsiniz.İnsanlardaki psikoloji şu şekildedir.Kendinden olana şans verir kendinden olmayana vermez.Bugün Hristiyanların baskın olduğu yerde isayı överseniz onun dinini yüceltirseniz çok kolay onları yönetirsiniz.

Önerilen Siteler