Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 18-07-2012, 22:31
bursali68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bursali68 bursali68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Moral sıfır oldu... Bir çöl bedevisinin başımıza açtığı işe bak :/
Beni 8-9 yaşındayken ameliyat etmişlerdi umarım zararı hafifletmişlerdir.
Merhaba,

" Çöl Bedevisi " dediğiniz Hz.Peygmberin başımıza açtığı bir şey değil sünnet...Ki Hz.Peygamber " Ehl-i Kur'an" dır...Ve Kur'an'da " SÜNNET OPERASYONUNA ait tek bir ayet YOKTUR...

Bu operasyon o dönemki diğer inanırların - Tevrat ayetlerinde yazılı ve İncil'ler de de hem ŞERİAT hem OPERASYON anlamında( Petrus Sünnetliği , Pavlus Sünnetsizliği ) peyder pey geçen - "gelenekleri / inançları sonucu yer etmiş ve ve günümüzde de hlen uygulanmakta olan ,kemikleşmiş bir uygulamadır...

Buna İslam dininde Kur'an'daki tabir ile NESH de denebilir , aynen RECM de olduğu gibi...Tevrat'ta var , İncil'de var-yok , Kur'an'da yok...Ancak tekrar yazmak gerekirse :

Kur'an'da SÜNNET OPERASYONUNA AİT en ufak bir İPUCU DAHİ YOKTUR....

Sağlıcakla kalınız...

" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
Alt 18-07-2012, 23:56
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Boru değil bu!

Şu PENİS denilen organla oynamaya gelmez. Bakınız Sayın Şansölye MERKEL dahi bu organla oynamaya karşı çıktı. Bu konuda yasa çıkaracak, onca ekonomik sıkıntı içinde kıvranırken, PENİS öne çıktı. Hem de MÜSLÜMANLARLA MUSEVİLERİN PENİSİ bu...Ne demişler BORU DEĞİL...Bunun adına PENİS DİYORLAR!

Konu Sesli tarafından (19-07-2012 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.
Alt 19-07-2012, 00:00
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Ne diyorsunuz siz?

Sayın Bursalı diyor ki;Kur'an'da SÜNNET OPERASYONUNA AİT en ufak bir İPUCU DAHİ YOKTUR....
İyi de Kuranda, günde kaç rekat namaz kılınacağı ve hangi namazda hangi sureler okunacağı var mı? Ya da kutuplarda namaz kılınmayacağına ilişkin açıklama var mı? Ya da Oruç tutmanın kutuplarda yapılmasının imkansız olduğu yazıyor mu?
Alt 19-07-2012, 00:03
Sayokan Sayokan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

bursali68´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

" Çöl Bedevisi " dediğiniz Hz.Peygmberin başımıza açtığı bir şey değil sünnet...Ki Hz.Peygamber " Ehl-i Kur'an" dır...Ve Kur'an'da " SÜNNET OPERASYONUNA ait tek bir ayet YOKTUR...

Bu operasyon o dönemki diğer inanırların - Tevrat ayetlerinde yazılı ve İncil'ler de de hem ŞERİAT hem OPERASYON anlamında( Petrus Sünnetliği , Pavlus Sünnetsizliği ) peyder pey geçen - "gelenekleri / inançları sonucu yer etmiş ve ve günümüzde de hlen uygulanmakta olan ,kemikleşmiş bir uygulamadır...

Buna İslam dininde Kur'an'daki tabir ile NESH de denebilir , aynen RECM de olduğu gibi...Tevrat'ta var , İncil'de var-yok , Kur'an'da yok...Ancak tekrar yazmak gerekirse :

Kur'an'da SÜNNET OPERASYONUNA AİT en ufak bir İPUCU DAHİ YOKTUR....

Sağlıcakla kalınız...
Kuranda yokta bizim penislerin başları niye yok o zaman ? Madem kuranda yok bu zulmu neden yapıyorsunuz .çocuklara ?
Alt 19-07-2012, 00:12
Üye

Sesli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Bursalı diyor ki;Kur'an'da SÜNNET OPERASYONUNA AİT en ufak bir İPUCU DAHİ YOKTUR....
İyi de Kuranda, günde kaç rekat namaz kılınacağı ve hangi namazda hangi sureler okunacağı var mı? Ya da kutuplarda namaz kılınmayacağına ilişkin açıklama var mı? Ya da Oruç tutmanın kutuplarda yapılmasının imkansız olduğu yazıyor mu?
Merhba,

Sn.sesli...Konu nedir...? Namaz mı...? Oruç mu...? Nedir...?

Konu : Sünnet çok zararlı bir operasyondur.

Varsa benim söylediğimin aksi bir kanıtınız / ayet buyrun getirin...Yoksa , U dönüşü yapıp namaza mı çevireceğiz konuyu...?

Ayrıca bana Kur'an der ki " Bu Kur'an'dan sorgulnacaksınız "...!!! Varsa vardır , yoksa yoktur...Gayet basit...

Sağlıcakla kalınız...

" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
Alt 19-07-2012, 00:14
Üye

Sayokan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuranda yokta bizim penislerin başları niye yok o zaman ? Madem kuranda yok bu zulmu neden yapıyorsunuz .çocuklara ?
Merhaba,

Bilemiyeceğim senin ailenin " hangi neden ile " bu oprasyonu sana reva gördüğünü...Bunun yanıtını onlara soracaksın...Ancak ben sadece tahminimi söyleyebilirim " gelenekselleştiği " ve bu gelenekselleşmenin de " toplum baskısı " oluşturduğu içindir...

Sağlıcakla kalınız...

Alt 19-07-2012, 00:23
Üye

Merhaba,

Sn.sayokan,ayrıca ben bu konu başlığı altında çocuklarımın sünnet operasyonu ile ilgili şunu yazmışım...:

Benim ikizlerim var...Birinin mecburiyetten sünnet olması gerekiyordu,çünkü neredeyse doğduğundan buyana sürekli yapışıyor ve iltihaplanıyordu , doktor tavsiyesi ile de zorunlu olarak sünnet olması gerektiği ortaya çıktı...İkizin diğeri mi...Ehhh kurunun yanında yaş da yandı...))

Her hangi bir sorun olmasaydı ve bu gün sünnet olayı gündeme gelseydi emin olun dürüstçe söyleyeyim yaptırma ile yaptırmama arasında kararsızlık yaşardım...
En azından kendi açımdan düşüncemi sunabildiğimi sanıyorum...

Sağlıcakla kalınız...

Alt 19-03-2013, 12:13
angel333 angel333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

güncelleme...

"Nil Gün (Araştırmacı Yazar, "Sünnetle İlgili Yalan ve Gerçekler" kitabının yazarı)

Sünnetin sağlığa büyük zararları var� Kesilen sadece işe yaramaz bir deri parçası değil. O kesilen parça, içinde sinir uçlarının, kan damarlarının, salgı bezlerinin bulunduğu bir mekanizma. O işe yaramaz diye kesilen deri parçasının koruyucu görevi ve cinsel işlevi var. Sünnet olduktan sonra bir çok alanda erkek zarar görüyor. 6 bin yıllık bir gelenek bu."
Alt 10-02-2014, 19:06
paramoney paramoney isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bilindiği üzere toplum baskısı inanılmaz boyutlarda olduğu için
bu konuları konuşacak muhatap bulmak imkansız. Sünnet yüzünden hayatım karardı 3 4 yıl ürologlarda süründüm. 14 yıldır depresyondayım. Ne zaman sünnet konusu duysam tüylerim diken diken oluyor ve bu çöl geleneğini din diye bu topluma dayatanlardan hamam böceğinden daha fazla tiksiniyorum. Sünnet sözün bittiği son noktadır. Beynini belden aşağıyla bozmuş insansıların tek ürettikleri değer kesmek, biçmek, kan, kurban, gerdek, kızlık zarı, bilumum kan ve pislik.
Alt 10-02-2014, 22:39
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Aramiza hos geldin, bu aci gercegi umarim yasamaz gelecek nesiller.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.

Önerilen Siteler