Olimpiyat´isimli üyeden Alıntı
Dinsiz oranı açısından çok yüksek bir yüzde yoktur.Ama müslüman oranı da % 99 değildir tabi.
Aslında müslümanım diyenlerde namaz kılan, oruç tutanlar değil.Ama Allaha inanmaktan ne kaybederiz, sığınacağımız liman olur, kalbimiz temiz, Allah bizi affeder diyen kesim.
Ana kitleyi bunlar oluşturuyor. Deizm ile teizm arasında git gel yaşarlar.
|
lafta %90 müslüman olabilir ama %30u belki daha fazlası içinde dinsizdir bu milletin
namaz kılmaz , oruç tutmaz , içki içer , zina yapar sonra ben müslümanım der , kim yer bunu anca kendi gibi akılsızlar yer , kalbim temiz Allah affeder lafı baskıyı üzerinden azaltmak için söylediği bir laftır , inanmıyor ama ya varsa olayı var bide onlarda
sonra bide cihat sorumluluğu var ki en kral hacının hocanın bile üstünden atmak istediği bir yüktür cihat en meşhur lafları savaş yemediği için, (sonuçta onlarda bişeylerin farkında o kadar okuyorlar milleti kandırmayla olmuyor bu işler asıl başarı kendini kandırabilmekte

)"en büyük cihat emri bil maruf ve nehyi anil münker"dir lan inanırken ben bile yapmayı düşünmüştüm Allah'ın emridir diye,tabi ben kötülerle savaşıyoruz felan sanıyordum yanlış anlaşılmasın