|
;3884 Diyor ki
31 – Ama Allah’ı sayıp fenalıklardan sakınanlar başarı ve mutluluğa ererler.
32-34 – Onlara bahçeler, üzüm bağları, turunç göğüslü genç yaşıt dilberler, dolu dolu kadehler var.
Sad
52 – Onların beraberinde, gözleri kocalarından başkasını görmeyen yumuşak bakışlı, aynı yaşta güzeller vardır.
Vakia
36-38 – Böylece onları, ashab-ı yemin için bakire kızlar, kocalarına âşık yaşıtlar kıldık.
Senin nefsin öye...
Daha yazayim mi istermisin...
Nasil olsa anlamiyacaksin..
|
Cennet te körpe badem Beleş hatunları alacaksınız, ağzının suyunun aktığını anlayabiliyorum. Fakat siz anlamıyorsunuz, çünkü inanırsan ikramiyeler müthiş.
Peygamberlik sürü ile karı alıp onlar ile yatmakla olmaz, kuran yazarları yazmışta yazmış, Allah ta vermişte vermiş.
İnsanlığa örnek olacak insan böyle olursa inananları işte sizler gibi oluyor, daha sonra ahlaktan bahsediyorsunuz.
Akrabalarının kızlarını dahi peygamberine ikram eden Allah, eğer Muhammed gerçek bir peygamber olsaydı Allah a dahi karşı durup, ben bu kadar kadını ve kızı ne yapayım rabbim bana bir tane yeterli, ben 50 yaşında bir insanım on veya 15 yaşındaki kızları nasıl koynuma alabilirim bu bana yakışmaz demeliydi.
Fakat sizler gene bir kulp bulup açıklık getirirsiniz, sadece siz anlıyorsunuz bizler anlayamıyoruz.
Cennet, huriler, Cehennem ve azap akılları işte böyle dumura uğratıyor. Sevgili explorer, ayıp değil mi demiş sen hala kurandan ayetler gösteriyorsun. İşte onlar ve daha yüzlercesini insan gibi eleştirerek okursan ve aklını uçkurdan biraz çıkartabilirsen doğruları görebilme şansın fazlalaşır.
Ben ne zaman ki zeyd ve karısı ile ilgili ayeti okudum şaşırdım, Rabbi evlatlığının karısını ondan boşandırıp peygamberi ile evlendiriyor. Ve bu ayet kutsallık kazanıyor, bu nasıl bir kutsallık, bunun neresi kutsal bu ayet ile insanlık ne anlayacak. Bu ve daha yüzlercesini eleştirdim eledim ve TANRI yı satılığa çıkardım. Devren satılık Tanrı ve devren sattım.