Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-12-2013, 01:51
postalmarx postalmarx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

RainFall´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün diktatör diye tabir dilen şahıs kendisi oraya islam sayesinde gelmiştir.İslamı sevimli göstererek daha fazla taraftar daha fazla oy toplamak demektir.Sünni Müslümanlar=sünni parti paha biçilemez bir kaftan.Siz politik açıdan nevanın söylediği şekilde kötü bir dini ıslah ederek oyları toplayabilirsiniz.İnsanlardaki psikoloji şu şekildedir.Kendinden olana şans verir kendinden olmayana vermez.Bugün Hristiyanların baskın olduğu yerde isayı överseniz onun dinini yüceltirseniz çok kolay onları yönetirsiniz.

Ben Tayyip'in insanları yönetmek için İslamı övdüğünü sanmıyorum. Adam tam aksine İslama gönülden inanan biri olarak tüm siyasi kariyerini bu işe yani İslamın siyasette hakim olmasına adamış. Onun gibi inanan aynı ideolojiye sahip milyonlar da ona oy veriyor. Bu kadar basit birşey.
Alt 17-12-2013, 08:49
RainFall RainFall isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

sosyalmarx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Tayyip'in insanları yönetmek için İslamı övdüğünü sanmıyorum. Adam tam aksine İslama gönülden inanan biri olarak tüm siyasi kariyerini bu işe yani İslamın siyasette hakim olmasına adamış. Onun gibi inanan aynı ideolojiye sahip milyonlar da ona oy veriyor. Bu kadar basit birşey.
Peki onu desteklemeyenler ne olacak.Belirli azınlığın başbakanımı o diğerleri?Herkes onun düşünce sistemine uymak zorundamı?
Alt 20-12-2013, 02:32
Yasaklandı

RainFall´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki onu desteklemeyenler ne olacak.Belirli azınlığın başbakanımı o diğerleri?Herkes onun düşünce sistemine uymak zorundamı?

Ben burada sadece bu kadar basit bir olayın altında bile komplo aramamak gerektiğini söyledim. "Din tacirliği" denilen olay, veya "dini kullanarak insanları manipüle" etmek denilen şeyler var olabilir. Ama bazen de din adına siyaset yaptığını iddia eden adamlar samimi olabilir. Gerçekten de dine inanıyor olabilir. Analiz yaparken en temel varsayımlarımız yanlışsa bir yere varamayız.
Alt 20-12-2013, 02:57
Uriel Uriel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

sosyalmarx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Tayyip in din konusunda dürüst olduğuna inanmıyorum. Tayyipte ateist.
İslama hizmet etmek isteseydi şeriat için mücadele ederdi. Kuranda şeriat tek rejim olarak geçer.
Bana göre şeriat için çalışmayan müslüman samimi değil
Samimiyet konusunda Osama bin ladeni takdir etmişimdir.

Konu Uriel tarafından (20-12-2013 Saat 03:04 ) değiştirilmiştir.
Alt 29-12-2014, 00:42
direkt3d direkt3d isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hükümetimiz kapitalist düzene ayak uydurdu gibi görünüyor ama bence bu lanse edilendir ve gerçeği yansıtmıyor.
Alt 29-12-2014, 00:43
Üye

Müzakere sürecini açıklarız diye Hdp tehdit savururken nasıl da susturduk.. ama izin verdik apo 6 talepte bulunmus fln
Alt 29-12-2014, 00:43
Üye

Ancak dolaysal değil de kapsamlı baktığımızda T.C hdp'yi hallatçı kambuğu gibi sümkürür atar inşallah.
Alt 29-12-2014, 00:44
Üye

Allah'ım vatanımıza ve milletimize her türlü fenalık ve azgınlıktan kurtulma günü nasip ve müyesser eylesin, onun rahmeti olmasa kapkara bulutlar gibiydi sinemiz. Şükran cezira.
Alt 23-05-2015, 22:54
Yasaklandı

Bedevi arkadaşı mazur görmek lazım. Kendisi sanırım bir Ermeni kökenli arkadaşımız. Biraz duygusal ve abartılı yazmasının sebebi bu. Ama unutmayalım ki o da ayrı bir hezeyanda. Türklerin aslında Müslüman olmuş Ermeniler (ve Rumlar) olduğu gerçeğini kabul edemiyor. Türklerin kendisinden farklı insanlar, uzak yerlerden gelmiş vahşi barbarlar olması gerektiğine inanıyor. Bu korkunç işleri yapmış insanların kendi deyimiyle kendi dna'sından gen'inden olabilme ihtimalini kabul edemiyor. Halbuki onun da yüzleşmesi gereken acı gerçek bu.
Alt 23-05-2015, 22:57
turin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
turin turin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

postalmarx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bedevi arkadaşı mazur görmek lazım. Kendisi sanırım bir Ermeni kökenli arkadaşımız. Biraz duygusal ve abartılı yazmasının sebebi bu. Ama unutmayalım ki o da ayrı bir hezeyanda. Türklerin aslında Müslüman olmuş Ermeniler (ve Rumlar) olduğu gerçeğini kabul edemiyor. Türklerin kendisinden farklı insanlar, uzak yerlerden gelmiş vahşi barbarlar olması gerektiğine inanıyor. Bu korkunç işleri yapmış insanların kendi deyimiyle kendi dna'sından gen'inden olabilme ihtimalini kabul edemiyor. Halbuki onun da yüzleşmesi gereken acı gerçek bu.
Alakası yok sevgili postalmarx,

Syn Bedevi türk düşmanı ve ayrıca islamiyeti çok iyi bilen bir müslüman!! Acaba islamın, bu ırkçı tavır konusundaki düşünceleri; duygusal anlamda nasıl bir gel-git yaşamasına sebebiyet vermekte, merak içindeyim..

Önerilen Siteler