postalmarx´isimli üyeden Alıntı
Nevandaar bir bulgar göçmeni olduğu için bu ülkede tutunabilmesinin tek yolunun türkten çok türkçülük yapmak olduğunu sanıyor. Şu söylediği laflar sadece bölücülüktür. Bu adam baya Kürdistan kurulmasını istiyor. Ülkenin Batı tarafında da Atatürkçü ütopyayı yaşayan bir Türk devleti olmasını arzuluyor belli ki. Kafasında Türkiyeyi çoktan bölmüş. Yoksa böyle düşmanca laflar etmez. Herkes ortalığı yatıştırmaya çalışırken bunun konuşmasına bak.
Şimdi gerçek bir Anadolu insanı bunu dese içim yanmaz. Bir bulgar göçmeninin kendi bencilce ve yüzeysel bakış açısıyla bölücülük yapmasını ben şahsen hazmedemiyorum. Sizin gibilere kapımızı açtık bölücülük yapın diye değil.
Kürtlerle ilgili sorun bir Kürdistan kurulmadan, çoğulcu bir toplum yaratarak çözülecek, şu an devletin programı da bu, toplumun istediği de bu. Bunun yolu da senin bu düşmanca konuşma tarzın değil. Bu ülkede akıl ve sağduyu sahibi herkes nasıl davranılması gerektiğini görüyor. Sendeki problem ya dediğim gibi psikolojik ya da gerçekten de cahilsin ve içinde yaşadığın ülkeyi anlamıyorsun.
Bu nefret söylemi tam da PKK'nın ayrılıkçı düşünen insanlarının duymak istedikleri şey. Çok yanlış yapıyorsun. Ama bildiğin yolda devam et. Yanlız mümkünse bu forumu da terket, git milliyetçi falan forumlara takıl. Burada solcu bir topluluk oluşturmaya çalışıyoruz müsadenle. Yanlış yerdesin.
|
Hep aynı masalları anlatıyorsun. Bu ülkede tutunabilmek için özel bir olaya gerek yok. Ben zaten bu ülkenin özüyüm. Türkiye cumhuriyetinden önceki Türk devletinin sınırları küçüldüğü için dışarıda kalmak zorunda kaldım. Hepsi bu. Ben buranın öz ve öz yerlisiyim.
Bölücülük senin gibi yalancı kürtlerin yaptıkları. yok annesi kürtmüş babası türkmüş de , zamanında ülkücüymüş de, akp'yi desteklemesinin sebebi liberal olmasıymış da mış mış. Senin tek olayın kürt olman ve akp'nin türk devletini yıkmak isteyip uluslararası güçlerle birlik yapmasından dolayı onları sınırsız desteklemeye çalışman. Altın üstün bu. Fazlası değilsin. Kürt devletinin önünü açmasa akp 3 öğün söversin onlara.
Kapı açmak falan da güzelmiş yani. Türk devletinin kapısını bir türke kürt açıyor he he he.
Yalnız mümkünse spartacus, jolly jocker, shibumi, şüpheci dinsiz, postal marx gibi teröristler bu forumu terketsin. Sitenin adı turan Dursun. Hani şu Atatürkçü olduğunu ifade eden adam
Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı
Gözümün önüne Suriye'den kaçıp ABD'ye yerleşen, palazlanınca da oradaki Kızılderililere kin kusan bir tip geldi (nedense).
Neyse, kızmıyorum. Anlaşma ihtimali milyonda 1 olsa bile anlaşırız küçük mankurt.
--/--
Bu sözleşmede anlaşamayacağımız ne olabilir?
Şimdiye kadar neden böyle bir anayasa yapılmadı sizce?
|
Küçük mankurt mu? ahahahah
Horasan göçmeni, alevi bir kürt. Alevi bir Kürt?
Hmmm.
Ebu suud ve İdris-i Bitlisi isimli kürtler vardı. Hani alevinin canı, malı, karısı, kızı helaldir, bir alevi öldürmek bilmem kaç gavur öldürmek kadar sevaptır gibi fetva ve söylemlerini bulunan insanlar.
Hatırladığım kadarı ile yaptırdığınız dna analizinde türklük de kürtlük de çıkmıştı.
Türke ait alevilik kimliği ve kürtlük. Sahip olduğunuz kürtlük sakın bu fetvalar sonucu eski eski kürt dedenizin eski eski Türkmen alevi ninenize tecavüzünden kaynaklanmasın?
Mankurt manalı hoş bir söz ama kullananın bizzat kendisi mankurt olunca oksimoron olunca tadından yenmiyor doğrusu!