Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-05-2015, 23:02
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

postalmarx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bedevi arkadaşı mazur görmek lazım. Kendisi sanırım bir Ermeni kökenli arkadaşımız. Biraz duygusal ve abartılı yazmasının sebebi bu. Ama unutmayalım ki o da ayrı bir hezeyanda. Türklerin aslında Müslüman olmuş Ermeniler (ve Rumlar) olduğu gerçeğini kabul edemiyor. Türklerin kendisinden farklı insanlar, uzak yerlerden gelmiş vahşi barbarlar olması gerektiğine inanıyor. Bu korkunç işleri yapmış insanların kendi deyimiyle kendi dna'sından gen'inden olabilme ihtimalini kabul edemiyor. Halbuki onun da yüzleşmesi gereken acı gerçek bu.

çöl bedevisini kullanarak. TÜRK diye bir şey yokdur diyorsun vay zekii çocuk vay. haklısın türk yok.çinli çin seddini keçiler geçmesin diye yaptılar.zeki çocuk çöl bedevileri kullanılmaya müsaitte ,keçiler deil. boyunduruk zoruma gidiyor diyemeyen ,isyan eder.
Alt 23-05-2015, 23:16
postalmarx postalmarx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Bedevi arkadaş Hristiyan başlıklarda bu dinde ne kadar bilgili olduğunu göstermiştir. Eski bir Hristiyan olduğu izlenimini edinmiştim. Ermeni kökenli olduğunu bu yüzden düşünüyorum.

Anadolunun Türkleşmesi konusunda ise sadece şunu sorayım: Bir Ermeni'yi veya Rum'u tipinden anlayabiliyor musunuz? Adamın aksanı düzgün olsa, ismini de bilmesen, sen bunun Ermeni veya Rum olduğunu nasıl anlarsın?

Nasıl oluyor da hesapta Moğolistandan gelmiş insanlar Ermenilere ve Rumlara bu kadar benzeyebiliyor? İklimden dolayı mı? Yanyana yaşayınca zamanla tipleri birbirine mi benziyor? Üzüm üzüme baka baka mı?

Buna inanan biri İslama inanan birine hangi hakla kalkıp saf veya aptal diyebilir acaba.
Alt 23-05-2015, 23:23
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

gevşedikce gevşiyorsun,kabul edeceksin tabiki boyunduruk ağır gelir insana,o boyunduruk çıkana kadar,mahkumsun,red ettiğine tabi olmaya,

bir zamanlar nasılda tabiydim islama,tipim tutmasada ,musaya,isaya,ahmada,red ettim benzedim insana.

sende istiyorsan benzemeye insana. onuuu,bunuuuu kullanma.
Alt 17-06-2015, 01:52
Yasaklandı

Nevandaar bir bulgar göçmeni olduğu için bu ülkede tutunabilmesinin tek yolunun türkten çok türkçülük yapmak olduğunu sanıyor. Şu söylediği laflar sadece bölücülüktür. Bu adam baya Kürdistan kurulmasını istiyor. Ülkenin Batı tarafında da Atatürkçü ütopyayı yaşayan bir Türk devleti olmasını arzuluyor belli ki. Kafasında Türkiyeyi çoktan bölmüş. Yoksa böyle düşmanca laflar etmez. Herkes ortalığı yatıştırmaya çalışırken bunun konuşmasına bak.

Şimdi gerçek bir Anadolu insanı bunu dese içim yanmaz. Bir bulgar göçmeninin kendi bencilce ve yüzeysel bakış açısıyla bölücülük yapmasını ben şahsen hazmedemiyorum. Sizin gibilere kapımızı açtık bölücülük yapın diye değil.

Kürtlerle ilgili sorun bir Kürdistan kurulmadan, çoğulcu bir toplum yaratarak çözülecek, şu an devletin programı da bu, toplumun istediği de bu. Bunun yolu da senin bu düşmanca konuşma tarzın değil. Bu ülkede akıl ve sağduyu sahibi herkes nasıl davranılması gerektiğini görüyor. Sendeki problem ya dediğim gibi psikolojik ya da gerçekten de cahilsin ve içinde yaşadığın ülkeyi anlamıyorsun.

Bu nefret söylemi tam da PKK'nın ayrılıkçı düşünen insanlarının duymak istedikleri şey. Çok yanlış yapıyorsun. Ama bildiğin yolda devam et. Yanlız mümkünse bu forumu da terket, git milliyetçi falan forumlara takıl. Burada solcu bir topluluk oluşturmaya çalışıyoruz müsadenle. Yanlış yerdesin.
Alt 17-06-2015, 02:27
Nevandaar Nevandaar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Nevandaar bir bulgar göçmeni olduğu için bu ülkede tutunabilmesinin tek yolunun türkten çok türkçülük yapmak olduğunu sanıyor. Şu söylediği laflar sadece bölücülüktür. Bu adam baya Kürdistan kurulmasını istiyor. Ülkenin Batı tarafında da Atatürkçü ütopyayı yaşayan bir Türk devleti olmasını arzuluyor belli ki. Kafasında Türkiyeyi çoktan bölmüş. Yoksa böyle düşmanca laflar etmez. Herkes ortalığı yatıştırmaya çalışırken bunun konuşmasına bak.

Şimdi gerçek bir Anadolu insanı bunu dese içim yanmaz. Bir bulgar göçmeninin kendi bencilce ve yüzeysel bakış açısıyla bölücülük yapmasını ben şahsen hazmedemiyorum. Sizin gibilere kapımızı açtık bölücülük yapın diye değil.

Kürtlerle ilgili sorun bir Kürdistan kurulmadan, çoğulcu bir toplum yaratarak çözülecek, şu an devletin programı da bu, toplumun istediği de bu. Bunun yolu da senin bu düşmanca konuşma tarzın değil. Bu ülkede akıl ve sağduyu sahibi herkes nasıl davranılması gerektiğini görüyor. Sendeki problem ya dediğim gibi psikolojik ya da gerçekten de cahilsin ve içinde yaşadığın ülkeyi anlamıyorsun.

Bu nefret söylemi tam da PKK'nın ayrılıkçı düşünen insanlarının duymak istedikleri şey. Çok yanlış yapıyorsun. Ama bildiğin yolda devam et. Yanlız mümkünse bu forumu da terket, git milliyetçi falan forumlara takıl. Burada solcu bir topluluk oluşturmaya çalışıyoruz müsadenle. Yanlış yerdesin.
Hep aynı masalları anlatıyorsun. Bu ülkede tutunabilmek için özel bir olaya gerek yok. Ben zaten bu ülkenin özüyüm. Türkiye cumhuriyetinden önceki Türk devletinin sınırları küçüldüğü için dışarıda kalmak zorunda kaldım. Hepsi bu. Ben buranın öz ve öz yerlisiyim.
Bölücülük senin gibi yalancı kürtlerin yaptıkları. yok annesi kürtmüş babası türkmüş de , zamanında ülkücüymüş de, akp'yi desteklemesinin sebebi liberal olmasıymış da mış mış. Senin tek olayın kürt olman ve akp'nin türk devletini yıkmak isteyip uluslararası güçlerle birlik yapmasından dolayı onları sınırsız desteklemeye çalışman. Altın üstün bu. Fazlası değilsin. Kürt devletinin önünü açmasa akp 3 öğün söversin onlara.

Kapı açmak falan da güzelmiş yani. Türk devletinin kapısını bir türke kürt açıyor he he he.
Yalnız mümkünse spartacus, jolly jocker, shibumi, şüpheci dinsiz, postal marx gibi teröristler bu forumu terketsin. Sitenin adı turan Dursun. Hani şu Atatürkçü olduğunu ifade eden adam

Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gözümün önüne Suriye'den kaçıp ABD'ye yerleşen, palazlanınca da oradaki Kızılderililere kin kusan bir tip geldi (nedense).

Neyse, kızmıyorum. Anlaşma ihtimali milyonda 1 olsa bile anlaşırız küçük mankurt.

--/--

Bu sözleşmede anlaşamayacağımız ne olabilir?

Şimdiye kadar neden böyle bir anayasa yapılmadı sizce?
Küçük mankurt mu? ahahahah

Horasan göçmeni, alevi bir kürt. Alevi bir Kürt?
Hmmm.

Ebu suud ve İdris-i Bitlisi isimli kürtler vardı. Hani alevinin canı, malı, karısı, kızı helaldir, bir alevi öldürmek bilmem kaç gavur öldürmek kadar sevaptır gibi fetva ve söylemlerini bulunan insanlar.
Hatırladığım kadarı ile yaptırdığınız dna analizinde türklük de kürtlük de çıkmıştı.
Türke ait alevilik kimliği ve kürtlük. Sahip olduğunuz kürtlük sakın bu fetvalar sonucu eski eski kürt dedenizin eski eski Türkmen alevi ninenize tecavüzünden kaynaklanmasın?
Mankurt manalı hoş bir söz ama kullananın bizzat kendisi mankurt olunca oksimoron olunca tadından yenmiyor doğrusu!
Alt 17-06-2015, 02:28
Yasaklandı

kut´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Neyse, konumuza dönerek toparlayalım. Şu aşamadan sonra bir arada yaşamamız zor gözüküyor, bölünme de olmaz, karşıyız, peki ne olacak? Bir fikrim yok açıkçası, ya ipler iyice gerilecek, Ottomanlarla birbirimize gireceğiz, ölen ölecek kalan sağlar ayrılacak (en istenmeyen senaryo) bu arada da Kürtler, biz birbirimizle uğraşırken voltayı alıp ayrılacaklar (yemezler). Ya da herkesin kendi bölgelerinde iç işlerinde özerkliği olan federatif bir yapı düşünülebilir belki (ben federasyona da karşıyım gerçi), net bir düşüncem yok açıkçası. Ortada bir sorun var ancak çözüm yok...
Ergen ergen devlet meselelerine böyle en marjinal şekilde girme o zaman bir fikrin yoksa. Ortalığı geren sensin ve senin zihniyetin. Bu avatarındaki nedir? Ruh hastası. Annen Rum olduğunu söyledin. Büyük bir kompleksle kafayı Türkçülükle bozmuşsun. Bu kadar haplogruplar genler etimolojilere bağlamışsın. Ruh sağlığın yerinde değil, kalkmış ülkeye bir fikrin çözümün de olmadan "bir arada yaşamak olmaz" diye akıl veriyorsun.

Sen önce bir psikoloğa git. Terapi gör. Biraz akıl sağlığın düzelsin. Ondan sonra bu meselelerde daha sağlıklı kafayla yeniden düşün bence.

Ülkeyi iç savaşa sokmaya hazır ne kadar ruh hastası varmış memlekette. Ruh hastalığı değil yahu resmen beyinsizlik.

Bak bu ülkede boşuna değil Ordu falan yönetimi halka bırakmıyor. Bu halk hakkaten beyinsiz. Şu beyinsizlerin laflarına bak. Nevandaar bir bu iki. Olum siz iç savaşı oyun mu sanıyorsunuz? Neyin kafası bu yahu?
Alt 17-06-2015, 02:35
Üye

Ülkeyi iç savaşa sokmaya hazır ne kadar ruh hastası varmış memlekette. Ruh hastalığı değil yahu resmen beyinsizlik.

Bak bu ülkede boşuna değil Ordu falan yönetimi halka bırakmıyor. Bu halk hakkaten beyinsiz. Şu beyinsizlerin laflarına bak. Nevandaar bir bu iki. Olum siz iç savaşı oyun mu sanıyorsunuz? Neyin kafası bu yahu?
Bu ülkede iç savaşın çıkmaması imkansız. Geciktirilebilir ama iptal edilemez. gecikme de boyutunu arttıracak. Bunun nedeni kürtler. Türk er ya da geç uyanacak ve ülkesinin durumunu görecek.
Alt 17-06-2015, 02:35
Yasaklandı

Nevandaar, peki gözüm, ben bir Karapapak torunuyum. Sen peki bir Türksünya hani, bir Türk kavminin ismini söyleyebiliyor musun bunlardanım diye? Yoksa sadece "Türk" müsün? Hani sonradan olanlar gibi. Bulgar göçmenlerinin tipini biliyoruz. Oranın Slavlarından zerre farkınız yok.

Ama önemli değil. Size kapımızı açtık. Bu ülkenin eşit vatandaşı olmak için "Türk" olmana gerek yok. Zaten de değilsin. Tek gereken bu ülkeyi sevmen. Bu ülkeyi sevmek de bu ülkenin her vatandaşını sevmekle olur. Ve ayrılık değil birlik vaaz etmekle olur. Psikolojik problemlerin yüzünden bölücülük yapamazsın. Bana da iftira atamazsın. Ben senden de sülalenden de daha Türküm. Slav göçmeni bana Türklük taslıyor. Kut ve sende psikolojik sorunlar var. Kompleksiniz var. Bu abartı Türkçülüğünüzün başka bir açıklaması olamaz.
Alt 17-06-2015, 02:41
Yasaklandı

Nevandaar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ülkede iç savaşın çıkmaması imkansız. Geciktirilebilir ama iptal edilemez. gecikme de boyutunu arttıracak. Bunun nedeni kürtler. Türk er ya da geç uyanacak ve ülkesinin durumunu görecek.
Sen bu ülkeyi zerre kadar seviyorsan ben de neyim.
Alt 17-06-2015, 02:44
Üye

Nevandaar, peki gözüm, ben bir Karapapak torunuyum. Sen peki bir Türksünya hani, bir Türk kavminin ismini söyleyebiliyor musun bunlardanım diye? Yoksa sadece "Türk" müsün? Hani sonradan olanlar gibi. Bulgar göçmenlerinin tipini biliyoruz. Oranın Slavlarından zerre farkınız yok.

Ama önemli değil. Size kapımızı açtık. Bu ülkenin eşit vatandaşı olmak için "Türk" olmana gerek yok. Zaten de değilsin. Tek gereken bu ülkeyi sevmen. Bu ülkeyi sevmek de bu ülkenin her vatandaşını sevmekle olur. Ve ayrılık değil birlik vaaz etmekle olur. Psikolojik problemlerin yüzünden bölücülük yapamazsın. Bana da iftira atamazsın. Ben senden de sülalenden de daha Türküm. Slav göçmeni bana Türklük taslıyor. Kut ve sende psikolojik sorunlar var. Kompleksiniz var. Bu abartı Türkçülüğünüzün başka bir açıklaması olamaz.
Afşar boyunun Karamanlı kolundanım. Konyar Aşiretindenim.

Geri kalan yazıların her zamanki gibi saçmalık.

@Şüpheci Dinsiz

Yine yan yollardan dolaşmışsınız. Gereken cevapları vereceğim. Merak etmeyin.

Önerilen Siteler