17-10-2015, 11:47
|
|
Üye
|
|
|
|
-----
|

17-10-2015, 11:49
|
|
Üye
|
|
|
|
|
spartacus Diyor ki
Art niyettir, yoksa karalamaya yönelmeyeceği gibi ben siteyi taşıyıp, kurarken gördüğü o açığı(ki ilk forumu kurdum), bana iletebilirdi, yapmadı! Bu ciddi bir art niyet.
|
Sen şunu çok iyi biliyorsun ki;
Eğer benim indirme imkanım varsa. O sırada siteye girmeye niyetlenmiş İslamcısından tut herkese kadar görmüş indirmiş olabileceği imkanı da vardır! Dosya ismini "kabbak" gibi "yedek" yazdım diyorsun bir de.
Yaptığın olay "aha suçlu bulundu" diye, beni gösterip kendini aklaman.
Kaldı ki;
Sen yaptığın hatayı biliyormuşsun. Niye madem üyeleri uyarmadın? Forum şifreleri hashing olsa da dictionary kullanarak kırılıyor. Niye uyarmadın?
Ayrıca ister inanırsın ister inanmazsın.
Lakin enayi mi yani insanlar?
Benim ulaştığım bir şeye başkalarının da ulaşma imkanı olduğunu biliyordurlar. Bu ne şekilde olursa olsun.
İster yedek dosyasını açık bırakmanla olsun, ister başka bir şekilde.
Bir sürü Harun Yahyacı, şucu bucu da sürekli siteye giriyor bakıyor diyen sizsiniz.
Senin sinirin de kendine aslında. O yılan, sırtlan, şu bu da o yüzden.
Özel mesajlarınızı paylaşmasam, ayaklanmasam sen ve Neva'ya karşı, kimse bilmeyecekti bunu.
Hayır kim bilir kaç kere, bu şekilde ele geçirmiş olma ihtimallerini gördün ve uyarmadın kimseyi belki.
Bunun açığa çıkmamış olması, başkalarının da aynı şeyi yapmamış olduğunu göstermez.
Yüce Spartacus'un özgüveni karizması çizildi, ondan o agresif tavırlar.
|

17-10-2015, 12:55
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Boolean´isimli üyeden Alıntı
Forum üyeleri içinde forum şifreleri ile, email şifreleri aynı olan varsa değiştirsinler.
|
Değiştirmek yeterli olur mu ?
Söylediğinize göre daha öncede açıklar varmış dolayısıyla gelecekte de olacaktır.
|

17-10-2015, 12:56
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Boolean'ın bu son söylediklerinde katıldığım noktalar var, ne yazık ki.
spartacus, aşırı tepki veriyorsun. Sunucu ve web yazılımları adam akıllı pentest yapmadan güvenlikten emin olamazsın. Aslında ne kadar test yaparsan yap yine de emin olamazsın. 30 senelik güvenlik şirketlerinin sunucularında bile sürü açık bulunur. Neden bu kadar takıldın ki bu işe? Hakikaten karizmanın çizildiğini falan düşünüyorsan ayıp ediyorsun, burada yarı tanrı yok hepimiz insanız. Kimseye teknik açıklama yapmak zorunda değilsin. En fazla "ekmeğe göre köfte" dersin senden ultra güvenlik bekleyen mi var? Ancak bir şeyler açığa çıkmışsa kalkıp "böyle böyle" oldu dersin, "kusura bakman gardaşlar" dersin geçersin.
Aranızda (Boolean, spartacus ve Neva) geçen kişiselleşmiş bir kavganın siteye bu şekilde yansımasını yaşıyoruz biz. İnsanları bununla meşgul etmeye hakkınız yok yahu.
Boolean, birinin özel mesajlarında teşbih yapması veya "anasını siktimin evladı" şeklinde birilerine hitâp etmesinin bir anlamı yok. İnsanlar tarafından yönetiliyor burası, bazı insanlar aklından geçeni illa bir yerlerde sesli söyler. Benim de zaman zaman yaptığım bir şeydir bu. Bunları ısıtıp ısıtıp konuşmak safi öküzlükten başka bir şey değil, sen de bunu anlamıyorsun bir türlü. Yaptığın şey yanlış ve ne spartacus ne de forum bunu haketmiyor.
Özel mesajları ortaya döküp de bak her tarafı çürük ne demek ya?
Neyse, site 2011'den beri can çekişiyor, yarın öbürgün kapanır gider. Sosyal platformlar güçlendiğinden beri forum mekanizmaları zaten neredeyse bitmiş durumda. ulpian ortadan kaybolduğundan beri forumdan zevk almıyorum zaten. Beş yüz defa yazdığım şeyi aramaya üşenen insanlara aynı şeyleri tekrarlamak ve kimseden bir şey öğrenemiyor hâle gelmek yorucu.
Benden de bu kadar.
|

17-10-2015, 13:36
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sen şunu çok iyi biliyorsun ki;
Eğer benim indirme imkanım varsa. O sırada siteye girmeye niyetlenmiş İslamcısından tut herkese kadar görmüş indirmiş olabileceği imkanı da vardır! Dosya ismini "kabbak" gibi "yedek" yazdım diyorsun bir de.
|
Ne yazdıysam yazdım sanane bunun bir önemi yok, yeterki yeni sunucuda dizin korumasının açık olabileceği o an aklıma gelseydi. Astalavistatastostassssttadadafadafad yazsam zaten yine görülürdü, yedek içindeki sıkıştırılmış dosyanın extract yapılması için sunucuya ms dos tarzı siyah bir ekranla linux üzerinden eriştiğim bir ekrandan açıp(o nedenle kısa bir isim), taşıyıp yedeği erişime kapatmamla bitecek bir geçici iş idi.
Yaptığın olay "aha suçlu bulundu" diye, beni gösterip kendini aklaman.
|
Tabi canım, o başlığı da ben açtıydım zaten. sende düzelme belirtisi yok, senin yaptığın ise HATA değil bile, bile o hatadan ART NİYETLE, KİŞİSEL ÇIKARINA FAYDALANMAK, KÖTÜYE KULLANMAK, üstelikte yine farazi, alaksız bir özel mesaj üzerinden bir dolu çamur, iftira atmak.
Sen yaptığın hatayı biliyormuşsun. Niye madem üyeleri uyarmadın? Forum şifreleri hashing olsa da dictionary kullanarak kırılıyor. Niye uyarmadın?
|
Evet sayende öğrendim, nerede açık vermiş olabilirim diye düşündüm ve kontrol ettim. Peki sen niye uyarmaktansa, veriyi saklayıp bunu şahsıma karşı saldırı malzemesi için kullandın? Adilik değil mi bu yaptığın, hala beni suçluyorsun kafası, senin neyini suçlayım, ne yaptığını söylüyorum, yaptığını söylüyorum çünkü görüyorum, gördüğümü söyledim.
Senin databasine yaklaşık 1 ay önce, tam hatırlamıyorum. "Yedeklen" falan değil, girmiştim zaten. Lakin bilmiyora yatıyordum, çaktırmıyordum. Direct remote ile ip filtre koruması olmadan bağlandım.
|
Veritabanımız uzak erişimlere kapalı ve kombine şifreli, açık olması yetmez, database kullanıcı adını ve şifreyide bilip girmek gerekir ki bu veri remotede elde edilemez. O nedenle uzak bağlantıdan girdim demek gerçek değil, nasılsa bir hata olmuş herkesi kandırayım adiliği, bu kadar iki yüzlülük, adilik yazıklar olsun.
Lakin enayi mi yani insanlar?
Benim ulaştığım bir şeye başkalarının da ulaşma imkanı olduğunu biliyordurlar. Bu ne şekilde olursa olsun.
|
Neden giriyorsun o halde? Mayıs 2015 de üyesin, şimdi lütfen sen girme, senin gibi içi dışı yalan, fesat karalama, adilikle dolu olan da zaten girmesin, biz istemiyoruz ki böyle mutantalrın, zombilerin ortamı bozmasını! Girme, zombiliğe devame dersen zaten giremeyeceksin, gerçekten giremeyeceksin.
İster yedek dosyasını açık bırakmanla olsun, ister başka bir şekilde.
Bir sürü Harun Yahyacı, şucu bucu da sürekli siteye giriyor bakıyor diyen sizsiniz.Senin sinirin de kendine aslında. O yılan, sırtlan, şu bu da o yüzden.
|
Elbette girer, Harun Yahyacılar'dan daha iyi bir meziyet değilsin ki, kelimeler üzerinden bir dolu karalama, dezenformasyon sende daha bir yetkinmiş. Siteye saldıranalr H.Yahyacı değil, islami cihadcı tarzındakiler yani senle hem görüş ve fikirleri karalamak, çamur atmak kafası hem de omuzdaşların yöntem bakımından, aynı ŞARTLI-REFLEKSİ verenler, Pavlov aklına geldi mi şimdi, bizler için sosyal bir denek örneği sergiledin sağol, ama biz artık bunca denekten bıkmıştık
|
Pavlov hakkındaki bilgiden Diyor ki
Şartlı reflekslerin doğası ve işleyişi konusundaki buluşu, tüm araştırmaları öğrenme alanına yöneltti. Pavlov laboratuvarda mide üzerine bir çalışma yaparken bir şeyi farketmiştir. Köpek daha et verilmeden önce ayak seslerini duyduğunda salya akıtmaya başlamıştır. Bu olaydan sonra Pavlov çalışmalarını bu yöne doğru geliştirmiştir.
|
Boolean dolaylı olarak, açığa çıkardı çünkü işin boyutunu..
Özel mesajlarınızı paylaşmasam, ayaklanmasam sen ve Neva'ya karşı, kimse bilmeyecekti bunu.
|
Neyi bilemeyecekti, paylaştığın ÖM de ne var ki, 2 kişinin sohbeti, ne yönetimle ilgili, ne de herhangi bir şeyle. Senin adının geçtiği ise gayet doğal çünkü sen 2 aydır Spartacus ve Neva'yı karalıyordun. Orası, forum alanı değil ve şimdi bu son yaptığınıda aramızda konuştuk, bundan daha doal en obilir ki?! Bu yaptığına şu deniyor; "Aç tavuk kendisini buğday ambarın ambarında sanırmış". Şimdi bana tavuk dedi diye tutturacaksın, şu ana kadar yaptığın 4 adet kelime ve hepside atasözü olduğu halde.
Yüce Spartacus'un özgüveni karizması çizildi, ondan o agresif tavırlar.
|
Ne özgüveni, ne karizması, böyle bir kompleksimiz yoki olsa bunca yıl burada hamallık etmezdik. yaptığının YANLIŞ olduğunu izah etmekle yetindik. Her sitenin veri, bilgi edinilme riski vardır, her sitenin, hatta bakınız hepimizin telefonu dinleniyor, hepimiz IP adresi üzerinden takip ediliyoruz, her türlü veri, bilgimiz kayıt ediliyor, facebook, twetter bile takip altında değil mi? Demek ki senin iktidarın başımızda, kendisi gibi düşünmeyeni karalamak ya da bastırmak.Senin yaptığın ise şu oldu.
- O an benim kısa süreliğine yaptığım bir dikkatsizliği gördün
- Beni uyarmaktansa, kişisel olarak nasıl kötüye kullanırsın bunu düşündün
- Ben siteyi kurduğumda zaten ziyaretçilerin görmesi imkansız hale geldi, yedekten kurdum, sen ise ben kurarken gördün
- Daha sonra bunu saklayıp, gittin kendin lokalde kurdun
- Kurarken karakter kodlaması hatası bile yapmışsın.
- Daha sonra girip Özel Mesajalrı karıştırmışsın
- 2 Adet birisi karşılıklı şakalaşma olan bir mesaj, diğeride senin acaba ne zaman siteye, foruma saldırıp, zarar vereceğini düşündüğümüz bir sırada adının geçtiği 1 satırlık konuşmayı bulmuşsun.
- Gelip başlık açmışsın başlıkta şu "Forumdaki Mafya Babaları"
- Ne alakası var şimdi yapıp ettiğinin o an şans eseri benim yedeği attığım anda görüp beni bilgilendirmek yerine kötüye kullanmak içi verileri çalman ile!
birde kendinin suçlandığını yazmaya başladın, yazıklar olsun.
Forum yönetiminin (Neva ve Spartacus) siyasi görüşüne karşı eleştiri getirildiğinde, nasıl birleşip saldırdıklarını, fikir özgürlüğünü kuşatma altına aldıklarını, "forumdan insanları uzaklaştırmıyoruz, kendileri gidiyorlar" diyebilmek için nasıl yıpratmaya çalıştıklarını belirtmiştim. Ayrıca bu forumu ve Sn. Turan Dursun'un ismini kendi amaçları için (insanları eğitmek diyorlar) kullandıklarını da.
|
İşin sadece karalama kampanyası yürütmek oldu, tam 2 aydır, 2 aydır da farkındayız, tam 1,5 ay yapma, etme Boolean dedik, görüş ve fikirleri eleştir, insanlara saldırma, ama sen Aziz Nesin'e, bu ülkede ne kadar aydın varsa ona yapılanı bize karşı uygulamakta ısrarlıydın, devam da ettin, hala da ediyorsun. Buyur sözde AÇIK lafzı ettiğin başlığından, herkes görsün ne yaptığını, nasıl, hangi amaçla kullandığını, üstelik bini, bin para yalan, paranoyakça şeyler yazdığını.
HDP çizgisinde olan bu şahıslar, tamamen faşistce ve bağnaz insanlardan farkları yokmuşcasına ağızlarına gelen hakaretleri de etmekteler. (Dikkat çekmek istediğim insanların siyasi görüşleri değildir. Herkesin siyasi görüşlerinin farklı olması doğaldır.)
|
hakaret eden sadece sensin. İftira atanda, HDP çizgisinde değiliz, hem olabilirde, MHP, CHP, Liberal çizgisinde de olunabilir, biz moderatörlerimizi, yöneticilerimizi seçerken 1 kıstasımız var, güvenilirliğini uzun vadede görmüş olmamız, tabulardan özgür olmak ve birde ırkçı olmamak, çünkü tüzüğümüzde yeri vardır tebliğ ve ırkçılığa izin vermediğimizi açıkça yazmışızdır, kıstas bu, üyelerimizide öyle bakarız, siyasi görüşleri bizi bağlamaz, ama tartışma alanında ise her üye siyasi görüşünü açıklayabilir ya da her türlü siyasi görüşü eleştirebilir, muhatabı karşısında olsun, olmasın. senle aramızdaki fark senin faşist yönteme aşina olman, bizim ise demokratik olana. Bu site sende olsa demek ki senin inancın çizgisinde olmayanlar asla fikir ve görüş paylaşamazdı, çünkü bu suç sana göre, hatat senle aynı fikride olmamak senin için karalama malzemesi.
Küfür, hakaret ŞAHISA karşı yapılır, kimseye küfür etmedik, ispatladıkta, senin yaptığın cümlelerdeki kelimeleri kırpıp, bana küfür etti demek oldu. Bunun üzerinede nitelikli adam karalama safsatası yaptığına dair, safsata kılavuzundan lin verip açıkaldık, bizim elimizden daha fazlası gelmez, ağzın elimizde torba değil ki büzelim.
"Aç tavuk kendisini buğday ambarın ambarında sanırmış"
Buyur bu da açıklaması, bakalım küfürmüymüş;
Sen ise görüş ve fikirleri eleştirmek yerine mesajlarında şöyle döndün, bana tavuk dediiii! Oysa hiç biriside sana denmiş bir şey değil, o an yapılan anlatı ve %80i de AKP politikalarının eleştirisi üzerine, yetmez A.hakan'a saldırı, Osmanlı Ocakları, ülkede seçim kazanmak uğruna kaosa sürükleyen politikaların kurbanı olan insanların konu edildiği konular. Evet tek yaptığın yeri geldiğinde söylenen veciz sözlerdeki teşbih ve metaforu, içleinden bir kelimeyi "tavuk" SEÇİP bana tavuk dedi demek oldu. Kısaca yukarıdaki gibi demagojiye sarıldığını yapmakla meşguldün, bizleri karalamak, İTİBARSIZLAŞTIRMAK, FORUMA SALDIRMAK. İşte açtığın o başlıkta İTİBARSIZLAŞTIRMAK içindi, adilik. İşte örneği
Lakin bu küfürbazlar, bana da, ahmak, gerizekalı, ırkçı, köpek, it, soysuz, öküz, davar vs. gibi çok sayıda hakareti defalarca ve defalarca söylemekten kaçınmadılar hatta üstü kapalı tehdit bile ettiler.
|
İşte ispatı. Soysuz, it ifadesi küçücük kızı göre, göre vuran keskin nişancıya sarfedildi. Soysuz, it gibi davranışı gereği O'na sölendi, tamamiyle cümle içinde, peki o keskin n işancı sen misin? O halde üzerine alınmanda bir beis yok, değilsen yarası olan gocunsun, sen soysuz katilin avukatımısın.
Şahıslara karşı, öküz denmedi, davar denmedi,bunlar insanların, toplumların davranışı için kullanılır. Örneğin "koyun gibi" şekliylede. çünkü bu bir metafordur, anlatılmak isteneni en kısa yoldan 2-3 kelime ile anlatan vecizlerdir. Burada amaç insanlara koyun, öküz demek değildir. Herkes kullanır, kısacık sözlerle çok şeyi anlattıkları için, kullanmaya da devam eder, senin gibilerde çıkar "BANA ÖKÜZ, koyun DEDİ" diye, bu tür teşbih ve metaforlarda verilmek istenen mesajı anlamaktansa, karalama yapar. "Bana göre herkes önce Türk olacak" dedin, o bir karşılıklı tartışma anı, bu zihniyet dedik IRKÇILIKTIR, YALAN MI? Mahmut mu diyecektik? bana sosyalist diyen oluyor hiç gocunmuyorum... Tüm bu karalama ve itibarsızlaştırmaların, en az 10 mesajla, ispatlandı, YAPMA, ETME dendi, o kadar çaresizliğe girmiş olmalısın ki, adiliği, böyle bir saldırı ile taçlandırdın.İşte bir örnek daha
Kendilerinden olan üyelere kıyak geçiyor, kendilerinden olmayan üyeleri ise eğer eğitemiyorlarsa forumdan göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar.
|
3 başlıkta ve konusu gereği yazdık, üye olarak yazarız biz, üyelik hakkımızla, herkes ne ise oyuz tartışma anlarında. Bir dolu adilik yaptın, oysa bu forumda her türden siyasi görüş paylaşımlarını yapıyor, herkes fikir, düşünce, kanaat özgürlüğünü kullanıyor, biz kimse için NE OLDUĞUYLA bakıp değerlendirmiyoruz, hiç kimse adına da biz düşünmüyor, ne düşüneceklerine karar vermiyoruz, onalr gibi bizde görüşümüzü yazıyoruz, her düşünce, inançtan kim olursa olsun Türkiye'de böyle bir forum ve ifade özgürlüğünün olduğu bir başka forum tanımıyorum. Öyle insnaları siyasi olara ne olduklarına bakıp değerlendirme görevimizde yok, ama sen insanların ne olduğuna bakıp karalamaya yöneliyorsun, işte yukarıda olmadığımız halde HDP çizgisindekiler demen gibi! Demek ki sorun sendeymiş, kendin çekiç, herkes çiviymiş. Bizi bilen biliyor, FORUM ALENİ ORTADA, dileyen iddialarını, gerçekten kontrol edebilir...
İkincisi eğitmek, itaat konuları şahsıma yapıldı, okuduklarını bile doğru anlamıyorsun, ya da tek işin nitelikli karalama olduğu için okumadan atıyorsun, "insan değil hayvan itaat eder" dedim, "insan öğrenir, eğitilmez" dedim, bana karşı koyulan sınıra karşı, bana yapılana karşı(bana itaat ettirmek, beni eğitmek) dediklerimi dönüp bana karşı kullanıyorsun şimdi. Beş para etmezmişsin. Hala saldırıya devam ediyorsun, bu tavrından vazgeçmez isen, kişileri rencide, saldırı, alavare, yalan, çarpıta, iftira, çamur tutumunu sürdürmeye devam edersen buna da engel olmak zorunda kalacağız, aleni karalama faaliyeti yaptığına çok daha öncesinde dur demeliydik, hata ettik.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Konu spartacus tarafından (17-10-2015 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
|

17-10-2015, 13:41
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
İşte dinsizler arasında siyasetin konuşulmasını bu yüzden istemiyorum, zaten bir avuç azınlığız siyaset daha da ayırıyor bizleri  Özel mesaj yayınları filan neler olmuş yahu öyle  Bu terbiyesizliktir, bir kimsenin özelinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez. Mesela forumda bir üyeyle özelde sanal seks de yapabilirim ben, bu bile kimseyi ilgilendirmez(hiç yapmışlığım yoktur, özel mesaj meraklısı arkadaş isterse benim mesajlarımı da kurcalayıp deşifre edebilir ama sonuçta kimseyi ilgilendirmeyeceğini anlatmak için söylüyorum).
Oldu olacak bir de sevmediğimiz üyeleri fişleyelim düzenli olarak mesajlarını filan kontrol edelim, bizim Tayyip'ten neyimiz eksik  Eğer bir açık bulunduysa, bir Müslüman filan olsa tamam yararlanır(ki siteyi seven, kini olmayan yani bunu yapmayacak Müslümanlar bile mutlaka bulunur) ama bulan dinsizlerden bunu bildirmelerini beklerim ben. Öyle bir şey de yapılmamış, anladığım kadarıyla mesajlar public olarak forumda paylaşılmış. Olacak şey değil doğrusu
Spartacus hocamın hakkını hiçbirimiz ödeyemeyiz, daha iyisini istiyorsanız basarsınız parayı çok daha güvenlikli bir yer haline getirirsiniz siteyi. Ama hem hiçbir şey yapmayıp hem de sırf siyasi görüşleriniz uymuyor diye siteye belki de en fazla emeği veren Spartacus hocama bu denli yüklenmek acizlikten başka bir şey değildir. Ki ben bütün ideolojileri de dinler gibi ilkellik, dogma vs. adeta dinlerden farksız olarak gören biri olmama rağmen bunu söylüyorum, yani bizim de siyasi görüşlerimiz hiç uyuşmuyor
Ben en çok istem dışı olarak silinen konulara yandım, özellikle 19 Mucizesi(!) başlıklı konumun gitmesine, zira onu tekrar koymak çok zahmetli bir iş, çok uzun olduğu için foruma göre düzenlemesi zor oluyor ne yazık ki, ama koyacam bi ara, benim tek mağduriyetim bu başka da bir zararım yoktur. Bize bunu sağlayan Spartacus hocama tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, bi ara siteye yüklü bir bağış yapacam, şu belimizi bi doğrultamadık gitti, bi doğrultsam bağışlara başlayacam, sonuçta site için elimizden geleni yapmalıyız böyle bir bilgi birikiminin yok olması çok kötü olur
Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!
Blog Facebook
|

17-10-2015, 13:43
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
-------------------------------------------
Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!
Blog Facebook
|

17-10-2015, 14:02
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
errata´isimli üyeden Alıntı
Aranızda (Boolean, spartacus ve Neva) geçen kişiselleşmiş bir kavganın siteye bu şekilde yansımasını yaşıyoruz biz. İnsanları bununla meşgul etmeye hakkınız yok yahu.
Boolean, birinin özel mesajlarında teşbih yapması veya "anasını siktimin evladı" şeklinde birilerine hitâp etmesinin bir anlamı yok. İnsanlar tarafından yönetiliyor burası, bazı insanlar aklından geçeni illa bir yerlerde sesli söyler. Benim de zaman zaman yaptığım bir şeydir bu. Bunları ısıtıp ısıtıp konuşmak safi öküzlükten başka bir şey değil, sen de bunu anlamıyorsun bir türlü. Yaptığın şey yanlış ve ne spartacus ne de forum bunu haketmiyor.
|
Bu yazdıkalrından hiç bir şey anlamadım, ne demek sitediğini de anlamış değilim, bir adet adinin, provakasyonalrıyla bzi değerlendirmişsin. Sen ol benim yerimde adam çıksın heer konuda sana, foruma saldırsın, sonra da ben çıkıp sen suçlusun filan diyeyim, birde yalan, dolan, ifitria, çamurla. Yahu adamın yazıları gerçek değil, çamur, yalan, dolan, bir hatamız var doğru, o da daha ilk başladığında DENETİME ALMAMAK.
errata´isimli üyeden Alıntı
Neyse, site 2011'den beri can çekişiyor, yarın öbürgün kapanır gider. Sosyal platformlar güçlendiğinden beri forum mekanizmaları zaten neredeyse bitmiş durumda. ulpian ortadan kaybolduğundan beri forumdan zevk almıyorum zaten. Beş yüz defa yazdığım şeyi aramaya üşenen insanlara aynı şeyleri tekrarlamak ve kimseden bir şey öğrenemiyor hâle gelmek yorucu. Benden de bu kadar.
|
Bizden de bu kadar, bizde facebook, sosyal medya üzerinden işi safsata oan, akşama kadar küfreden, kişileri karalayan, çamur, yalan, iftira(basına kadar hakim oldu) karakteriyle yetişmişlerin, yıllardır bizim sitemizede bu şekilde yönelmelerinden bizde bıktık. Asıl bıkkınlık veren şahsılarıızın aleni karalanması, sanki bir boolean varmış gibi.. Resmen şu forumu götürmeye çalıştığımız için bizi itibarsızlaştırmai yıpratmaya yönelim, sen ise bunu görmüyorsun.
FARAZİ konuşmamalı, bu adinin yalan ve karalamalarını ciddiye alıyorsun. Googleda, facebookta, twitterda, aklına gelecek her platformda AÇIK VEREBİLİR, VERİYORDA, zaten tümüde takip altında. Oturup vurun abalıya dercesine bir parovakatörü ciddiye alıp bana yüklenmeyin. Muğlak ifadeler sarfetmeyin, tepki filan verdiğim yok, HATA belli, konuşacaksanız bana sorun konuşun
- sen nasıl olurda sunucunun ayarı aklına gelmez deyin.
- 24 saat uykusuz iken yaptığın o hatayı neden yaptın diye sorun.
Hata bu arkadaş, 10 kere açıkaldım nerede, ne zamanda, nasıl, ne kadar zamanla oldu bu, insaf.
Özel mesajları dökmek ne demek? çaldı, benim kısa süreli hatamda şans eseri o anda girdiği için gördü ve çaldı. Oldu bir kere önemli olan o açık şu an mümkün mü değil.
Hasılı, Kasap et, koyun can derdinde.
Son 3 ay, eğer böyle olacaksa, deliyim ama onunda zorunun bir sınırı varmış.
ben bu işi yürütürüm diyen varsa, elimi taşın altına sokarım diyen varsa, benim, bizim yaşadıklarımızı, her türlü teknik, maddi, kişisel olarak her türlü saldrıya göğüs gerebilirim diyen varsa, buyursun. Ama bilsin ki, aleni karalandığınız da dahi, üyeye uyarı vermeyecekseniz, anında diğer üyeler sizi suçlayacak, çünkü insalarıız neyin görüş fikire neyin isnata girdiğini ayırt edemiyor, işniz çok zor olacak, teknik işlerle mi, bu tarz forumu provake edenlerlemi, şahsınızı itibarsızlaştmak isteyen ve oturduğu yerden size atıp tutanmı, eleştirinin objektif temelde olamsı gerektiğini bilmeyen mi, her şeyinizle siz her zaman suçlu olacaksınız. Çünkü iş yapan siz olacaksınız, eli taşın altınd aolan, yeri geldimi yorulan, düşen, kalkan, düştüğünüzde herkesten tekme yiyende siz olacaksınız.
Eğer bu tarz üzüm değil bağcı dövmek, koyun değil kasap derdi devam ederse ben artık daha fazla sürdüremeyeceğim. Bu son darbeydi ama artık yetti.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

17-10-2015, 14:06
|
 |
Üye
|
|
|
|
Siteye gene bir şeyler oldu... Bir görsel paylaşıyorum, kodlarını, yazısını vs. hazırladıktan sonra "Cevapla" düğmesine basıyorum; sitede aslında yayına giriyor yaptığım paylaşım.
Ama sonra o görselin olduğu ekranı göreceğime "Ancak 30 saniye arayla paylaşım yapabilirsiniz - bekleyiniz" yazılı hata sayfası çıkıyor; sanki ikinciye "Cevapla" butonuna basmışım gibi.
İki farklı konuda, iki kere aynı şey oldu bu yarım saat içinde, bilginize...
Güncelleme: Aynı şey az önce şu yazdığım (görselsiz) yazıya da oldu.
|

17-10-2015, 14:13
|
|
Üye
|
|
|
|
Spartacus kafana göre kilitleme! İnsanlar bana atıf yapmışlar cevap veremeyecek miyiz?
Sansür işte bak bu yaptığın... Tayyip'ten hiç farkın yok diyorum ya.
"Bütün televizyon kanalları benim! Sadece benim düşüncelerim olacak" aynı bu.
Hep ben konuşursam haklı olurum.
Silersen bunu da.... Bunu bil yani.
|
Predator Diyor ki
Değiştirmek yeterli olur mu ?
Söylediğinize göre daha öncede açıklar varmış dolayısıyla gelecekte de olacaktır.
|
Yeterli olur. 5-6 haneden oluşan özel karakterler barındırmayan bir şifre ise özellikle değiştirin.
Ayrıca bu tür kurumsal olmayan, bütçesi kısıtlı sitelerde güvenlikten her zaman şüphe duyuyorum kendim de. Bunun şahıslarla bir alakası da yok.
|
errata Diyor ki
Özel mesajları ortaya döküp de bak her tarafı çürük ne demek ya?
|
Sizde yarattığı rahatsız verici durum için özür dilerim. Forumun her tarafı çürük diye bir düşüncem hiç olmadı. Aksine çok değerli paylaşımlar ve bilgiler var burada. Bu olay yönetime karşı bir durumdu. Onun için de zaten kişilere ve yönetime yönelimli bir çıkıştı.
Kişisel bir gezi park ayaklanması bana göre.
Foruma karşı bir durumum veya duruşum bulunmuyor. Elimdeki verileri de birazdan sileceğim zaten.
Kralların o kadar güçlü olmadıklarını, göründükleri gibi olmadıklarını göstermekti amacım. Amacıma da ulaştığımı sanıyorum.
|