|
Başkasının inancını eleştirince nasıl da hoşuna gidiyor.
|
Alakası sıfır bir söz buna cevap bile vermedim.
Zira Burada başka dine inanan biri bulunuyorsa, Kesinlikle islam dini reddeden onunla alay eden ağzına geleni söyleyen bir Hırsitiyan yada yahudidir.
Bina en aleyh Senin yazıkların o bakımda beni çok hoşuma gitdi misile-i bilmukabele gibi geldi.
Yoksa burada yani "genellikle islam dinine dil uzatılan ve bir din olarak kabul edilmeyip reddedilen" bir forumda, başka dine inan biri neden bulunsun ki.
buluyorsa hiç şüphesiz bu islamı reddediyor bir din olarak görmüyordur
biz müslümanlar ise yahudiliği ve hırsitiyanlığıda bir din olarak görüyoruz. Farkı anlayabiliyor musun? tenk yu
ilahimasal
|
Yani değil mi, hiç hoş bi manzara değil. İkinizde inanansınız, fark ne?
Kitap alayı onaylıyor allehem!
Siz ise onlarla alay ediyordunuz. O kadar ki onlar size beni anmayı unutturdu. Onlara hep gülüyordunuz. Mü'minûn 110
|
Allah buna bana değil, Sana diyor. Tokat gibi cevap veriyor.
Yerinde olsam Kur'an'daki yerimi buldum der Eyvah şu cihetten mahrum kalıyorum der kendime çekidüzen verirdim.
Ama tabi Sen bilirsin benden söylemesi tevfık Haktan
Buyrun ayetler size sesleniyor
Müminun 105: "Ayetlerimiz dünyada sizin karşınızda okundu mu? Okunurdu da siz onu yalanlardınız"
Müminun 108: "Susun ve sinin :d bana yalvarmayın"
Müminun 109 (hem siz utanmaz mısınız) Zira kullarımdan bir fırka vardı. Dünyada bizden mağrifet dilenirdi. Ey bizi terbiye eden Rabbimiz! Sana iman eder senin Resüllerini Kitaplarını tasdik ederiz. Bizim günahlarımızı mağfiret et, ayıplarımızı ört fazlın ile bize rahmet et. Sen sebebsiz nedensiz rahmet edenlerin en hayırlısısın derdi de
Siz onların bu münacaatlarını bu dualarını duyduğunuz vakit
Müminın 110: Onlarla eylendiniz onları maskara yerine tuttunuz. Onların sözleriyle amelleriyle istihza ettiniz kibrinizden güldünüz
O kadar cehlü gaflet içinde yüzüyordunuz ki onları maskaralığa almanız beni anmayı size unutturdu.