sondan başa..( şöret sırası veyama yaş sırası deil..kavga etmeyin haaa..

)
Psiko,vArtol,Aldsotu,Antmuhamet,sAlGon,Ösgür,Mep
-amcam*abim* kardeşim.. selamaleküm-alekümselam.. Cevap yazan yazmayan-*okuyan*-okumayan herkeşe meraba.hayırlı günner olsun..Şindik uzun zamandır bizin dukkana gelmeyen sAlgon abime cevap vereyim..
Salgon abim senbize uramıyalı çok oldu heraldem.Biz belkine yüz kere CEM abime teşekkür ettik..o resimkopyala.*yazıalma vesere bi çok konuya o bize öretti açıklamalarıynan. Bu bir.Aldostu amcam saolsunbize bu siteye getirtti ardından*bilok açmayı yaptı*bişeler gösterti.başladık.Bilokda adanalı genç bi arkadaş bilou düzetti-şaane yaptı..ve bişeler daa öretti..Bis çok okuyamadık ama..biline saygımıs sevgimis vede merakımıs çok büyük..Bide yüs kere bu inderneti ve gogolu bulana*ALLAH razıolsun *dedik.Abim ne ararsan var bu indernette.Gogola bi kelime yaz..bim tane site veriyo..istediin bilgiye oku.Bazısına annayıp kopya posta yapıyos.*bazısına yarım annayıp posta yapıyos-ama annayabilmek örenebilmek içün gayret sarfediyos.
Bide tevelerde fırsat buldukça serediyom abim.Hanı dukkanda teve hep açık.Müşteri çokken onnarın isteine uygun kIRAL teVe filece hep müzik kanalı açıyoz.O anda bilene haber saatbaşı geldimi ben hemen haber kanalı açıyom.ençokda Cenene ve neteve ve belgesel..
syrediyom.Müşteri yokkana hazırlıkda veyama temizlikde müzük hiç açmıyom.Haber -TRT4 belgesel*TRTint.Bunnar bana çok fayda veriyo.
Kaveye eskisi kadan gisemiyos.Fırsat olunca*işten ve ayilemden kalan vakıtta*bilgisayana giriyom.Bissürü siteye*sık kullanan*yaptım.Onnara giriyom.Okumanın örenmeninfaydası çok abim.faydalı hismet yapandan ALLAH razı olsun.Bilakis bu bilgisayan abim.Biz yapamayıs.Ama benim küçük Cemale -gücüm yettii kadan*bilgisayan öretcem.Çok mazzam bişe bu..Obenim bilok varya..ordada öretilenle yazı ekliyos*resim ekliyosya..Çok hoşuma gidiyo.Bide oraya*hanı ilave *kanal ekleniyoya*o çok hoşuma gidiyo.Böle *mesela hava durumu eklicen siteye.Buna sütun halinde veren siteler var.oraya giriyon.Siyah yapıp kopya yapıyon.Sona siteye girip*ayar kısmı var.Oraya giriyon.Acaip harfler çıkıyo.işte orda biyere yapıştırtıyon.Tak deyi sitede hava durumu çıkıyo..Acaip güzel oluyo.çok hoşuma gidiyo.Tabi benöle tak deyi yapıştıramıyom.nereye konceni bulana 10 onbeş kere önizle..olmadı sil..bida yapıştıt.bida bak..doru yereyakını bulana uraşıyom.İlk yaptıımda çok uraşmıştım.Eyi kötü gecekonduya çıkattıydım.Hava durumu koydum.Habretürk koydum.şeirlerarası mesafe koydum..oooOOooo şennik olduydu site..Sona adanalı arkadaş düzetti çok güzel bi site yaptı bana.Ondan soan bozmayım deyi uraşmadım ama.. *Örenmem için uraşmam gerek.Uraşmadan denemeden örenememki..gene ilave bişeler yapıştıtcem.
İşte böle abim.Kardeşinizde başına gözüne yara yara*Ama eşekten bassediyo.Denis piyade buluyo.ona postalıyo.Şiir buluyo*resim buluyo..Mevlana okuyo.Yunis annamaa çalaşıyo..Falan filan.
Bak sana şindi müim habrelerim var..Dıkkatli dinne.. 8O
Borsa dunyada dalgalanıyo..
Dolardan henüs kaçmaa gerek yok.
Amarikada morkıç(İngilişcesi mortgage yazılıyo.. :wink: ) firması 10 milar dolar batcek gimiymiş.
2inci borsa dalgası ondan gelmiş...
bak kardeşin neler biliyo..
AZ eveli Cenenede söledi bunnarı.Bak kardeşin neler dinniyo.neler annıyo...
bide sıkılmadan-tam annamış gimi *annatıyo...
abim işte böle.şindik gel sen ne annadın onu söle.. :wink: