az önce siteye girdiğimde hacked by akıncılar die bişeyler cıktı index atılmış anlaşılan ww.turandursun.com diye girdiğimde sorun yok ama www.turandrsun.com/index.php ile denediğimde bunların yazıları cıkıyor
Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...
Bilmiyorum bana düşermi ama bence serverdaki dosyalara bakın tam bende bilmiyorum ama muhtemelen shell atmışlardır ve bunun silinmesi lazım.Yoksa yine aynı sonuçlarla karşılaşılabilir.
Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...
az önce siteye girdiğimde hacked by akıncılar die bişeyler cıktı index atılmış anlaşılan ww.turandursun.com diye girdiğimde sorun yok ama www.turandrsun.com/index.php ile denediğimde bunların yazıları cıkıyor
Sitede direkt sizlere yapılacak olan istekler için kullanacağımız bir yol var mı?
Gurupların topiclerine bizler giremiyoruz. Niçin? Yazma kısıtlamasını anlarım da okuma kısıtlaması enteresan geldi.
Hadi ona da eyvallah dersek o zaman bari, diğer topiclerin arasında olmasalar. Olmaz mı?
Valla işiniz zor.
Yok hacerlar, yok lamerler yok kötü niyetliler arasında bir de benim gibilere laf yetiştir.
Zor, zor.
* * dinlerden özgürlük grubu özel üyeli olan bir grup. Yalnız dinlerden özgür olanlar bunu tercih edenler girebiliyor. Sizin böyle bir şey tercih etmeyeceginizi düşünüyorum. Ayrıca bu gruba üyelik başvuru gerektiriyor.
* * *Tercüme grubu ise sadece siz üyelere yeni bir şeyler üretebilmek ve diger dillerdeki bilgileri sizlerin ortak kullanımına açmak için kapalı olarak çalışıyor. Rahatsız edilmek istememelerini dogal karşılamak gerekiyor. Kaldı ki bu grubun çalışma sonuçları sizlerin önüne gelecek.
* * *Yönetim forumlarının işlevi zaten belli. Radyo grubumuz şu an tatilde.
* * * Şayet genele yazmayı uygun görmediginiz bir istek ya da mesele ise herbirimizin ö.m. kutusuna yazabilirsiniz. Ana sayfadaki bize yazın kısmına yazabilirsiniz.
Haklısınız.
Merak işte, başıma ne geldiyse bu meraktan geldi. İyiki de geldi.
Asıl rahatsızlığım, son zamanlarda oldukça artmış olan gurup topicleri. Bunları da ayrı bir bölümde toplabilirmisiniz. Fark etmeden seçiyoruz, karşımıza;
Sorry, but only users granted special access can read topics in this forum.
Yazısı çıkınca durumumuz hoş olmuyor.
Herşeye rağmen ellerinize sağlık, emeklerinize teşekkür, hakkınız çok biliriz.
siteye girmek için *, 100 girişimimden 99u başarısızlıkla sonuçlanıyor. siteye girsem bile , yazıyorum,
gönderiyorum. karşıma'' sayfa görüntülenemiyor'' *yazısı çıkıyor. sinir oluyorum. burdan başka her yere kolayca giriyorum. bunun sebebini ''teknik''olarak bilen varmı.
Zaman zaman ozgur_beyin'in yaşadığı sorunu ben de yaşıyorum. Hatta birinde "sitenin filtresini atlatarak giriş yapmaya çalıştığınız için bloke edildiniz"in ingilizcesi bir mesaj gördüm.