Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-04-2018, 21:04
"ictenlik" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
"ictenlik" "ictenlik" isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yıldıztozu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu denemeni okuduğum günün gecesi bir kadınla yattım. O anlarda senden esinlenip bu kelimenin anlamını sorguladım. Kız da soyunmuş çıplak haldeyken ona da bu soruyu sordum.
Sonra fark ettim ki sevişirken felsefe yapılamıyor. Ya da felsefe yaparken sevişilemiyor. Seks aptalca bir eylem, yani akıl içermeyen ve aklı kaybettirmeyi gerektiren bir eylem.
Beyin çalışırken hormonlar çalışamıyor sanırım.

Kadının doğal-iradesiz hali erkeğin doğal-iradesiz halinden daha güçlü. Sikmek bir çeşit güç gösterisiyse günlük hayatta bunu yapan taraf çoğunlukla kadın oluyor.
Freud u da dinlemiş miydiniz?
Ben aslında bunları neden yazdım esinlendim?
Bilmiyorum bir gün bir yerlere bağlanır.. Ama kavramın aslı sevişme-k ya da tinsel temas arayışında ileri tensel temas olmalı...
Tibet Egzersizi 2. kitabı okumalısınız..

Hocam sünnet kaybı var bir de... Eğer öyleyse..
Kadının güçlülüğünün bir bölümünün burdan geleceğini öngörüyorum yani erkeğin kaybından. Eğer anlatılanlar doğruysa...

Kadının seksinin klitoristen vajinayı taşınmasını söyleyenler sünnetli erkeğin seksi üzerine ne diyorlar ve demeliler acaba?

Hocam bir de benim o yazıyı yazmamın nedenleri sanırım toplumsal kadın erkek rolleri, çocuklara yanlış cinsellik öğretimi, toplumsal kadın imgesi ve insan türünün iki eşeyliliği arasında açılan uçurum gibi şeyler gibi gözüküyor oysa o verdiğim Türk filmi ve robotsu oyuncaksı tutum ve böylesi kadın biçim ve kullanım imgesi örneklemesinden gitmek istediğim bir yer ya da açmak istediğim bir uzantı olmalı..
Toplumda bir nesile özellikle kadınlara da genç kızlara da o imge ve imgeler aşılandı.. İbo ve Avşar gibi şeyler ve diğerleri... Batı nın ikili romantik aşkının Türk uyarlaması ve versiyonu ve toplum biçimlendiriciliği işlevi görüyordu...
O dönemlerde sinema izleyicinin nerdeyse yüzde yetmişini kadınlar oluşturuyormuş..

Yaratılan bir romantik aşk arama yaşama ya da yaratma sarmalı var ve bunun yeterli olup olmadığı..
10 yaşında çocukların bir dönem oynadığı bir flört ve seks oyunu vardı...

Seks üreme işlevidir değil mi? ve ele geçirme, sahip olma ve kimi diğer kıstırmalarla ve şehvetle, insan arzusu ve doymazlığıyla süslenip aşk denilen esriklikle de bezenip içine örülen zevk çukuru ya da karakuyusuyla süslenip işlenip allanıp pullanıp kullanıma sunuluyor ve alınıp satılıyor bi güzel. dünya da seks aslında kendi anlamına yakın biçimde varolmuşsa sanırım 68 ler de felan belki olabilir..
İki kişilik dünyalara verilmiş kapalı ve özel bi armağan seks..
Eğer elimizde gerçek veri ve istatistik olsaydı yani dünya da olup biten seks deneyimleri ve çiftleşmelerin kaydı ve izlenimi gibi bir şey olsaydı ve objektif izleseydik ne görürüdük?
Seksi digital materyallerden ve filmlerden felan öğrendik ve öğreniyoruz artık sanıyorum

Bir kere fazlasıyla iki kişilik...

Herkesin yanıldığı ya da herkesin kaybettiği gün neyin olduğunun önemi yok

Önerilen Siteler