Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Aktüel Haberler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-04-2018, 17:00
Leonardo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Leonardo Leonardo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Fabula´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abd bombalarken , müslümanların alaakbağ diye slogan atmaları enteresan.

Başbakan abd nin bombalamasını olumlu gördüğünü söyleyince , salonda ki lerden alkışlar koptu.

Pyd ye silah veren abd
Fetoyu destekleyen abd
Darbe yapan abd
Zarrablarını koz olararak kullanan abd

Bunlar abd ile gönül bağını koparamazlar.
Allahlarından değilde abd den olumlu bir girişim beklemelerine ne demeli.

Kimyasal silah kullanılmadığını da Ruslar söyledi.

Rusya iyi ki var.

Esadın yerinde olsam abd nin , suriye de ki tüm üslerini vururdum. Çokta zevkli olurdu.

Bir sürü abd iti geberirdi.

Ya o avrupalı itler!! İngiliz , fransız itleri. Burda onları öven itler.

Görünen o ki !! abd bir kaç yeri bombalayarak Suriyeden çıkmayacagını ilan etti. Yaptı yapacağıda buydu. Daha ileri gidemez.

Şimdi bizimkilerin sözünde durup Membiçe girmeleri. Haydi bakalım. Bekliyoruz. Membiçe girin.

- Kaç yaşındasın bilmiyorum. Da güdemi bilmiyorsun. Haber seyretmiyorsun. Ne olduğundan bile haberin yok.
Alt 14-04-2018, 17:16
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Batının gücünü kendi gücü sananlar , aslında onların bilinçsiz elemanlarıdır.

Batının ( EMPERYALZMIN) füzelerine peygamberlerinin göğe çıktığına inandıkları kutlama gecesinin sabahın da binenlere ne denilebilir ki. Miracınız mubarek olsun!!!!
Alt 14-04-2018, 17:17
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Bunakçek diyenlere ithaf olunur!

Türkiye Cumhuriyetine DARBE girişiminde bulunan abd devleti , Suriye devletini bombalarken , darbeyi yaşayan müslüman vatandaşların zevkten dört köşe olma ÇELIŞKISI nasıl açıklanabilir ki ?

abd denilen alçak devleti bu bombalamayı Türkiye topraklarında ki üslerden yaptıysa durum daha vahimdir.

Emperyalizmin bu topraklarda ki en büyük dostu siyasal islamcıların olduğu net olarak görülebiliyor.

Filistinde ki mazlumlar için girişimde bulunmayan bu yam yamlar müslümanların STRATEJIK ORTAGIDIR.
Buyur!

"Çalmışsa benim paramı çaldı", "Fakirler ona tapınıyor", "Ağzı dualı..." falan filan şeklindeki tüm söylemler bu operasyonla bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Sadece deist olmak yetmiyor; bu gibi durumlara da hazırlıklı olmalı ve hiçbir şey yapılamıyorsa en azından sözle karşı çıkılmalı.

Bu arada, Amerika'nın Suriye'yi vurmasına Perinçek'ten başka hiçbir liderden karşılık gelmedi. Peki buna ne buyurulur?

Reis konuştu bile:

Kılıçdaroğlu ve diğer liderler ne diyor bu işe?
Alt 14-04-2018, 17:27
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

upuaut´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Buyur!

"Çalmışsa benim paramı çaldı", "Fakirler ona tapınıyor", "Ağzı dualı..." falan filan şeklindeki tüm söylemler bu operasyonla bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Sadece deist olmak yetmiyor; bu gibi durumlara da hazırlıklı olmalı ve hiçbir şey yapılamıyorsa en azından sözle karşı çıkılmalı.

Bu arada, Amerika'nın Suriye'yi vurmasına Perinçek'ten başka hiçbir liderden karşılık gelmedi. Peki buna ne buyurulur?
Neyi buyuracağım upuaut !

Bu adamlar tutarlı adamlar değil ki ! Yarın bir gün ÇARK ederler.

Hükümetin abd füzelerini beğenmelerinin bir tek açıklaması var ; ÇOK KORKTULAR.

Bu adam bunun farkın da ve hükümete aman ha KORKUDAN sebep geri adım atmayın diyor.. ne mümkün ÇARK edecekler . Bu adam dahil.

Perinçek derken ??? Biz lider değil bilinçli toplum istiyoruz... tekil değil çoğul.
Alt 14-04-2018, 17:28
Üyeliğini Sonlandırmış

- Emperyalizm vs. gibi kavramları da öyle kuru kuru kullanamayız.

Karl Marks'ın sözünü ettiği türden emperyalizm artık bitti. Sömürge imparatorlukları çöktü.

O yüzden Rusya'nın yaptığı şey emperyalizm. "Seni kurtamaya geldim" deyip orada kukla devleti kurma peşinde. (belki de sadece gösteriş yapıyor bilemeyiz)

- Her şeyi birbirine karıştırmayalım. Atatürk, İnönü ve arkadaşları ne yaptılar? - Önce Batılı güçleri bu ülkeden kovdular, sonra "Yurtta sulh / cihanda sulh" diyerek bu eski hasımlarla barışmak ve onların arasına kaltılmak için ellerinden geleni yapmaya başladılar.

Bir de ben "ABD + Batı kurtarıcıdır" demedim. Siz "Rusya kurtarıcıdır, AKP kurtarıcıdır" dediniz bende böyle bir şeye inanmadığımı söyledim. Her şeyin birbirine karıştırılmasından yana değilim.

+ Süleyman Demirel 90'Lı yıllarda Rusya gibi ülkeler için "Bu ülkelerin değişmesi nesil ister" demişti. Ben onun bununla liberal ekonominin kabullenmesini kast ettiğini sanmıştım. Halbuki asıl kast ettiği şey başkaymış.

Bir takım bilimsel propaganda yöntemleri ile halkı yanıltarak yönetmek, halkın bilgi kaynaklarını kesmek, insanları tam bir otokrasi ile yönlendirmek, insan yaşamına önem vermemek, Güç kullanmak ve bu güç kullanımına isyan eden kişiyi sanki hakaret etmiş gibi düşünmek, halkı bu şekilde sistemli olarak ezmek ve tüm ülkelerin halklarını devamlı aptal yerine koymak, bu biraz da Sovyet mirası gibi geliyor bana. şimdi aradan 30 sene geçti. Sosyalizm / halkların kardeşliği vs. gibi şeyleri unuttular, ama diktatörlüğü unutmadılar. Çin denen ülke de aynı yolun yolcusu. Dahası da hala bu ideolojiyi ihraç etme, AKP Türkiye'si / İran gibi başıboş ülkeleri de kendi yanlarına kazanma derdindeler.

BU da Demirel'in dediği gibi "nesil isteyen" durum. Benim kızdığım, Türkiye büyük olasılıkla bunların yanında duracak ve bunlarla beraber dayak yiyebilir. Öyle bir endişem var çünkü Tarihte de her seferinde böyle oldu
Alt 14-04-2018, 17:29
Üyeliğini Sonlandırmış

da kimse dinlemiyor herhalde ben gidiyorum
Alt 14-04-2018, 17:57
Kıdemli Üye

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart SKANDAL!!!

Batının gücünü kendi gücü sananlar , aslında onların bilinçsiz elemanlarıdır.

Batının ( EMPERYALZMIN) füzelerine peygamberlerinin göğe çıktığına inandıkları kutlama gecesinin sabahın da binenlere ne denilebilir ki. Miracınız mubarek olsun!!!!
SKANDAL. Vallahi de billahi de skandal... Amerika Suriye'yi füzelerle vururken Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camii Miraç Kandili Özel Programı'nda NECM suresinin ilk 18 ayeti okundu ama 19-20 no'lu ayetleri okumadı (Bkz. Aşağıdaki videonun 1:18:18'sine):

Peki okunmayan bu ayetlerde ne yazıyordu:

2 - Diyanet İşleri (19-20). Lât (Amerika) ve Uzza’ya (İngiltere) ve diğer üçüncüsü Menat’a (Fransa) ne dersiniz?

Sizce de bu skandal değil mi?
Alt 14-04-2018, 22:05
Şüpheci Dinsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şüpheci Dinsiz Şüpheci Dinsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Leonardo,

Leonardo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
da kimse dinlemiyor herhalde ben gidiyorum
Boş tenekenin daha ilk tıngırtısından bilinir ki bitene kadar hep aynı sesi çıkaracaktır.

Şüpheci Dinsiz Diyor ki
Mesela ne söylüyormuş, ne yazıyormuş Batı medyası? Kimmiş bu Demokrasi güçleri? Yazın da bilelim.

* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 14-04-2018, 22:46
Şüpheci Dinsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şüpheci Dinsiz Şüpheci Dinsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

upuaut´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki okunmayan bu ayetlerde ne yazıyordu:

2 - Diyanet İşleri (19-20). Lât (Amerika) ve Uzza'ya (İngiltere) ve diğer üçüncüsü Menat'a (Fransa) ne dersiniz?
"Vahiy aldım" demeye çok uzak değilsiniz derim.

* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 14-04-2018, 22:59
Kıdemli Üye

Standart Suriye füzelerle ne zaman vuruldu?

Arkadaşlar, Amerika, Suriye'yi füzelerle sabah namazında (04:31) vurdu (arka fonda ezan okunuyor):

Bir Suriyeli, evinden sahildeki patlamaları izlerken 12:52'de "Allahu ekber" diyor!

Çok ilginçtir, RECEP TAYYİP ERDOĞAN, 15 yıl önce aynı Amerikan askerlerine şöyle dua ediyordu:

Wall Street Journal, 31 Mart 2003.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN.

"... Dahası, bu cesur kadın ve erkeklerin an az kayıpla evlerine dönmelerini ve Irak'taki acının en kısa zamanda sona ermesini umuyor ve bunun için dua ediyoruz"

Aynı yöntem, FETÖ tarafından şurda kullanılmıştır (Bkz. Aşağıdaki filmin 19:29'una):

"Öncelikle Mehdi Efendimiz'in size özel selamlarını iletmek isterim. Sizin layık olduğunuz yere gelmeniz için dua ediyor ve birçok kişiye referans veriyor!"

Önerilen Siteler