dine mine ne´isimli üyeden Alıntı
Akp meselesine bu denli ideolojik sefil ve iğrenç bir şekilde yaklaşırsan, biri de sana adamlarin getirdiği suyu ailene nasıl içirdigini sorar. Nasıl miğdedir. Siyasi beyinsel aşırı tepkilerin sindirim organında ki sinir sistemi bozukluğundan kaynaklanıyor olabilir. Pis ideolojik proplemlerin varsa doktoruna git anlat, bu kırıklığınla gelip forumda kafa ütüleme.Bu uslupunla orgazm mı oluyorsun, kendine gel biraz. Tamam dinleri bende sevmem ama bu kadarda ötekileşme olmaz ki, onlarda sonuçta bir insan.
|
Kimsenin ! Sen dahil düşünce ve davranışlarına yön vermiyorum ki ideolojik davranmış oluyum . Kişisel fikrimi koymuşum ortaya ve demişim ki ! "
İşin aslı birileri gezi oldu diye akp ye gidipte ailecek vermez "
Konuya dair Gayet makul ve mantıklı bir tespit yapmışım. Kişilerin kendi çıkarımları sonucunda akp ye gidip verebilir demişim. Geziye bakarak tercihte bulunmaz demişim yani.
Bak sana bir örnek daha vereyim.
Bir davar sürüsünde Uçurumdan aşşağı kendisini atan ilk koyun neden kendini aşşagıya attı diye bir sebep aranabilir ancak o sürünün en arkasında ve en sonda olan koyunun kendisini neden uçurumdan attığının sebebi sorulmaz. Bilinir ki ilk koyunun kendisini atma sebebinden. İtiraz ettiğin İşte o cümlede ki geziden sebep bir insan akp ye oy verdi diye diğer insanlarda bu sebepten akp ye oy vermez ÇÜNKÜ oy verenler bir insan , uçurumdan kendini ilk atanda son atanda bir koyun yani hayvandır.
Bu dediklerimi anlaman biliyorum ki çok zor ama iyi düşün anlarsın.
Gelelim ideolojik davranıyormuşum iddiana ;
Gerekirse filistinli
Gerekirse türbanlı
Gerekirse zenci
Gerekirse müslüman
Gerekirse ermeni
Gerekirse kürt
Gerekirse işci ( patron olsamda patrondan yana olmam patronlar her zaman zalimdir )
Gerekirse sünni
Gerekirse mülteci
Gerekirse çocuk
Gerekirse anne
Gerekirse baba
Gerekirse güçlünün yanında zayıf olan herkes her şey olurum.
Gerekmesi için güçlü ve zalimin zayıfı ezmesi benim tarafımı belirler. VE kin tutmam o kini beslemem.
Oldu ki bu akp liler bir gün zayıf kalırda bir güçlü gelirde onları ezmeye kalkarsa akp li olmuş olanların yanında yerimi alırım. O kadar.
Benim için güçlü ve zayıf ayırt edici olandır. Az veya çok seni buraya yazdıklarından biliyorum. Hep güçlüden tarafta yazdın. Sen ideolojik bile davranamıyorsun. Zalimin yaptığını görüp bildiğin halde bırak karşı durmayı eleştirmeyi dahi yapmıyorsun. Senin bu saplantılı ideolojik takıntın iflah olmaz bir güçlü sevdasına dönüşmüş.
Güçlünün yanında kim durursa eleştirimin hedefi olur O KADAR.
Su falan demişsin ne saçmaladığını anlayamadım ? Pardon !