Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-12-2018, 20:41
hur-kus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hur-kus hur-kus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Natan nerede?

Bu foruma katılmasından çok önce,
Hristiyan forumunda tartıştığımız Sayın Natan nedense altı ay önce sessiz sedasız forumdan kayboldu, açıkçası merak etmeye başladım.
Haberi olan biri var mıdır?

Bu forumda çok samimi olduğu, yakın dostu gibi görünen arkadaşları vardı, onlar biliyor olmalı,,,

Çok özel değilse paylaşırlarsa sevinirim,,

"İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız, siz de onlara öyle davranın."
Jesus Christ

Matta 7:12

www.jw.org
Alt 29-12-2018, 00:07
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Bende merak edip sordum ama kimse bilmiyor nerede olduğunu sanırım.

"İçinde ışığı olmayan insanlar, kalabalığa karışıp ışık edinmeye çalışırlar."
Arthur Schopenhauer
-
"İtin kuyruğuna basma, arkandan havlar durur."
Tecrübe
Alt 29-12-2018, 00:09
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ben amerikada olduğunu biliyorum. ama eski bilgi.
galiba yazmaktan sıkıldı artık.
Alt 29-12-2018, 00:17
Şüpheci Dinsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şüpheci Dinsiz Şüpheci Dinsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Natan Amerika'ya yerleşti, orada evlendi. Bildiğim bu kadar.

* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 29-12-2018, 00:18
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimde mutlu bir evliliğim olsa bende buraya pek takılmazdım

"İçinde ışığı olmayan insanlar, kalabalığa karışıp ışık edinmeye çalışırlar."
Arthur Schopenhauer
-
"İtin kuyruğuna basma, arkandan havlar durur."
Tecrübe
Alt 29-12-2018, 02:05
Felâsife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Felâsife Felâsife isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Turdur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimde mutlu bir evliliğim olsa bende buraya pek takılmazdım
Filozof olursun fena mı

"Evlenin, işler yolunda giderse mutlu olursunuz, yok eğer gitmezse de filozof olursunuz" Sokrates

Derinde ittifaklar var, yüzeye çıktıkça ayrılıklar.
Zıtlar temelde aynıdır, gayrı hikayedir ayrılıklar.
Artık yersen bu ayrılıktır, yemezsen de aynılıktır.
Aynılaşanlar ayrı olamaz, kandırmacadır ayrılıklar.
Alt 29-12-2018, 12:40
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sn.Şüpheci dinsiz;demek haberiniz yok..Ben spartacus'a iletmiştim konuyu,o da sizlere(yöneticilere) bildirir sanıp,bu konuya/soruya cevap vermek istememiştim..

Natan,benim yüzümden forumu terk etti..Bana özel mesaj attı,''ya sen gideceksin forumdan,ya da ben'' dedi..Ben cevap vermedim kendisine,belli ki bazı problemleri var diye..
Spartacus'a bu durumu ilettim,o da gereğini yaptı..O günden sonra da foruma girmedi,beni rahatsız etmedi..Spartacus,muhtemelen yöneticilik hakkını elinden alıp,kendisine birkaç cümle kurdu..

Konu da şu..Ermeni meselesi..Ben ermeni soykırımını kabul etmediğim ve bu konuda ısrarcı olduğum ve o konu içinde ''kürtlerin yerinde olsaydım,bir tane ermeni bile bırakmazdım'' gibi cümleler kurduğum için bana kinlenmiş..
Spartacus'a zaten bu konuda tarafsız olduğumu,ne Ermenilerin ne de Osmanlının tarafında olmadığımı belirttim..Benim o konu içindeki bu söylemimin nedeni,ermenilerin rus silahları ile komşularını,hayat arkadaşlarını katletmeleri..Burada empati yaptım sadece..Ailemi katleden insanları,o koşullarda ben de katledirim dedim..Natan'ın rahatsız olduğu,açıkcası çıldırdığı konu budur..Böyle bir şey diyemezmişim..
Beni Ermenilere düşman birisi sanıyor,halbuki konu ermeni/Osmanlı meselesi değil ki..Tamamen içgüdüsel olarak kurduğum bir cümle bu..Şu anda komşum silahlanıp beni öldürmeye kalksa,ona kahve mi ısmarlayacağım yani..Türkmüş,Kürtmüş,Ateistmiş,Müslümanmış demem ki..Konu bu..!

O süreçte Ermenilerin yaptıkları hataları belirttim..Osmanlının yaptıkları hataları da belirttim..Detaylıca konuda yazıştık..Yazışmamız bitmiş artık..Aradan aylar geçmiş,bana özel mesaj atıp,beni forumdan kovalayacağını söylüyor...Böyle bir şey olabilir mi?

Sevgili spartacus'a durumu ilettim,o da zaten ermeni konusunda yazılanları biliyor..Sonrasında ortadan kayboldu işte..
Keşke gitmeseydi ama gitti..
Bir de şöyle bir şey var..Herif beni rakı içmeye çağırdı..Ermeni meselesi sonrası,bu duruma geldi..Madem beni o kadar seviyorsun,bir anda nasıl bana düşman olabildin?

100 defa da kendisine,mankurt olduğumu,vatanını/milletini sevmeyen birisi olduğumu,özellikle bu ermeni meselesini merak edip,3-5 kitap okuduğumu belirttim..Buna rağmen beni ermeni düşmanı sanıp,kendini saçmasapan bir noktaya getirdi..
Alt 29-12-2018, 17:55
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sn.Şüpheci dinsiz;demek haberiniz yok..Ben spartacus'a iletmiştim konuyu,o da sizlere(yöneticilere) bildirir sanıp,bu konuya/soruya cevap vermek istememiştim..
Sevgli Ahlaksız
Gerçek sandığın gibidir ->,o da sizlere(yöneticilere) bildirir sanıp...
İlgili yazışma ve raporlar, ve yetki alımı gerekçesi de dahil, yönetim forumlarında arşivde, açık beyandadır ve istişare edilmiştir.

Başlık sevgili Natan'ın nerede olduğu sorusuna dayalı, dolayısıyla cevap da buna dayalı verilmiş. Olması gerektiği gibi.

Foruma girip girmemek ise üyelerin kendi iradesine dayalıdır, bu hakkı herkes üye olmakla elde eder, kişilerin tercihleri konusunda bizler karar veremez ve yetkili olamayız.

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 29-12-2018, 18:11
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgli Ahlaksız
Gerçek sandığın gibidir ->,o da sizlere(yöneticilere) bildirir sanıp...
İlgili yazışma ve raporlar, ve yetki alımı gerekçesi de dahil, yönetim forumlarında arşivde, açık beyandadır ve istişare edilmiştir.

Başlık sevgili Natan'ın nerede olduğu sorusuna dayalı, dolayısıyla cevap da buna dayalı verilmiş. Olması gerektiği gibi.

Foruma girip girmemek ise üyelerin kendi iradesine dayalıdır, bu hakkı herkes üye olmakla elde eder, kişilerin tercihleri konusunda bizler karar veremez ve yetkili olamayız.
İyileşmenize,mesaj yazmanıza sevindim sevgili spartacus..

Özel mesajla size durumu bildirdiğim için,diğer yöneticilerin konudan haberi olup olmadığını bilmiyordum..O yüzden öyle bir mesaj yazdım..

Bir de şunu belirteyim..Natan,beni ermeni düşmanı olmadığım halde öyle algıladı ve öyle lanse etti..Yalnız kendisinin forumda Yahudilere düşmanca yazdığı mesajlar mevcut..Açık açık antisemitik bir tavrı vardı..Bunu da kendisine belirttik ama değişen bir şey olmadı..

Kendisi Yahudilere düşman olduğu için,sanırım beni de Ermenilere düşman sandı..Halbuki ben öyle bir takım insanlara düşman olacak biri değilim..Çok çocukça,irrasyonel şeyler bunlar..
Alt 29-12-2018, 18:22
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hoşgeldin sevgili usta

Önerilen Siteler