Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-03-2007, 21:01
dolfen dolfen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart ŞEYTAN VE tanrı...

ve tanrı yeryüzünü lahana ve karnabahar ve ıspanak ve her çeşit yeşil ve sarı sebzeyle donattı. adam ve kadın uzun ve saglıklı hayatlar yaşasın diye...

ve ŞEYTAN fast-food'u yarattı.ve 99 centlik iki katlı çizburgeri icat etti.ŞEYTAN adama dedi:''süper boy olsun'' ve adam kilolar aldı.

ve tanrı yogurdu yarttı.kadın onu yesin ve bedenini istedigi boyutlarda tutsun istedi.ve ŞEYTAN yogurdudondurdu.Çikolata getirdi fındık getirdi.Yogurdun üstüne konacak parlak renkli şekerler getirip serpti.ve kadın kilolar aldı.

ve tanrı dedi:''taze gevrek salatamı bir eneyin.'' ve şeytan kremalı hazır salata soslarını icat etti. ve tatlı için dondurma çıktı. ve kadın kilolar aldı.

ve tanrı dedi'' sana saglıklı sebzeler verdim ve onları pişiresin diye zeytinyagı verdim.'' ve ŞEYTAN tavukla kızarmış biftek getirdi. ve adam kilolar yüklendi.

ve kötü kolestrolü tavanı delip gitti.

ve tanrı koşu ayakkıbılarını yarattı: ve adam bu fazla kilolarından kurtulmaya karar verdi. ama ŞEYTAN kablolu televizyonu yarattı. uzaktan kumandayı yarattı. öyleki adam tv-1 den tv-2 ye giderken yerinden bile kalkmadı.
ve adam kilolarını yüklendi.
tanrı dedi: '' ŞEYTAN her seferinde sen kazanıyorsun.'' ve tanrı patatesi yarattı.
besinle dolu, dogal olarak yag düzeyi düşük saglıklı bir sebze olsun istedi.
sonra ŞEYTAN geldi,patatesin saglıklı kabugunu kesip attı, nişastalı gövdesini çubuk çubuk kesip derin tavada katı yagda kızarttı. içine banıp yesin diye ekşi kremayıda icat etti.
ve adam uzaktan kumandasına sarıldı ve kızartılmış patetesten ve kolestrole battıkça battı.ve ŞEYTAN baktı ve iyi oldugunu gördü.
''iyi oldu'' dedi.

ve tanrı baktı ve içini çekti düşündü ve ''by-pass''cerrrahiyi yarattı...
ve şeytan saglık sigortası şirketlerini yarattı....

http//dolfen.blogcu.com/

Son söylediğim her zaman doğrudur, bir sonraki onu yalanlasa da...!
Alt 30-03-2007, 21:48
Üye Değil

Standart Re: ŞEYTAN VE tanrı...

dolfen

ATEŞŞŞ SENİ ÇAĞIRIYOR *
Alt 30-03-2007, 21:53
Üye Değil

Sevgili dolfen,
cok hos bir calisma, gercekten takdire sayan.
Alt 31-03-2007, 01:27
bosluk bosluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Gercekten cok hoş bir yazı olmuş.oncelikle insanların gozunde seytan tanımının ne oldugu konusuna deginmek gerekiyor.seytan her daim kotu olan insanlari kotuluge davet eden kotuluge bulastiran ve bu sirada tanriya gucunu kanıtlamaya calisan zamanında tanrıya isyan etmiş bir varlık.
bu sirada kendini seytandan koruyup iyi olanlar cennete seytana uyanlar ise cehenneme giriyor.burada cıkan en buyuk celişki kuskusuz ahiret ve sorgulanmayla ilgili.tanrı yaratici herseyi bilen yapan goren ve tanri sonucunu bildigi halde yarattigi insanlari kotuluge kiskirttirip sonrada cezalandiriyormu??ve cezalandırma sisteminin amacı ne yada ne kadar dogru birsey?tanrı madem mukemmel bir varlıktıda kendisinden yaratılmış insanlari sonucunu bildigi halde cezalandiriyormu?ve yarattiklari ona ait parcalar degilmiki onlari cezalandirinca kendinide cezalandirmiş olmuyormu?kuskusuz tum bu sorular bazi gercekleri insanin gozune carpiyor gozumuzun onunde olan gercekleri celişkileri ortaya cikariyor. herkese saygılar yanıtlarinizi bekliyorum
Alt 31-03-2007, 01:45
tohum tohum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

boşluga katılıyorum...her ne kadar toplumun baskısı olsa da bunu ve diger baskıların kaynagı dindir bakıldıgı zaman aslında..eger tanrının bi parçası isek nasıl mükemmel bi varlık...senelerce beyinlerimiz yıkanmış,korku ile cehennem ile ŞEYTAN ile...şeytan nasıl bir varlıktır ki baskıyla insanları dogru yolu bulmaya yöneltiyo kaldı ki tanrı onun yaratıcısı olarak nasıl bir düşüncedir ki...bu kadar korkunun işe yarayabilecegini düşünüyor...nasıl adaletli bir tanrıdır ki savaşlarda ortalardan kayboluyor..nasıl bir tanrıdır ki *başımız dertteyken bu kadar dert yükleyebilip sadece izleyebiliyor..nasıl bir tanrıdır ki kullarına aç kalmayı,55 rekat namazı farz kılıyor nasıl tanrıdır ki kadınları 2.plana atıyor ve tamamen erkek egemenligine dayalı bir kitap gönderiyor..çelişkileri gözden kaçırabiliyor...dünyanın halini zevkle izliyor...hiç birşey yapmıyor çok mu meşgul bu tanrı...saygılarr....
Alt 31-03-2007, 02:00
everest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
everest everest isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sevgili dolfen yazından dolayı seni kutlarım çok güzel olmuş * *benim *merak ettiğim *kutsal kitaplarda geçen şeytan tanrının eşsiz gücünü bildiği halde neden tanrıya karşı gelir tanrıdan korkmazmı bu tanrının gücünden azabından . tanrı şeytana ademe sejde et diyor şeytan ben etmem diyor vay bee bu ne küstahlık neyine güvenirsin be sen birde kafa tutar tanrıya senin kullarını senin yolundan alı koyacağım diye bu ne cesaret be arkadaşlar ve tanrıda nedense bunun küstahlığına izin verir EY TANRIM beni senin yolundan alı koyan beni kandırmasına izin verdiğin bu şeytandır ademe karşı cıktığında bu şeytanı yok etseydin bütün insanlar sana inanırdı ve bu kadar cok din göndererek insanları sana inandırma zahmetine girmezdir hani akıl vermiş gibi olmayayım bu kadar kan akımına savaşlara hani gerek kalmazdı şu şeytanın yaptığına bak sen o kadar din gönderdin yinede senin kullarını senin yolundan alı koydu acaba tanrım sen mi güclüsün yoksa şeytanmı
Alt 31-03-2007, 10:14
mep
Üye Değil

Boşluk ve tohum Abi/abla lar hoş geldiniz.

* Dolfen abim.
*Abi ben bu şeytana kıl oldum he! Bi başımıza mücadele
ediyoz naletle,Allah onunla giriştiği her mücadeleyi zaten
kaybediyo,ikiside ayrıntılara gizleniyo gerçi ama *sonuçta
kötülük galip geliyo.demekki Alemlerin Rabbi olmak bile
hikaye,Kötülük galip gelicem dedimi hiç bi engel tanımıyo.
Alt 31-03-2007, 20:45
dolfen dolfen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

bide alemlerin şeytanı sıfatı ossun...
terfi etmezmi bu garip bu kadar çalışıyooo....
ben ossam onu yaratan utanırdım valla haklı çıktıgı için ne derse yapardım...

http//dolfen.blogcu.com/

Son söylediğim her zaman doğrudur, bir sonraki onu yalanlasa da...!
Alt 01-04-2007, 14:53
tohum tohum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

teşekkürler everest..

tanrı kullarını çok sevdiği için(!) ŞEYTAN ı yarattı ve karşıya geçip izlemeyi uygun gördü..ve tanrı her şeytana kızışında şeytan ona karşılık verdi ''beni sen yarattın''...
Alt 01-04-2007, 15:01
bosluk bosluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

seytanı bende burdan tebrik ediyorum kazandigi bu maç için hakkını yemiyelim ayıp olur butun inanclarda seytan ve benzeri bir kavram(insanları kotuluk yapmaya tesvik eden yada dunyaya kotulugu yayan)zaten bulunmakta.cunku insanları sidiren düsünmesini beynini kullanmasini engelleyen kavram korkudur.insanlara dogumundan itibaren dinin akıl işi degil kalp işi oldugu seytanın akıl yoluyla kalbimize fitil sokacagi celişkiye düsürecegi söylenir.o zaman tanrıya zaten sorarım ey tanrı neden o zaman sadece kalpten duygularla bezenmiş insanlar yaratmadın?akıl yolunu elbet birinin kullanacagini akıl edemedinmi?bu filmleri hikayeleri kurgulayıp milyarca insanı surukleyen insanların zekasinida tebrik etmek lazım cunku insanların neden cekindiklerini nerelerinin zayif noktalari oldugunu cok iyi biliyorlarmişki bu derece profosyonel seyler ortaya koymuşlar. herkese saygılarımla gozundeki perdeleri kaldirmiş olan gercek insanlarla tartısmak kişisel olarak bana cok haz veriyor.bu forumdaki saygı ve ozgur düsünce ortamını yurekten kutlarım.

Önerilen Siteler