Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Felsefe > Dil, Mantık & Zihin Felsefesi

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 03-05-2019, 13:29
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sen Orduda mı yaşıyon bunları topla.
çok mübarek bişey ya.

buna tuzsuz şekersiz kıtır ekmek yapıyon doritosun küçükleri gibi üzerine çok az "kamış şekeri" ile
kaynak suyundan yapılmış reçelinden döküyon. ama mutlaka kireçsiz kaynak suyu ve kamış şekeri olcak pancar şekeri olmaz.
isveçte 3 ay topluyolar.

üf onu mısır ekmeğinden yapsan ne güzel olur ya ben yine acıktım. zaten mısır da olsa iyi olurdu.

ekmek küflenmesin diye içine limon tuzu ve havuç rendesi. şeker de koymamak lazım ama deli oluyo millet hep şeker atıyo fırınlar.

artizan gıda şirketi aççam ben şüpheci fonlasın diye bekliyorum.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar
Alt 14-05-2019, 15:28
gandalf gandalf isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

"Tanrı yoksa" diyerek varılan tüm sonuçlar, ancak Tanrının varlığı durumunda geçerli olabilecek sonuçlardır. İnançlı yetişip inancını yitiren insanların düştüğü en temel ikilemdir bu. Hakikati temsil eden duygu, Tanrıyla ilişkilendirildi. Tanrı ortadan kalkınca ise, temsil olunan bu duygunun da aslında olmadığı, bir yanılgı olduğu sonucuna varıldı.

Aksine, bu duygumuz vardır, ve bu duygunun damarına basan olaylar, -gerçek olsun ya da olmasın- her daim bu duygumuzu şahlandırır. Velev ki kendimizi sımsıkı kapatmış olmayalım.

Gerçek olmayan'ın bu duygumuzu tetikleyebilmesi, bu duyguyu önemsizleştirmez. Bu duygumuz, önemin bizzat kendisidir zaten. Gerçekliği ayırt etmekse apayrı ve güçlendirilebilen bir yetenektir.

Önerilen Siteler