MHP genel başkan yardımcısı,bir kadına hitap etmiş..Yazının hepsini de okumadım,içim bulandı,birazını alıntı yapıyorum;
Zavallı Müdireceğiz; muhtemelen içinde habis bir ur gibi birikmiş kin, nefret, haset ve buğzun yol açtığı öğürme sendromundan vazgeçmelidir.
İP Müdiresi, muhteris ama bir o kadar da kifayetsizdir. Hâl böyle olunca bizim de kendisine layık ve müstahak olduğu tarz ve tonda cevap vermemiz iktiza etmekte, başını Türkçenin gücüyle yarmamız kaçınılmaz olmaktadır.
Bundan sonra her saldırısında Müdire Hanım’a ‘MHP kadar kafana taşlar düşsüne mi!’ diyeceğiz. Hatta daha ileri giderse, bütün kötüler için Anadolu insanının kullandığı dille ‘Soyka’ diyeceğiz.
https://odatv.com/kan-akmasina-yol-a...-25091938.html
|
Bu kafa Türk'lüğü ile övünüyor..Türk bu,Türk..!
''Türkiye'de inanılmaz şeyler mi oluyor'' demek lazım,yoksa ''Türkler bu işte'' mi demek lazım?
Bence Türkler bu işte..Müslüman Türkler..
Siyasetçiler böyle..Çoğunluktan bahsediyorum tabi..Sokağa çıkıyorsun,trafikte mesela..Pompalı tüfekler,beyzbol sopaları filan..Yine ana avrat saldırma filan..
Sanatçılara veya sporculara bakıyorsun,aynı..Haberlere bakıyorsun,hep cinayetler/katliamlar/terör olayları filan..
Sonra da Türküz,doğruyuz filan..Nerede?!