Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı > Forum Kirleri

 
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
  #31  
Alt 14-07-2020, 00:12
kendosertadam kendosertadam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış
 
Üyelik tarihi: 21 May 2018
Mesajlar: 215
Standart

Türkiye haritasını okumaya devam :

Akdeniz bölgesi haritasında bir adam görüyorum.Göbeklenmiş bir adam.Detaya girmeyeceğim ama bu "göbekli" adam iyi biri değil. Tanrı düşmanı biri. Epey göbeklenmiş.Öyle çok yemiş ki göbeği nerdeyse çatlayacak. Burada belki Tanrı bize şu mesajı vermek istiyor :

"Ey Türkler, Akdeniz bölgesi tehlikede,İblis taraftarları bu bölgeyi ele geçirmişler, yiyip bitirmişler, ülkenizin geleceği için bir şeyler yapın, hemde hemen . "

Son dönem bölge sınırları haritada değişiklik gösteriyor ama klasik haritada Ege bölgesini yüzünü doğuya çevirmiş şekilde görüyorum.Ege "Atatürk " e bağlılığı ile bilinir. Sanki bu gölgede bir islamlasma, batıyı terkediş var. Doğuya dönüş bana " İranlaşma " yı hatırlatıyor. Çünkü doğuda İran var . Reformist İslamcıların Kuran anlayışı İran'ın islam anlayışı ile çok uyumlu.Bilirsiniz tarihte Îran araplar gibi cihatçı ve islami yayılmacı bir din anlayışına sahip olmamışlardır. Bizdeki reformistlerde Cihad (kılıçla dini savaş) anlayışını reddeder. İşte bu yeni İranvari Kuran anlayışına Türkiye kendini kaptırmış görünüyor. Ege bölgesi de sanki bu çekim gücüne kapılmış.
Fakat rahatlatan bir şey var .Tanrı'nın yüreğini Anadolu da görüyorum. Tanrı Türkiye yi sahipsiz bırakmayacak gözüküyor.

Avrupa haritası üzerinde biraz daha kafa yordum.İspanya bölgesini yaşlı bir adamın kafasına benzetmiştim. Bu yaşlı adamın ayağı (İtalya) bedenine göre fazla küçük. Ve bu adamın sanki göğüsleri de var. Haritada Finlandiya ile Rusya'nın çekip kopardığı peniside bedenine göre aşırı büyük .Hormonları, genetiği ile oynanmış gibi duruyor. Avrupa'nın genetiği ve hormonları ile mi oynuyorlar? Artan eşcinsellik ve yaşlı nüfus bu "oynama" nın sonucu mu ? Bunu kim yapıyor ? İblis'ten emir alan Finlandiya ve Rusya mı ? Türkiye dahil ortadoğu haritada ki yaşlı adamın bedeninin devamı olması ülkemiz açısından da endişe verici. Türkiye de kısırlığın ve eşcinselliğin ne kadar arttığına dair araştırma yapan var mı ? Acilen yapılmalı.
 

Önerilen Siteler


Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:16 .