Olgu İncelemesi -Bir kaç twitter gönderisi
Dün pozisyonumu desteklemek için eski sevgilime bir NIH çalışmasından alıntı yaptım ve beynimin yıkandığını söyledi. Çift aşılı ve dışarıda cerrahi maske takıyor.
Eski sevgilime, gençler için miyokardit riskinin kabul edilemez derecede yüksek olduğunu, bu yaş grubunun C19 için risk altında olmadığını söyleyen bir NIH çalışmasından alıntı yapıyordum (kızım 14 yaşında). Bana cevap veriyor, vax olmadığı için ölürse nasıl hissedeceksin?
Alt Yorumcu
Peki aşının herhangi bir yan etkisi olursa ne hissedeceksin? O zaman kendimize bunun önlenebilir mi yoksa kaçınılmaz mı olduğunu sorabiliriz?
Yorumların çoğu eski sevgilisinin eski oluşunun ne kadar uygun olduğuna vurgu yapıyor
https://twitter.com/AndrePitre_LUX/s...62142914928645
|
14 yaşında birinin Covid alma Covidden ölme riski endir ama soru bile anlamsız ?
14 yaş için bir aşı koruyuculuk öne süremez çünkü 14 yaş için risk 0,0x diye gidiyor olmalı..
Bunu başkalarını koruyacağı iddiası. Aşıyla ilgili aşılananın hafif atlatacağı dışında tutarlı bir iddia ve bunun dayanağı varsa lütfen getirip açın.
Aşıyla ilgili iki iddianız var.
1- Aşı alan hastalığı hafif atlatır.
2- Hepimiz aşı alırsak özgür oluruz.
Bu ikincinin altında hangi türden bir bilim var?
Aynı gemide aynı kaderi paylaşanlar birliği mi?
Bu dünyanın sahibi olduğunu zannediyor. (Başkalarının yaşam ya da özgürlük haklarını tartışma.(k legal).
Dünya benim gibilere kalsın istiyor .Ben de aynı şeyi istiyorum mesela bunları yazanlardan bunaldığım da diyorum özgürlükleri son kuruşuna kadar harcar bittiğinde çekip giderim size kalsın çünkü ne görüp çekeceğinizi orada ne yaşanacağını biliyorum ve bunu düşünmek benim içimi soğutmaya yetiyor. )
Yukarıdakine bakıp buna bakalım.
Eğer bunun doğal seleksiyon olduğuna ve aşı almayanların ölüm riskinin çok net yüksek olduğuna inanıyor olsaydınız göbek atardınız. İlk yorum doğruluyor.
Şu an dünyanın faşist iktidarlarıyla bilimcilerin kolkola ya da hemfikir olduğu bu konu da zıtlaşılan kitleyi doğal kader yok ediyor ama alın/olun diyerek onları korumaya çalışıyorsunuz öyle mi?
Hayır. Özgürlüğümü gaspettiler sen de aşı olmazsan geri vermiyorlar diyorsun
Özgürlüklerimizi kısıtladılar ve geri almak/vermek için aşı almamızı söylüyorlar aşı alın diyorsunuz. Tamam biz de diyoruz ki bu kafayla daha çok gidecek. Eldekinden de olacaksınız..
Aslında herkesin aşı alması almaması iktidar açısından/tarafında sanırım sadece bir şeylerin tarihini değiştiriyor. Yani 2008 de deneyebilecekleri yapmak istedikleri bir şeyi başaramazlar ya da uygun konjonktür oluşmazsa 2017 de olmadı 2025 te olması 2030 da oluşturacaklar yapacaklar vs kader değişemeyecek