Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 23-12-2021, 13:58
Singularity Singularity isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Sıkılmadan yazının tamamını okudum. Sonra edit yapamadığınız için çoğunu ikinci mesajda tekrar yazmışsınız, böylece çoğunu bir daha okudum. Burada ne anlatmaya ya da ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya çalışıyordum ve başaramıyordum ki imdadıma üçüncü postunuz yetişti.

"ictenlik" Diyor ki
İşin aslı bunları nasıl bir ruh halinde yazdığımı ve ne anlatmaya çalıştığımı ve bunları doğru açıklayıp açıklayamadığımı düşünüp değerlendiriyorum ve bundan açıkçası emin olamadım.
Neyse ki siz kendiniz de burada ne anlatmaya çalıştığınızdan emin değilsiniz.
Bence bilinç altınızda, içinizde bir yerlerde bir şey sizi dürtükleyip intihara sürüklemeye çalışıyor. Bir kere nefessiz kalırsam ölmem diye bir düşünce saçma bir düşünce, insanların burnunu sıkıp, veya kafasına naylon geçirip infaz ediyorlar. Onlar ölmüyor da bayılıyor mu diyorsunuz, yanlışlıkla mı gömüyorlar? Bu mezarlar havasızlıktan ölen insanlarla dolu. Olmaz bu bak, seni kim kandırmışsa yanlış kandırmış. Doğrusu, nefesini tutup hiç nefes almazsan ölürsün olacaktı.

Gençliğimde, senin yaşlarındayken bir dönem ilkyardım sertifikam vardı, bak benden iyi bilemezsin. Tamam sen de bu eğitimi alırsan bilebilirsin. Suda boğulma hariç boğulursan kurtulman için süren 5 dakikadır. Yani tamam nefesini tuttun, tuttun, bayılırsan öldün, baybay. 5 dakika içinde sahte içkiden içerek sarhoş olmuş biri gelip o içki kokan ağzıyla burnuna üflemezse gittin, bay bay. Doğru şehir mezarlığına.

Suda boğulmalarda süre daha uzundur. Çoğu kişi bunu bilmez. Bilenler de şimdi bana hak verecektir, süre yarım saate kadar çıkabilmektedir. Hatta su soğuksa bir saati bile bulabilir. Yani şu şekil: Yüzme bilmiyordun boğuldun. Baktılar, nefes almıyor, nabız atmıyor, öldü essela tu essela mu aleyk. Değil işte. Daha en az yarım saatin var. Suda boğulma olayında vücudun bir fren sistemi var. nefes boruna su kaçıp diyaframa dolmuşsa nabız tak diye duruyor, tıpkı nefes gibi. Bu sayede vücudun ölmesi önleniyor. Yani kısa devre gibi. Tekrar çalışması için suyu çıkarmak lazım. Suyu çıkardığında diyafram tekrar çalışabilir hale geliyor. Hemen bir kalp masajı ve suni solunum, tak tak tak diye çalışır.

nefesini tutarsan ve bunun sonucunda nabzın durursa ve o esnada bayılırsan, etrafta kimse de yoksan, o zaman piki tuttun demektir.

Essela tu essela aleykeyya yallah. Aman dikkat diyorum. Deney yapacam diye ölüp gitme.

Selamlar.

Önerilen Siteler