Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Felsefe > Etik, Estetik, Sanat, Politika, Bilim & Eğitim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-01-2022, 16:40
Pasteur Pasteur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Işın Karaca: Gülşen bu ülkeye göre hareket etmeli

Son dönemde konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle dikkat çeken Gülşen'e bir eleştiri de Işın Karaca'dan geldi. Ünlü şarkıcı Karaca, 'Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum' dedi.

https://www.f5haber.com/isin-karaca-...galeri-6153969
Alt 28-01-2022, 16:56
Pasteur Pasteur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Norm nedir?

Bu ülkenin normu anayasadır.

Anayasaya göre bu ülke sosyal laik bir hukuk devletidir.

Azınlıklar veya toplumun farklı kültürdeki insanları sizin örf adet gibi veya değişken ahlak anlayışınıza göre hareket etmek zorunda kesinlikle değildir.

Tam aksine sizler anayasa ve global dünyaca benimsenmiş insan hak ve özgürlükleri/normlar içerisinde kalarak hareket etmek zorundasınız!

Sanırsın kadın denize girmiyor. Mayo giyip hiç plajda vücudunu göstermemiş, gibi bu ülkeye göre hareket etmelidir diyor yahu... Şaka mısınız siz. Kızını imam hatipe de vermişdir bu(!) şimdi. Bu açıklamayı yaptığına göre...

Peh, peh mayo giyeni eleştirene bak sen. Bu mantıkla kapalı kadınlarda senin için bu toplum normuna aykırı iddiası yapacaktır.

Asıl ahlaksızlık nedir?

Enflasyon rakamlarını hile ile düşük göstermekten daha büyük ahlaksızlık yoktur bana göre.

Pazar ve market enflasyonu %100 den aşağı değilken. %35 enflasyon açıklayarak insanların gelir ve maaşlarından çalmak en büyük ahlaksızlıktır. Ve buna hiç bir tepki vermeyip de suni gündemler oluşturanlarla birlik olup böyle algı, suni gündem yaratanlarda ahlaksıztırlar.

Gülşen don giymiş sahneye çıkmış, banane, sanane, sizene ulan. İsterse andan üryan çıksın, izlemezsin olur biter. İnternetine, TV' ne ebeveyn olarak kısıt koyarsın gene olur biter.

Önerilen Siteler