Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-04-2007, 12:22
Üye Değil

Standart Re: Ey Türk lumpeni! Titre ve donunu giy!

Yahu ben bu adama ne diyeyim bilmiyorum Hiramusta.
Alt 13-04-2007, 12:29
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

"Yahu ben bu adama ne diyeyim bilmiyorum Hiramusta."

Millet ona "Çemiş" diyor. " Çemiş Ardıç". O da bunu millete satmaya kalkışıyor. Yemezler.

"Bugün de darbe isteyen bazı Ankara çemişlerinin öfkesinin temelinde bu yatar."
Asıl Çemiş kendisi halbuki. Çemiş Ardıç..
Alt 13-04-2007, 12:43
Kıdemli Üye

Aşağıdaki argo küfür ve deyimlerin tümü Engin Ardıç'ın yazılarından toplanmış olup tümü kendisine aittir. Okuyanların da iade adresi Ardıç'tır. Ünvan olarak yollayabilirsiniz.
Bazıları sitenin güvenlik duvarına toslayıp ******** şeklinde çıkabilir. Öylelerini daha sönra kısaltarak yazacağım.

Pezevenk, göt, ulan, kelek, ahmak, dangalak, manyak, massetmek, kakavan, işemek, ****, ****, salak, zampara, eşek, eşşeoğlueşek, zırtapoz, tantana, boktan, avanak, lan, nah, tıfıl, it, kopuk, serseri, kıro, kefere, kertenkelelik, çemiş, şirret, tırsmak, öküzlük, budala, dallama, düdüklemek, davar, babayı, ıhdırmak, yestehlemek, teres, osuruk, baldırıçıplak, hayvanoğluhayvan, laga luga, zampara, şirret, soğuk nevale, piç, vs vs…

Devamı var. Bunlar da deyimleri:

Baldızını düdükleyen zampara, kokoreçin boklarını temizlemek, pisliğini sıvamak, ****lerin ****lik etme hakkı, ****ye **** demek, gavurun ümüğünü iman gücüyle sıkmak, kefereyi ıhdırmak, Alman mutluluk çubuğuyla gerdeğe girmek, karının iman tahtasını hart diye ısırmak, sittirici çadır dekoru kurmak, tahsil özürlü muzik yıldızları, keriz tuzağı, ördek seyirciyi tavlamak, eşşekçe birbiririne karıştırmak, estek köstek anlatmak, arkadan anlamak, dangalaklığın ağababası, beyinsiz bir işkembe olmak, sertçe bir vibratör sağlamak, kerhanede peçetecilik yapmayı yeğlemek, kukaya sopa sokmak, büzüğü olmamak, çarpık çurpuk seyirci kitlesi, suratı lağım gibi olmak, davulcu yellenmesi, kıça bakmak, en adil enayi vergisi, tavuk götünün tövbe tutmaması, lumpenlerin gönlünde taht kurmuş küfürbaz yıldız, karı kız sıkıştırmaya benzememek, dinginliği zart diye bir osuruk sesiyle bozulmasına şaşanlara şaşmak, hepimiz osuran insanlarız, üzerine işenmeyecek eserler, makul boyutlarda penisi olmak, sosyal içerikli zevzeklik, boynuzlu dümbük, eşek gibi yakışıklı olmak, eşek gibi zengin olmak, laf kıtlığında asma budayanlardan sıkıntı duymak, mala davara faydası da zararı da olmamak, zırtapozluk edecek herkesten hesabını sormak, kız kitabı, kelek aşk romanları, kız içkisi Çankaya Şarabı, aşk esnafı ve daha daha niceleri…
Alt 13-04-2007, 12:52
Üye Değil

Bu Engin Ardıç'ın oldukça seviyesiz - küfürlü, sataşmaktan zevk alan ve çoğunlukla belgesi olmayan yakıştırmalar - yazdığı doğru. Mugalata yapmak dünyanın en basit işi. Madem bu yazıları buraya aktarıyorsunuz, niye yanına yorum eklemiyorsunuz? Benzeri karşıt yazılar da asarak burayı doldurmak olasıdır. Lütfen kendiniz yorum yapın. O şekilde tartışalım.
Alt 13-04-2007, 12:59
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Engin Ardıç kendi yazdıklarına hayran olabilir. Hatta birileri de sırf dinsel inançlarına uygun
şeyleri zaman zaman da olsa söylediği için onu beğenebilir. Bunda bir tuhaflık yok. Ama
Ardıç "ilginç" şeyler yazacağım diye tarihi de kendine göre algılayan hatta sürekli fikir değiştirme
gibi özellikleri olan "ilginç" kalemşorlardan biridir.

"Aslında halk, kendi gerçeklerini yoksaymış, bastırmış olan bürokrasiye tepki gösteriyordu. Bu bir Osmanlı tepkisiydi. Çünkü halk iliklerine kadar Müslüman ve iliklerine kadar Osmanlı’ydı." gerçekten mi? *İyi de Osmanlı'nın Anadolu ile bitmeyen kavgası nerden geliyordu ? Ardıç bunları
bilmez mi ? Elbette bilir ama bu cümleyi kurup birilerinden ne "kadar demokrat adam" övgüsünü
alabilmek için unutuverir. Hangi Osmanlı ? Osmanlının çözülme dönemini "ümmetin" parçalanışını
koskoca 200 yıllık tarihsel dönemi göz ardı edeceksin ve sonra M.Kemal Nutkuna neden Samsun'a
çıkışla başladı diye soracaksın. Aslında bilememiş Ardıç'ları ikna etmek için Adem'den başlamalıydı.

Bu topicte bir asılan bir önceki yazısında "Atatürk’ün yaptığı bir “uygarlık değiştirme” girişimidir, çok radikal bir eylemdir, toplumun derinlerine kök salmasa bile üst düzeyde tutmuştur. Bu aynı zamanda bir “bilim ve çağdaş yaşam” projesidir. Zor kullanarak gerçekleştirilmiştir." diyen Ardıç'ımız sonraki yazısında da “Toplum mühendisliği” yapılarak bir tür “tabula rasa” yani boş defter, beyaz sayfa yaratılabileceği sanıldı." demekte bir beis görmez.

İlköğretim de bile M.Kemal'in hayatı ve Osmanlı Paşası olduğu belletilirken Ardıç *"Bugün bile, Atatürk’ün ordudan istifa ettiği 1919 yılına kadar bir “Osmanlı subayı” olduğunu hatırlatmak birçok çemiş tarafından neredeyse suç sayılıyor! " diye çemişin irisine ne dendiğini unutuyor.

Ardıç ağacının ilginç bir çoğalma döngüsü vardır. Ardıç tohumlarını yere döker tohumlar Ardıç
kuşu tarafından sindirilip dışkısıyla dışarı atılmadan yeni fideler veremez . Fikirlerini şey eden
bizim Ardıç'ımız da *bir kuşa ihtiyacı var mıdır aceb ola ?

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 13-04-2007, 13:00
Kıdemli Üye

Görüldüğü gibi sitemizde herhangi bir sansür olmadığının ispatıdır bu argolar. Engin Ardıç'ın küfürleri vasıtasıyla ne kadar özgürlükçü bir site olduğumuzu da kanıtlamış olduk. Hiç ******* çıkmadı.
Bu arada çemiş'in ne olduğunu bilmeyenlerimiz çoktur.
Ben çemiş, çamış vs. duydum mu aklıma öküz gelir.
Nedense Engin Ardıç da bana öküzleri çağrıştırır.
Onun sevdiği türkü de " Kara camışları saldım bayıra" türküsüdür zaten.

Önerilen Siteler