If no response is received, ask Spartacus in private. He'll reveal. According to what I understand, it has to do with whether or not the mobile phone being accessed is connected to the telecom network. As a result of their employment of a family or child filter, our website is not visible.
Bazı yazıları okuyamıyorum ??nk? karakterler yanlış g?r?n?yor. Ayrıca, giriş ve ?ıkış butonlarını da g?remiyorum. Bu sorunu ??zmek i?in yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekk?rler.
Son konularla ilgili problem çözüldüğünde tekrar aktif edilecektir.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
------- Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Konu spartacus tarafından (14-04-2023 Saat 08:49 ) değiştirilmiştir.
Son konular ile ilgili problem çözülmüş olup tekrar aktif edilmiştir.
-------
-------
-------
------
------
------
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre) * Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i) * Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş) * Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz) * Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun) * Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta) * O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal) * Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran) * Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran) * Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Mobilden ekrandaki yazılar çok küçük görünüyor , eskiden böyle görünmüyordu , forumdan mi benden mi anlayamadim , okumakta güçlük çekiyorum , gözlükte fayda etmiyor.
Sikayet et yada Report butonu calismiyoru. Her seferinde su geri bildirimle karsilasiyorum:
Merhaba
Bu sorun, resmin en sağında kırmızı ünlem olan butonu kullandığınızda mı oluyor?
ilahimasal´isimli üyeden Alıntı
Mobilden ekrandaki yazılar çok küçük görünüyor , eskiden böyle görünmüyordu , forumdan mi benden mi anlayamadim , okumakta güçlük çekiyorum , gözlükte fayda etmiyor.
Merhaba ilahimasal
Kullandığın browserda, özelliklerde "Masaüstünü iste-göster" gibi bir seçenek varsa işareti kaldır.
Bunun dışında mobil için font görünümü büyütüldü...
Sorun devam ediyorsa -dediğim kısım işaretli ise kaldırdıktan sonra- tekrar bildirebilir misin?
-------
-------
-------
------
------
------
------
------