Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı > Forum Kirleri

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-08-2023, 17:17
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ya bro, kurduğun bütün cümleler ETİK temelli
Anarşi de, nihilizm de, anarko nihilizm de , etik zırvaların çok ötesindedir.

İnsanı ne kadar da önemsiyorsun böyle.

Hiç merak etme, zaten yok olup gidecek.

Her gün dağılıp yeniden kurulan şu evrende, 70 kiloluk 70 sene yaşayan boktan bi primatı kafana bu kadar takma

Zaten doğdukları gün ölüme mahkum oldular.

Çok mu nefret ediyosun.
Bu kadar nefrete değmezler.
Alt 20-08-2023, 12:55
Filozof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Filozof Filozof isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

https://www.ilahi.biz/2023/05/anarko-nihilizm.html
Alt 20-08-2023, 18:05
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Her şeyi yok etmek isteyen bir m.a.l daha buldum , yotubede var olmaya ugraşıyor.

Aidiyet duygusu , yalnızlık korkusu kendini ifade etme ,ilgi falan filan işte

Mesele nihilizimi ifade etmekse "anlamsızlık " üzerinden duygularını yazarsın anlarımda , insanları yok edicem derken , nasıl bir ezilmişliģin , dışlanmışlığın , kin ve nefretin dışa vurumunu bu gibi bir forumdan dile getirmeye ugraş verirsin . Ayrıca bu ne kibir , geçmişe dönük yazdiklarına bir baktımda aşık atamayacağin yazarlara posta koyup BELEDIYEYE falan ihtiyaç duymuşsun .

Gerçekten rahatsız biri olduğunu düşünsem sana bir şey demem ama sen tam bir a.g manyağısın
İlgi istediğini düşünerek bunları senin için yazdım.

Slogan atıp tutmak yerine , " dunya yı , canlıları nasıl yok etmek istediğini nedenleri ile birlikte yazıp çizip anlatsana filozofcuuummm.
En son kurşunu kendine mi sıkican filizofcuuum

Yazda şapşal fikirlerini tartışalım.
Alt 21-08-2023, 08:59
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili ilahimasal

Ortada ne anarşizm ne nihilizm ne de anarko nihilizm falan yok
Bildiğin ergen zırvası.

Ontolojik tek ifade yok
Hiçlik bile insanın sonluluğunda ifadelendirilmiş.
İnsan merkezli.

Zaten tüm nitelikler limitli/sonlu dolayısıyla hiç hükmünde.
Bu ergenler ontolojik ve nötr nihilizmi anlamayıp insan ve etik merkezli ifade ederek ayağa düşürüyor.

Hem hiçlikden bahset, hem kendine misyon icad et.
Bu kadar yamukluk devede yok.
Alt 21-08-2023, 11:31
Yıldıztozu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yıldıztozu Yıldıztozu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Filozof'un söylediklerinden nefret anlamı çıkmaz.
Acının yok edilmesi canlıların yok edilmesiyle mümkündür şeklinde bir durum tespiti var. Etik temelli evet, ama nefret temelli değil.
Birisi kör doğar diğeri net görür, birisi yakışıklı doğar diğeri çirkin. Bu sorunu ortadan kaldırmanın yolu hiç çocuk yapmamaktır. Burada nefret yok, durum tespiti var.

Aksine buradaki duygu sevgi olarak bile tanımlanabilir. Çünkü canlıların acı çekmesine karşı bir duruş var.
Ben kedileri severim, cins kedilerin ticari amaçlı çoğaltılmasına karşı da çıkabilirim. Burada kediler üremesin dediğimde nefret içermez.
Alt 21-08-2023, 17:00
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili ilahimasal

Bildiğin ergen zırvası.

Ontolojik tek ifade yok
İnsan merkezli.

Bu ergenler ontolojik ve nötr nihilizmi anlamayıp insan ve etik merkezli ifade ederek ayağa düşürüyor.

Kısaca safsatalı lafazanlık felsefi

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 22-08-2023, 16:14
Üye

Yıldıztozu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Filozof'un söylediklerinden nefret anlamı çıkmaz.
Acının yok edilmesi canlıların yok edilmesiyle mümkündür şeklinde bir durum tespiti var. Etik temelli evet, ama nefret temelli değil.
Birisi kör doğar diğeri net görür, birisi yakışıklı doğar diğeri çirkin. Bu sorunu ortadan kaldırmanın yolu hiç çocuk yapmamaktır. Burada nefret yok, durum tespiti var.

Aksine buradaki duygu sevgi olarak bile tanımlanabilir. Çünkü canlıların acı çekmesine karşı bir duruş var.
Ben kedileri severim, cins kedilerin ticari amaçlı çoğaltılmasına karşı da çıkabilirim. Burada kediler üremesin dediğimde nefret içermez.
Bu kendini bir halt zanneden kara cahil odunların anlamasını bekleme, 1 kişi bile anladıysa yeter Ben gerçeği söylemeye devam edeceğim bu odunlar da afkurmaya devam etsinler. Ben İlahi bilince yani sonsuzluğun bilincine ulaşan mistik bir filozofum, bir insanın ulaşabileceğim en yüksek bilinç ve farkındalık seviyesindeyim ve bu çapsız forum filozofları benim muhattabım veya dengim olamazlar.
Alt 22-08-2023, 17:16
Üye

ilahimasal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her şeyi yok etmek isteyen bir m.a.l daha buldum , yotubede var olmaya ugraşıyor.
Cahilliğini yüzüne vurduğum için it gibi kudurdun hala havlamaya devam ediyorsun soytarı.

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili ilahimasal

Bildiğin ergen zırvası.

Ontolojik tek ifade yok
İnsan merkezli.

Senin gibi bir kalas oğlu kalastan da zaten buradaki mantığı bile anlamasını beklemek güç olur. Ancak nihilizm senin fındık kadar beyninde türettiğin yargılardan ibaret veya onlarla sınırlı değil.

spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kısaca safsatalı lafazanlık felsefi
Senin gibi bir ucubenin buradaki tek amacı bu foruma girip olmayan bilgisiyle ahkam kesip üç kuruşluk götünü kaldırmak. Ancak sana 5 gömlek büyük gelirim benimle sidik yarıştırma.

Forum ucubeleri, sizi bilgimle itin götüne sokup sokup çıkarırım lakin zaman harcamaya değecek tipler de değilsiniz, sonsuzluğu benim kadar anlayabilecek bir haysiyete ve yüksek bir maneviyata sahip de değilsiniz. Daha usul bile bilmiyorsunuz, felsefeyi sidik yarışları zannediyorsunuz bir de fındık kadar beyninizle benimle sidik yarıştırmaya çalışıyorsunuz kalas oğlu kalaslar Ben İlahi bilince yani sonsuzluğun bilincine eriştim, ben denizim siz o denizde bir kum tanesisiniz. O yüzden siz kendi aranızda sidik yarıştırmaya devam edin geri zekalılar. Ben bilimsel felsefenin ne olmadığını, nasıl yapılamaycağını sizin gibi salaklara bakarak anlıyorum ve tarif ediyorum. Benim için yalnızca numuneliksiniz.
Alt 22-08-2023, 19:12
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Filozof´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum ucubeleri, sizi bilgimle itin götüne sokup sokup çıkarırım lakin zaman harcamaya değecek tipler de değilsiniz, sonsuzluğu benim kadar anlayabilecek bir haysiyete ve yüksek bir maneviyata sahip de değilsiniz. Daha usul bile bilmiyorsunuz, felsefeyi sidik yarışları zannediyorsunuz bir de fındık kadar beyninizle benimle sidik yarıştırmaya çalışıyorsunuz kalas oğlu kalaslar Ben İlahi bilince yani sonsuzluğun bilincine eriştim, ben denizim siz o denizde bir kum tanesisiniz. O yüzden siz kendi aranızda sidik yarıştırmaya devam edin geri zekalılar. Ben bilimsel felsefenin ne olmadığını, nasıl yapılamaycağını sizin gibi salaklara bakarak anlıyorum ve tarif ediyorum. Benim için yalnızca numuneliksiniz.
Bu ifadeler üzerine bir tespitte daha bulunuyorum... Ciddi kompleks belirtisi.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Megalomani

Hayat dediğinin bir iradesi, şahsı, kastı, plan, projesi mi var?

Bu tarz -subjektif yükleme- safsatalarla üretilen yargılar, felsefe değil, düpedüz lafazanlık, boş-laf, takıntı, saplantı olabilir.

Şahsınız beni ilgilendirmiyor, yargılarınıza dair çözümlemede bulunuyorum.

Bir insan hayat dediğimiz olguya, sanki bir bireymiş gibi bir irade, özel, öznel davranış, istek, arzu, sado-mado yükleyip, BU ÖZNELLİĞİ YARGISININ TEMELİ YAPIYORSA!- aynı yargıyı binlerce kez resmedp tekrarlıyor, dile getiriyorsa, buradaki temel-safsata sorununu dile getirmemiz gerekmiyor mu?

Kısaca objektif tespit ve değerlendirmede bulunuyorum, bu ceavbınızda tamamen kişisel ve subjektif olmakla birlikte -> işaret ediyor -> OKB;

https://tr.wikipedia.org/wiki/Obsesi...ulsif_bozukluk

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 22-08-2023, 22:22
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Filozof´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cahilliğini yüzüne vurduğum için it gibi kudurdun hala havlamaya devam ediyorsun soytarı.
Şeyhin , pardon cion nalları diktiğinden bu güne manyaklık seviyende artış var. Akraban felanmıydı ?

Ateist forum daki saçmalıklarını insanlar eleştirincede böyle manyaklaşıp tehditler savuruyordun " kan dökerim " falan diyordun. Orada da tüm insanları öldürme planları yapıyordun. Buradada aynı şeyleri yazip tekrarliyorsun . Senin ki ne felsefi bir çizgi ne de fikir alışverisi , hastalıklı birisin ve senin gibi hastaliklı bir aq manyağının söylediklerine destek veren birileri var. Çocukmusun ergenmisin neyin nesisin bilmem ama kontrol altına alınmak zorunda olan bir tipsin.

Madem buradakiler senin icin düşük seviye sen deryasın alayımiz kum tanesiyse neden bu forumu HİÇE saymıyorsun ? Neden bu forumu VAR olmaya mekan olarak kullanıyorsun?

Seninki felsefe değil , hastalığını yayacak mekan arıyorsun. Nihilizm üzerine sapır supur şeyler yazıyorsun , bu foruma yuzlerce insan ugruyor ve okuyor , senin şu hastalıkli halinin yazılarını birileri okusa " nihiliz min insanları , canlıları YOK etmek " fikri oldugunu sananlar olucak . Ne yaptıgınin farkındamısın diyecem ama demiyorum sen a.q manyagı hastanın birisin. Ateistleri satanist sananlar var ya ! , senin gibi manyağin yuzünden nihilistleri " katliamcı" sananlar olabilir.

khaos seni bir kaç sefer uyarmış ama adama posta koymuşsun. Nihiliz min senin yazdıklarınla ilgisinin olmadigı konusunda inceden uyarmıs hemde seneler once ama sen halen aynı zırvaları BİLGİ diye yaziyorsun manyak yaratık.

Sana musade edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. belki hastalığın düzelebilir diycem ama mümkün degil gibi görünüyor. Herkese hakaret ettiğin halde sana yine bilal e anlatılır gibi anlatıyorlar.
İçinde ki nefreti söndürmeden burada yazman faydasız.

Önerilen Siteler