23-08-2023, 03:56
|
 |
Üye
|
|
|
|
spartacus´isimli üyeden Alıntı
Bu ifadeler üzerine bir tespitte daha bulunuyorum... Ciddi kompleks belirtisi.
|
Bak geri zekalı, her tezin bir antitezi vardır ve biri olmadan diğeri olmaz. Yani senin bu tek taraflı her tezine karşılık bir antitez üretebilirim, her tez ancak antiteziyle var olabilir ve ancak ikisi bir sentezi meydana getirebilir, felsefede mutlak bir doğru yoktur, karşıtların birliği vardır, anladın mı geri zekalı? Anlamadın.
O yüzden tek taraflı yargılarınla, mutlak doğrularınla kimseye üstünlük kurduğunu, bir boku anladığını, çözümlediğini, izah ettiğini falan sanma.
Ben bir mistik filozofum, sonsuzluğun bilincine bizzat eriştim ve şu anda yeryüzünde insan bilincinin yapamadığı bir derinlikte bir çözümlemeyi her konuda yapabiliyorum kısacası seni her türlü donumda sallarım ancak senin gibi hiçbir şey bilmeyip her boku bildiğini sanan asalaklara ilim öğretmem.
Daha bilimsel usul ne, karşıtların birliği ne onu bile bilmiyorsunuz ve tek taraflı yargılarla mutlak doğrulara ulaştığınızı ve birbirine üstünlük kurduğunu zanneden ve forumlarda sidik yarıştıran geri zekalılarsınız. Halbuki mutlak doğru veya mutlak yanlış yoktur, karşıtların birliği vardır ancak daha bilimsel felsefenin usulünü bilmeden mutlak bir doğruya ve mutlak bir yanlışa ulaşmaya çalışan geri zekalılarsınız. Tek bir noktaya bakınca mutlak bir doğruya ulaştığını zanneden ve üstünlük kurduğunu zanneden geri zekalılarsınız, çünkü bilimsel felsefeyi gerçekten anlayacak ve icra edecek kadar dürüst değilsiniz, cahil ve küstahsınız. Ben gerçek anlamda sonsuzluğun bilincine erişen ve işleyişini çözen bir mistik filozof olarak size cidden 5-10 gömlek büyük gelirim.
ilahimasal´isimli üyeden Alıntı
Şeyhin , pardon cion nalları diktiğinden bu güne manyaklık seviyende artış var. Akraban felanmıydı ?
|
Benim şeyhim falan yok yalancı iftiracı alçak.
Nihilizm çiçek böcek değil hiççiliktir.
Bu da bir "karanlık devrim" projesidir.
Pekala "olabilir" ve "mümkündür".
Acıyı ve adaletsizliği ortadan kaldırmak için,
Zaten olacak olanı öne çekmek için.
Ancak sizin gibi 15 iq forum ucubeleri zaten bunu nasıl anlayabilir?
Komünizm fikrinden doğan komünist devrimciliğe de psikolojik bunlar hep diyor musunuz e be gerizekalılar? Sığır gibi salak salak yorumlar yapıyorsunuz.
Nihilizm fikrinden doğan bir "karanlık devrim" hareketini ilk defa mı gördünüz salak oğlu salaklar?
20. yy'da Rusya'da nihilistlerin yaptıkları eylemleri de mi duymadınız e be aptal oğlu aptallar?
Fındık kadar beyninizle güya bu" tehlikeli" fikri yanlışladığınızı falan zannediyorsunuz, bakın ama hala orada ve gerçekliğini koruyor.
Dünya zaten yok olacak, siz de yok olacaksınız, bunu öne çekmek istiyoruz sadece korkmayın bu kadar bu her şeye muhalif fikirden.
Konu Filozof tarafından (23-08-2023 Saat 05:13 ) değiştirilmiştir.
|

23-08-2023, 10:47
|
|
Üye
|
|
|
|
Filozof´isimli üyeden Alıntı
Acıyı ve adaletsizliği ortadan kaldırmak için,
Zaten olacak olanı öne çekmek için.
|
Kimlerle yapıcaksın bu katliamı , örgütünüz nerede yuvalandı , örgütünüz kalabalık mı ?
Çok mu kan döküceksiniz. Patronunuz ( şeyhiniz) yani ceo nuz kim ?
" acıyı " "adaletsizliği " engelleme önleme misyonunu sana kim verdi ? " Bizler" diyip duruyorsun . Kendi kendine mi misyon yüklemesi yaptın yoksa a.q manyağı. İlk eylemini ne zaman yapacaksın.
İki sebepten bu sorulara cevap verecek durumun yok.
Birincisi KORKU
ikincisi PALAVRA
Ziyaaaaaa.
Mistikmişte , gizeme ulaşmışta , ilim ne ? " karanlık proje " ne tam bir hayalperest tipsin. Voltranda olucakmısın , ışın kilıcın falan var mı?
|

23-08-2023, 10:57
|
|
Üye
|
|
|
|
Bizim tescilli trol dine minecik aklında kavrayamadıgi konuları cpt programlarına yazdirıp buraya copi past yaparak manyağin birine destek veriyor.
Dine munecik kendin ol. O yarim yamalak almanca aksandan bozma türkcen ve kendi fikirlerinle daha şekersin , yapay zeka ya makalemSİ şeyler yazdirıp buraya atarak ancak kendini kandirirsin.
Tatil bitt mi dine minecik ? kilitledin mi kapıyı bacaýı , dönuyormusun , son gördugümde boyun kisa tombul bişeydin , kafaya da saç ektirdin mi ? Boy uzatılmiyor biliyorsun ama tombulluğa çare var. Az domuz eti tüket( bu kısim tamamen hayal ürünü  )
Cpt den de vaz geç. Aklin körelir.
|

23-08-2023, 11:25
|
 |
Üye
|
|
|
|
Bizim tescilli trol dine minecik aklında kavrayamadıgi konuları cpt programlarına yazdirıp buraya copi past yaparak manyağin birine destek veriyor.
Dine munecik kendin ol. O yarim yamalak almanca aksandan bozma türkcen ve kendi fikirlerinle daha şekersin , yapay zeka ya makalemSİ şeyler yazdirıp buraya atarak ancak kendini kandirirsin.
Tatil bitt mi dine minecik ? kilitledin mi kapıyı bacaýı , dönuyormusun , son gördugümde boyun kisa tombul bişeydin , kafaya da saç ektirdin mi ? Boy uzatılmiyor biliyorsun ama tombulluğa çare var. Az domuz eti tüket( bu kısim tamamen hayal ürünü  )
Cpt den de vaz geç. Aklin körelir.
|
Yapay zeka bile sizden daha iyi felsefe yapabiliyor Allah'ın malları.
Kimlerle yapıcaksın bu katliamı , örgütünüz nerede yuvalandı , örgütünüz kalabalık mı ?
Çok mu kan döküceksiniz. Patronunuz ( şeyhiniz) yani ceo nuz kim ?
" acıyı " "adaletsizliği " engelleme önleme misyonunu sana kim verdi ? " Bizler" diyip duruyorsun . Kendi kendine mi misyon yüklemesi yaptın yoksa a.q manyağı. İlk eylemini ne zaman yapacaksın.
İki sebepten bu sorulara cevap verecek durumun yok.
Birincisi KORKU
ikincisi PALAVRA
Ziyaaaaaa.
Mistikmişte , gizeme ulaşmışta , ilim ne ? " karanlık proje " ne tam bir hayalperest tipsin. Voltranda olucakmısın , ışın kilıcın falan var mı?
|
|

23-08-2023, 12:07
|
|
Üye
|
|
|
|
Yapay zeka bile sizden daha iyi felsefe yapabiliyor Allah'ın malları.
|
Felsefe yaptığımı söyledigimi hatırlamıyorum. İddiam da yok. Felsefe mevzuuna çok takmışşin ancak felsefeyle alakanda yok. Ben nikimi süperman yapsam süperman olmuyorum. Senin " filozof" um demen gibi .
" allah ın malları " ? derken !
Sen ergen ötesi bişeysin velet çokta ciddiye almamak gerek. Pc den oyunlarına devam et .
Karanlik projenizi ( katliam ) yapmak için örgutunüzü , örgüt liderinizi , ininizi sordum ama cevap veremedin . ( yemiyomu lan velet )
Ya korkaksin ya da palavraci demiştim. a.q manyagı
|

23-08-2023, 13:11
|
 |
Üye
|
|
|
|
Felsefe yaptığımı söyledigimi hatırlamıyorum. İddiam da yok. Felsefe mevzuuna çok takmışşin ancak felsefeyle alakanda yok. Ben nikimi süperman yapsam süperman olmuyorum. Senin " filozof" um demen gibi .
" allah ın malları " ? derken !
Sen ergen ötesi bişeysin velet çokta ciddiye almamak gerek. Pc den oyunlarına devam et .
Karanlik projenizi ( katliam ) yapmak için örgutunüzü , örgüt liderinizi , ininizi sordum ama cevap veremedin . ( yemiyomu lan velet )
Ya korkaksin ya da palavraci demiştim. a.q manyagı
|
Senin bilimsel felsefeyi anlama gibi bir kabiliyetin yok, ancak cüccük beyninin izin verdiği kadar saçmalayabiliyorsun. Karanlık Devrim veya Kıyamet Projesi bir katliam değil kıyamettir. Örgüt, lider falan yok, bireysel olarak dünyaya çocuk getirmemek ve dünyayı ve insanlığı kurtarmaya çalışmamak var. Zira kıyamet fikri, bireylerin gerçekleştirebileceği bir fikir değil bizzat doğanın gerçekleştirebileceği veya doğadan daha büyük bir gücün gerçekleştirebileceği bir fikir. Ayrıca sizin cüccük beyninizle yanlışlayabileceğiniz veya önüne geçebileceğiniz bir fikir değil zira dünya da insanlık da en sonunda yok olacak hatta belki de bu bizzat insan eliyle olacak, o yüzden kasmayın boşuna bu kadar
|

23-08-2023, 15:01
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Bak geri zekalı, her tezin bir antitezi vardır ve biri olmadan diğeri olmaz.
|
De yürü git, tez-anti tezmiş, ortaya tez koyarsan mümkün, safsata-lafazanlığı yapıyorsun, dayanağı olmayan bir lafazanlığın, dayanağı olmadan anti-tezi olur mu? Neye dayanıp karşı ifade de bulunulacak(bu tez-anti-tez-sentezi öznel bir şey, lakırtı olarak gördüğün ortada), biz ancak YANLIŞI, YANLIŞINI, nerede YANLIŞ, HATALI ÇIKARIMLARDA BULUNDUĞUNU gösterebilir, eleştirebiliriz, saçma yargılarına tez demen de yanlış, o lafazan yargısına ortak olacağımız anlamına gelmez, oradan da sentez çıkmaz. Yani senin sorunun akıl-mantık-psikoloji, cehalet sorunu.
Diğer başlıkta sormuştum, burada da üzerinden gidelim.
Bazı insanlar denizde boğulur, bu halde denizin insan boğmak gibi bir amacı olabilir mi?
Senin sözde tez dediğin lafazanlık, megaloman bir biçimde, denize bu anlamı yükleyip, çözüm olarak denizlerin yok edilmesini söylemektir.
Burada tez yok, düpe-düz akıl-mantık dışı bilinçsizliğin dışa vurumu söz konusu...
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

23-08-2023, 15:31
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
spartacus´isimli üyeden Alıntı
Senin sözde tez dediğin lafazanlık, megaloman bir biçimde, denize bu anlamı yükleyip, çözüm olarak denizlerin yok edilmesini söylemektir.[/B]
|
Denizin amacının insanları boğmak olup olmadığı sorusu, doğal unsurların nasıl işlediğine dair yanlış bir anlayışa dayanmaktadır. Denizin insanları tehlikeye atmak ya da boğmak gibi bilinçli bir niyeti ya da amacı yoktur. Akıntılar, dalgalar ve diğer doğal özellikler gibi fiziksel özellikler nedeniyle insanlar denizde boğulabilir, ancak bu denizin bir niyeti olduğu için gerçekleşmez.
Tez-antitez-sentez yöntemi ise belirli durumlarda argümanları ve bakış açılarını analiz etmek için faydalı olabilir. Ancak analizlerimizde mantıksal ve olgusal kalmaya dikkat etmeli ve cansız bir unsur olarak deniz gibi kavramları yanlışlıkla canlı bir varlığın bilinciyle karıştırmamalıyız. Ay parmak anladikta senikisi ama orta barmak.
|

23-08-2023, 15:31
|
|
Üye
|
|
|
|
Kıyamet ne demek velet ?
Dinci kelimeleri özellikle mi seciyorsun ?
Dinciye göre kıyamet ölümün ardından dirilip ayağa kalkmak demek .
De ki sen burda ki bir dikilmekten , kalkışmadan bahsediyorsun diyelim. Kiminle yapıcaksın bu işi ? Patron kim elemanlar kim , mekan neresi diye soruyorum. Hem kalkışma yapacaksan ne yapacaksın tüm toplumu öldürmek için planlar mı yapıyorsu(nuz) ? Nuz diyorum çünkü cumle ve saçmalıklarınin ardına " biz" diyorsun , kimsiniz siz lan velet altınız üstünüz pc başında oyun oynayan üç beş velet , kim sizin bu saçmalıklarıniza eklemlenir.
Çocuk yapmayın diyerek insanların çocuk yapmasını mı engelleyeceksin? E baban ve annen çocuk yaparak senin gibi ulviii bir filozof dunya ya getirmiş ? Sen olmasan bu ulviii fikirleri insanlara kim yazıp çizecekti.
Demek ki neymiş ebeveynlerin senin gibi muhteşem harika, felsefe uzmanı , ilim sahibi , gizemlere vakıf bir ilahi velet yapmışlar ancak sen senin gibi ilahi bir velet daha dunya ya gelmesin diye ACI cekiyorsun ve tüm insanlık , canlılik , doğa yok olsun diye kıvranıyorsun ? Senin o felsefene s.ky.m
Bak hele bak , ya kendileri , ya doğa ya daaaa doğadan daha büyük bir güç her şeyi yok edecekmiş !!!! Kim lan o doğadan büyük güç ? O güç bilinçli mi yapacak bu işi yoksa sana mı sorup yapacak yada sen onunla irtibat kurdun sana öyle olacağini söylüyor. !! Peygamberim bile diyebilirsin bu velet egolu kompleksli halinle .
Velet ben felsefeden anlamam ama buradaki uzmanları sana anlatmaya çalışıyor. Doğa da bilinç yok diyor. Sen halen aynı hödük tavrınla aşik atamayacağın insanlara posta koyuyorsun. Senin gibi bir veletin söylediklerinin nihlizmle alakası yok , kendine gel velitcim diyorlar.
Yazdığın bir çok şey kendi ićinde çelişkili ve söyleyip yapacaģim dediğin şeyleride gt korkusundan inkar ediyorsun.
Çokmu acı çekiyorsun velet?
Dunya da acı falan yok . Acı ne lan acıtan ne ? Sen şuna direnemiyorum zayıfim eziliyorum desene .
Evet bir çok insan hatta tüm insanlar zorluk çekiyor ama üstesinden gelmeye gayret ediyor. Bak sende hayatta kalmaya gayret ediyorsun bura dahil bir çok yerde var olmaya calışiyorsun , BOKTAN BIR YOTUBE kanalı bile yapmya çalışmışsın . Kendini kandırma velet .
Bak bura daki abilerine sor utanma cekinme sıkılma onlar anlatır sana ,
DUNYA DA VAR OLDUYSAN artık işin o sorumluluğu gebereceğin güne kadar en iyi şekilde yaşamak.
Geberdiğin gün irtibat kopuyor. Geberdiģin gun irtibat kopacağını bildiğin halde insanları toptan yok ediyim diye abuk subuk a.q manyağı fikirler üretiyorsun velet.
Eyyy velet senin her tarafın inanç üzere dizayn olmuş ama sen bunun farkında değilsin , güçsüz bir velete benziyorsun. O doğa seni bu kafayla eler. Gerci yok olmayı isteyen sensin.
Babana anana " neden beni dunya ya getirdinizzzz, acıların velediyim " diyene kadar o çok anlamadığın ancak çok sevdigin nihiliz mi bilenlerden ögren . Velet
|

23-08-2023, 16:16
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
dine mine ne´isimli üyeden Alıntı
Denizin amacının insanları boğmak olup olmadığı sorusu, doğal unsurların nasıl işlediğine dair yanlış bir anlayışa dayanmaktadır. Denizin insanları tehlikeye atmak ya da boğmak gibi bilinçli bir niyeti ya da amacı yoktur. Akıntılar, dalgalar ve diğer doğal özellikler gibi fiziksel özellikler nedeniyle insanlar denizde boğulabilir, ancak bu denizin bir niyeti olduğu için gerçekleşmez.
Tez-antitez-sentez yöntemi ise belirli durumlarda argümanları ve bakış açılarını analiz etmek için faydalı olabilir. Ancak analizlerimizde mantıksal ve olgusal kalmaya dikkat etmeli ve cansız bir unsur olarak deniz gibi kavramları yanlışlıkla canlı bir varlığın bilinciyle karıştırmamalıyız. Ay parmak anladikta senikisi ama orta barmak.
|
Parmağa değil Ay'a bakmalı.
Tez-anti-tez-sentez öznel olarak kullanılacaksa, buradaki tez bilimsel veya objektif-nesnel olmalıdır.
"İnsanlar denize girip boğuluyor, o halde denizin insnı boğmak gibi bir amacı vardır(FALSE) ve bundan kurtulmak için insanlığı yok etmek gerekir, böylece denize giren insan da olmaz, boğulan da."
Bu tez değildir, lafazanlıktır, lakırtıdır, boş-laftır, çünkü dayandığı temel -denize yüklediği anlamdır- bu ise karşılıksızdır, yani üfürüktür.
Bunu da anladın mı?
"İnsanlar denize girip boğuluyor, o halde denizin insanı boğmak gibi bir amacı vardır(FALSE) ve bundan kurtulmak için DENİZLERİ yok etmek gerekir, böylece denize giren insan da olmaz, boğulan da."
Bu da tez değildir, lafazanlıktır, lakırtıdır, boş-laftır, çünkü dayandığı temel -denize yüklediği anlamdır- bu ise karşılıksızdır.
Bunu da anladın mı?
"İnsanlar denize girip boğuluyor, o halde denizin insanı boğmak gibi bir amacı vardır(FALSE)"
Bu da dayanak değildir, buradan yola çıkarsak, her insan boğuluyor mu peki? HAYIR. Spesifik detayları, ilgisiz dayanaklarla zemin-genel kavramlara GENELLEMEK ahmaklıktır(akıl-mantık devredışıdır), HELE Kİ, SEÇİCİ bir biçimde kendini kandırarak yapmak salaklıktır.
Bunu da anladın mı?
Hangi tezden söz ediyorsun? Hani tez, nerede -ki sentezlenebilsin.
Şimdi un ve su varsa hamur çıkar.
Ama un ve su yoksa ortada tez(un) de yoktur, dolayısıyla anti-tez(su) de, sentez de(hamur)olmaz.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|