Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı > Forum Kirleri

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-08-2023, 17:13
dine mine ne dine mine ne isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Parmağa değil Ay'a bakmalı.
Yahu, denizin insanları tehlikeye atmak ya da boğmak gibi bilinçli bir niyeti mi var da tez-antitez nerde diye aranıyorsun? Tez-antitez-sentez yöntemi, argümanları ve bakış açılarını ileri sürebilenlerle ilgilidir. Denizin bir amacı yoksa insanların var. Antinalizmin derdi de amaca yönelik hareket edebilen insanlarladır. Senin ki parmak degil orta parmak diyorum hala anladinmi diyorsun.
Alt 23-08-2023, 17:33
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

dine mine ne´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu, denizin insanları tehlikeye atmak ya da boğmak gibi bilinçli bir niyeti mi var da tez-antitez nerde diye aranıyorsun? Tez-antitez-sentez yöntemi, argümanları ve bakış açılarını ileri sürebilenlerle ilgilidir. Denizin bir amacı yoksa insanların var. Antinalizmin derdi de amaca yönelik hareket edebilen insanlarladır. Senin ki parmak degil orta parmak diyorum hala anladinmi diyorsun.
Dingil "hayatın da böyle(acı vermek vb.) bir amacı" yok. Deniz senin de(ortalamanın altında akıl-mantık-bilinç sahipleri) anlayabilmen için bir metafordur sadece.

Azıcık bilinçli olan bu tür meselelere HAYAT vb noktasından, üstelik MEGALOMAN duygu-durum, melankolik duygu-durumlu yargılar, açılar üreterek bakmaz, kapsamı-odağına göre, canlı-cansız, sosyo-ekonomik-siyasal, biyolojik eksenden bakmaya çalışır.

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 23-08-2023, 18:58
dine mine ne dine mine ne isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Dingil "hayatın da böyle(acı vermek vb.) bir amacı" yok. Deniz senin de(ortalamanın altında akıl-mantık-bilinç sahipleri) anlayabilmen için bir metafordur sadece.
O megamen duygu dolu metaforunu yesinler senin. Biz ne diyoruz, o metafor yapmış mış.
Alt 23-08-2023, 20:14
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

dine mine ne´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
O megamen duygu dolu metaforunu yesinler senin. Biz ne diyoruz, o metafor yapmış mış.
Avare dingil, megalomanlık, hayatın amacı acı vermektir, o sebeple yaşama son verilmedir vb. tür zırvalıklara da ilahi, yüce gibi anıştırmalarda bulunmasında aranmalı. Senin ise kendinde araman gereken akıl, mantık geriliği, cehalet - bu da değilse - zeka geriliği olabilir.

Sadece cahillik olsa tamam, ben ne anlatıyorum ne anlıyor, geri zekalı.

Denizin insan boğmak gibi (hayatın acı vermek gibi veya hayat=acı gibi) bir amacı yoktur diyorum, herif balıkların davranışından vs bahsediyor, bu derecede anlayış kıtlığı ancak gerizekalı olmakla mümkün, başka ne diyebilirim ki(3 kezde izah edildi)

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 24-08-2023, 11:25
Filozof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Filozof Filozof isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Avare dingil, megalomanlık, hayatın amacı acı vermektir, o sebeple yaşama son verilmedir vb. tür zırvalıklara da ilahi, yüce gibi anıştırmalarda bulunmasında aranmalı. Senin ise kendinde araman gereken akıl, mantık geriliği, cehalet - bu da değilse - zeka geriliği olabilir.

Sadece cahillik olsa tamam, ben ne anlatıyorum ne anlıyor, geri zekalı.

Denizin insan boğmak gibi (hayatın acı vermek gibi veya hayat=acı gibi) bir amacı yoktur diyorum, herif balıkların davranışından vs bahsediyor, bu derecede anlayış kıtlığı ancak gerizekalı olmakla mümkün, başka ne diyebilirim ki(3 kezde izah edildi)
Deniz bir canlı değil ve acı da çekmez, adalet üzerine de düşünmez. Biz denizden mi bahsediyoruz bre geri zekalı mal oğlu mal? Herkes anlatıyor hala anlamıyorsun kendini filozof zanneden geri zekalı mal, hala salağa yatıyorsun çünkü salak oğlu salaksın. Güya cüccük beyninle konuyu saptırıp, kavramı soyutlaştırıp bu fikri ve bu fikrin gerçekliğini yok sayabileceğini zannediyorsun. Düşünebilen, acı çekebilen insanlardan bahsediyoruz. İnsan adalet arar, adaletsizliği eleştirir ancak senin gibi soyu bozuk ucubeler bunu idrak edemez. Evrim döngüsü adaletsizlik yaratır, adaletsizliği eleştirmek, dünyaya çocuk getirmeyi reddetmek ve bu adaletsiz döngüyü sona erdirmek istemek senin gibi bir halttan anladığını sanan soyu bozuk ucubelerin, zırcahillerin anlayabileceği bir şey değil.

ilahimasal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kıyamet ne demek velet ?
Dinci kelimeleri özellikle mi seciyorsun ?
Sokak röportajlarında saçmalayan 15 iq'lu geri zekalı dayılardansın seni sikleyen yok çekil aradan moruk daha imla kurallarını bile öğrenemişsin cahil ucube seni

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Filozof denen zırto
Hapçı müptezel soyu kırık geri zekalı, kırık kafanla yıllardır bu beşinci sınıf forumda zırvalayıp, birilerine salya saçıp duruyorsun akıl hastası ucube, sikimdeki kıl kadar haysiyetin yok. O yüzden senin gibi haysiyeti bozuk kafası kırık ciğeri 5 para etmeyen cahillerin de anlayabileceği bir şey değil. Sendeki göt de kimsede yok, kimsenin de sendeki koca göte ihtiyacı da yok zaten merak etme

Konuyu diyalektik bağlamından koparıp tamamen idealist ve soyut biçimde ele almaya çalışan sözde eleştirilerde Kalas nickli geri zekalı nihilizmi, spartacüs nickli çakma filozof, sözde diyalektikten anlayan özünde diyalektik idealist geri zekalı ise evrimi tamamen soyut bir kavrama indirgemeye çalışıyor. Halbuki bu kavramlar özü itibariyle soyut kavramlar olsa da somut yansımaları ve dünya ile, hayat ile ve insan ile diyalektik bir devinimleri vardır, sonuç itibariyle yaptığım eleştiriler diyalektik bağlamı itibariyle tutarlıdır, o da sizin gibi diyalektik ve bilimsel felsefeden anlamayan, konuyu kendi kafasına göre yorumlamaya çalışan geri zekalıların idrak kapasitesinin epey üstündedir. Bu konuda teorik altyapınız ve bunu anlayabilecek bir haysiyetiniz olmadığı için de idrak edebilmeniz mümkün değildir.

Geri zekalı forum soytarıları, ne kadar geri zekalı, ucube, aşağılık yaratıklar olduğunuzu da bu şekilde göstermiş oldum. Hadi şimdi sidik yarıştırmaya devam edin bilimsel felsefenin f'sinden anlamayan geri zekalılar. Sizin aşağılık bir insan virüsü olduğunuzu dünyanın aşağılık bir kölelik düzeni ve bir tımarhane olduğunu açığa çıkarmak da bunu ortadan kaldırmak da benim işim Soktuğum kazığı çıkaramıyorsunuz kaç gündür

Konu Filozof tarafından (24-08-2023 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.
Alt 24-08-2023, 17:13
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Filozof´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sokak röportajlarında saçmalayan 15 iq'lu geri zekalı dayılardansın seni sikleyen yok çekil aradan moruk daha imla kurallarını bile öğrenemişsin cahil ucube seni
Senin nihilizm üzerine yaptığin şeylere ben cevap vermem işimde ilgi alanımda degil.
İlgi alanım senin " insanları katletmek " üzere içinde bulundugun örgüt ve örgüt elemanları , insanları katledicez karanlik devrim yapacaz diyorsun ya !
Ekşi sozlük , uludağ sözlük ve ekledigin link forumların tamamında katletmekten soz ediyorsun SİBER olarak bayagı bir arsivin oluştu.

Fikirleri konusmak bu ulkede yasal ama insanları katletmek için cete kurmak projelendirmek ve uyesi olmak potansiyel SUÇLU olduğuna delil olur ve oldu.
Daha nerelerde nelerin var bakiyorum. İsmin soy ismin adresin kolay işler.

Senin gibi bir manyağın SUÇU işlemeden bertaraf edilmesi gerekiyor. Buraya yazdıkların bile hatta forum üyelerine ettigin hakaretler cabası .

Senin kesinlikle ne bu forumda ne cemiyet içinde olmaman gerekir. Hele bir yerde suçu işlemek adina birilerini oraya davet etmen ) o kadar sazan birisin ki beni bile davet ediyorsun . Tabiki kim kimdir nereden biliceksin .

Elbette ki inkar ediceksin asla böyle bir niyetim yok diyeceksin digerleri gibi. Bu işlerde ayarın olmazsa ......

Benim burada ki tavrım kişisel degil senin gibi suç islemeye hazirlik yapan birisinden MASUM insanları korumak için dEşifre etmek.

Siber nedir bilmedigini düsunuyorum . Ailene yazık ne diyim ki
Bu forumun zararlisı sensin.
Alt 24-08-2023, 17:42
Üye

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın bu manyak katil potansıyeli olan zıpır ile uğraşıcam. Hic belli olmaz insanlara toptan zarar verebilir.
Alt 24-08-2023, 18:36
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın bu manyak katil potansıyeli olan zıpır ile uğraşıcam. Hic belli olmaz insanlara toptan zarar verebilir.
Ben bunu hafif psikotik falan sanmıştım.
Ancak son iletileriylr, küçükken topu inşaata kaçan bi nevrotik olduğu ortaya çıktı.

Bu hiç kimseye zarar falan veremez, kendine bile.

Hele soyut-somut üzerine yazdıkları ise on yıl önceki iletilerimin karikatürü.
Bunda da erkek orosbuluğu var.

Bunlar orda burda zırvalar, kan görse düşüp bayılır.

Acıyı yok etmek için ve anlılığı yok etmek isteyen birisi tüm evreni yoketmelidir. Canlılık denen niteliği ortaya koymak maddenin potansiyelidir.

Bu bırak gezegeni patlatmaya, bırak tabanca patlatmaya, sivilcesini patlakmakdan aciz bi ergen. Muhtemel cinsel kimlik problemi de var bunda gizliden.
Alt 24-08-2023, 20:47
Yıldıztozu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yıldıztozu Yıldıztozu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yahu siz de üçlü çete gibisiniz, khaos, masal, spartacus vs.
Forumda düzgünce paylaşım yapan kişileri zorla göndereceksiniz.
Natan güzel paylaşım yapıyordu, gönderdiniz.
Filozof gayet tutarlı bir felsefe savunuyor, sizin düzgünce cevap verdiğiniz görülmemiş.

Felsefi altyapın yok. Anlamadığın şeylere bulaşıyorsun.
Filozof'un görüşlerinden hiçbiri ''sokağa çıkıp önüme geleni katledicem'' şeklinde değil.
Öyle anladığın için komik görünüyorsun.
Adam harbiden senin yanında ''yüce'' kalıyor.
Alt 24-08-2023, 21:57
Üye

Yıldızcığım sana takıldığımı hatırlamıyorum. Bu veletin avukatlığını yaptıģına göre ban müthiş bir takıntın olmuş. Dedim ya sana bir şey demedim halbu ki.

Birde küçükken kiz kardesine sürttüren ve bunu burada anlatmayı meziyet sayan biri için felesefi alt yapın müthiş

Benim felsefe iddiam yok. Bunu belirttim buradan bana vurmak . !!!! Çok mu kıskanıyorsun beni yoksa .....

Anarşist serbest piyasacımız var.
Kapitalist nihilist avukatımız var.
Var da var. Bende felsefeden anlamıyorum zaten.

Yıldız işine bak sahtekar herif. Bir yerlerde çalışıp, burada yok ben çalısmam falan gibi cümleler kurup sahte zengin oyunları oynayıp gorgüsüz ezik tavırlar sergileme.

Burada duran dururrr durmayan durmaz. Kimler gelmiş kimler gitmiş. Bizlerde belki bir süre sonra olmayacaģız. Ammma dürüst olmakta fayda var. Sen kendi yazdiklarınin felsefe olduğunu falan mı saniyorsun.
Kız kardeşine sürttüren ve bunu anlatacak kadar rahat ve rahatsız filozofum.
Dürüst vicdanlı ol. Sadece ezilenin yaninda ol. Ben böyle bakarım bu ýasama ,
Avukat filozofum. S.git şimdi sahtekar herif

Önerilen Siteler