spartacus´isimli üyeden Alıntı
Avare dingil, megalomanlık, hayatın amacı acı vermektir, o sebeple yaşama son verilmedir vb. tür zırvalıklara da ilahi, yüce gibi anıştırmalarda bulunmasında aranmalı. Senin ise kendinde araman gereken akıl, mantık geriliği, cehalet - bu da değilse - zeka geriliği olabilir.
Sadece cahillik olsa tamam, ben ne anlatıyorum ne anlıyor, geri zekalı.
Denizin insan boğmak gibi (hayatın acı vermek gibi veya hayat=acı gibi) bir amacı yoktur diyorum, herif balıkların davranışından vs bahsediyor, bu derecede anlayış kıtlığı ancak gerizekalı olmakla mümkün, başka ne diyebilirim ki(3 kezde izah edildi)
|
Deniz bir canlı değil ve acı da çekmez, adalet üzerine de düşünmez. Biz denizden mi bahsediyoruz bre geri zekalı mal oğlu mal? Herkes anlatıyor hala anlamıyorsun kendini filozof zanneden geri zekalı mal, hala salağa yatıyorsun çünkü salak oğlu salaksın. Güya cüccük beyninle konuyu saptırıp, kavramı soyutlaştırıp bu fikri ve bu fikrin gerçekliğini yok sayabileceğini zannediyorsun. Düşünebilen, acı çekebilen insanlardan bahsediyoruz. İnsan adalet arar, adaletsizliği eleştirir ancak senin gibi soyu bozuk ucubeler bunu idrak edemez. Evrim döngüsü adaletsizlik yaratır, adaletsizliği eleştirmek, dünyaya çocuk getirmeyi reddetmek ve bu adaletsiz döngüyü sona erdirmek istemek senin gibi bir halttan anladığını sanan soyu bozuk ucubelerin, zırcahillerin anlayabileceği bir şey değil.
ilahimasal´isimli üyeden Alıntı
Kıyamet ne demek velet ?
Dinci kelimeleri özellikle mi seciyorsun ?
|
Sokak röportajlarında saçmalayan 15 iq'lu geri zekalı dayılardansın seni sikleyen yok çekil aradan moruk daha imla kurallarını bile öğrenemişsin cahil ucube seni
Khaos´isimli üyeden Alıntı
Filozof denen zırto
|
Hapçı müptezel soyu kırık geri zekalı, kırık kafanla yıllardır bu beşinci sınıf forumda zırvalayıp, birilerine salya saçıp duruyorsun akıl hastası ucube, sikimdeki kıl kadar haysiyetin yok. O yüzden senin gibi haysiyeti bozuk kafası kırık ciğeri 5 para etmeyen cahillerin de anlayabileceği bir şey değil. Sendeki göt de kimsede yok, kimsenin de sendeki koca göte ihtiyacı da yok zaten merak etme
Konuyu diyalektik bağlamından koparıp tamamen idealist ve soyut biçimde ele almaya çalışan sözde eleştirilerde Kalas nickli geri zekalı nihilizmi, spartacüs nickli çakma filozof, sözde diyalektikten anlayan özünde diyalektik idealist geri zekalı ise evrimi tamamen soyut bir kavrama indirgemeye çalışıyor. Halbuki bu kavramlar özü itibariyle soyut kavramlar olsa da somut yansımaları ve dünya ile, hayat ile ve insan ile diyalektik bir devinimleri vardır, sonuç itibariyle yaptığım eleştiriler diyalektik bağlamı itibariyle tutarlıdır, o da sizin gibi diyalektik ve bilimsel felsefeden anlamayan, konuyu kendi kafasına göre yorumlamaya çalışan geri zekalıların idrak kapasitesinin epey üstündedir. Bu konuda teorik altyapınız ve bunu anlayabilecek bir haysiyetiniz olmadığı için de idrak edebilmeniz mümkün değildir.
Geri zekalı forum soytarıları, ne kadar geri zekalı, ucube, aşağılık yaratıklar olduğunuzu da bu şekilde göstermiş oldum. Hadi şimdi sidik yarıştırmaya devam edin bilimsel felsefenin f'sinden anlamayan geri zekalılar. Sizin aşağılık bir insan virüsü olduğunuzu dünyanın aşağılık bir kölelik düzeni ve bir tımarhane olduğunu açığa çıkarmak da bunu ortadan kaldırmak da benim işim

Soktuğum kazığı çıkaramıyorsunuz kaç gündür