Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-06-2007, 19:33
kucles kucles isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Ateizm org...Sansürlendi

babunanın sitesini gördüm iğrençlik abidesi. hele kurt sesi beni çıldırttı. bir de Atatürk resmi koymazmı iyice kıl oldum. ailesiyle bir geri yüzünden kavgalı beyni yıkanmış bu adam
Alt 02-06-2007, 19:40
NedimYilmaz NedimYilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Her zamanki gibi her zamanki yanılgıya düşüyorlar;

Ateist = komünist = Türk Düşmanı

Ben Türk'üm ! Fakat Türk faşizanı değilim. Sadece bir milletin, bir ülkenin mensubuyum. Kafatasçı değilim. Bunu bilsin bu tür yanlışa düşenler.

Doğruyum. Çalışkanım. Ne faşistim ne komünistim.

Bir millete ağlı olmanın dini görüş ile alakası yoktur. Onlara göre Her Türk müslüman doğar müslüman ölür. Hayır kardeşim ben müslüman değilim, bir insan zorlan mı kabul ettireceksiniz sizin ülkünüzü?

Bu tür Faşizan hareketleri çok gördü bu insanlık tarihi..
Alt 02-06-2007, 21:06
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sansürlenen sitelere erişim için kullanılan linki tekrar yazalım, bilmeyenler olabilir:

http://www.anonymizer.su/index.htm

Linke girince URL kısmına erişmek istediğimiz adresi yazıyoruz..

Önceki yazımda önerim espriydi ama bu adamlardan bahsederek reklamlarını yaptığımız konusunda ciddiyim. Bunların ele alacağımız tek konusu evrim/yaratılış. Bu da zaten tartışılıyor. İsminden bahsedildiği anda ise bunların sahtekarlık yaptığı, yalan söylediklerinden başka bir şey denmiyor zaten. Bu da onlar için bir siteyi kapattırmaya yeterli.
Bu sıfatları sarfetmeden de isimlerinden bahsetmenin anlamı yok. Onun için en iyisi isimleri kullanarak ağzımızı kirletmeyelim.
Alt 02-06-2007, 21:33
habilis habilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

insanlar bu şekilde susturulmamalı !

NO GOD
NO RELIGION

"İnsanların varlığını belirleyen şey,
onların bilinçleri değildir; tam tersine,
onların bilincini belirleyen, toplumsal varlıklarıdır."

K. Marx
Alt 02-06-2007, 21:45
Yasak_Islik Yasak_Islik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Türkiye'deki ateistlerin internet sitesine sansür

(Mozaik Haber/Ali Barış KURT) Birçok farklı düşünce ve inanç insanının paylaşımına hizmet sunan ateizm.org adresli internet sitesi sansürlendi. Sansürün ünlü jinekolog Cevat Babuna'nın oğlu Oktar Babuna tarafından uygulamaya sokulduğu ortaya çıktı. Oktar Babuna, adını ilk olarak ilik bulmak için verdiği gazete ilanıyla duyurmuştu. Daha sonra ilik kampanyası başlatan Babuna, 160 bin kişiden ilik örneği alınmasının ardından ilik ve kan örneklerinin 120.000'inin kaybolması suçlamasıyla yargılandı. Adnan Hoca lakabıyla tanınan Adnan Oktar'la da ilişkisi olduğu bilinen Babuna, ateizm.org sitesinin komünist-derin devlet çetesinin kullandığı bir sanal alan olduğunu öne sürdü. İnternet sitesinde sansür teşkil edici en ufak sunum bulunmamasına rağmen ani bir kararla yayının durdurulması ise ateist ve sitenin takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı.

Oktar Babuna daha öncede birçok internet sitesinin hakkında hakaret içerikli yayın yaptığını iddia ederek şikayetçi olmuş ve kapatma kararı çıkartabilmişti.

Kaynak: www.mozaikhaber.com

Direkt haber linki: http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=736
Alt 02-06-2007, 21:46
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

,

* *ateizm.org a geçmiş olsun diyorum

* * ateizm orgun admin ve yöneticileri dünkü çocuklar degiller, başlarına gelecekleri zaten tahmin ediyorlardı, tedbirini de almışlardır . Kısa zaman içerisinde ateizm.org eskisinden daha güçlü ve azimli bir biçimde yerini alacagını düşünüyor ve umuyorum. Hatta eminim.

* * *Bu arada TD sitesi olarak yanlarındayız ve kendilerine her türlü destegimiz tamdır. Her türlü duyuru ve ilanlarını, yeni adreslerinin tanıtımını *sitemiz üzerinden yapabilir, yaygınlaştırabilirler. Burası da yenisi açılana kadar bir ateizm.org dur. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

* * *Harun Yahya ve ortaklarına karşı daha bilinçli mücadele etmek boynumuzun borcu, düşünümüzün sonucudur. Onlar şunu bilsinler ki bu tarz yöntemlerle asla bizleri susturamazlar. Olsa olsa bizleri birbirlerine daha çok kenetlerler.

* * *Artık eski çamlar bardak olmuştur. En kısa zaman içerisinde ateizm.orgun açılması dilegimiz, talebimiz ve amacımızdır.

* * * saygılarımla
Alt 03-06-2007, 14:47
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Culturclub'ün Fikirsel forumları da kapatıldı.

---------------------------------------------------------------------
Administrator

Group: Admin
Member No.: 1

http://www.forumer.com/fikirsel ve

http://fikirsel.forumer.com adresleri bilmediğim bir nedenle kapandı ya da kapatıldı.

Bu adresi kullanın;

http://fikirsel.30.forumer.com/index.php?act=idx

--------------------------------------------------------------------------

Sırada Turan Dursun'un olduğunu unutmayalım. TD'u kapatmaları için bir neden olmadığını düşünmeyelim. Bu, tüm yapılanların yasalar çerçevesinde olduğunu sanmaktır. Forumda tek bir hakaret dahi olmasa kapatılabilir. "Çünkü gerici zihniyete aykırı bir sitedir ve nasıl olsa hakkını arayamayacaktır. Ne medya ne siyasi partiler onları savunamayacaklardır. Çünkü ateist oldukları, dinsiz oldukları, milletin milli ve dini değerlerine, dini inançlarına, Allah'ına, peygamberine saldırdıkları söylendiğinde cevap veremezler." diye düşünülür ve doğrudur.
Önce ateistlerden başlanır, sonra dinsizlere sıra gelir, daha sonra şeriate-gericiliğe karşı çıkanlara. Sonra Komünistlere, sosyalistlere, ardından sosyal demokratlara, Atatürkçülere, laiklere ve en sonunda da demokratlara sıra gelir. Ama ilk el atılanlar, ilk kapatılanlar daima toplumun pek ses etmeyeceği unsurlar olduğundan oyuna gelinir ve kitleler aldanır. Kendilerine dokunulamayacağı zannedilir. İktidarın en yumuşak zamanında olanları bir de iktidarlarını pekiştirdiklerinde düşünün. Ateist, agnostik, deist, panteist, panenteist, Bahai, Alevi ya da şeriate karşı olup da hala *herhangi bir nedenle AKP'yi savunan ve ona oy vermeyi düşünenleri anlamak mümkün değildir.
Bunların iktidardan güç aldıkları, iktidarla ortak paydaları olduğu, iktidarın dost ve yakınlarından yararlandıkları açık ve net ortada iken hala bir AB takiyyesine aldanarak iktidar desteklenirken bu çeteler de desteklenmiş olmaktadır..
Alt 03-06-2007, 17:26
habilis habilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

demin girdim bu siteye "dinler " kısmını açtım karışa ilk olarak *" ateizmin çöküşü" *başlıklı bir yazı çıktı !! bu adamlar ne sanıyorlar kendilerini anlamadım ki !!!

dinlerin çöküşü denmeliydi !!!

NO GOD
NO RELIGION

"İnsanların varlığını belirleyen şey,
onların bilinçleri değildir; tam tersine,
onların bilincini belirleyen, toplumsal varlıklarıdır."

K. Marx
Alt 03-06-2007, 22:42
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

TD. sitesinin başında kara bulutlar dolaştığı günlerde başka bir şemsiye aramıştım.
Ateizm.org adresinde bir başlık açıp konuyu dile getirmek istedim.
Yazar arkadaşların TD. sitesinin durumundan daha çok benim durumuma şaşırdıklarını gördüm.
Tüm yazan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.

Yanlız bir fark var. TD. ve benzer sitelere yapılan lamer ve hacker saldırıları; iğrenç ve kabul edilemez, illegal engellemelerdi.
Ateizm.org adresine yapılan illegal bir engelleme yok. Legal bir engelleme var.
Bu ne demek?

Boşluğa yumruk sallamanın bir manası yok demek.
İşimiz, ciddi bir iştir demek.
Her yazarın dikkatli olması gerekiyor demek.
Yönetimin çok daha takipte olması demek.
Tüm yazıların, noktası virgülüne kadar kontrol edilerek yazılmalı demek.
.
.

Velhasıl kelam iş başa düşmüştür demek.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
Alt 03-06-2007, 22:54
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın mhmmd

Sevgili mhmmd bütün hatalarını(varsa) İNSANLIĞINA bağışladım.

Önerilen Siteler