Forumlarda sizi simgeleyen grafiğe verilen ad olan avatarlara 1500 adet yenisi eklenmiştir. Avatar almak istiyorsanız önce oturum açıp ardından profilinize girmeniz gerekiyor. Profil sayfanızın en altında "galeriyi göster" butonuna tıkladıktan sonra 15 klasörden istediğinizi listeleyip seçiminizi yapabilirsiniz.
Eski avatarlar 13, 14 ve 15 nolu klasörlere konulmuştur. Dinsel simgeli eski avatarlar 15 nolu klasördedir.
Eski avatar konumları değiştiği için önceden galerimizden avatar seçmiş olanların simgeleri gözükmeyecektir. Tekrar seçim yapılması gerekmektedir.
evet gerçekten çok güzel ve kapsamlı. britney spears ve beyonce gibi özgürlük için canlarını ortaya koymuş insanların resimlerinin bulunması hepimizi sevindirdi. yalnız bu konuda hülya avşar'ın hakkının verilmediğine inanıyorum. umarım yakında hakkını teslim edersiniz.
Yaptığın çalışmadan dolayı seni tebrik ediyorum CEM.
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Bende nasıl avatar yüklenir diye kafamın etini yiyiyordum. En sonunda beni anlatan birşey buldum.
Herbirimiz NEO'yuz ve bu dünyada daha çok uyanması gereken insanlar var. Tabii ona da hazır olmalılar. Gerçekleri görmenin zamanı geldi. Bu siteden çıkınca, dünyaya bizi zaping yapıyorlar. Uyuyan dünyaya.
Bize yapılan saldırıları da aynen, filmdeki kurşunlar olarak nitelendirebiliriz. Öldüğümüze inanırsak gerçekten ölürüz.