Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-10-2007, 00:48
Üye Değil

Standart Re: Veda..

Lütfen forum kuralları arasına şöyle bir madde koyunuz:

Site'den herhangi bir nedenle ayrıldıktan sonra başka bir nick'le tekrar üye olanlar, daha önce kullandıkları rumuzları bir liste halinde bildirmek zorundadırlar, aksi takdirde 1000 mesaj da gönderseler yeni başlık açamazlar.

Demek Pelikan sodomo'ymuş da ben anlamamışım, vaay be, bir de komplo'cu geçinirim * * *

Bu arada, sevgili pante'nin yazdıklarını okuduktan sonra "sen de haklısın" diyen Hoca Nasreddin'i bir kez daha sevgi ve saygı ile andığımı belirtmek isterim.
Alt 31-10-2007, 00:23
okinono
Üye Değil

Standart Re: Domain Komuta Panelimizde Kollektif Kontrole Geçildi

Sayın Cem;

Veda başlığından başka bir yere yazmayacağım demiştim ama o başlık silinmiş. Fena da olmamış. Bu gelişme ile amacına bir nebze yaklaşmış oldu zaten.

Bu güzel gelişmeye sevindim. *Olması gereken de buydu zaten. Özgürlükler şahıslara bağlı olamaz.

Vartor, sargon,frodo doğru seçim. Spartacusu maalesef henüz tanımıyorum.

Panele erişim için thunderpoint, psikokemoterapi, özgür_beyin, respendial, Dilaver, Aldostu, ücüncüyol;

Eğer kabul ederlerse okuyucu üye olmam hasebi ile öneriyorum.
Veya kapalı formunuzda oylama açılmasını talep ediyorum.

Şimdi sıra geldi özür yazınıza.

Unutmayınki insanlar hatalarını kabul ettikçe yükselir kalplerde.

Aslında hata ısrar etmemekle birnevi özrünüzü ifade ettiniz. Teşekkür ederim.
Ama insanız işte, kelimeleri okumak istiyor bazen, kalplerden öte gözler.

Rahatlayacaksınız bundan emin olun. *
En zor hastalar doktorlardır; bunu benden daha iyi bilmelisiniz.

Eşeğin "EŞ" ini kurtardınız sıra geldi; "ŞEK" e... *

Buradan Oki eşşeğin hasıdır yazmak için yazınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Selamlar
Yarım Eşşek Oki.
Alt 31-10-2007, 00:28
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

sayın okinono duyurular tartışma amaçlı bir başlık değildir. Aslında kilit koymamız gerekiyordu,
unutmuşuz Siz bu mesajı okuduktan sonra mesajınızı veda başlığınıza taşıyacağım.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 31-10-2007, 00:36
okinono
Üye Değil

Sevgili Frodo;

Veda başlığını tekrar koymanıza gerek yoktu. Ama böylesi daha iyi oldu. Teşekkürler.
Alt 31-10-2007, 01:02
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

okinono";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Cem;

Veda başlığından başka bir yere yazmayacağım demiştim ama o başlık silinmiş. Fena da olmamış. Bu gelişme ile amacına bir nebze yaklaşmış oldu zaten.

Bu güzel gelişmeye sevindim. *Olması gereken de buydu zaten. Özgürlükler şahıslara bağlı olamaz.

Selamlar
Yarım Eşşek Oki.
Sayın okinono bahsettiğiniz gelişme sizin yazınızla başlamış bir şey değildir. Bu konu
Y.Kuruluna 6 eylülde Cem tarafından getirilmiş ve 19 ekimde Y.Kurulu kararına dönüşmüştür.
Ancak yazınızın bu konudaki tek etkisi kamuoyu ile paylaşma zorunluluğunu doğurmasıdır.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 31-10-2007, 01:28
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

benim son olaylar ile ilgili yazmak istediklerimi Cem duyurular başlıgına zaten asmış, bu konudaki hislerimin tercümanı da frodo biz kimiz başlıgında dile getirmiş. Frodo nun yukarıdaki açıklaması ise olayın en azından bir kaç aydır tartışıldıgını, degişik öneriler üzerinde görüşüldügünü ve bundan bir süre evvel de sonuçlandıgını, her halde bundan sonra önümüze sürülemeyecek bir gerçeklik altında tüm üyelerin gözleri önüne sermiş olması gerekir.

* *Şimdi gelelim müdürün sayı saymasına *

* *Bu olayda kimsenin kimseden özür dileyecek bir hali yoktur. Bu site ilkokul degil. Herkes başlık açmasını bilse de, zahmet edip forum kurallarını okumak zorunda hissetmiyor kendini. Sitemiz bir tüzüge göre yönetiliyor ve yetkili kurulları bulunuyor. Buna göre :

Disiplin Kurulu, istifalar veya online bulunamama gibi nedenlerle üç kişiyle toplanamaz ise görevi geçici olarak Yönetim Kurulu alır. * *Tüzük

* * şu anda DK nın üye tam sayısı toplanmak için yeterlidir. Ve görevini yapmaktadır.

Yöneticilerin bireysel olarak uyguladıkları disiplin icraatlarına karşı itirazların ise bir hafta içerisinde yapılması gerekir * * * Tüzük

* * *Aslında bu kadar patırtıya ve heyecana gerek yoktu. Süreç son derece basit idi. Ama her ne hikmetse bizim hazmedememe zihniyetimiz ve heyecan sever olmamız, birilerini mutlaka sorumlu ve suçlu ilan etme arayışımız anlamsız tartışma, açıklama ve başlıkları ortaya çıkardı. Dk karar ve yaptırımları arasında özür dileme, diletme gibi bir müeyyide bulunmamaktadır. Yöneticiler kişilere karşı suç işlemezler, tüzügü ihlal ettikleri için sorumlu olurlar ve her yöneticinin birinci görevi de tüzügü kavramak ve eksiksiz ve tarafsız olarak uygulamaktır.

* * * Bizi ilgilendiren kısmı ise kişilerin birbirleri ile alıp veremedikleri degil, site tüzügüne uygun davranıp davranmamaları olmalıdır. Kişiler arasındaki uyuşmazlıklara zannedersem sivil mahkemeler bakmaktadır. *

* * * Sonuç itibarıyla son degerlendirme DK *tarafından yapılacaktır. Ve :

Disiplin Kurulu kararları kesindir. Forumlarda ve sohbet odalarında tekrar tartışmaya açılamaz veya üzerinde yorum yapılamaz. * * * Tüzük

* * * *saygılarımla
Alt 31-10-2007, 12:09
teotihuacan teotihuacan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

SİRİUS-B";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hani eyleme dökülmemiş her fikir dile getirilebilmiydi...hani fikirlerine katılmayabilirim ama onları söyleyebilmen için sonuna kadar destek olurum...sözleri....neyse...zaten her şey sözdedir...
Katılıyorum Sirius kardeşim,

Bazı arkadaşlar, insanları çileden çıkarma üzerine o kadar usta ki, sanki özellikle çalışılmış izlenimi verdi bana. Sodomonun zaten asabi yapısı belli, üzerine ince ince çalışıldı gibime geliyor. En sonunda adamı çileden çıkardılar. Yanlış anlaşılmayayım o da yüzde yüz hatalıdır. Sinirlerin çelik gibi olacak, tıpkı Atatürk gibi. Keşke bu son birkaç gün yaşanmasaydı. Fikirlerinin bazılarına değer verdiğim bir insandı. Fikirleriyle burada olması gereken biriydi.

Oki'nin ise geri dönmesini rica ediyorum. Severek takip ettiğim bir arkadaş, varsın eşşek biz olalım, Cem de olsun, Oki de olsun yahu...

"Aptalların sorup akılı insanların cevap veremediği pek çok soru vardır."
Polya, George (1887, 1985)
Alt 31-10-2007, 17:24
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Karsilikli konusurken asabiyeti anlarim, agzindan bir soz cikar geri donemezsin, yanlis oldugunu bilsen de israr edersin; sanal alem oyle degil ki? Yazdigini okuyacak, karsindakinin ne demek istedigini anlayacak bolca vaktin var. Geri donup yanlisini duzeltmen bile mumkun.
* Dini butun, asik, din esirlerine hergun kiskirtilmaya ragmen, sabirla, iletilerine mantikli cevaplar veriyoruz. Nedeni bir insani insanliga kazandirabilmek arzumuz.
Sodomonun zaten asabi yapısı belli, üzerine ince ince çalışıldı gibime geliyor. En sonunda adamı çileden çıkardılar. Bu da yeni bir komplo teorisi galiba, Sodomo'yu eskiden taniyanlar, cileden cikmaya hazir bir sekilde dondugunu hemn anlayabilir. Evet yazilarina deger verdigimiz, fikir ureten bir dostumuz; ancak fikirlerine uymayanlari azarlayan, dedigim dedik diyen yeni bir karaktere burunen, nedenini biz eskilerin de anlayamadigi, eski karakteriyle catisan zit fikirlerle dolmus bir kardesimiz.
* Ben tek bir uyenin bile kirilmasindan uzuntu duyarim, zaten farkli fikirlerin tartisilmasidir ogretici olan. Ancak, fikirlere saygi *gosterme anlayisi, bir sahisa veya bir topluluga yonetilen kin ve nefret fikirlerini de kapsayamaz. Bunda galiba hepimiz hemfikiriz...

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 01-11-2007, 19:34
okinono
Üye Değil

Gerçek üç basamakta ortaya çıkar: Önce yok varsayılır, sonra şiddetle karşı gelinir, nihayet kendini kabul ettirir.-CEM.. ---pipi mevzuu---

Doğru söze ne denir?

Ha gayret 3.aşamadasın sevgili cem.

Sevgiler...
Alt 01-11-2007, 23:55
beelzbb beelzbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

beelzbb - MSN üzeri Mesaj gönder beelzbb - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bu nebiçim veda yahu arkadaş hala burda...

Önerilen Siteler