merhaba,
ben özkan.matematik öğretmenliğinde okuyorum.
siteyi yaklaşık bir haftadır takip ediyorum ve çok beğendim.
umarım bende siteden bir şeyler öğrenebilirim...
düşmesin bizimle yola; evinde ağlayanların gözyaşlarını boynunda ağır bir zincir gibi taşıyanlar...
sevgili medida , burası bir okuldur. öğrenciler öğretmen ,öğretmenlerde öğrencidir. yani ,tam bir fikir alışverişi hakimdir. hoşgeldin. kalıcı olman temennisiyle.
matematiğin gelişen olaylar karşısında insanlara farklı bakış açıları veya değişik çıkar yollar kazandırabileceğini düşünüyorum.fakat ben üniversiteye geldim geleli ne hocalarımdan böyle bir itici güç gördüm ne de bulunduğumuz ortamdan...açıkçası 2 senede matematikten soğuduğumu düşünüyorum ve biraz kısır bakıyorum sorulara.bir an evvel toparlanmam gerekiyor...
düşmesin bizimle yola; evinde ağlayanların gözyaşlarını boynunda ağır bir zincir gibi taşıyanlar...
Sevgili Madida,
Matematik ogretmenligi bolumunde boyle bir ortamin olmasi gercekten uzucu. Ama bilincli bir insan olarak kendi kendini egitmen bu yolda caba sarfetmen mumkun. Bir gun ogretmenlik yapmak istiyorsan, belki su anda bulundugun ortamin kotu yanlarindan ders cikarip ogrencilerine ayni ortami yasatmazsin. Boylece matematigi sevdiren bir ogretmen olarak ogrencilerine de motivasyon katarak onlarin gelecegine iyi bir temel atarsin.