selamaleküm.Hayırlısıylan bucinnerkonusundada size aydınnattım.bivazifeme daa yaptımhamdossun.Şindik gene çok önemli bi konuya parnak basıyom.
TÜRKİYE UYUMA...SESİNE ÇIKAT.. FIRANSAYA GİT..
AMARİKAYA GİT..İSSAN HAKLIRINA KorU..
ŞİNDİK abim azeveli sahat15üç haberlerine dinnedim tGRT tevede..çok önmeli haberlere verdi.şindik dinneyinces sisde hakvercenis önemine ve Türkiyenin doan haklarına..
hAnı bu hıyarlar.. afedersinis batılılar ... :? bisde bişe olunca hemene mudane ediyolarya..bizin makemelere giriyolar..bildirik yayınnıyolar..bis neye yapmıyos ..yapalım..Bak bi pırof olaraktan neler yapılcek onnara açıklıyom*?:
*1 - *AMARİKADA Bi haKİM BÜTÜN DİNNEYENNERE HAPSETTİ... 8O
abim bu issan haklarına aykırı.hemen millet birleşme cemiyetien,issan hakları makemesine ve daa neresivarsa muracat yapılsın.Ula *insannıktan nasipsis deVe.. makemede telefon çalmış.*Hemene telefon bana gelcek* demiş.kimsede benim telfonçaldı deyip vermeyince..
?Ulan şimdi sıktım ananızın elini* deyip hepsine bin1000 dolar ceza ve 1 ay hapis attırmış...
HEMEN *HAReKETE geçilcek.AMarikada hakemler sapık..İSSan haklarına çiiniyo..YUUuuuuuu AMARikaYA... issan hakkı yok.bÜtümdünya duysun...hemene iSsan hakları makemesine aMarika şikatedileçek.. :twisted:
2*-* FIRANsada MOTorLu 2 GeNç poLİs rARABsına ÇARPILIP ÖLMÜŞ:
Buna pırosto eden gençlere pOLis vermiş sopaya vermiş sopaya.. araba yaktın vur..polisin önüme geçtin geberet..Lan soylu zepevekler..Bisde otobüs yakan iğnelere polis mudane etti tutukladı ..mitigte polise taş attı deyi tutuklanan olunca *hanı kıyamet kopoyodu..itolu itler.Bizin devlet deersis..bizin polis deersisde sizinkiler ipte yürüyen gıymatlı canbaslarmı..böle bişe oluncas veriyonus sopaları..
HEMeNe fIRansaya partamneter yollansın.Orda issn hakları iilali var deyi inceleme yapılsın.Partemekntolarında gidip bisinkiler inceleme yapsın.Makemelerine girilip hakime hesap sorulsun*-
HIYAAAARRRRrr yermisin saayın hakimim deyi soru* sorulsun..
3*** KOSOVA LUguSLAVYADAN AYRILMAk İSTİYO..HEMEnE dESTEKLenMELİ..
Abim oraya hemen bi gasteci ordusu ve milletvekilleri yollanmalı.Bisde asıl kürtkardeşlerimis deilde b
ölüçükürtler ayrılık isteyince hertürlü destee verenner onnar.ayrılsun deyi elaltındandestekleyen kışkırtan onnar.Bisde hemene oraya gidelim.KOSOVAYA ÖsGÜLLÜK deyi yazılar asalım..baaralım çaaralım..Elaltından boroşürler daıtalım..Hertürlü kargaşaya yapalım..
Şindiki bugunnük işlerimis bunnar abim..Pırofunus artıkın uluslararsı konudada size yolgöstertiyo..

hadi bakalım.
nOT:kendi hötündekiçöpe bak deyennere..birasda otekilerin çöpünede bakalım deyi yasdımm :?