07-12-2007, 18:03
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Re: elcihanaferin
Peker";p="´isimli üyeden Alıntı
Birde sorum olacak site yönetimindekiler farklı nicklerle yazıyorlarmı?(şüphelerim var) Eğer böyle ise bunu hiç mi hiç doğru bulmuyorum."
|
Sevgili Peker,
Soruna net yanıt veriyorum: Tüm yöneticilerin tek girişi var.
Şimdi de bir isteğim var: Şüphelerini açık seçik ortaya dökersen sevinirim.
(Not olarak eklemek istiyorum: Bu güne kadar yazdığın yazılarla hiç bağdaşmayan ve etik olmayan bir yorum yapmışsın; farkına varır mısın bilmem!)
teotihuacan";p="´isimli üyeden Alıntı
Böyle giderse Turan Dursun'un ismi de kurtarmayacak. Site yönetimi hep birden duruma el atsın. Giden arkadaşlarımız da geri dönsünler...
|
Sevgili teo,
Hiç tereddütün olmasın, site emin ellerdedir ve Turan Dursun fikir ve hedefinden 1 derece bile sapılmamıştır. Nereden çıkarıyorsunuz bunları. Giden arkadaşlar hakkında ne böyle bir tasarrufumuz olabilir ne de isteğimiz... Biz bebek bakıcısı değiliz.
InVitatio";p="´isimli üyeden Alıntı
gandalf / maximus / lucius cornelius nereye ayid ise oraya gitti diye arkasindan agit yakacagina, forumun yorum zenginligine katkida bulunursan, tüm katilimcilar icin daha hayirli olacak...
|
Sevgili ınvı,
Sanırım yeter!
Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
|

07-12-2007, 18:11
|
|
|
Sn InVitatio,
Gandalf bu siteye sizden çok daha fazla katkıda bulunmuş değerli bir üyedir ama şu anda benim üzerimde denemekte olduğunuz tahrik yöntemlerinin -ne yazık ki- onun üzerinde başarılı olması sonucu siteden uzaklaştırılmak durumunda kalmıştır.
Ben nereye, ne zaman gideceğime kendi karar vermeyi seven bir insanımdır, hele de 1400 yıl önce yaşamış çöl bedevilerini kendilerine örnek alan arkadaşların önerilerini pek ciddiye almam.
Saygılarımla,
|

07-12-2007, 18:13
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Arkadaslar, ben giden veya site tuzugune aykiri davranislari yuzunden dk karariyla ayrilan uyelerin davranislarini tasvip ettigim icin yazmadim yukardaki iletimi. Bunu da cevirip bir baska argumanin baslangici olmasini ise hic istemem. Tam sagduyu'dan, insanin hata yapabilecegini, ancak yanlisligini anlayip diger bazi dostlarimiz gibi esas gayemize devam etmesini arzuladigimdan *bahsederken, firsat yakalamis gibi yonetime saldirmanin hic mi hic anlami yok.
*Bu sitenin herhangi bir uyesi olarak genele yazdigim yaziyi evirip cevirip yine sahsiyete dokenleri ise simdi bir dk uyesi olarak uyariyorum.
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

07-12-2007, 18:28
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
cok düzgün insanlar eger bana, esime ve cocuklarima küfür ediyorsa o zaman cok düzgün olmayan insanlarin neyini hosgörecegiz ? invitatio
invi kendine ''sütten çıkmış ak kaşık'' diyebilirmisin.
invi burası ''kişilik bunalımlara'' psikolojik ,destek verilen bir merkez değil.
''edep'' çadırının önünden geçmeyenler. başkalarının edepli olması için, ne kadar çok uğraş ,veriyorlar.
sen, hiç yoktan, onun bunun ,ne verdiği ne aldığıyla uğraş ,medeni insanın ağzına yakışmayacak
sokak adamlarının ağzıyla konuş . ondan sonrada ''masum adamı ''oyna. bu olmaz invi ,hiç olmaz.
biz burda ''kırk kişiyiz'' birbirimizi tanırız.
senin uğradığın iş ''men dakka dukka '' olmuş. ne senin tavrını ,nede maksimus'!un davranışını ,hoş görmüyorum.
ve futursuzca ve edepsizce buluyorum.
sen, ne konuda bir fikrin varsa yaz. başkalrının kişilik haklarıyla uğraşma.
çünkü olaylar tahrik sonucunda ''eden bulur inleyen ölür'' seviyesine geliyor.
umarım bunca olaydan sonra kendine bir ders çıkaracak feraset ve sağduyun vardır.
yeter yahu illallah.
sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
|

07-12-2007, 19:23
|
|
|
----
|

07-12-2007, 19:33
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Böyle giderse Turan Dursun'un ismi de kurtarmayacak
* * * Kurtarılmayacak olan nedir bunu bilmek hakkımız sanırım. Sizce yönetimin hatası nerededir, ne yapmaktadır ki insanlar "akın akın" siteden kaçmaktadırlar.
* * * Neyi eleştiriyorsunuz ve ne öneriyorsunuz. Yönetim şimdiye kadar tüzüge aykırı bir uygulama yapmış mıdır. Bunlar nelerdir. Herhangi bir görüşü, düşünceyi engellemiş midir, kişiliklere saldırının dışında herhangi bir üyenin söz hakkı kısıtlanmış mıdır.
* * * Dine ve dincilere verilen primler nelerdir. Ve bu noktalarda yanlış bulan ve eleştiren arkadaşlar şimdiye kadar hangi dogru yolu, ne vakit göstermişlerdir. Her halde bunların açıklanması gerekir.
* * * *saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Nazım Hikmet
www.dilaverkom.blogcu.com
|

07-12-2007, 19:44
|
|
|
Sevgili ve değerli arkadaşlar ;
Sitemizin yeterince eskilerinden sayılabilecek,inananlar kanadından olmama rağmen,şu anki YK veya DK nın Adaletsiz bir karar verdiğine şahit olmadım.
Sitemizin bir tüzüğü var ve bu tüzük yaftalarımıza göre de işlemiyor.
Kim ne yapmışsa karşılığı verildi.
Mükafat ta,ceza da sonuçta adaletin ta kendisi değil midir ?
Elcihanaferin arkadaşımıza ben de tıpkı hiram gibi "Kim" olduğunu sormak istiyor ve sargon gibi "Ne anlattığını" yazdıklarında anlayamadığım gibi bakmak gerekmemiz başka başlıklar var mı ? diye sormak istiyorum.
Sizlerden de,elcihanaferin isimli arkadaşımızın ne dediğini anlayan var ise lütfen bizleri de aydınlatmasını rica ediyorum.
Sevgili İnvi
Seni şahsen seviyorum.Bunu biliyorsun.
Ama,tutumundan dolayı arkadaşlara katılmak durumundayım.
|

07-12-2007, 19:48
|
|
Üye
|
|
|
|
Sevgili thunderpoint;
"Tanrı varsa, evren yoktur" başlıklı forumda dolfen-okinono-dilaver yazılara bakarmısınız, bende böyle bir izlenim bıraktı. Başlıkla uzaktan yakından ilgisi varmı yazıların, dolfen ve dilaver sanki aynı kişilermiş gibi düşündüm. Adı üstünde şüphe diye de belirttim böyle ise diyede yargımı belirttim bunun etikle bir ilgisi var mı, kesinlik ifade etmedim. Şüphelerimi açıklamak içinde açıklama istemenizi bekledim çünkü bunu açıklamanın yeri burası olmayabilir diye düşündüm.
Sevgili vartor;
elçihanaferin dışında kimin yazısında saldırganlık var ki oda daha çok kırgınlık beliritiyor?
Eğer etik ten de bahsediyorsanız önce iğneyi kendinize batırın "it ürür ve safra" ya daha bir tek eleştiri yöneltmediniz, kaldıki siz sitenin sahiplerisiniz tüzükle kuralları belirlemişsiniz ve artık sizin kadar bizim de sitemizdir burası, kurallara uyduğumuz müddetçe ve bundan fazlası üyesiyiz.Çünkü topluma mal olmuştur.
Saygılarımla;
|

07-12-2007, 20:13
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Peker";p="´isimli üyeden Alıntı
Sevgili thunderpoint;
"Tanrı varsa, evren yoktur" başlıklı forumda dolfen-okinono-dilaver yazılara bakarmısınız, bende böyle bir izlenim bıraktı. Başlıkla uzaktan yakından ilgisi varmı yazıların, dolfen ve dilaver sanki aynı kişilermiş gibi düşündüm. Adı üstünde şüphe diye de belirttim böyle ise diyede yargımı belirttim bunun etikle bir ilgisi var mı, kesinlik ifade etmedim. Şüphelerimi açıklamak içinde açıklama istemenizi bekledim çünkü bunu açıklamanın yeri burası olmayabilir diye düşündüm.
Sevgili vartor;
elçihanaferin dışında kimin yazısında saldırganlık var ki oda daha çok kırgınlık beliritiyor?
Eğer etik ten de bahsediyorsanız önce iğneyi kendinize batırın "it ürür ve safra" ya daha bir tek eleştiri yöneltmediniz, kaldıki siz sitenin sahiplerisiniz tüzükle kuralları belirlemişsiniz ve artık sizin kadar bizim de sitemizdir burası, kurallara uyduğumuz müddetçe ve bundan fazlası üyesiyiz.Çünkü topluma mal olmuştur.
Saygılarımla;
|
Sevgili peker dolfen ve dilaver bu sitede birbirlerine en son benzeyecek kişiler sıralamasında
ilk üçe kesin girer
İnsani olan her şey kabûlüm.
|

07-12-2007, 20:16
|
|
Üye
|
|
|
|
dilaver";p="´isimli üyeden Alıntı
Böyle giderse Turan Dursun'un ismi de kurtarmayacak
* * * Kurtarılmayacak olan nedir bunu bilmek hakkımız sanırım. Sizce yönetimin hatası nerededir, ne yapmaktadır ki insanlar "akın akın" siteden kaçmaktadırlar.
* * * Neyi eleştiriyorsunuz ve ne öneriyorsunuz. Yönetim şimdiye kadar tüzüge aykırı bir uygulama yapmış mıdır. Bunlar nelerdir. Herhangi bir görüşü, düşünceyi engellemiş midir, kişiliklere saldırının dışında herhangi bir üyenin söz hakkı kısıtlanmış mıdır.
* * * Dine ve dincilere verilen primler nelerdir. Ve bu noktalarda yanlış bulan ve eleştiren arkadaşlar şimdiye kadar hangi dogru yolu, ne vakit göstermişlerdir. Her halde bunların açıklanması gerekir.
* * * *saygılarımla
|
bu konudaki fikrimi net olarak söyleyeyim.
kurtarılmayacak olan sitenin ve turan dursunun saygınlığıdır. yönetimin hatası buraya emek vermiş değerli şahısları (inançlı-inançsız) ya sev ya terket tarzı yaklaşımlarla uzaklaştırmaları ve kaçırmalarıdır. tüzüğün dışına çıkılmamıştır ama bu şekilde bakarsanız yanlış olur. yönetim ne yapmalıdır? daha sıkı kontroller yaparak ve sürekli online olarak, tartışmalar kişisel çekişme ve hakaretlere dönmeden müdahale edilmeli, gerekirse başlıklar kilitlenmelidir. daha aktif hareket edilmelidir. ayrıca yönetim, madem ki bir stk olma eğilimindedir, kitleyi biraraya getirici bir yaklaşım içinde olmalıdır. üye hakaret de etse, konuları kişiselleştirse de duruma soğukkanlı yaklaşılmalıdır.
dincilere prim verildiğine inanmıyorum, bence site yönetimi bu konuda suçsuzdur.
bu konudaki fikirlerimi daha önce de açıklamıştım, bence amaç kimseyi kaybetmemek olmalı. gidenlerde burayı sürekli takip ediyorlardır. onlar da başka isimlerle gelsinler, tekrar birleşelim, eski hesapları bırakalım. birlikten kuvvet doğar...
"Aptalların sorup akılı insanların cevap veremediği pek çok soru vardır."
Polya, George (1887, 1985)
|