Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun > Turan Dursun

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-01-2008, 00:24
aspendos
Üye Değil

Standart Re: Turan Dursun'un Saçma İftiraları

ziggurat";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kur’an’ı *anlamamaları *için *kalpleri *üzerine *perdeler, *kulaklarına *da *ağırlık *koyarız. *Kur’an’da *(ibadete *layık *ilah *olarak) *sadece *Rabbini *andığın *zaman *arkalarına *dönüp *kaçarlar
Yani aspendos ,sen Kuran i anliyorsun da biz anlamiyoruz öyle mi?Kuran in Allah i(Muhammed) bizlerin kalplerini mühürledi ise bazi sorularim var bizi bu konuda sen aydinlat olur mu?
1.Muhammed Ayse ile evlendiginde Muhammed 53,Ayse 9 yasinda idi .Dogru mu?
2.Muhammed evlatligi Zeyd in hanimi Zeynep ile evlendi mi?
3.Dayisinin,halasinin,teyzesinin ve amcasinin kizlari ile evlenmek sadece Muhammede helal ve ayni zamanda bir müslüman kadin kendini Muhammed e heba ederse yalniz Muhammede mi helal?
4.Fussilet suresine göre önce yer yaratildi sonra gök taki yildizlar yaratildi dogru mu?(Bilim bunun tersini söylüyor)
5.Kuranin Tanrisi Tarik yildizina yemin ederim diyor.Tarik yildizi dedigi Venüs gezegeni.Yildiz ile gezegeni
birbirinden ayiramayan bir Tanri ya inanmamizi mi bekliyorsun.
6. Bir yaraticinin yemin etmesi sacma degil mi?Bunlar biraz insan psikolojisi ile ilgili gibi degil mi?
7.Nicin Kuran in yaygin olarak okundugu Müslüman ülkelerde aci,sefalet,cehalet,kan,gözyasi ve yoksulluk diz boyu.Hicbir *bilimsel bulus olmuyor *ve uluslararasi sanatci *ve bilim adami cikmiyor.
8.Nicin Müslüman ülkelerde hep diktatörler ve totaliter rejimler var.(Güzel ülkem haric.Ama Türkiye de fasizme dogru yol almakta.) Bu konularda bizi aydinlatirsan memnun olurum.
*

güzel kardeşim :

1-
2-
3-

cevaplar evet

4. bu soru bilimin sorunu benim değil .
5. venüs gezegenine kaç kere gittin ? *
6. sçama değil sen o yeminin ne olduğunu nereden bileceksin ?
7. kuranı kerimi tam anlamıyla yaşamassan dediğin ortaya çıkar .
8.bu sorunun cevabını adolf hitlere miloseviçe sor onlar ateistlerdi ve diktatördüler !!

şimdik güzel kardeşim hz muhammedin hayatını güzelce bir oku nasıl bir insan olduğunu nasıl bir peygamer oldğunu anlarsın boşuna 1.5 milyar insan bu büyük insana hürmet etmiyor .

peygamber herkeze gelmez herkez olamaz .

senin o kafatasının içine aklı yerleştireni sen bir algılamaya çalış seni yokdan var edene gücün ne kadar dır ilmin nekadardır .

bütün soruların cevabını zamanında ben birçok yerde yazdım . hep aynı sorular gelince sıkılıyor insan .

biraz daha araştır derim sana .
Alt 21-01-2008, 00:29
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

peygamer oldğunu anlarsın boşuna 1.5 milyar insan bu büyük insana hürmet etmiyor . aspendos

* * * *5 milyardan fazla insan da bu insanı aşşagılıyor ve dalga geçiyor. İlahi Komedyada Dante Muhammedi cehenemin en alt katına koyar ve tüm Hiristiyan, Musevi alemi de Muhammedi ciddiye almaz. Karikatürler ortada. *Şimdi bu meseleyi nasıl degerlendirecegiz. Dünyanın % 75 inin ciddiye almadıgı birini biz neye göre ciddiye alalım. Şayet mesele sayılar ise al sana bunlar da sayı, üstelik de daha gerçekçi.

* * * *saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 21-01-2008, 00:41
aspendos
Üye Değil

dilaver";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peygamer oldğunu anlarsın boşuna 1.5 milyar insan bu büyük insana hürmet etmiyor . aspendos

* * * *5 milyardan fazla insan da bu insanı aşşagılıyor ve dalga geçiyor. İlahi Komedyada Dante Muhammedi cehenemin en alt katına koyar ve tüm Hiristiyan, Musevi alemi de Muhammedi ciddiye almaz. Karikatürler ortada. *Şimdi bu meseleyi nasıl degerlendirecegiz. Dünyanın % 75 inin ciddiye almadıgı birini biz neye göre ciddiye alalım. Şayet mesele sayılar ise al sana bunlar da sayı, üstelik de daha gerçekçi.

* * * *saygılarımla
geldin mi sazan gibi balığa *

5 milyardan fazla insan allaha inanıyor ama buna nedersin demekki allah var !!!

felsefe mi demogojimi orasına sen karar ver .

birde bilmiyorum haberi okudun mu bana cep telefonu ile geldi .

hani o danimarkalı karikatür sahibi vardı ya hz muhammede hakaret eden .

ne tesadüfdür ki evi yanmış ve kendide içinde yanarak ölmüş !!

danimarka basını örtbas etmeye çalışssada orada yaşayan müslümanlar buna gözleri ile şahit olmuşlar .

herneyse sen diyorsun ki rakamlar la bu iş yürümez iyi peki neyle bu iş yürür ?

ateizmi kim ciddiye alıyor yeryüzünde ?

bütün bu 5 milyarın hz muhammedi cehenneme gönderme çabası sadece böyle medyatik ve hayal ürününden öte değildir güzel kardeşim .

bir kuranı kerim var ortada gücü yeten onun gibi bir eser yaratır ortaya koyar ve 1.5 milar insan da ona inanır .

bak incile 3 değişik versiyonu mevcut eski testament yeni testament ve bir tane daha var işte incil böyle değiştirildi .

ama kuranı kerimi değiştiremiyorlar neden ?

bunu da zaten herkez biliyor .

sygılarımı sunarım .
Alt 21-01-2008, 00:42
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

aspendos";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ozgur_beyin";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili aspendos.
türkçeyi iyi konuşup iyi kullandığımdan eminim.
''ah ateizm ah''larının ne amaçla yazdığını anlıyorum ve bu nedenle senide uyardım ama sen, bir maharetmiş

gibi başkalarının uydurduğu bir sloganı ,diline pelesenk etmişsin.
bu sloganında! bir küçümseme, ateistleri ''aptal '' görme eğilimin var.
eğer'' men dakka dukka'' *darbı meselini biliyorsan ,bu saatten sonra ''ah ateizm ah'' basitliğine düşmezsin.
burda biz kimseye hakaret ,ederek iç *dünyası zavallılıklarla örülmüş,
sanal alemi kullanarak egolarımızı tatmin edecek kişiler değiliz.
bu siteye her geleni ,bu coğrafyada önemli bir yer tutan ''misafire *hürmet'' prensibiyle davranırız.
eğer kazma lafına alınıyorsan ,başkalarını ''kazma ''yerine koymayacaksın.
umarım anlamışsındır.

aspenos senin nereye gitiğin seni ilgilendirir .benim nereye gittiğimde beni ilgilendirir. sen kimseye nereye gideceğini yönlendirme hakkın ve şansın yok.

YERYÜZÜNDE YAŞAYAN NE KADAR HAYVAN TÜRÜ VAR İSE ,DİNSİZDİR .aspendos

bu laf ne aspendos. bu islamın çirkin yüzünü temsil etmen için sana yeterli argüman sağlar.

sana imamı azamın başından geçtiğini söylenen bir minik hikaye anlatayım

imamı azamın son derece ukala bir komşusu varmış. bu hallerini devam ettirmemesi için defalarca nasihat etmiş.
ama bu ukala komşusu ''kendinin çok fakir olduğu için ,imamı azamın kendini adam yerine koymadığını ''düşünürmüş.
bu komşuya ,hiç ummadığı bir akrabasından *yüklü bir miras kalmış. bu adam parayı alınca ,çok değerli bir kürk
alıp imamı azama alımlı ve çalımlı ''görünmüş'' bundaki hali anlayan *imamı azam ,adamı yanına çağırıp
omuzuna elini koyup ,şöyle demiş.
- evladım şimdi
senin üstünde olan, kürkün esas sahibini, yaşadığı sürece hayvanlıktan kurtaramadı ki ,şimdi seni kurtarsın.
islam ''kürkü'' sana nasıl bir etki yapar. onada sen karar ver. olmaz mı?

demekki zarf önemli değil mazrufa bakmak lazım aspendos.
burda çok saygı duyduğum aldostu cemal , mhmmd hiramusta .... gibi müslümanlar var. onların müslümanlığınada insanlığınada saygı duyuyorum. bendeki bu saygı benden değil ,bana hissettirdikleri kişiliklerinden kaynaklanıyor.

öncelikle şunu şöyliyeyim .

ah ateizm ah cümlesini ben kimseden almadım bu benim kendi yazım .

ben bu ah ateizm ah dememi sizler dilediğiniz yere çekmekde serbestsiniz o sizin kendi beyninizde nasıl yorumladığınıza bağlı .

sonra benim başka bir cümlem de *" *YERYÜZÜNDE YAŞAYAN NEKADAR HAYVAN TÜRÜ VAR İSE DİNSİZDİR *"

eğer ki hayvanların dini var ise ben yanılıyorum . bilim neder bu konuda ?

hayvanlar hangi dine mensup ?

eğer değillerse benim cümlelerimi gene kafanızdan dilediğiniz yere çekip negatif yorumlayabilirsiniz .

eğer ben deseydim ki " bütün dinsizler hayvandır" diye , ozaman beni ahmaklıkla ukalalıkla eleştirebilirdiniz .

bu cümleyi yazdıktan sonra bana cevap verecek olan arkadaşlar düşünüp öyle yazsınlar dedim ama düşünmeden gene yazıları aktarmışssınız ..

madem ah ateizm ah cümlesini sizler hakaret olarak sayıyorsunuz bu siteyi kapatın güzel kardeşlerim !!!

sizler hz muhammedi dinleri dilediğiniz gibi eleştirmeyi güzel beceriyorsunuz ama benim bir ah ateizm ah dememi aşağılayıcı olarak algılıyorsunuz ...

ah ah ...
Aspendos ;

Bu forumlarda insanların edebiyle yazmalarını, başkalarını kışkırtacak tavır ve davranışlardan
özenle kaçınmalarını istiyoruz. Buna uymayanlar olmuyor mu? Oluyor elbette, ben de onların icabına bakıyorum. Geldikleri çöplüğe geri dönmeleri için onları ikna ediyorum. Yazılarında
genel olarak rahatsızlık verecek şeyler göremiyor(dum). Şu tamamen sana ait olduğunu
beyanınla öğrendiğimiz ah ateizm ah ifadesi dışında. Ama boyundan büyük laflar etmeye
başlamışsın. Kapasiteni zorlama bence. Demek tüm hayvanlar dinsizdir, ateistler de dinsizdir
o halde.... Bir de cevap vermeden iyi düşünelim öyle mi ? Bune bilgiçlik ? Seni kendini aşmış
gördüm ??? Kendisi cam evde oturanlar başkalarının penceresine taş atmamalılar düsturundan
haberin yok galiba ? Şimdi sana cevap olarak birileri çıkıp inananlarla ilgili karşı çıkılması zor
argümanlarla sataşsalar seninle ilgili en küçük kaygı duymazdım, ama inançlı ve akılcı olan
forumdaşlarımız var onlar için üzülürüm.

Bu yazıyı uyarı olarak gör. Üstelik tekrarı olmayan bir uyarı.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 21-01-2008, 01:57
kucles kucles isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

aspendos demiş ki:

5 milyardan fazla insan allaha inanıyor ama buna nedersin demekki allah var !!!
*allah müslümanlar için :!: sen yine bundan 3.5 milyarı çık

hani o danimarkalı karikatür sahibi vardı ya hz muhammede hakaret eden .
evet vardı..?
ne tesadüfdür ki evi yanmış ve kendide içinde yanarak ölmüş !!
danimarka basını örtbas etmeye çalışssada orada yaşayan müslümanlar buna gözleri ile şahit olmuşlar .
gerçekten tesadüf.. evin yanışını izlerken çekirdek de çıtlatmışlar mı
* * * * * * zaten ayın ikiye bölündüğne de şahit olmuşlardı..

ateizmi kim ciddiye alıyor yeryüzünde ?
:?: bilmiyorum..

bütün bu 5 milyarın hz muhammedi cehenneme gönderme çabası sadece böyle medyatik ve hayal ürününden öte değildir güzel kardeşim .
*burda sana katılıyorum. allah ayetlerle muhammedi kayırdıkça bu bizim için hayalden öteye gidemez

bir kuranı kerim var ortada gücü yeten onun gibi bir eser yaratır ortaya koyar ve 1.5 milar insan da ona inanır .
birazcık okudum eser olmadığı kanısına vardım. oysa din derslerinde okuduğum arapça dualar din kitabında okuduğum sevgi şefkat yalanmış :cry: *1.5 milyarın bugüne kadar kılıç zoru ve baskılarla kazanılmasıyla övünmeye devam edebilirsin

bak incile 3 değişik versiyonu mevcut eski testament yeni testament ve bir tane daha var işte incil böyle değiştirildi .

ama kuranı kerimi değiştiremiyorlar neden ?
kim demiş değişmediğini bak enfal 65 66yı örnek vermişim az önce. bundan başka kağıda geçirmeden hatim edenler savaşlarda mefta olmuşlar.. hatta kutsal ayetleriniz yakılmış.. müslümanlar tarafından mızraklara geçirilerek yine müslümanlara karşı alçakça bir savaş malzemesi olmuş..
Alt 21-01-2008, 02:11
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Daha kendi icinde celiskiye dusen, kuranin yazildigi 22.5 sene icinde bile fikir degistiren bir tanriya nasil guveniyorsunuz? Efendim sonradan gelen ayet, oncekiyle celisirse son olan dogruymus
Daha yazildigi zaman icinde bile karar degistiren bir allahin begenmedigi bir ayeti gegistirdigini gordugu halde, 1400 sene icinde karar degistirmiyecegini , ve ille de o gun soyledigi dogrudur ve degismez diye iddia ederken insan biraz dusunur yaw. Beyinler hakikaten muhurlu, ah iman ah....

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 21-01-2008, 02:25
deggial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
deggial deggial isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

denize düşen yılan sarılır misali hristiyanlarla yahudilere sarılanlar var tanrının ispatı için güya kalplerinde mühür de yok ama kuranın hristiyanlarla yahudileri müşrik saydığını anlamamışlar.

muhammed karikatürü çizen karikatürü "yakan" o allah; ki kendisi ol deyince oldurur güya. o karikatürleri çizerken alsaymış ya canını. anlaşılan amaç mesaj vermek ha?! yamuk yapanı yakarım :wink:

bu arada dinsiz olan hayvanlardan bazıları cennete gidecekmiş güya, oraya gitmek için çabalayanlara duyrulur

http://www.sorularlaislamiyet.com/su...w_qna&id=11233

All thinking men are atheists
Alt 21-01-2008, 02:29
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Şimdi meselenin özü dünyanın % 75 inin senin peygamberinle dalga geçtigidir aspendos. Onların tanrı inancının ise senin Allah inancınla ve senin dininle bir ilgisi yok. Dolayısıyla 1,5 milyar inasan argümanı evrensel ölçekte alındıgında senin mastürbasyonundan öte bir anlam ifade etmiyor. Demek ki Allah dinini yaymada başarılı olamamış.

* *Elbette kendi kendini kandırabilirsin bu senin seçiimin. Ama insanları hele hele buradaki insanları hiç kandıramazsın. Senin degişmedigini söyledigin *Kuranın yakıldıgına dair ve iki kere düzenlendigine dair yeteri kadar kanıt var herhalde. Ayrıca bu konu ile ilgili tartışmalarımız da kayıtlarda mevcut. Sen şu Osman zamanındaki Kuranın aslı nerededir belgeleriyle gösterirsen sevap kazanacaksın.

* * Gene ikna edici olması açısından şu senin peygamberinin yaşadıgı dönemde yazılmış bir tek yazılı kanıt gösterebilecekmisin. İslam alimleri şimdiye kadar bulamadılar belki sen bulabilirsin. O halde neye dayanarak bu safsataları iddia edebiliyorsun onu anlamıyorum.

* * *Haa bir de unutmadan ekleyeyim. Hayvanlıktan insanlıga geçişte insanoglu hep beynini özgürleştirerek insan haline geldi. Bugün hayvanlarla aramızı *ciddi bir biçimde açtıysak bunu beyindel faaliyetlerimize ve dogayı degiştirme çabalarımıza borçluyuz.

* * *Dünyadaki ateist sayısına gelirsek eger, net rakkam bilmiyorum ama orantıya vurursak şayet 1400 sene evvelki tanrıya inanma oranında çagımız fersah fersah ileridir. Oran olarak ateistlerin sayısı 1400 sene evveline göre çok daha fazladır.

* * saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 21-01-2008, 06:56
3.yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
3.yol 3.yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Ben hayvanlari cok severim. Bir kopegim ve de bir kedim var. Evet, aspendos onlar da ateist.
Sivas'ta insanlari canli canli yakmazlar, o yuzden hayvanlari o tur insanlara tercih ederim, benim gozumde insanlari inanclari yuzunden olduren yobazlardan degerleri katbekat fazladir.

Umarim mesaji almissindir.

Saygilar,
Alt 21-01-2008, 07:14
3.yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
3.yol 3.yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Ben sana sormusum "allah seni yaratti mi yaratmadi mi " diye. Babanin spermi ile annenin yumurtasinin birlesmesinden oldugunu yani yoktan var olmadigimi yazmisim . Sonra bana demissinki :

"ucuncuyol...hadi bakalım senle yolculuga baslayalım...babanın spermi deyip bıraktın işi...baba nerden geliyor? daha sonra sperm nerden geliyor? cevapla bakalım bu soruları...ben zincirin 1.halkasında kalırsam ateist olurum sizin gibi...siz zincirin 1.halkasında bogulup kalıyorsunuz..halbuki sorgulama bumudur...ne ulemasından bahsettigini anlamadım...ben size gayet acık bir soru yonlendiriyorum... " - Spartan-troy

Sonra Aydoe, bu klonlama isleminin oksijensiz ortamda tek hucreli canlilarin olusmasini anlatarak devam etmis ona da soyle cevap vermissin:

"pöffff aydoe....gittin 15 milyar yıl öncesine....gel beri gel....biz şimdiyi konusuyoruz..." - Spartan-troy

Yani bu takiyye yapmak degil de nedir ? isine gelince ya dur oncesine git, isine gelmeyince ya dur niye oncesine gidiyorsun simdiden konusuyoruz. Olmuyor boyle Spartan. Biraz daha malzeme toplayip gel , anlattiklarin itibar toplamiyor artik, ya da yanlis sitedesin buradakiler diger sitedekiler gibi kul yutmuyor boyle ucuz argumanlara itibar etmiyorlar.

BIr de benim argumanima sabret goreceksiniz diyorsun. Sana sahtekar demiyorum yanlis anlayip kizma ama , bu aynen sahtekarlarin alacaklilari oyalama taktikleri gibi olmus. "Bekle abi sabir et parani fazlasiyla verecegim" Yahu kardesim neden sabredeyim, neden inanayim sana, veya kutsal oldugu varsayilan ama degistirilmedigi bile ispat edilemeyen kitaba, yani Kuran'a. Bilmem kac kere yakip tekrar toplarlamislar. ve butun bu yakilma ve toplamalar Muhammed sag iken bile olmamis , o oldukten sonra. Eee nasil inanayim boyle bir kitaba. Hadi icerigi iyi olsa bari, *anlariz. Ama o da noksan. Insanoglunun eksiklerinin bir aynasi gibi. Simdi benim gibilerin, *bu kitaba ve soylediklerine iman etmesini mi bekliyorsunuz !!!

Saygida kusur eylediysem affola

Önerilen Siteler