Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-07-2009, 01:58
Molloch Molloch isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Islamiyetin kadın haklarını savunduğunu iddia etmek, Nazilerin Yahudi haklarını savunduğunu iddia etmek gibi.
Alt 27-07-2009, 02:08
-InVi- -InVi- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

-InVi- - MSN üzeri Mesaj gönder

Sn placebo

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olabilme cesaretinizi hep taktir etmisimdir......
Bir toplum icinde kendi dogrulari ile yasamak isteyen insanlar olabilir, bu kendi dogrulari sadece onlari ilgilendiriyorsa bunda bir sorun olamaz....
görüntüdeki kadinlar kendi tercihlerini yapmislar, insanlarin kendi tercihlerinden yapmasina yanamasiniz, yoksa bu hakki sadece sizin gibi "cesaretli" insanlar icin mi gecerli olmali.....

Insanlarin cinsel tercihleri HICKIMSEYI ilgilendirmemeli, sizi de, eger ortada bir magdur varsa ve bunu bizim ile paylasiyorsa, bizim durusumuz magdurun yaninda durmak olmali..... ( denetime girme riskine ragmen )

bilmemek ayip degil,
ögrenmeden bilmis gibi yapmak ayip....
12TL'yi ben öderim, yeterki ufkunuz genislesin....

http://www.netkitap.com/kitap-kadin-...-yayinlari.htm

simdi beraberce okuyalim ulu piriniz nasil eveleyip gevelemis

http://www.turandursun.com/forumlar/...&postcount=500

kaldiki kendisinin nihayetinde elindeki meallerden yüksek perdeden yersiz ithamlar icinde bulundugunu itiraf etmis birisi

http://www.turandursun.com/forumlar/...5&postcount=74

ama tabi sizin derin islam bilgileriniz bizimkinden cok farkli olabilir,
malum sizi damardan bir müslümandiniz
sadece biz degiliz
Alt 27-07-2009, 02:14
placebo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
placebo placebo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kızılordu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ama sadece bu kadınların bihaberliği söz konusu değil birde bişeyleri savunmak adına gerçek hayattan bihaber olanlar var onları ne yapacağız???.
Kızılordu, bir şeyleri savunmak adına hayattan bihaber olanlar o kadınların kocaları zaten...Al birini vur ötekine,üzüm üzüme baka baka kararır,körle yatan şaşı kalkar diyip geçicez..
Alt 27-07-2009, 02:16
Üye

Molloch´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Islamiyetin kadın haklarını savunduğunu iddia etmek, Nazilerin Yahudi haklarını savunduğunu iddia etmek gibi.
Bu tam ate -sözler başlığına uygun bir cümle kalıbı olmuş.Bayıldım..
Alt 27-07-2009, 02:20
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

üzüm üzüme baka baka seninki benden kara diyorsun yani valla öle işte.. zaten o kocalar yokmu onlar yılanın başı o aman hatunlar ayıkmasın diye alim olacaklar yakında

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 27-07-2009, 02:24
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

placebo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızılordu, bir şeyleri savunmak adına hayattan bihaber olanlar o kadınların kocaları zaten...Al birini vur ötekine,üzüm üzüme baka baka kararır,körle yatan şaşı kalkar diyip geçicez..
Varsa eteğinizde taş linki verdim buyrun tartışalım. Yok ben tartışmam konuşurum diyorsanız ona diyecek birşeyim yok tabi. Mesajlarınızı okur iken tebessüm etmekten başka

Saygılar

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 27-07-2009, 02:29
Üye

-InVi-´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sn placebo

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olabilme cesaretinizi hep taktir etmisimdir......
Bir toplum icinde kendi dogrulari ile yasamak isteyen insanlar olabilir, bu kendi dogrulari sadece onlari ilgilendiriyorsa bunda bir sorun olamaz....
görüntüdeki kadinlar kendi tercihlerini yapmislar, insanlarin kendi tercihlerinden yapmasina yanamasiniz, yoksa bu hakki sadece sizin gibi "cesaretli" insanlar icin mi gecerli olmali.....

Insanlarin cinsel tercihleri HICKIMSEYI ilgilendirmemeli, sizi de, eger ortada bir magdur varsa ve bunu bizim ile paylasiyorsa, bizim durusumuz magdurun yaninda durmak olmali..... ( denetime girme riskine ragmen )

bilmemek ayip degil,
ögrenmeden bilmis gibi yapmak ayip....
12TL'yi ben öderim, yeterki ufkunuz genislesin....

http://www.netkitap.com/kitap-kadin-...-yayinlari.htm

Ben marksist miyim ki bana kadın ve aile yapısı adlı kitabı önermişsin..Anlayamadım neyse..

simdi beraberce okuyalim ulu piriniz nasil eveleyip gevelemis

Pirim de hata yapar.Sizlerin pirlerinin hayatı hata..Buna ne cevap vereceksin?..

http://www.turandursun.com/forumlar/...&postcount=500

kaldiki kendisinin nihayetinde elindeki meallerden yüksek perdeden yersiz ithamlar icinde bulundugunu itiraf etmis birisi

http://www.turandursun.com/forumlar/...5&postcount=74

ama tabi sizin derin islam bilgileriniz bizimkinden cok farkli olabilir,
malum sizi damardan bir müslümandiniz
sadece biz degiliz
Yahu İslamiyetin Allah denen bir varlıkla alakası olmadığını anlamak için damardan bir şeylere gerek yok ki..Neresini tutsan elinde kalır. Uydurmasyon silsilelerine mantıklı yaklaşıp kaale almam mümkün olabilir mi hiç??
Alt 27-07-2009, 02:33
nekadarcahilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nekadarcahilim nekadarcahilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bunlar pasta börekçi ya ben Konya'da yaşıyorum....

Bir kermes düzenliyorlar.Topluyorlar bunları sonra ellerine 2 pankartta verdin mi oldumu sana demokratik haklarını isteyen kadınlar.Ne istediklerini bilseler kendilerinden utanırlar herhalde....

2-3 Fettullahçı birleşiyor bir dernek kuruyor.Kadınlara pasta bürek yaptırarak dernek masraflarını karşılıyorlar.

aaa bakın bide bunlar toplanıp platform bile oluşturuyorlar.Bu konuda ülkede en baba platform Konyada.Adı şimdi aklıma gelmedi.....

Düşünüyorum Öyleyse Vurun!
Alt 27-07-2009, 02:47
-InVi- -InVi- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

-InVi- - MSN üzeri Mesaj gönder

Mesajlarınızı okur iken tebessüm etmekten başka...........

tam yerinde bir söz.....
tesekür ederim sn EnvyMe

Bakin benim peygamber olarak kabul ettigim birinsanin benim icin neden degerli olup olmadigi sizi degil beni ilgilendirir, nihayetinde allaha karsi olan teslimiyetimin kendisini nereye koyacagimi sizin yersiz bakis acisi ile degerlendirecek konumda degilim....
Kaldiki peygamberi kimin niye ne zaman yazdigi tarihe düsen anektodlar'dan yola cikarak degerlendirecek kadar aptal degilim.....

siz marksist olmayabilirsiniz,
ama bu görüsleri sunanlar'da "monoteist" degil......
kaldiki ben size marksizimden örnek degil, ufkunuzun acilabilmesi icin bir caba icinde olmustum.....
benim konumum bu konuda gayet acik, karsi komsun kadin / aile kiminle nasil nerde cinsel dürtülerini yasayip yasamadiklari beni ilgilendirmiyor, cünkü ben kendimi insanlarin dinsel ve cinsel tercihlerine karisabilme hakkini kendimde görmüyorum, sadece eger ortaya cikarsa bir magdur, durusumu ondan yana olmasina özen gösteririm.....hic kimsenin de benim üzerimden "ahlak abidesi" kesilmesine izin vermem....kim olursa olsun....
tabiki bunlari anlamayabilirsiniz....ama olsun sizin hitaben belki baskalari anlar niyetlerimi.....

Yahu İslamiyetin Allah denen bir varlıkla alakası olmadığını anlamak için damardan bir şeylere gerek yok ki..Neresini tutsan elinde kalır. Uydurmasyon silsilelerine mantıklı yaklaşıp kaale almam mümkün olabilir mi hiç??

Simdi bu mu yani ?!
Evet tüm tuttugunz savlar genelde elinizde kaldi, ve kalmayada devam ediyor....tabi ya siz zaten kaale almadiginiz icin "din" elestirisi yapilan bir sitede aktifsiniz....bu zaten yazdiginiz tüm satirlarinizda belli oluyor, keske elestirdiginiz din hakkinda azami genel ilmihal bilgilerine sahip olsa idiniz....
hay allah, bende kaale alip, islam hakkindaki olgunlasmis tercübelerinize dayanarak yorum / fikir paylasmak istediginizi varsaymistim hep....
Mesajlarınızı okur iken tebessüm etmekten başka...........
Not:
12tlye almaniza gerek yok
ileriki günlerde ben size pdf olarak yollarim
Alt 27-07-2009, 02:54
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

bu kitap önerisi neden ben onu anlamadım ???

ÖRGÜTLENİN!!!

Önerilen Siteler