Sevgili portakaloğlu,bunlar Türkiye de yaşayan ,çoğu Kuran'dan bihaber,ondan bundan duyduğuyla dinini yaşayan,İslamiyette zorluk olarak sadece baş örtüsü yükümlülüğü olduğunu sanan laik ülke light müslüman kadınları.. Daha İslamiyeti tam olarak soluyamadıklarından dolayı polyanna gibi dalmışlar, haklarını istiyorlar..Bunların daha üç kumayla beraber yaşama hakları var engellenemeyecek.Mirastan eşit pay alamama haklarını es geçmemek lazım.Ha bir de tek erkeğe karşın ancak kabul görebilecek iki kadın şahitlikleri hakları var..Bir sürü haklara sahip olacaklar.Bravo onlara..
Sana katılıyorum Placebo... bu kadınları kendime düşman olarak görmüyorum ben, onlar da Islamcı sistemin kurbanları aslında. Nasıl ezildiklerinin ve nasıl ezileceklerinin farkında değiller.
Sana katılıyorum Placebo... bu kadınları kendime düşman olarak görmüyorum ben, onlar da Islamcı sistemin kurbanları aslında. Nasıl ezildiklerinin ve nasıl ezileceklerinin farkında değiller.
Katılıyorum eğitim şart. Forumları ağlama duvarı olarak kullanmamak öğrenilmeli...
İnsan utanmadan sıkılmadan yaşı kaç olursa olsun okumalı, okumalı. Bilip bilmeden haddini bilmeli diye düşünüyorum.
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Sevgili portakaloğlu,bunlar Türkiye de yaşayan ,çoğu Kuran'dan bihaber,ondan bundan duyduğuyla dinini yaşayan
Sn placebo
siz müslümanken yukaridaki yazdiginiz gibi olduugnuz icin, tüm müslümanlarin öyle olmasi varsayimi ile yazmayi birakin lütfen, akli basinda, neyi niye istedigini gayet iyi bilen müslüman kadinlar, onlarda haklarini arayabilmeli.....
Bunların daha üç kumayla beraber yaşama hakları var engellenemeyecek
Peki bundan size ne ? yani bu tür bir birlikteligi bahsi gecen insanlar onayliyorsa, bundan size ne ?Bu konu hakkinda sizi rica edin ben degil , Dilaver abi aydinlatsin.....
Mirastan eşit pay alamama haklarını es geçmemek lazım
Bu konu hakkindaki düsüncelerinizi bahsi gecen baslikta paylasmayi hic düsündünüz mü ? Din bilgisine en cok güvendiginiz abiniz, en son olarak o baslik icinde "eveleyip gevelemekten" baska birsey diyemedi.....ama muhtemmelen sizin bu konu hakkindaki bilgileriniz cok daha tutarli....paylasmaniz bahsi gecen konuyu zenginlestirecektir...
Sevgili portakaloğlu,bunlar Türkiye de yaşayan ,çoğu Kuran'dan bihaber,ondan bundan duyduğuyla dinini yaşayan
Sn placebo
siz müslümanken yukaridaki yazdiginiz gibi olduugnuz icin, tüm müslümanlarin öyle olmasi varsayimi ile yazmayi birakin lütfen, akli basinda, neyi niye istedigini gayet iyi bilen müslüman kadinlar, onlarda haklarini arayabilmeli.....
Ne istedikleri belli
Bunların daha üç kumayla beraber yaşama hakları var engellenemeyecek
Peki bundan size ne ? yani bu tür bir birlikteligi bahsi gecen insanlar onayliyorsa, bundan size ne ?Bu konu hakkinda sizi rica edin ben degil , Dilaver abi aydinlatsin.....
Yahu dilaver milattan çok öncesinden bahsediyor, dinsiz yaşamın hüküm sürdüğü komünal yaşamdan,doğallıktan haklardan,kirlenmemişlikten..Siz de alıp buraya monte etmeye çalışmışsınız..Bayağı bir zaman farkı var.. Yüzyıllar 'lar kadarcık
Mirastan eşit pay alamama haklarını es geçmemek lazım
Bu konu hakkindaki düsüncelerinizi bahsi gecen baslikta paylasmayi hic düsündünüz mü ? Din bilgisine en cok güvendiginiz abiniz, en son olarak o baslik icinde "eveleyip gevelemekten" baska birsey diyemedi.....ama muhtemmelen sizin bu konu hakkindaki bilgileriniz cok daha tutarli....paylasmaniz bahsi gecen konuyu zenginlestirecektir...
placebo güzel yazmışsın.. ama sadece bu kadınların bihaberliği söz konusu değil birde bişeyleri savunmak adına gerçek hayattan bihaber olanlar var onları ne yapacağız???
Ben size birşey öğretemem. Sadece bildiklerimi aktarabilirim.
Saygılar
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.