kitapsızım´isimli üyeden Alıntı
Sevgili teatre (eski)
Söylemek istediğiniz sizce önem taşıyan bu zihinsel derlemeleri,
eğer bizlerle paylaşmak arzusundaysanız, en azından benim orta halli
zekama hitap edebilmenizi dilerdim.
Fantomas, teatre ,demos ve elbette bilemediğim diğer bütün rolleriniz kişiliğinizle
ilgili, izlenebilir ipuçları üretmiş. Ama hepsinin ortak noktası bugün size
attığım ilk mesaj. Kızmayın, bu sadece benim görüşümdür, önemsizdir.
Saygılarımı sunarım
|
Sayın kitapsızım,
Bu benim oldum olası yaşadığım şeydir.Daha bir kaç gün önce otobüste kapı kenarında duruyorum.Birden kapı açıldı.İlerde artistin biri beni fark etmemiş olacak ki "İnmeyecekseniz niye otobüsün düğmesine bastınız." diye öttü.Otobüs kalabalık.Uzun boylu biri.Beni görmemiş.Baktım hışımla biri geliyor.Beni görünce kekelemeye başladı.Ama ben o zamana kadar çoktan dengeyi kaybetmişim.Ana avrat dümdüz gittim.Bir şey diyemedi.O sırada diğer yolcular benimle konuşup sakinleştirmeye başladılar.Sonradan böylesine bir tepki verdiğim için üzüldüm.Ama yapım bu.İnşallah en kısa sürede değişmeye çalışacağım.
O isimleri yeniden almak zorunda kaldım.
Çünkü bilgi paylaşmak istemiyor hiç kimse.Bir önceki ismimle üye olduğum zaman İslam'daki Arapça olmayan kelimeleri açıklıyordum.Arapça bilmiyorum.Ama İslam terminolojisinde kullanılan ve fakat Arapça olmayan kelimeleri anlarım.Peş peşe bir sürü kelime açıkladım.
Lap bir mesaj."Haciiiiiii sen Arapça biliyon mu?"
Sabaha bıraktım ama.
Çünkü hacı macı olmaktan Tanrı'ya sığınırım.
Bir kere bu laf delirrtti.
Ancak yine kötü söz söylemedim.
Aman yarabbi..
Sözleşmiş gibi üç beş sürekli saçma sapan yanıtlar.
İşte o zaman banlandım.
Yazdıklarım hakkında daha bugüne kadar mantıklı bir değerlendirme olmadı desem abartmam.
Bu başlıkta yazdıklarım hakkında da fikir beyan eden daha çıkmadı.