Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dünya Dinleri, Mitoloji & Antik Uygarlıklar > Dünya Dinleri

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-05-2010, 00:51
hur-kus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hur-kus hur-kus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ozgur_beyin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yahu bu isa, ne kadar büyük putmuş hayret.ve bu yaşadığının bile kesin kanıtı olmayan, bu elczirenin küçücük gezgin vaizini(yaşadıysa) ne kadar büyüttünüz.
hürkuş hani bir zamanlar gelecek diye zannettiğiniz geldimi tarihi ileri attılar yeni tarih kaç?
beklenen ne zaman gelir sence
yarınmı yoksa yarındanda yakınmı
sevgili hürkuş russel denen manyağın peşine düşüp, insanın ölmesine bile gözyuman bir mantaliteye sahip olmuşsunuz yazık. ya mormonlar. onlarda cinsi zevkleri için isayı kendilerine prezervatif yapmışlar istediği kadar karı alıyorlar. buda din oluyor ha sevsinler dinlerinizi.
Sayın ozgur_beyin lütfen seviyenizi koruyunuz. Tanımadığınız kişilere çamur atıp hakaret etmeyin. Özgürlüğünüz nezaketsiz olma hakkını vermez.

Bir çok kişiye göre de sizin peşinden gittiğiniz Darwin ve Marks gibi kişiler de manyak olabilir.

Biz de böyle mi hitap edelim?

Saygılar

"İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız, siz de onlara öyle davranın."
Jesus Christ

Matta 7:12

www.jw.org
Alt 04-05-2010, 01:01
insan_olmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan_olmak insan_olmak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Marks ve Darwin birine tecavüz etmeye çalışmamış ve tacizde bulunmamıştır

http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=17918

saygılar
Alt 04-05-2010, 01:09
hur-kus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hur-kus hur-kus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Smile

Natan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlıyorum. İnancınız yüzünden size birileri zulmediyor.Son satırınızda size karşı gelmekleyada muhalif yazı /makale yazmamla, Tanrıya savaş açtığımı idda ediyorsunuz, onu görmezden geliyorum efendim. Ben başka bir şey demek istiyorum ;

Altı yüzyıl boyunca inancı yüzünden protestanlar da zulum gördü.
Canlı canlı yakıldılar. Kafaları kesildi, bazı protestan rahiplerinin kafası parçalanıp beyni ezildi, bu iğrençliği yapmak koşuluyla bazıları serbest bırakılacaktı..

Hayvanca ,zalimce, insanlık dışı uygulamalar sürdü gitti.

Yehova şahitleri de inancı yüzünden zulum görüyor,
askere gitmedikleri için hapis yatıyorlar, inancı gereği kan naklini kabul etmedikleri için ölüyorlar. İşten ,okuldan atılıyor,Nazi canavarının selamını vermedikleri için , toplama kamplarına gönderildiler, üzülerek söylemeliyim ki bir çocuğun (ismini şimdi unuttum ,hatırlarsam yazarım ) tırnakları söküldü,
baş ağrıları yaşlılığına kadar devam etti.

(hz) Hüseyin haksızlık karşısında susan dedesine "şeytan dilsizdir" iftirası atanlara ömrünün sonuna kadar dayandı. Kerbela çöllerinde koca ailesiyle birlikte katledildi. İşkenceler gördüler, derileri yüzüldü çölde susuz bırakıldılar.

Alevilerin evleri taşlandı, Ramazan orucu tutmadıkları için kimi zaman öldürüldü ,baskı her daim sürdü. Evleri basıldı insanlar katledildi. Sivasta yakıldılar, Maraşta vuruldular.500 den fazla kişi inançları yüzünden ,asimile olmadıkları için katledilmişti. Dersimde bombalandılar.Kurşuna dizildiler. Zulme ve haksızlığa uğramış, hakkı gasbedilmiş, ezilmiş bir sürü insan.Bununla da kalmadılar, pis,iğrenç iftiralar atıp sapıklıkla bilmem neyle karalandılar.

Halepçede , çoluk çocuk, kadın erkek, sivil halkın üzerine zehirli gaz bombaları atıldı , katledildiler.

Deniz Gezmiş, Hüseyin inan ,Yusuf Aslan ve pek çok kişi "ideolojileri"nden dolayı katledildi.

Turan Dursun , Abdi İpekçi , Çetin Emeç, Uğur Mumcu ve diğerleri düşüncelerinen rahatsız olan kişiler /faşist diyorum ben/ tarafından katledildi.

Metin Göktepeyi unutacak mıyım !!

Hayır. O da gazeleticilik görevini yaptığı gerekçesiyle DÖVÜLEREK öldürüldü !!!

Ya Hallacı Mansur ? Neden katledilmişti ? Hatırlayan var mı ?? ya diğerleri ???

Hımmm, ne diyordunuz efendim ,Zulüm .. Evet ,Zulümmmm.
Sayın Natan,

Tüm insanlığa karşı yapılan fiziksel zülümlerin insanlık suçu olduğuna inanıyorum ve kınıyorum.

Ancak şahsınıza bir şey söyleyeyim:

"Bıçak Yarası geçer, Dil Yarası Geçmez"

Tanrı'ya savaş açtığınızı anladığınızı siz söylüyorsunuz. Doğru mu? Değil mi?

Zaman her şeyi açığa çıkaracak.....

Ancak bir şey kesindir: Tanrıya karşı zafer kanmak diye bir şey yok...

Ona inansak da inanmasak da, bir gün onun ellerinde olacağız.

İşte o gün herkes haddini bilecektir.

saygılarımla

"İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız, siz de onlara öyle davranın."
Jesus Christ

Matta 7:12

www.jw.org
Alt 04-05-2010, 02:11
TurkceRap TurkceRap isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

hur-kus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın ozgur_beyin lütfen seviyenizi koruyunuz. Tanımadığınız kişilere çamur atıp hakaret etmeyin. Özgürlüğünüz nezaketsiz olma hakkını vermez.

Bir çok kişiye göre de sizin peşinden gittiğiniz Darwin ve Marks gibi kişiler de manyak olabilir.

Saygılar

Bırak insanlar kendini nasıl ifade etmek istiyorsa etsin, söyledikleri doğrumu değilmi? sen ona bak.
Alt 04-05-2010, 13:03
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sayın Hür kuş

Ben Yehova Şahitliği inancını eleştiren , muhalif bi yazı yazdım.
Kaynak da gösterdim. Ama siz " sayın natan , kime (tanrı) savaş açtığınızı biliyor musunuz ?" temelinde cümleler kurdunuz.

Yani sizin inancınıza göre yehova şahitliğini eleşirmek direkt Tanrıyı eleştirmek , yehova şahitliğine muhalif olmak Tanrıya muhalif olmak demektir.

Bu böyleyken, açıkça belirtmeyerek imalı tehtitleriniz beni hiç etkilemiyor.

Benim sizi incitmek gibi bir niyetim olmadığı gibi , Yehova şahitliği akımına da düşman değilim.

Sizin inancınıza göre Allah katında tek din/inanç Yhova şahitliğidir.

Diğerleri nedir ? Şeytandan dır. Yani ya Yehova Şahidisin yada Şeytandansın!. Bunu kaynağından göstermek gerekirse ;

"Sahte Dinin Sonu Yakın !" başlığı taşıyan bir broşur yayımlandı . Bu broşur hala da dağıtılmaktadır. Bu broşürde şu temalar geçiyor :

Sahte din nedir?
Nasıl sona erecek?
Siz nasıl etkileneceksiniz?

Hakiki Din ..Bu standartları karşılayan bir din var mı?
...Yehova’nın Şahitleri ..
Sahte dinin sonu yakındır!
Bu broşür sizin resmi web sitenizde de var, evinizde de.

Aslında benzer bir mantık İSLAM inancında daha doğrusu Kuranda da var.

Allah nezdinde hak din İslâm’dır -(Al–i İmran, 19).

Kim, İslâm’dan başka bir din ararsa, bilsin ki kendisinden (böyle bir din) asla kabul edilmeyecek ve o, ahirette ziyan edenlerden olacaktır” (Al–i İmran, 85).

İşte onların CEZASI, Allah’ın, meleklerin ve bütün insanlığın lânetine uğramalarıdır (Al–i İmran 87).

Siz de TAMAMEN AYNI mantıkla karşıma geliyorsunuz. Tek fark Kurandan değil, kendi iman esaslarınızdan hareket etmeniz. Bu konuda İslamdan bi farkınız yok.

Ben BAŞKA bir şey sordum size ;

Bu altı ciltlik kitabı kim yazdı ? -----Kilise tarafından atılmış Russell adında bi adam. Bunlar için ne demiştiniz ? :

" altı ciltlik Kutsal Kitap Etüdü ,düzene konmuş Kutsal Kitap ise, bu kitapları düzene sokulmuş Kutsal Kitap olarak isimlendirmek yanlış olmaz . Bunlar Kutsal Kitap üzerine yapılmış yorumlar değil, pratik olarak Kutsal Kitap'ın kendisidir"

Russell beyefendinin kitabın kapağında ve başka yerlerde de kullandığı SEMBOL nedir ??? Nerden alıntıdır ?? Nereye dayanmaktadır ??

Mısır Mitolojisine tabiki. Horusla ilşkilidir.

http://en.wikipedia.org/wiki/Winged_sun

Ben de diyorum ki ;

Yehova Şahitleri akımı neden kendi yazdığı kitaplara "kutsal" deyip, içeriğine putperest / mitolojik semboller koyuyor ???

Bunu NEDEN yapıyorlar ???

Ki bunu Russellin bilinçli yaptığı da ortada. Mısır inançlarına müthiş ilgisi var. Piramitleri gidip ölçüyor,burdan Dünyanın sonuyla ilgili tarih çıkartıyor. İşte bunu yaparken bir resim ;

Onların sembollerini alıp kitaplarında kullanıyor. Bilmese nerden buluyor bu sembolleri ?

Ki Mısıra gidip gidip gelmekte !

Üstelik Russell NASIL BİR GÜCE SAHİP Kİ öldükten sonra bile Yehova şahitlerine yardımcı oluyor ??????

''... Russell öbür tarafa geçmiştir (yani ölmüştür) ve hasat işini tüm yönüyle yönlendirmektedir'

en içten sevgiler saygılarımla

natan

Alt 04-05-2010, 15:40
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

hur-kus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Saygılar
sevgili hürkuş darvin ve marks tabu kişilik değildir. ayrıca benim için, sadece insandırlar ötesi yok.. russeli aynı muhammedin evliliğini (ayşe ile)savunanlar gibi
savunuyorsun adam tacizci ve dolandırıcıs en bu adamı safiyane duygularla savunuyorsun
bir adma .uştsa ona .uşt demek hakaret olmamalı ama sen .uştaa .uşta denmesini istemiyorsun.
senin russelin gibi bizimde evrenesoğlumuz var .oda vahiy aldığını söylüyor
eskiden enayisi bol yerlerde bu adamlar neşet buluyordu
şimdide kköntörü bol olanlar yukarısıyla konuşuyorlar özet bu .
tanımadığımı söylediğin zatı muhteremlerin sen hangisini tanıyorsun anlamadım?
isayla veya russelle ,iki duble, rakı içmişliğinmi var kumkapıda

al senin şarlatanın gibi şarlatan ama bu türk zaten bunlar down senromlular gibi bir birlerine benziyor

http://www.internetajans.com/default.asp?nid=76871

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman

Konu ozgur_beyin tarafından (04-05-2010 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
Alt 04-05-2010, 19:32
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

özgür beyin ,

ne güldüm ben bu adama ya

Olamaz böyle bişi. Aslında bal gibi de olur ya. Nurcular, Said Nursiye toz kondurmazlar, Gülenciler, Fettullah Hocaefendiye, süleymancılar ise s. hilmi tunahan'a laf ettirmezler. Şahitler kiliseden aforoz edilmiş, Russell adındaki adama aşıktır. Yukarıda gösterdiğim gibi öldükten sonra bile adamlarına yardımcı olmaya devam etmektedir. Nasıl aşık olmasınlar.

Önerilen Siteler