Sayın Hür kuş
Ben Yehova Şahitliği inancını eleştiren , muhalif bi yazı yazdım.
Kaynak da gösterdim. Ama siz " sayın natan , kime (tanrı) savaş açtığınızı biliyor musunuz ?" temelinde cümleler kurdunuz.
Yani sizin inancınıza göre yehova şahitliğini eleşirmek direkt Tanrıyı eleştirmek , yehova şahitliğine muhalif olmak Tanrıya muhalif olmak demektir.
Bu böyleyken, açıkça belirtmeyerek imalı tehtitleriniz beni hiç etkilemiyor.
Benim sizi incitmek gibi bir niyetim olmadığı gibi , Yehova şahitliği akımına da düşman değilim.
Sizin inancınıza göre Allah katında tek din/inanç Yhova şahitliğidir.
Diğerleri nedir ? Şeytandan dır. Yani ya Yehova Şahidisin yada Şeytandansın!. Bunu kaynağından göstermek gerekirse ;
"
Sahte Dinin Sonu Yakın !" başlığı taşıyan bir broşur yayımlandı . Bu broşur hala da dağıtılmaktadır. Bu broşürde şu temalar geçiyor :
Sahte din nedir?
Nasıl sona erecek?
Siz nasıl etkileneceksiniz?
|
Hakiki Din ..Bu standartları karşılayan bir din var mı?
...Yehova’nın Şahitleri ..
Sahte dinin sonu yakındır!
|
Bu broşür sizin
resmi web sitenizde de var, evinizde de.
Aslında benzer bir mantık
İSLAM inancında daha doğrusu Kuranda da var.
“
Allah nezdinde hak din
İslâm’dır -(Al–i İmran, 19).
“
Kim, İslâm’dan başka bir din ararsa, bilsin ki kendisinden (böyle bir din)
asla kabul edilmeyecek ve o, ahirette ziyan edenlerden olacaktır” (Al–i İmran, 85).
“İşte onların CEZASI, Allah’ın, meleklerin ve bütün insanlığın lânetine uğramalarıdır (Al–i İmran 87).
Siz de
TAMAMEN AYNI mantıkla karşıma geliyorsunuz. Tek fark Kurandan değil, kendi iman esaslarınızdan hareket etmeniz. Bu konuda İslamdan bi farkınız yok.
Ben
BAŞKA bir şey sordum size ;
Bu altı ciltlik kitabı
kim yazdı ? -----Kilise tarafından atılmış
Russell adında bi adam. Bunlar için ne demiştiniz ? :
"
altı ciltlik Kutsal Kitap Etüdü ,düzene konmuş Kutsal Kitap ise, bu kitapları düzene sokulmuş
Kutsal Kitap olarak isimlendirmek yanlış olmaz . Bunlar Kutsal Kitap üzerine yapılmış yorumlar değil, pratik olarak Kutsal Kitap'ın kendisidir"
Russell beyefendinin kitabın kapağında ve başka yerlerde de kullandığı
SEMBOL nedir ??? Nerden alıntıdır ?? Nereye dayanmaktadır ??
Mısır Mitolojisine tabiki. Horusla ilşkilidir.
http://en.wikipedia.org/wiki/Winged_sun
Ben de diyorum ki ;
Yehova Şahitleri akımı neden kendi yazdığı kitaplara "kutsal" deyip, içeriğine putperest / mitolojik semboller koyuyor ???
Bunu NEDEN yapıyorlar ???
Ki bunu Russellin bilinçli yaptığı da ortada. Mısır inançlarına müthiş ilgisi var. Piramitleri gidip ölçüyor,burdan Dünyanın sonuyla ilgili tarih çıkartıyor. İşte bunu yaparken bir resim ;
Onların sembollerini alıp kitaplarında kullanıyor. Bilmese nerden buluyor bu sembolleri ?
Ki Mısıra gidip gidip gelmekte !
Üstelik Russell
NASIL BİR GÜCE SAHİP Kİ öldükten sonra bile Yehova şahitlerine
yardımcı oluyor ??????
''... Russell
öbür tarafa geçmiştir (yani ölmüştür) ve hasat işini tüm yönüyle yönlendirmektedir'
en içten sevgiler
saygılarımla
natan