Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-09-2010, 09:39
hackercesur hackercesur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Göreceksiniz referandumdan %55 civarında bir Hayır çıkacak.

Ak partiye ve de şakşakçılarına kapak olacak.

Hem laik hem müslüman olunmazmış. İran olmalıymışız...
Alt 10-09-2010, 14:32
basitrasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
basitrasin basitrasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Herkese Selam.

Konda tarafından 4-5 Eylül tarihlerinde 38 ilde 2767 kişi ile konuşularak yapılan son kamuoyu anketi, referandumda ‘Evet’ oylarının yüzde 56.8’e kadar ulaştığını gösterdi

Haberin devamı aşağıdaki linkte.
taraf.com.tr

Saygılarımla.
Alt 10-09-2010, 15:11
denklem denklem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Küp Adam siz neden hayır diyeceksiniz?
Alt 10-09-2010, 23:23
hako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hako hako isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Gerçekte ne olduğunu asla bilemeyeceğiz.
Tehdit, şantaj, darp, rüşvet havalarda uçuyor.
Seçmen sayısı zaten şaibeli.
Seçim sistemi ve oy sayım şekli manipülasyona açık.

Hala sanki düzgün birşey olacakmış ve halkın iradesi sandığa yansıyormuş gibi konuşup duruyoruz. Yalan dünyanın yalan işleri !

"Önce insan ol, sonra gel. Ben mevlana değilim"
Alt 11-09-2010, 03:08
Re-laX Re-laX isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

arkadaşlar bir taraf olmayan,bertaraf olur diyen bir başbakana mı evet diyeceksiniz bu ne terbiyesizlik hangi lider halkına böyle der ben şahsım adına ona halen destek verenlere üzülüyorum.

daha bitmedi referandumda hayır verenler yarın huzurumuza geldiklerinde bizde onlara sessiz kalırız diyor.senin huzurun neresi sen zaten halka hizmet için orada değilmisin,sanki bir patron,bir diktatör ağzıyla konuşuyor bunamı evet diyeceksiniz yargıda siyasallık,kürtlere özerklik bu ne terbiyesizlik,hem laik hem demokratik olunmaz diyen başbakanamı evet diyeceksiniz.

bütün türkiye evet dese ben hayır diyorum buyursun başbakan beni bertaraf etsin.tehditle,şantajla,bilinç altına yerleştirilmeye çalışılan korkularla bana evet dedirtemez.ve bu referandumda halkın tokat gibi bir hayır oyu vereceğine inanıyorum..

saygılar
Alt 11-09-2010, 04:03
noripcord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
noripcord noripcord isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Re-laX´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bir taraf olmayan,bertaraf olur diyen bir başbakana mı evet diyeceksiniz bu ne terbiyesizlik hangi lider halkına böyle der ben şahsım adına ona halen destek verenlere üzülüyorum.

daha bitmedi referandumda hayır verenler yarın huzurumuza geldiklerinde bizde onlara sessiz kalırız diyor.senin huzurun neresi sen zaten halka hizmet için orada değilmisin,sanki bir patron,bir diktatör ağzıyla konuşuyor bunamı evet diyeceksiniz yargıda siyasallık,kürtlere özerklik bu ne terbiyesizlik,hem laik hem demokratik olunmaz diyen başbakanamı evet diyeceksiniz.

bütün türkiye evet dese ben hayır diyorum buyursun başbakan beni bertaraf etsin.tehditle,şantajla,bilinç altına yerleştirilmeye çalışılan korkularla bana evet dedirtemez.ve bu referandumda halkın tokat gibi bir hayır oyu vereceğine inanıyorum..

saygılar
egemen bağış'ın :"Bu pakete hayır diyenin ya aklında bir zoru vardır ya da vatan sevgisiyle ilgili bir sıkıntısı vardır" dediğinide unutmayalım.

ayrıca sadece halkın hayır demesiyle olmaz bu işler, sandıklarada sahip çıkmak lazım, sonra elektirikler falan kesilir sayım sırasında aman dikkat!
Alt 11-09-2010, 04:12
Re-laX Re-laX isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

noripcord´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
egemen bağış'ın :"Bu pakete hayır diyenin ya aklında bir zoru vardır ya da vatan sevgisiyle ilgili bir sıkıntısı vardır" dediğinide unutmayalım.

ayrıca sadece halkın hayır demesiyle olmaz bu işler, sandıklarada sahip çıkmak lazım, sonra elektirikler falan kesilir sayım sırasında aman dikkat!
yanlış hatırlamıyorsam değişen maddelerden çoğunu yasal düzenleme ile halledebilirlerdi.referanduma gerek yoktu neden bunlarda eklenmiş egemen bağış önce bunlara cevap versin ülkenin çoğunun psikolojisi bozuk demek daha mı kolay,tehditleri şantajların söylenecek tarafı yok zaten müsbet.

veya neden bu kadar milletin evet demesini istiyolarmemuru düşündüğündenmi,dul ve yetimleri düşündüğündenmi.

hayır yargı rahat çalışmalarını engellediğinden ellerine geçirmeye çalışıyolar olan bu işte

saygılar
Alt 11-09-2010, 06:36
KÜP ADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KÜP ADAM KÜP ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

denklem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Küp Adam siz neden hayır diyeceksiniz?
hayatta en sevmediğim insanlar riyakar insanlardır hele ki dini siyasete alet edenler.... bunun yanısıra ATATÜRKÜ de siyasete alet edenleride sevmiyorum.... bir insan ya elinin tersi yada düzü olacak bir ters bir düz yanar döner olmayacak..... başbakanın yapmış olduğu referandum kendi diktatörlüğünü kurmaktır ve bunada milleti noter tutuyor... Başbakan maddelerin ayrı ayrı oylanmasına lüzum olmadığını söylüyor Zaten mesele de bu ya 26 madde içinde Başbakan’ın üzerinde durduğu üç beş madde var Onları gizlemek için aralara birkaç madde serpiştirdi Şimdi bu hapı yutturmak üzere Halkı kandırma yanıltma ve halkın iradesine ipotek koyma mantığıyla hazırlanmış bir anayasa bu.....
Alt 11-09-2010, 10:11
3.yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
3.yol 3.yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Evet mi Hayir mi ? Olmak mi olmamak mi ? en onemli soru bu zaten ..... - Shakespeare

Dusunuyorum oyleyse varim (cogito ergo sum) - Descartes

Tabiiki Evet !!!! - Einstein
Alt 11-09-2010, 21:24
Akka Penzurinta Akka Penzurinta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Ne evet ne hayir. Boycott. ama yine de gonlum hayirdan yanaa.

Önerilen Siteler