Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-08-2006, 13:24
M.onur M.onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: 1. lema, 1. mektup, 1. söz, 1. şua

Zuhahahahaa * *El cümbüş-ü müstesna komik-ül şahane süper-ül esprü rabbena hep bana darül-şafaka

Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
Alt 11-08-2006, 16:05
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tekrar merhabalar. Sizleri pek-ül mek özledim. Uzunca bir zamandır dışarıdaydım. Yazamadım. Yazamadım ve mutlu olamadım. Neyse. Bunlar fani işler. Esas işler, kitabın soldan mı, yoksa sağdan mı verileceğiyle ilgili işler. Ben bazı şeyleri bir türlü anlayamıyorum. Benim bir dostum var. Alemci, içkici, öbür işlerci vs. vs. Evine gittim. Bir de baktım ki evinde "Tam namaz hocası" var. "bu ne be?" dedim "her şeyin yeri var" dedi. Belki de haklıydı ama size hemen şunu söyleyeyim. Bizim bu arkadaş son 4-5 aydır "ben yakında öleceğim" diyor da başka bir şey demiyor. Herifi ölüm korkusu sardı. Daha bir sene öncesine kadar benden daha materyalistti. Tekrar neyse. Bu da boş iş.
Sorongen kardeşim. Seni daha önceden tanıyor muyum? Bilmiyorum. (Bu sitede). Yanlız şu var!!! Sen çok müstesna bir kardeşime benziyorsun. Sen şimdi bana da kızarsın. "Sus be zındık!!!! Benim kafir abim olamaz" diye. Belki de haklısın ama şunu bil. Ben sana ve senin gibi düşünenlere "hak yolu" göstermeye geldim. Sizi materyalist yapmaya geldim. Arap muhammedin bize verdiği zararları göstermeye geldim. Ben mehdiyim. Ben sizi kurtaracam. Sizi akıl ve ilim sahibi yapacam. :wink:
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Sizleri çok seviyorum.

Nerede şeriat, orayı geri at.

Ha bu arada. Türkiyeye gelen şerefsiz arap kralı varya, akşam yada öğle yemeklerinde doymuyormuş. Ona ekstradan bir fasıl daha yemek alemi hazırlanıyormuş. Aç köpek. Halkı açlıktan geberirken, kendi çifter çifter muya giyiyor.

Madde sizinle olsun. Zaten sizinle. *

Tek Gerçek Maddedir
Alt 11-08-2006, 16:21
Üye Değil

materyalist kardeşime

Yazını okudum said nursinin eserleri zannederim anlayarak okuyan insanda materyalizm adına eser bırakmadığını birilerinden görerek anladın ve bu yüzdan saidi nursiye saldırdın olsun senin saldırman onu alçaltmaz, Evet okumuşta olabilirsin bu yüzden dar bir iki cümlelik kelime dağarcığınla(durum onu gösteriyo) komiklik yapıyorsun yani yazının tek amacxı biirilerine bilgi vermek degil anlasılıyorki sadece aşagılama bence bu eserleri anlayarak okursan maddecilikten kurtulursun. Görmedigin sey yok diye bi düsüncede bulunmak aklı selim bi insana yakısmaz. Bi örnek verecem belki çok klasik diye burun kıvıracaksınız ama bu tıpkı mikropu görmediginiz için inkara benzer. eger mikroskopla diyorsanızki görüyorum el cevap hikmet gözlüğüyle bakın dağlara nehirlere uzaya ve bu eserlerxin tesadüf ihtimalini bi daha düsünün inanın bu yazımı hepinizi çok düsündüğüm ve üzerinize gelebilecek en büyük felaketin gelmemesi için uyarı olsun diye yazıyorum. Benim inandığım Allah sizin kalblerinize iman eksin bi kez neolur elinizi açın ve deyin varsan bana iman ver Allahım sana inanayım bi kez ne olur......
Alt 11-08-2006, 18:05
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kardeş mikrop konusuna hiç girme muhammedin bu konuda çok büyük bi falsosu war kendisi mikrobu göremediği için hastalık bulaşmaz gibi bişey söylemiştir o bakımdan hiç açma o konuyu

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır

Önerilen Siteler