Tekrar merhabalar. Sizleri pek-ül mek özledim. Uzunca bir zamandır dışarıdaydım. Yazamadım. Yazamadım ve mutlu olamadım. Neyse. Bunlar fani işler. Esas işler, kitabın soldan mı, yoksa sağdan mı verileceğiyle ilgili işler. Ben bazı şeyleri bir türlü anlayamıyorum. Benim bir dostum var. Alemci, içkici, öbür işlerci vs. vs. Evine gittim. Bir de baktım ki evinde "Tam namaz hocası" var. "bu ne be?" dedim "her şeyin yeri var" dedi. Belki de haklıydı ama size hemen şunu söyleyeyim. Bizim bu arkadaş son 4-5 aydır "ben yakında öleceğim" diyor da başka bir şey demiyor. Herifi ölüm korkusu sardı. Daha bir sene öncesine kadar benden daha materyalistti. Tekrar neyse. Bu da boş iş.
Sorongen kardeşim. Seni daha önceden tanıyor muyum? Bilmiyorum. (Bu sitede). Yanlız şu var!!! Sen çok müstesna bir kardeşime benziyorsun. Sen şimdi bana da kızarsın. "Sus be zındık!!!! Benim kafir abim olamaz" diye. Belki de haklısın ama şunu bil. Ben sana ve senin gibi düşünenlere "hak yolu" göstermeye geldim. Sizi materyalist yapmaya geldim. Arap muhammedin bize verdiği zararları göstermeye geldim. Ben mehdiyim. Ben sizi kurtaracam. Sizi akıl ve ilim sahibi yapacam. :wink:
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Sizleri çok seviyorum.
Nerede şeriat, orayı geri at.
Ha bu arada. Türkiyeye gelen şerefsiz arap kralı varya, akşam yada öğle yemeklerinde doymuyormuş. Ona ekstradan bir fasıl daha yemek alemi hazırlanıyormuş. Aç köpek. Halkı açlıktan geberirken, kendi çifter çifter muya giyiyor.
Madde sizinle olsun. Zaten sizinle. *