Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-09-2006, 19:24
Şeribok Şeribok isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Re: Demokrasi ve laiklik konusunda en duyarlı TV kanalı hang

Ben bu konuda mesaj tv ve samanyolunu çok tutuyorum özellikle mesaj tv harikadır. Ne zaman açsam saçma sapan ters ters yazılar arkadada bitmek bilmeyen böğürtü tabi bol bol manzara ve çiçek resmide cabası hehehe
Alt 27-09-2006, 20:27
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şeribok, lafı ağzımdan aldın, ben de tam samanyolu diycektim.

Samanyolu çok demokratik ve laik bir tv kanalı. Geçen fettullah gülen'i gördüm. Koymuşlar kasedi hocam dövüne dövüne ağlıyodu. Sanırsın evlat acısına fln ağlıyo. Sokakda böyle acı acı ağlayan bi adam görsem dayanamaz yardım etmek isterim. Neyse ki fettullahın benim 3 kuruşluk yardımıma muhtaç olmadığını biliyom da içim burkulmuyo.

Böyle elips bi çerçeve içinde fetullahı görüyoruz, çerçevenin dışında da diz çökmüş cemaat pür dikkat ileri doğru bakıyo. Heralde baktıkları istikamet Fettullah hocamıza tekabül ediyo diye düşünüyoruz. Sabaha karşı 4:30 civarıydı, uykum vardı ama yine de bi yarımsaat baktım. Nedense bi ... anlayamadım. Cemaatin de anlayabildiğini sanmam. En ilginci de 7-8 senelik kasedi yayınlarken ekranın köşesine "canlı" diye bi ibare eklemiş olmalarıydı.

Bi de ciddi bişii söylemek istiyorum ben bu Discovery'nin çoğu programını acaip eğlenceli buluyorum bu yüzden de sıklıkla izlediğim kanallardan ama National Geographics çok daha düzgün bir kanal gibi geliyor bana. National Geographics'de "tanrı" kelimesini dinler ya da eski çağ uygarlıkları hakkındaki birkaç belgesel dışında hiç duymadım. Dinler hakkındaki belgesellerini de bir ateist olarak tek kelimeyle kusursuz bulduğumu ayrıca belirtmek isterim. Bu yüzden bilim kanalları arasında en beğendiğim National Geographics.

Ayrıca danıştay saldırısında kaybettiğimiz Mustafa Yücel Özbilgin'in (bu ismi unutmamalıyız) cenazesinde AKP'li bakanlar ve başbakan aleyhindeki protestoları sadece Kanaltürk görüntülerin sesini kısmadan yayınladı ve spiker "katil başbakan", "akp irana" şeklinde sloganlar atıldığını söylemekten çekinmedi. Bu özellikle dikkat ettiğim bir ayrıntıydı. Tabi Kanaltürk'ü sevmemin sebebi bu değil, Attila İlhan'dan Mustafa Kemal'i dinlememi sağlamış olması.

m.kara
Alt 27-09-2006, 23:01
gelecekumut gelecekumut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Ulusal Kanalı beğeniyorum. Olaylara emekçinin ve halkın gözünden onların çıkarları doğrultusunda bakıyor.
Alt 28-09-2006, 03:37
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Yaw ne cok kanal varmis Turkiyede. Simdi insanlar neden uyuyor, uyutuluyor, daha iyi anlasiliyor.
* * *National geographics, benim de en zevkle izledigim program.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 28-09-2006, 09:41
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Kanaltürk en laik kanal olabilir ama en demokrat olamaz.Karşıt görüşlere hele ki bu görüş İslam'sa hiç tamammülleri yok.Bir keresinde Tuncay Özkan'ın bir konuşmasına rastgelmiştim.Halkı ve bazı yetkili kurumları ayaklanmaya çağırıyordu.Peki kime karşı yine halkın iradesine karşı.Türkiye'nin geleceği açısından dehşete kapıldım.Bana göre en demokrat kanal ise Habertürk'tür.Onların farklı kişi,grup ve düşüncelere karşı objektif yaklaştıklarını düşünüyorum.
Alt 28-09-2006, 10:41
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Dersimm roj ve med i beğenebilirsin.Konuyla bağlantısını anlayamadım benmi idrakte zorlanıyorum acaba. belkide öyledir kimbilir
Alt 28-09-2006, 21:07
mep
Üye Değil

nıckeledeon *tarafsız,bağımsız,demokratik bi kanal .
ben seviyom valla,tüm kanallara 5 çeker
Alt 28-09-2006, 22:26
Üye

Hiramusta birisi demokrasiyi korumak için elini taşın altına koyduysa bu kişiyi demokratik olmamakla suçlayamayız değil mi. Ben Kanaltürk'ü elini taşın altına koymaktan çekinmeyen bir kanal olması sebebiyle 1. sıraya koydum.

Habertürk konusunda sana katılıyorum. Bence de demokrasi ve laikliği savunan kanallardan. Dünkü yayınında AKP'li Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in yalanını ortaya çıkarmış olan Habertürk'ü de ayrıca tebrik etmek istiyorum.

Bakan Çelik abdest suyunun faydalarından bahseden bir ilköğretim kitabını savunmak için kamera karşısına geçmiş ve abdest suyunun bilimsel olarak kanıtlanmış(!) faydalarını bir bir sıralamıştı. Kaynak olarak da Alman bir profösörün araştırmaları gösterilmişti.

Habertürk ekibi abdest suyunun faydaları hakkında araştırmaları olduğu iddia edilen bu Alman profösör'ü araştırmış ve böyle birisinin olmadığı gerçeğini ortaya çıkararak konuyu haber yapmıştı.

Bizim için böyle "islam mucizesi" tadında bir iddianın yalan çıkması hiç şaşırtıcı bir durum değil ama burada yalanlarını bir bir döküp madara ettiğimiz gençlerin büyüdüklerinde bu memlekete bakan, başbakan olma olasılıklarının ne kadar yüksek olduğunu görmek gerçekten şaşırtıcı.

m.kara
Alt 28-09-2006, 22:53
meas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
meas meas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Her gün mutlka 15 e yakın haber kanalını internetten takip ediyorum bence daha tarafsız olarak degerlendirme yapın, habertürk haberlerini takip ettigim kanalların içinde en taraflı yayın yapan kanal, dahası her 10 haberden mutlaka 5 i magazin agırlıklı...
Alt 29-09-2006, 00:53
Üye

Ben çok sıkı takipçisi değilim. Belki son birkaç defasında iyi haberlerine denk gelmişimdir.

Kanaltürk ve NTV dışında biraz da National Geographics izledim mi günlük ortalama 2 saati geçmeyen tv kapasitemin çoğu doluyor.

Sen hangi kanalları beğeniyorsun meas? Ayrıca madem Habertürk'ü çok taraflı ve magazin ağırlıklı buluyorsun neden hergün mutlaka takip ediyorsun?

m.kara

Önerilen Siteler