ben sadece vazifemi yapıyorum.ve gençliğimiz gerçekleri bilmesinde kararlıyım Cevher.
Yalan söylüyorsun, kendinde inanmış gibisin.
Gerçek kral çıplak, yalan kral giyinik vazifesi.
Bak gerçek nerelerede saklansa bulunabiliyor. Toprağa gömülen gerçeği çıkartmak uzun emek ve alınteri, fedakarlık istiyor, insana gömülen gerçek ise o kadar kolay olmuyor.
Sen Luther'in gerçeğine o günün ilkelliği ile karşısın, kaldı ki bugünün aydınlığını bilesin.
http://www.nationalgeographic.com.tr...nu.aspx?Konu=5
Birbirini izleyen her bir gömüt farklıydı, ama tümü aynı amaca hizmet ediyordu. Sugiyama, "İnsanları kontrol altında tutmak, hükümdarlarının isteklerini yerine getirmeleri konusunda ikna etmek için insan kurban etmek önemliydi" diyor.
İşte sana gerçek, kral Tanrısı adına kurban keser, bu sayede yücelir, Tanrıyıda bir güzel konuşturur kral benim oğlumdur, ben yerlerin ve göklerin hakimi Hebülühübü Tanrısıyım, kralımı size elçi tayin ediyorum, onun önünde eğilin, o ne derse kabul edin, etmez iseniz bana karşı gelmiş olursunuz, ona biat etmez iseniz azap, kasap...(Kutsal kitaplarınızı önyargısız tabusuz okumayı başarsanız, zaten buna iftira demek yerine orada yazılanın bu olduğunu anlarsınız, ama iftira deyip yan yatmak, çamura batmak, balçıklanmak kolay oluyor.) uydurulmuş 3-5 kelimelik adlandırmaya, nice ciltler dolusu masallar yazılır.
MÂİDE SÛRESİ
(15)
Ey kitap ehli! Artık size elçimiz (Muhammed) gelmiştir. O, kitabınızdan gizleyip durduğunuz gerçeklerden birçoğunu sizlere açıklıyor, birçoğunu da affediyor. İşte size Allah'tan bir nur ve apaçık bir kitap (Kur'an) gelmiştir.
(92) Öyleyse Allah'a itaat edin, peygambere itaat edin ve Allah'a karşı gelmekten sakının. Şayet yüz çevirirseniz bilmiş olun ki elçimize düşen sadece apaçık tebliğdir.
Peygambere karşı gelmek, Zeus'a karşı gelmenin eş anlamlısı, EL-İlah 'a o putların en büyüğüne karşı gelmek demektir.
Fenikelilerin, Babilden(sami) deviraldıkları Tanrısı Ba'al, EL konuşturulur, o zaten arapların en büyük Tanrısıdır, adına El İlah, Ul İlah yada AL ilah denir, El Menat, El Lat, El Uzza(Al Menat, Al Lat, Al Uzza) bu tanrının kızıdır.
Muhammed yokkende kabile reisleri adına EL konuşurdu. Taki ataları İbrahime kadar gider EL tanrıcığı. *Sümerlerin Enlili, Babilin Ba
al'i (Marduku sonrasında), Greeklerin Zeus'u, Zerdüştün Ahura Mazdası, İbranilerin MÖ 6 Yüzyıllarda Eloahı dır o. Aynen MÖ 6. Yüzyılda yazılan masallardan derlenenerek bir araya getirilen evrat gibi.
Onlar Yakup peygamberlerinin adına İsra-
EL dediler, çünkü Yakup o büyük Tanrıların babası
El ile güreş tutmuş bir pehlivandı. Çok tanrıların en büyüğü Tanrı El-İlah ile güreşen birisinden daha yüce ne olabilirdi. El, Yehova adıyla kılığa bürünür, insanlarla güreşirdi.
O yüzden Yakup'a Tanrı ile güreşen
İsra-EL dediler. Şimdi burada Tanrı kim? EL.
Babil'in Tanrısı Baal babillilerce boğa biçiminde resmedilmiştir.
32:4 Harun altınları topladı, oymacı aletiyle buzağı biçiminde dökme bir put yaptı. Halk, “Ey İsrailliler, sizi Mısır`dan çıkaran Tanrınız budur!” dedi. Tevrat. Yaptığı buzağı, aslen boğa olsa gerektir, demesekte en azından altın dan olduğunu söyleriz.
Güreşmeyi seviyordur muhtemel, EL(Zeus deyin farketmez) elçisi ile güreş tutar, kurbanları kabul eder, elçileri(krallar) vasıtası ile yeryüzünü yönetir, yahudileride yeryüzünde kendisinin temsilcisi seçerek ırkçılıkda yapardı. Kurbanlar, elçiler, konuşturulan görünmez PUT EL Elçilerini hükümdar eyler, insanları ikna etmenin en çarpıcı yolu olurdu. Piramit'de görülen çıplak kral buradada gezinir.
Buradan çıkartılan sonuç, Yakup= İsra-EL, İsra-EL= EL(tanrı) ile güreşen, El = El-ilah=Eloah= Ellah= Allah.
1 Adam, “Artık sana Yakup değil, İsrail denecek” dedi, “Çünkü Tanrı`yla, insanlarla güreşip yendin.”
Yaratılış 32:28 Tevrat.
Muhammed'in babasının adındadır putların en büyük Tanrısı.
Abd-Ul-İlah, Abd= Kul, Ul= El, İlah= İlah.
İsmael Peygamberin adındadır o put Tanrı.
İsrael peygamberin adındadır, Daniel, Hezekiel peygamberlerin(kralların) adındadır o put. Zerdüştün Ahura Mazdasının yeryüzü ve gökyüzü bakanları melekleri vardır, EL-İlah(zeus da olur) Tanrısınında melekleri vardır, AzraEL, MikaEL, İsraEL, CebraEL... Buradaki EL kelimeleri Tanrının adını simgeler, El-Menat'ın babası olan tanrının, putların en büyük tanrısının adını.
Yakup Yehova(El-İlah) ile güreş tutadursun, EL'in kutsallıkta kazandığı boyutla, güreşte rolleri değiştirmiş, Tanrı ile güreşmenin cesaretinin yerini Şeytan ile güreş almıştır. Muhammed'de şeytanla güreşmiş onu direğe bağlayacaktır. Ne büyük bir gizem, ne büyük bir etki, binlerce kurban kessen bu kadar büyük bir etki yaratamazsın. Birde şeytanın gözünü kör edersen dilinle kuş tutsan artık kar edemezsin.
El(Al-İlah) yine sahne almıştır, yine konuşmaktadır, elçime biat edin etmezseniz yakarım, diz çökün çökmezseniz yıkarım, meleklere bile Ademe'e secde ettririr bu masal kahramanı, sanki Adem Allahtır, ben Zeus gibi, Ba'al gibi Enlil gibi yer ve göğün efendisiyim, onu size KRAL tayin ettim, koşulsuz biat edin! dedirtilir...
Meleklerin adına, insanların adına, tapınaklara putlarını yaptıran kendi adını yazan bir PUT...
Yıl 2006 Amerika kıtasında islamın ilk dönemlerinin çağdaşı olan piramit bulunur, gerçek yine en kuytu yerde, toprağın altına gömülüdür.
Bir kaç örnekte anlatılan senin hikayendir... Kral çıplak, istediğimiz kadar alkışlayalım, kendimizi kandıralım, kralın çıplak olduğunu örtemeyeceğiz. Gerçekler yalan söylemiyor, yalanı insan kendisine söylüyor, başkasına söylüyor gidip PUT ile şeytan ile güreşiyor... Pehlivanımız çoktur bizim...